Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δοκίμασε κανείς την καινούρια σειρά που κάνει καφέ φίλτρου με κάψουλα; Πήρα μία 10-άδα κι είναι αρκετά ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. Αλλά δε μπορώ να κάνω έναν κουβά καφέ, όπως κάνω με τη γαλλικιέρα. 

Θα ξαναπάρω πάντως.

😜

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ωραία από Δευτέρα θα επισκεφτώ το σουπερμάρκετ και θα πάρω την ίδια ένταση (9-11) από διάφορες εταιρείες να δω τι θα μου αρέσει.

Οι lollo caffe nero είδα ότι πωλούνται μόνο από 1 κατάστημα και έχουν και μεταφορικά. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω τόσες πολλές χωρίς να ξέρω την γεύση τους. Θα δοκιμάσω από το SM και ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και τις lollo.

Ευχαριστώ για την τόσο αναλυτική απάντηση 😊

• Like 1

5 ώρες πριν, Haldol είπε

Δοκίμασε κανείς την καινούρια σειρά που κάνει καφέ φίλτρου με κάψουλα; Πήρα μία 10-άδα κι είναι αρκετά ενδιαφέρον το αποτέλεσμα. Αλλά δε μπορώ να κάνω έναν κουβά καφέ, όπως κάνω με τη γαλλικιέρα. 

Θα ξαναπάρω πάντως.

😜

Δεν πρεπει να λες για Nespresso αλλα για αλλη μηχανη..

4 ώρες πριν, tehgata είπε

Ωραία από Δευτέρα θα επισκεφτώ το σουπερμάρκετ και θα πάρω την ίδια ένταση (9-11) από διάφορες εταιρείες να δω τι θα μου αρέσει.

Οι lollo caffe nero είδα ότι πωλούνται μόνο από 1 κατάστημα και έχουν και μεταφορικά. Δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω τόσες πολλές χωρίς να ξέρω την γεύση τους. Θα δοκιμάσω από το SM και ίσως κάποια στιγμή δοκιμάσω και τις lollo.

Ευχαριστώ για την τόσο αναλυτική απάντηση 😊

Οποτε δεν εισα Αθηνα, ναι ειναι ρισκο να παρεις μεγαλη ποσοτητα καφε που δεν ξερεις πως ειναι , παντως να τον εχεις υποψην σου στο σκρουτζ καθως περσυ τον ειναι 14ε τις 100 και μαλιστα σε μια εκπτωση τον ειχαν βαλει 11ε..

• Like 2
  • Thanks 1

Πήρα χθες από το ΛΙΛΔ κάτι κάψουλες ,δεν θυμάμαι εταιρία αλλά είναι από αυτές τις άκλαυτες θα έλεγε κανεις που φέρουν τα ΛΙΔΛ. Πήρα την έκδοση CLASSIC.  
Όσο πεφτει στο ποτήρι είναι αρωματικός, αλλά στη γεύση πολύ νερουλό. 
Για λύση ανάγκης είναι μια χαρά, αλλά καφέ ΔΕΝ νοιωθεις. 
Θα δώσω ευκαιρία και σε μια άλλη έκδοση που έχει που είναι πιο έντονος και θα ενημερώσω.

Γενική προσφορά είναι η για όσους έχουν την κάρτα πόντων τους (όπως γινόταν στον Μασούτη) ;

2 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Πήρα χτες τις Starbucks που πίνω από Σκλαβενίτη από 4.4 στα 2.65 ευρώ.

13 ώρες πριν, Miatakias είπε

Δεν πρεπει να λες για Nespresso αλλα για αλλη μηχανη..

Nespresso. Τις λεγόμενες peel-off. Δες στο site:

https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/filter-style-intense

• Like 1

1 ώρα πριν, Haldol είπε

Nespresso. Τις λεγόμενες peel-off. Δες στο site:

https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/filter-style-intense

Ok thanks δεν τις ηξερα , απο οτι βλεπω την κανεις εκχιλυση σε lungo και καπακια σε εσπρεσσο ποσοτητα για να βγαλει περιπου 150ml..

3 ώρες πριν, Adon1s είπε

Πήρα χθες από το ΛΙΛΔ κάτι κάψουλες ,δεν θυμάμαι εταιρία αλλά είναι από αυτές τις άκλαυτες θα έλεγε κανεις που φέρουν τα ΛΙΔΛ. Πήρα την έκδοση CLASSIC.  
Όσο πεφτει στο ποτήρι είναι αρωματικός, αλλά στη γεύση πολύ νερουλό. 
Για λύση ανάγκης είναι μια χαρά, αλλά καφέ ΔΕΝ νοιωθεις. 
Θα δώσω ευκαιρία και σε μια άλλη έκδοση που έχει που είναι πιο έντονος και θα ενημερώσω.

Ο Bellarom ristretto του LIDL ειναι καλυτερος απ τον classico

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει υπόψη του κανένας αν παίζει αυτό το διάστημα κάποια προσφορά για μηχανή εσπρέσσο μαζί με κάψουλες δώρο; Επίσης ποια μηχανή μου προτείνετε η οποία να έχει τη λιγότερο δυνατή συντήρηση;

Σκεφτόμουν για την Dimello WPod400D , μιας και παλαιότερα έπαιρνα καφέ Dimello τριμμένο και μου άρεσε.Τι λέτε για τη συγκεκριμένη;

Επεξ/σία από tarantules

34 λεπτά πριν, tarantules είπε

Έχει υπόψη του κανένας αν παίζει αυτό το διάστημα κάποια προσφορά για μηχανή εσπρέσσο μαζί με κάψουλες δώρο; Επίσης ποια μηχανή μου προτείνετε η οποία να έχει τη λιγότερο δυνατή συντήρηση;

Σκεφτόμουν για την Dimello WPod400D , μιας και παλαιότερα έπαιρνα καφέ Dimello τριμμένο και μου άρεσε.Τι λέτε για τη συγκεκριμένη;

Λίγο πολύ όλες θέλουν την ίδια συντήρηση, αναλόγως την χρήση που κάνεις. Για προσφορά, αυτήν την περίοδο δεν έχω δει κάτι. 

Η συγκεκριμένη δεν είναι nespresso, οπότε και οφφτοπικ (και δεν βλέπω λόγο να περιοριστείς, όταν έχει Dimello κάψουλες nespresso) 

3 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Λίγο πολύ όλες θέλουν την ίδια συντήρηση, αναλόγως την χρήση που κάνεις. Για προσφορά, αυτήν την περίοδο δεν έχω δει κάτι. 

Η συγκεκριμένη δεν είναι nespresso, οπότε και οφφτοπικ (και δεν βλέπω λόγο να περιοριστείς, όταν έχει Dimello κάψουλες nespresso) 

'Αρα να πάω σε μηχανή nespresso λες; Στα σχόλια στο skroutz διάβασα για την συγκεκριμένη οτι βγάζει καλύτερο καφέ από τις nespresso αν και δεν ξέρεις ο καθένας πως το εννοεί.

Σε nespresso μηχανή τι επιλογή έχω ; Έχεις κάτι να προτείνεις;

12 λεπτά πριν, tarantules είπε

'Αρα να πάω σε μηχανή nespresso λες; Στα σχόλια στο skroutz διάβασα για την συγκεκριμένη οτι βγάζει καλύτερο καφέ από τις nespresso αν και δεν ξέρεις ο καθένας πως το εννοεί.

Σε nespresso μηχανή τι επιλογή έχω ; Έχεις κάτι να προτείνεις;

Νομίζω οι περισσότεροι έχουν εδώ την krups inissia, άλλοι (και εγώ) delonghi essenza mini. Μετά ανεβαίνεις budget. 

Η μόνη προσφορά που ίσως τρέχει, είναι για το aeroccino. Το χρησιμοποιώ καθημερινά και κάνει πάρα πολύ καλό αφρογαλα. Αγοράζεις την μηχανή nespresso (δεν χρειάζεται να είναι μάρκας nespresso), βάζεις σειριακό, αγοράζεις νομίζω 25 ευρώ κάψουλες nespresso και το παίρνεις δώρο. (τώρα είμαι με κινητό, δεν μπορώ να ψάξω όρους) 

https://www.nespresso.com/gr/el/free-aeroccino

Η essenza μου φαίνεται καλύτερη.Στην inissia διαβάζω αρκετά παράπονα.Τις κάψουλες dimello τις βρίσκω στα μάρκετ ή μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, tarantules είπε

Η essenza μου φαίνεται καλύτερη.Στην inissia διαβάζω αρκετά παράπονα.Τις κάψουλες dimello τις βρίσκω στα μάρκετ ή μόνο σε εξειδικευμένα καταστήματα;

Η dimello μηχανη που λες ειναι για ταμπλετες E.S.E POD 44 που περιεχουν 7 - 7,5γρ καφε , οι καψουλες nespresso περιεχουν 5 - 5,5γρ καφε , αυτη ειναι μια απο τις διαφορες τους.. Οι χαρτινες ταμπλετες ειναι φιλικες προς το περιβαλλον η πλαστικες nespresso οχι αλλα οι αλουμινιου που πλεον εχουν οι περισσοτερες μαρκες (και οι Dimello) ειναι φιλικες και αυτες...

Στο θεμα ποικιλιας στην Ελλαδα η nespresso ειναι πιο δημολιφης και μπορεις να βρεις σε ολα τα σουπερ μαρκετ τις πιο γνωστες μαρκες (και τις Dimello) και συχνα σε προσφορες.. Αντιθετα οι ESE POD δεν ειναι πολυ δημοφιλης στην Ελλαδα , καποια μεγαλα σουπερ μαρκετ ισως εχουν καποιες λιγες.. Αν ψαξεις ομως στο σκρουτζ εκει θα βρεις αρκετες επιλογες και μαλιστα σε λιγο χαμηλοτερη τιμη απο τις καψ. nespresso ..

Tην ειχα σταμπαρει κι εγω αυτην την μηχανη πριν καιρο και μαλιστα στα 69ε τοτε και το σκευτομουν , οι κριτικες δεν ειναι πολλες για να βγαλεις ασφαλη συμπερασματα και μαλιστα την εψαξα και στο εξωτερικο χωρις να βρω κατι , οποτε για μενα αν πας σε μηχανη που παιρνει μονο ESE POD (υπαρχουν και μηχανες που παιρνουν και αλεσμενο και εχουν και υποδοχη για ESE POD) επειδη το σκευτομαι κι εγω απο nespresso που εχω να παω σε τετοια μηχανη λογο του παραπανω καφε που περιεχει + πιο φιλικη για το περιβαλλον η πιο εμπορικη/πετυχημενη ESE POD μηχανη στην Ιταλια οπου προερχεται ο εσπρεσσο ειναι η Didiesse Frog  που μαλιστα τελευταια εβγαλε και ενα πιο compact και μικρο μοντελο την baby (γιατι η αληθεια ειναι οτι η κανονικη ειναι πολυ μεγαλη)

Αν εισαι Αθηνα μπορω να σου πω ενα μαγαζι που εχει τουλαχιστον το μεγαλο μοντελο didiesse frog  στα 80ε ευρω μου ειχε πει οτι την δινει και εχει εκει αν του πεις να σου βαλει να δοκιμασεις καφε να δεις πως ειναι, μονο μαρκα Borbone ομως που φερνει αυτος και λογικα εχει και nespresso μηχανη παλι καψουλες borbone να κανεις μια αμεση συγκριση να δεις διαφορες.. Εγω προσωπικα δεν εχω πιει ποτε καφε σε ESE POD , δεν ξερω αν οντως ειναι καλυτερος απο τον καφε της nespresso , εγω ειμαι ευχαριστημενος με την inissia krups που εχω πανω απο 2,5 χρονια δεν εχει παθει τιποτα ακομα και μετα απο πτωση..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...