Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

4 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

υποκειμενικη γνωμη ειναι αυτο, για αυτο ειπα ο,τι εχω δοκιμασει.

Προφανώς την γνώμη μου είπα. Δεν είναι θέσφατο. Ούτε και η δική σου βέβαια.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

7 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Κυριολεκτικά οι segafredo έχουν ίδια έκπτωση με τους l'or. Τσίμπησα γύρω στις 300 κάψουλες. MyMarket Πυλαία τέλος ενημερωτικά, και Καλαμαριάς λίγες ακόμα 😂

Θέλω να πάω μασουτη να πάρω καμιά dimello για δοκιμή 

κατσε εγω 3+ βλεπω τους l'or, για my market λες μηπως; Γιατι δεν εχω και τοσο κοντα μου οποτε αυτοματα δεν το βαζω στην εξισωση

1 λεπτό πριν, GREG10ARIS είπε

κατσε εγω 3+ βλεπω τους l'or, για my market λες μηπως; Γιατι δεν εχω και τοσο κοντα μου οποτε αυτοματα δεν το βαζω στην εξισωση

mymarket και σκλαβενιτη παιζει (δες πισω λινκς, ή αν δεν ανοιγουν τσεκαρε e-shop). Οκ, αν σου αρεσουν, αξιζει μια διαδρομη για να καβατζωσεις 

Εν τω μεταξύ πίσω στο ντουλάπι είχα ξεχασμένες τις nespresso. Έχουν λήξει εδώ και 1 χρόνο. Λίγο από έψαξα, δεν παθαίνουν κάτι, απλά ίσως να χάσουν λίγο αρώματα κτλ. Έτσι και αλλιώς είναι σφραγισμένες, οπότε υγρασία κτλ δεν περνάνε. 

Είναι οκ να τις χρησιμοποιήσω άραγε? 

μια χαρα θα ειναι απο αποψη ασφάλειας.
ο καφες ειναι σαν τη μπυρα, οταν το προϊον (υποχρεωτικα) αναγραφει ημερομηνια ληξης, ειναι κατι σαν "best before", δεν ειναι οτι αν το καταναλωσεις μετα το περας της αναγραφωμενης ημερομηνιας θα παθεις κατι.

• Like 4

Για vertuo pop υπάρχει κάποια γνώμη; Για τις next έχω ακούσει οτι είναι προβληματικές. Λύθηκαν τα θέματα των vertuo με την pop ή θα συνεχίσουμε με τις classic?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jimdem582 είπε

Για vertuo pop υπάρχει κάποια γνώμη; Για τις next έχω ακούσει οτι είναι προβληματικές. Λύθηκαν τα θέματα των vertuo με την pop ή θα συνεχίσουμε με τις classic?

Τι θέματα έχουν οι next? Το μόνο το οποίο μπορώ να σκεφτώ είναι πως λερώνουν πιο εύκολα τα μηχανικά μέρη. Κάτι άλλο δεν έχω αντιμετωπίσει προσωπικά.

Επεξ/σία από Wayward

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, jimdem582 είπε

Διαβάζω πολλά σχόλια κυρίως σε skroutz οτι χαλάνε γρήγορα, έχουν διαρροές, δεν δουλεύουν καλά και βγαίνει νεροζούμι ο καφές κ.α.

Ίσως είμαι τυχερός δεν έχω κάποιο θέμα μέχρι στιγμής. Ο καφές σε καμία περίπτωση δε βγαίνει νεροζούμι πάντως.

Επεξ/σία από Wayward
  • Like 2

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Στις 16/10/2022 στις 10:07 ΜΜ, GEOZN8 είπε

Από σούπερ μάρκετ από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) τίμιος και γευστικός είναι αυτός της L'or σε decaf. Αλλιώς έχουμε και lollo decaf ο όποιος είναι άριστος πραγματικά και πολύ οικονομικός αλλά επειδή έχει έλλειψη από Ελλάδα λέμε να πάρουμε με τον @Miatakiasνα κάνουμε μια μαζική παραγγελία από amazon Ιταλίας.Εάν ενδιαφέρει κάποιον επί της ευκαιρίας ας μας πει. 

Καλησπέρα. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη παραγγελία και ισχύει η πρόσκληση με ενδιαφέρει.

Στις 6/11/2022 στις 12:32 ΠΜ, SabotazNic είπε

Εν τω μεταξύ πίσω στο ντουλάπι είχα ξεχασμένες τις nespresso. Έχουν λήξει εδώ και 1 χρόνο. Λίγο από έψαξα, δεν παθαίνουν κάτι, απλά ίσως να χάσουν λίγο αρώματα κτλ. Έτσι και αλλιώς είναι σφραγισμένες, οπότε υγρασία κτλ δεν περνάνε. 

Είναι οκ να τις χρησιμοποιήσω άραγε? 

αν δεν της ηπιες ηδη, άφοβα...

Εχω ενα καρο ληγμενες κοστα-κοφι (που ειχα κερδισει σε διαγωνισμο) και πινω απ'αυτες εδω και κανα εξαμηνο +++. Φιλος που εργάζεται στο χώρο, μου ανέφερε πως δεν υπάρχιε θέμα (Δηλ αυτον εμπιστεύτηκα και δε τις πεταξα!)

30 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

αν δεν της ηπιες ηδη, άφοβα...

Εχω ενα καρο ληγμενες κοστα-κοφι (που ειχα κερδισει σε διαγωνισμο) και πινω απ'αυτες εδω και κανα εξαμηνο +++. Φιλος που εργάζεται στο χώρο, μου ανέφερε πως δεν υπάρχιε θέμα (Δηλ αυτον εμπιστεύτηκα και δε τις πεταξα!)

Εν τέλει τις ήπια, αλλά δεν μου άρεσαν κιόλας. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ημ λήξης, ούτε και στην αρχή που δοκίμασα δεν με εντυπωσίασαν. 

Τωρα δοκιμάζω τις dimello, λίγο πιο πικρός. Σταθερά για την ώρα 1η προτίμηση lor 11

22 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Εν τέλει τις ήπια, αλλά δεν μου άρεσαν κιόλας. Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ημ λήξης, ούτε και στην αρχή που δοκίμασα δεν με εντυπωσίασαν. 

Τωρα δοκιμάζω τις dimello, λίγο πιο πικρός. Σταθερά για την ώρα 1η προτίμηση lor 11

Πολύ καλός ο λορ! Νομίζω 10ρι μου πήρε η γυναίκα...θα δω στο γραφείο.

Και οικονομικοί 

5 λεπτά πριν, kanesaxo είπε

Πολύ καλός ο λορ! Νομίζω 10ρι μου πήρε η γυναίκα...θα δω στο γραφείο.

Και οικονομικοί 

Στα σχεδον 4 ευρω η 10αδα, δεν τους λες και οικονομικους. Perla/dimello ειναι πιο φθηνοι εκτος προσφορων. Ηταν προσφατα (θα δεις πισω σελιδα), και πηρα καμια 300αρια καψουλες παλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...