Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τους πήρε η γυναίκα σε πρόσφορα, κάπου στα 3ε! Δεν έχω ιδέα περαιτέρω!

Επίσης είχε πρόσφατα στα κοφι αιλαντ όλες τις καψουλες, τελική τιμή κάτω από 3ε η δεκάδα...

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά , 

Έχω εκατοντάδες κάψουλες lor τις οποίες τις έχω σε μια σακούλα και δεν ξέρω που μπορω να τις πάω για ανακύκλωση.
Εσεις τις ανακυκλώνετε κάπου;

Δημοσ.

Νομίζω στις μπουτίκ Nespresso μπορείς να τις πας. Δε νομίζω να πουν όχι επειδή δεν είναι Nespresso. Αλλιώς κ σε απλό μπλε κάδο ανακύκλωσης στο δρόμο δε νομίζω να πάνε χαμένες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Μόλις τώρα, modechristo_13 είπε

Καλησπέρα παιδιά , 

Έχω εκατοντάδες κάψουλες lor τις οποίες τις έχω σε μια σακούλα και δεν ξέρω που μπορω να τις πάω για ανακύκλωση.
Εσεις τις ανακυκλώνετε κάπου;

προσωπικα τις αδειαζω και η μεν καψουλα παει στην ανακυκλωση (κανονικα στο μπλε καδο) και ο καφες γινεται λιπασμα για το κηπο.

Μόλις τώρα, sleepychris είπε

Επεξ/σία από sleepychris
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις εαν θα παιξουν απο την boutique  οι "special" γευσεις των εορτων πχ Variations Snowball , Variations Orangette  κλπ ??

Επεξ/σία από villasg
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, villasg είπε

Ξερει κανεις εαν θα παιξουν απο την boutique  οι "special" γευσεις των εορτων πχ Variations Snowball , Variations Orangette  κλπ ??

Λογικά στις γιορτές αν όχι ακριβώς αυτές κάτι θα βγάλουν σαν Christmas edition coffee. 

Επεξ/σία από GEOZN8
Δημοσ.

Παίδες από lor ποιες παίρνουμε? 

Για διπλό καπουτσίνο χρειάζεται 2 ριστρετο ή και με μια lungo γίνεται δουλειά? 

Κοινώς είμαι ανάμεσα στη ριστρετο και τη λουνγκο 

Δημοσ.
Στις 3/12/2022 στις 11:39 ΠΜ, GEOZN8 είπε

Λογικά στις γιορτές αν όχι ακριβώς αυτές κάτι θα βγάλουν σαν Christmas edition coffee. 

'Εχουν βγει ήδη από αρχές Νοεμβρίου. Είναι στο θεματικό του Pierre Hermé.

INFINIMENT ESPRESSO (σκέτος espresso 6), INFINIMENT FRUITÉ (espresso με γέυση βατόμουρο), INFINIMENT GOURMAND (espresso με γεύση φουντούκι). Οι δύο τελευταίοι είναι τέλειοι για συνταγές με γάλα.

Επίσης ξανακυκλοφόρησε ο Holiday Blend από την Starbucks στα Super market. (Lungo 8).

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DeareN είπε

Παίδες από lor ποιες παίρνουμε? 

Για διπλό καπουτσίνο χρειάζεται 2 ριστρετο ή και με μια lungo γίνεται δουλειά? 

Κοινώς είμαι ανάμεσα στη ριστρετο και τη λουνγκο 

Από ristretto 11 (ο αγαπημένος μου) και πάνω όποιον θες παίρνεις. Για 2πλο είναι καθαρά θέμα γούστου.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι φαν της μάρκας αλλά ο Jacobs έβγαλε κάποιες νέες κάψουλες Barista edition σε 3 τυπους οποίος θέλει νά δοκιμάσει..  https://www.skroutz.gr/c/1550/kapsoules-kafe-rofimaton/m/14043/Jacobs/f/445164/Nespresso.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, Miatakias είπε

Δεν είμαι φαν της μάρκας αλλά ο Jacobs έβγαλε κάποιες νέες κάψουλες Batista edition σε 3 τυπους οποίος θέλει νά δοκιμάσει..  https://www.skroutz.gr/c/1550/kapsoules-kafe-rofimaton/m/14043/Jacobs/f/445164/Nespresso.html?order_by=pricevat&order_dir=asc

Δοκίμασα τον Κολομβία και μου άρεσε αρκετά- ενώ οι απλές κάψουλες του Jacobs δε μου αρέσουν.. Τον είχαν βγάλει σε προσφορά πριν λίγες μέρες. Δυστυχώς δεν είχε τις άλλες γεύσεις στο σούπερμαρκετ που πηγαίνω.

• Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...