Nikoskara123x Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2023 Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το aeroccino 4 της Nespresso (δωρο με τις 290 κάψουλες) Έχετε να μου προτείνετε συγκεκριμένα γάλατα που να κάνουν καλό αφρογαλο? Κυρίως για ζεστό αλλά και για κρύο Γνωρίζω ότι θέλει γάλα υψηλής παστερίωσης,με υψηλά λιπαρά(για ζεστό),χαμηλά λιπαρά(για κρύο) Το NOVO barista θα κάνει για ζεστό αφρογαλο?(διότι έχει 1% λιπαρά)απλά επειδή είναι ειδικό ρωτάω μήπως έχει καλύτερο αποτέλεσμα Τέλος γνωρίζετε που μπορούμε να βρουμε nounou barista gold?(οικιακή χρήση πάντα). Έυχαριστω εκ των προτέρων 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
misi27 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα. Αγόρασα την Nespresso pixie κ επειδή πρώτη φορά παίρνω καφετιέρα με κάψουλες δεν ξέρω ποιες κάψουλες είναι συμβατές με τη μηχανή. Dimello ristretto, illy espresso, lor ristretto είναι συμβατές? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, misi27 είπε Καλημέρα. Αγόρασα την Nespresso pixie κ επειδή πρώτη φορά παίρνω καφετιέρα με κάψουλες δεν ξέρω ποιες κάψουλες είναι συμβατές με τη μηχανή. Dimello ristretto, illy espresso, lor ristretto είναι συμβατές? Αν μπορεί κάποιος να με διαφωτίσει όλες οσες λένε πως είναι συμβατές με nespresso - το γράφει πάνω στο κουτάκι Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από djcat 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπερα εγω και το μελος GEOZN8 θα παρουμε Lollo καψουλες απ τον ιταλικο αμαζον καθως πλεον εκτος απο τον Decaf δεν υπαρχει απο Ελλαδα ουτε ο Nero που ειναι οι 2 καφεδες που αγοραζουμε τον τελευταιο χρονο..Εμεις για την ωρα θα παρουμε 800 καψουλες και θα τις μοιραστουμε , αν παρουμε 1200 καψ για να κατεβασουμε την τιμη στα 15,60ε την 100αδα απομενουν 3 κουτες Decaf και 1 Nero.. Αν λοιπον βρεθει καποιος/καποιοι που να παρουν συνολικα αυτες τις 4 κουτες που υπολοιπονται θα παραγγειλω 1200 καψ και η τελικη τιμη κουτας ειναι 15,60ε Ισχυει για ατομα μονο απο Αθηνα, θα παραγγειλω και πληρωσω εγω στο αμαζον και απλα θα συναντηθουμε οταν ερθει ο καφες σε καποιο σταθμο μετρο κτλ. να κανουμε την συναλλαγη σαν μια κοινη αγοροπωλησια.. Η καψουλα ειναι πλαστικη προτρυπημενη, συνηθως εχει χαμηλη ροη , βγαζει απο 33 - 35ml συνηθως, ο καφες θα ειναι φρεσκος καθως την τελευταια φορα που πηραμε απο το ιταλικο αμαζον η ημερομηνια συσκευασιας ηταν περιπου 12 μερες πριν (!) απο την στιγμη που ηρθε σε εμενα και η διαρκεια ζωης του ηταν περιπου 20 μηνες..Απ την στιγμη που θα παραγγειλω ο καφες θα ερθει σε 10-15 ημερολογιακες μερες το πολυ .. Οποιος ενδιαφερεται ας μου στειλει προσωπικο μηνυμα.. Επεξ/σία 2 Φεβρουαρίου 2023 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Πήγα σα βλάκας και πήρα lor flavors Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, GnsP είπε Πήγα σα βλάκας και πήρα lor flavors Τα δοκίμασα και εγώ. Για διπλό καπουτσίνο που πίνω, είναι too much 2 κάψουλες. Πλέον βάζω μια σοκολάτα/βανίλια και μια 11αρα για όταν θέλω με γευση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2023 17 ώρες πριν, GnsP είπε Πήγα σα βλάκας και πήρα lor flavors Γιατί το λες αυτό, δεν σ άρεσαν?Εγώ μια σοκολάτα που δοκίμασα δεν ήταν άσχημη για specialities τύπου cappuccino , fredoccino, moccacino κτλ, βέβαια προτιμώ καφέ χωρίς γεύση, μια coffeway caramel που είχα δοκιμάσει δεν μ αρέσε.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Antonya_ Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, γνωρίζετε κάποιο κατάστημα που να πουλάει βάση για κάψουλες η οποία να είναι κάθετη και να μπορούμε να παίρνουμε τις κάψουλες από το κατώτερο σημείο της, δηλαδή την κάτω κάτω? Όσες έχω δει μέχρι τώρα γεμίζουν από πάνω και παίρνεις από πάνω την κάψουλα. Επεξ/σία 9 Φεβρουαρίου 2023 από Antonya_ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Η Nespresso φαινεται οτι εβγαλε μια καινουρια μηχανη με νεο συστημα καψουλων αλλα ειναι μονο για επαγγελματικους χορους (γραφεια , ξενοδοχια , εστιατορια κτλ) https://www.nespresso-pro.gr/prosfora-gia-thn-epaggelmatikh-mhxanh-kafe-zenius/ H καθε καψουλα εχει 6 - 7γρ καφε , τις αγοραζεις σε 50αδες τουλαχιστον και μαλιστα εκτος απο τις Nespresso καψ. υπαρχουν ηδη συμβατες απο αλλες εταιριες https://www.skroutz.gr/c/1550/kapsoules-kafe-rofimaton/f/1240308/Nespresso-Professional.html σε τιμες απο 0,34/καψ και πανω, βεβαια στο site τις Nespresso αναφερει οτι την μηχανη μπορουν να την αγορασουν μονο επαγγελματιες και οχι ιδιωτες και η τιμη του φθηνοτερου μοντελου ειναι 409 ευρω! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
toxotis67 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως το φίλο Miatakias για την παραγγελία καψουλών Lollo από το Amazon Italy, στην οποία με συμπεριέλαβε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarnel Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 2 ώρες πριν, Miatakias είπε Η Nespresso φαινεται οτι εβγαλε μια καινουρια μηχανη με νεο συστημα καψουλων αλλα ειναι μονο για επαγγελματικους χορους (γραφεια , ξενοδοχια , εστιατορια κτλ) https://www.nespresso-pro.gr/prosfora-gia-thn-epaggelmatikh-mhxanh-kafe-zenius/ H καθε καψουλα εχει 6 - 7γρ καφε , τις αγοραζεις σε 50αδες τουλαχιστον και μαλιστα εκτος απο τις Nespresso καψ. υπαρχουν ηδη συμβατες απο αλλες εταιριες https://www.skroutz.gr/c/1550/kapsoules-kafe-rofimaton/f/1240308/Nespresso-Professional.html σε τιμες απο 0,34/καψ και πανω, βεβαια στο site τις Nespresso αναφερει οτι την μηχανη μπορουν να την αγορασουν μονο επαγγελματιες και οχι ιδιωτες και η τιμη του φθηνοτερου μοντελου ειναι 409 ευρω! δεν είναι καινούργια μηχανή,υπάρχει σε επαγγελματικούς χώρους,γραφεία κλπ. καμιά δεκαετία τώρα και έπαιζε γενικά με συνδρομή,δηλαδή στην έδιναν δωρεάν όσο έπαιρνες κάθε μήνα μια ποσότητα κάψουλες. τώρα έχουν άλλο σύστημα με μεγαλύτερη ποσότητα καψουλών ανά μήνα αλλά μετά από κάποιους μήνες σου μένει η μηχανή χωρίς άλλη υποχρέωση. επειδή τυχαίνει να έχουμε σε επαγγελματικό χώρο και απλή Nespresso και την Zenius,όποτε βρίσκω κάψουλα από Zenius την προτιμώ πάντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 29 λεπτά πριν, smarnel είπε δεν είναι καινούργια μηχανή,υπάρχει σε επαγγελματικούς χώρους,γραφεία κλπ. καμιά δεκαετία τώρα και έπαιζε γενικά με συνδρομή,δηλαδή στην έδιναν δωρεάν όσο έπαιρνες κάθε μήνα μια ποσότητα κάψουλες. τώρα έχουν άλλο σύστημα με μεγαλύτερη ποσότητα καψουλών ανά μήνα αλλά μετά από κάποιους μήνες σου μένει η μηχανή χωρίς άλλη υποχρέωση. επειδή τυχαίνει να έχουμε σε επαγγελματικό χώρο και απλή Nespresso και την Zenius,όποτε βρίσκω κάψουλα από Zenius την προτιμώ πάντα. Α , δεν το ήξερα νόμιζα ότι είναι καινούργια μηχανή, πάντως είναι όμορφη αυτη η Zenius.... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, smarnel είπε επειδή τυχαίνει να έχουμε σε επαγγελματικό χώρο και απλή Nespresso και την Zenius,όποτε βρίσκω κάψουλα από Zenius την προτιμώ πάντα. Ποια η διαφορα? Ειναι πιο δυνατες? Μπαινουν στις απλες nespresso, αν εβρισκε καποιος καπου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Ποια η διαφορα? Ειναι πιο δυνατες? Μπαινουν στις απλες nespresso, αν εβρισκε καποιος καπου? Στις απλές δεν μπαίνουν σίγουρα, έχουν άλλο σχήμα και 6-7γρ καφέ.. Έχω link επάνω και απ' το γνήσιο site Nespresso και από Σκρουτζ τις συμβατές... Εγώ κάποια στιγμή σκέφτομαι να πάρω ese pod μηχανή με 7 - 7,5γρ καφέ ανά ταμπλέτα και τιμή από 13-14 σεντς ανά ταμπλέτα αν ψαχτεις και πάρεις σε μεγάλες ποσότητες φθηνές μάρκες τύπου lollo , borbone συν για το καλό του περιβάλλοντος καθώς παίρνω πλαστικές στην Nespresso ενώ αυτές οι ταμπλέτες είναι χάρτινες... 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smarnel Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2023 23 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ποια η διαφορα? Ειναι πιο δυνατες? Μπαινουν στις απλες nespresso, αν εβρισκε καποιος καπου? τις κάψουλες της κλασικής Nespresso τις έχω ονομάσει "γαλατάκια" και των Zenius "κουλουράκια"! 😁 τα "κουλουράκια" μοιάζουν με τα ESE Pods αλλά έχουν περιτύλιγμα αλουμινίου αντί χάρτινο και όπως είπε ο Miatakias περισσότερη ποσότητα καφέ σε σχέση με τις κλασικές Nespresso. μπορεί γι'αυτό τον λόγο να βγάζουν και καλύτερο καφέ,προσωπική άποψη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα