Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

41 λεπτά πριν, Mrs. Hyde είπε

Να ενημερώσω όσους δεν παρακολουθούν τις Προσφορές. 

Δωρεάν συσκευασία L'OR

Ευχαριστώ Mrs.Hyde και σκεφτόμουν να δοκιμάσω κάποια lor με γεύση, έχει πάρει κανείς να μας πει ποια είναι πιο ωραία?

Είχα πάρει μια φορά coffeway καραμέλα αλλά δεν Μ αρέσε καθόλου... Σε σοκολάτα η βανίλια είμαι ανάμεσα..

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

καλημέρα και χρόνια πολλα, ειδα χθες στο Σκλαβενίτη καψουλες της δικης του φίρμας, bonora. απο 1.90€ τις ειχε 1.20€ πηρα 3 κουτια lungo να δοκιμάσω αρκετά καλος ειδικα για 0,12€ η κάψουλα. οι lungo και espresso είναι αλουμινίου οι decaf πλαστική. σήμερα θα παω να φορτώσω κι αλλα κουτια.

9 ώρες πριν, someone- είπε

καλημέρα και χρόνια πολλα, ειδα χθες στο Σκλαβενίτη καψουλες της δικης του φίρμας, bonora. απο 1.90€ τις ειχε 1.20€ πηρα 3 κουτια lungo να δοκιμάσω αρκετά καλος ειδικα για 0,12€ η κάψουλα. οι lungo και espresso είναι αλουμινίου οι decaf πλαστική. σήμερα θα παω να φορτώσω κι αλλα κουτια.

Μια φορα πριν χρονια ειχα παρει Bonora εναν decaf και δεν μ αρεσε , παρατηρησα κι εγω οτι αλλαξε ο Bonora απο πλαστικη σε αλουμινιου , πραγματι ειναι η φθηνοτερη αλουμινιου (1,90ε αρχικη) που μπορεις να βρεις στην αγορα συμπεριλαμβανομενων των μαγαζιων του σκρουτζ...

Εστειλα στην Lor να μου στειλει αυτον με την  σοκολατα να τον δοκιμασω , , αργουν λιγο αλλα τους στελνουν , ειχαν παλι δωρεαν 1 συσκευασια πριν  εναμιση χρονο περιπου και μου ειχαν στηλει τοτε που προμοταρανε τις origin..

• Thanks 1

17 ώρες πριν, someone- είπε

Πήγα σήμερα σε Σκλαβενίτη αλλά την είχε στο 1.90, ωστόσο πήρα για δοκιμή. 

29 λεπτά πριν, st@kas είπε

Πήγα σήμερα σε Σκλαβενίτη αλλά την είχε στο 1.90, ωστόσο πήρα για δοκιμή. 

χθες ειχε ταμπελακι 1.90-0.7 , παίρνω 4-5 κουτιά φεύγω το βράδυ κοιτάω απόδειξη τα είχε χρεωσει 1.90, πηγα σημερα και ειχε ακομα το ταμπελακι, τους το έδειξα και μου γύρισαν 0.70 για καθε κουτι που ειχα πάρει. μου ειπαν τελείωσε χθες η προσφορά αλλα δε προλάβαν να βγάλουν το χαρτάκι, τελος πάντων...

• Like 1

8 ώρες πριν, MOYSIK123 είπε

Καλησπερα και χρόνια πολλά σε ολους ,στο mymarket εχει 40% έκπτωση στις κάψουλες  lor 

Ευτυχως δεν εχω κοντα μου, αν και εχω ακομα περι τις 500+ καψουλες 😛 

6 ώρες πριν, dtk-386 είπε

Ε παρε ενα κουτι για να ξερεις αν αξιζει. Θα παρω και εγω την επομενη φορα που θα παω

5 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Ευτυχως δεν εχω κοντα μου, αν και εχω ακομα περι τις 500+ καψουλες 😛

500? τι προσφορά είχες πετύχει;

12 ώρες πριν, dtk-386 είπε

για την τιμή τους πολύ καλες. αν δεις πιο πάνω αυτό που έγραψα, από λάθος τους, προλαβα 5 κουτιά λουνγκο με 1.20 που αξίζει ακόμα περισσότερο και ειναι και αλουμινίου!!!

16 ώρες πριν, StamTheMan είπε

ολες οι L'or κανουν για nespresso?

Αν δεις στη συμβατότητα, αναφέρει: 

Αναφορά σε κείμενο

O L'OR έχει δημιουργίσει κάψουλες αλουμινίου, ειδικά σχεδιασμένες για μηχανές καφέ Nespresso®*, με εξαίρεση τα μοντέλα U®*, Umilk®*, Expert®*, Vertuo®*, Expert&Milk®*, Prodigio®* και Prodigio&Milk®*, αγορασμένα μετά τις July 25, 2016

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Απέκτησα μια Nespresso essenza mini πρόσφατα, δοκίμασα κάποιες κάψουλες που έλαβα και δεν μου άρεσε κάποια. Πίνω τον καφέ μου σκέτο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάψουλες που να μην είναι πίκρες και να μην έχουν ξυλώδη γεύση. Ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, tehgata είπε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.

Απέκτησα μια Nespresso essenza mini πρόσφατα, δοκίμασα κάποιες κάψουλες που έλαβα και δεν μου άρεσε κάποια. Πίνω τον καφέ μου σκέτο και θα ήθελα να μου προτείνετε κάψουλες που να μην είναι πίκρες και να μην έχουν ξυλώδη γεύση. Ευχαριστώ 

Καλησπερα , χρονια πολλα!

Αφου δεν σ αρεσουν οι πικροικαφεδες και ξηλωδεις γευση (ουτε σ' εμενα αρεσουν) απεφυγε ολους τους Starbucks με ενταση απο 9 και πανω που ειναι ολοι πικροι  , τον Jacobs ristretto 12 τον Lavazza crema e gusto 12 και τον L'or Barista 13 που αν θυμαμαι ολοι αυτοι εχουν ξηλωδει χαρακτηριστικα..

Ενας δημοφιλης καφες που μ αρεσει κι εμενα ειναι ο L'or ristretto 11 θα τον βρεις σε ολα τα ΣΜ , τωρα ενας αλλος καφες που εχει γινει ο αγαπημενος μου ειναι ο Lollo Caffe Nero που ειναι υψηλης εντασης με γεματο σωμα χωρις να ειναι καθολου πικρος (κι εγω σκετο τον πινω) και δεν εχει καποια ιδιαιτερα χαρακτηριστικα στη γευση απλα αφηνει μια ευχαριστη γευση καφε στο στομα, επισης δεν εχει οξυτητα , εινια και φθηνος αλλα πρεπει να παρεις 100 καψουλες περιπου στα 19-20ε απο μαγαζια στο σκρουτζ , στα αρνητικα οτι εχει πλαστικη καψουλα με αργη ροη τις περισσοτερες φορες και βγαζει περιπου 35ml (οι nespresso και γενικα οι ποιοτικες καψ.βγαζουν 40ml+)

Γενικα θα πρεπει να κανεις δοκιμες να δεις τι σου ταιριαζει , βλεπε στις συσκευασιες η ψαχνωντας στα site των εταιριων των καφεδων που θες να δοκιμασεις τα χαρακτηριστικα τους κτλ ωστε να μην παρεις τσαμπα καφεδες

Αν δεν θες οξυτητα απεφυγε χαμηλης εντασης καφεδεςαπο 8 ενταση και κατω , αφου δεν σ αρεσουν πικροι απεφυγε και 12αρηδες , παρε μια καψουλα απο καθε μαρκα (π.χ  απο 9-11 ενταση) να δεις την φιλοσοφια καθε μαρκας ωστε αν δεν σ αρεσει καθολου να μην αγορασεις πολλους τυπους απο μια μαρκα που δεν σ αρεσει.. Ελεγχε τις σελιδες των ΣΜ που βαζουν συνεχεια προσφορες ωστε να μην χρεωνεσαι πολυ μεχρι να βρεις αυτον που σου ταιριαζει , οταν τον βρεις στοκαρεις σε προσφορα..

5 λεπτά πριν, smpt είπε

από nespresso δοκίμασε την volluto.

Ετοιμασου για ξυνιλα αν το κανεις αυτο , ειναι εντασης 4 και χωρις ζαχαρη να ισορροπει ειναι πολυ οξυς..Τον εχω δοκιμασει

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...