dtk-386 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 44 λεπτά πριν, Nalfein33 είπε εχει δοκιμασει κανεις bonora του σκλαβενιτη να πει αποψη ? Εγώ από Σκλαβενίτη παίρνω τις Starbucks και συγκεκριμένα τις Blonde Espresso Roast. Τις βγάζει συχνά σε προσφορά από 2,4 έως και 3,5 ευρώ το κουτί των 10 ανάλογα την εποχή. Είναι στις γεύσεις μου κι έχω βολευτεί. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από dtk-386 1
GEOZN8 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 5 ώρες πριν, Nalfein33 είπε εχει δοκιμασει κανεις bonora του σκλαβενιτη να πει αποψη ? Παλιά τις είχα δοκιμάσει τσάμπα λεφτά.. Αν θες κάτι οικονομικό και ωραίο χίλιες φορές η perla του ab και ειδικά η μαύρη η ριστρετο πολύ καλή γεύση σαν l'or ένα πράγμα.. 1
$Gkuts Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Lungo Decaf όπως τον παλιό Vivalto έχει βρει κανένας;
Miatakias Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Nalfein33 είπε εχει δοκιμασει κανεις bonora του σκλαβενιτη να πει αποψη ? Τον decaf μονο εχω δοκιμασει , απο τΙς χειροτερες καψουλες που εχω δοκιμασει γενικοτερα , σε φτηνες απο super market αξιοπρεπης ειναι ο Bellarom ristretto και ο lungo του Lidl τον πουλαν σε 20αδες γυρω στα 4ε.. Για φτηνο καλο καφε υψηλης εντασης δες στον σκρουτζ τον Lollo caffe Nero , αλλα τον πουλαν σε 100αδες γυρω στα 20ε , δεν εχει μικρες ποσοτητες.. 59 λεπτά πριν, $Gkuts είπε Lungo Decaf όπως τον παλιό Vivalto έχει βρει κανένας; Oι Perla που τους εχει ο ΑΒ μονο εχουν lungo/decaf, μαλιστα τον εχω δοκιμασει , δεν ειναι κακος , οτι μπορει να περιμενει καποιος απο εναν lungo στα 110ml που δεν εχει και καφεινη , αρκετα ηπιος/νερουλος , σε σχεση με τον lungo/decaf vivalto της nespresso δεν ξερω , δεν τον εχω παρει ποτε.. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2022 από Miatakias 2
NobodyRankXV Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδιά πήρα την μηχανή krups inissia και διάφορες κάψουλες απο nespresso. Για κάποιο λόγο όμως ο χρόνος εκχύλισης μου φαίνεται πολύ γρήγορος με αποτέλεσμα να βγαίνει πολύ λίγο καφές, σε σχέση με βιντεάκια που έχω δει στο youtube. Παίζει κάτι ; το χει πάθει κανένας ; Τελικά είδα στο youtube ότι όσο κρατάς πατημένο το κουμπί αυτό θυμάται μετά πόσο νερό να βγάζει, και γω το είχα πατήσει ελάχιστα για να βγάλει σκέτο νερό για να καθαρίσει λίγο και έμεινε στο memory αυτή η ελάχιστη ποσότητα. Επεξ/σία 4 Νοεμβρίου 2022 από NobodyRankXV
mechpanos Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 40 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Παιδιά πήρα την μηχανή krups inissia και διάφορες κάψουλες απο nespresso. Για κάποιο λόγο όμως ο χρόνος εκχύλισης μου φαίνεται πολύ γρήγορος με αποτέλεσμα να βγαίνει πολύ λίγο καφές, σε σχέση με βιντεάκια που έχω δει στο youtube. Παίζει κάτι ; το χει πάθει κανένας ; Πάτα το μεγάλο φλιτζάνι! 1
afentiko Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, NobodyRankXV είπε Παιδιά πήρα την μηχανή krups inissia και διάφορες κάψουλες απο nespresso. Για κάποιο λόγο όμως ο χρόνος εκχύλισης μου φαίνεται πολύ γρήγορος με αποτέλεσμα να βγαίνει πολύ λίγο καφές, σε σχέση με βιντεάκια που έχω δει στο youtube. Παίζει κάτι ; το χει πάθει κανένας ; Τελικά είδα στο youtube ότι όσο κρατάς πατημένο το κουμπί αυτό θυμάται μετά πόσο νερό να βγάζει, και γω το είχα πατήσει ελάχιστα για να βγάλει σκέτο νερό για να καθαρίσει λίγο και έμεινε στο memory αυτή η ελάχιστη ποσότητα. ψαξε στο youtube πως να την κανεις επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις 3
GREG10ARIS Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Γνωμη για segafredo? Τις εχει το μπαζααρ 2.5-2.7€ τη 10αδα ristretto, classic, arabica. Αξιζει να επενδυσουμε;
nickol-us Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε Γνωμη για segafredo? Τις εχει το μπαζααρ 2.5-2.7€ τη 10αδα ristretto, classic, arabica. Αξιζει να επενδυσουμε; Σαν εταιρία εσπρεσσο ήταν απο τις πρώτες στην Ελλάδα και αρκετά ποιοτική, δυστυχώς δεν έχω ιδέα τι έχει κάνει σε κάψουλες. Μια 10αδα δεν έχει μεγάλο ρίσκο και αν δεις οτι σου αρέσει γεμίζεις μετά 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Ακομα 4 κουτια l'or, costa και κανα 6 random. Αντε να βγαλει κανεις παλι τις l'or γμτ Και στο σκρουτζ ανεβηκαν. Edit: Εν τω μεταξυ Σκλαβενιτης εχει προσφορα τις l'or. Κλασικα, θα χτυπησω αρκετες https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy-rofimata/kafedes-rofimata-afepsimata/kafedes-espresso/lor-kapsoules-espresso-ristretto-20tem-239308/ Πιο φθηνη η 20αρα, απο την 10αδα https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy-rofimata/kafedes-rofimata-afepsimata/?brand=L'OR&sortby=ByPopularity&pg=3 ΑΒ: Edit2: Ακομα πιο φθηνες στο mymarket! Μασουτης: Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2022 από SabotazNic 1
GREG10ARIS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 L'or δυστυχως δε βγαινουν σε πολυ καλη τιμη πλεον, μονο η 20αδα απο my market αξιζει και εφ' οσον ειναι ristretto αξιζει το φορτωμα. Starbucks ο,τι εχω δοκιμασει δεν πινοταν δυστυχως και dimello δεν εχω ακουσει τα καλυτερα. Λεω να ακολουθησω τη συμβουλη του @nickol-us και να παρω απο μια 10αδα segafredo για δοκιμη μιας και παιζουν σε πολυ καλη τιμη για την εποχη (βαζω και φωτο απο το eshop του bazaar)
dtk-386 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε Starbucks ο,τι εχω δοκιμασει δεν πινοταν δυστυχως [•••] Μία χαρά πίνονται.
GREG10ARIS Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 30 λεπτά πριν, dtk-386 είπε Μία χαρά πίνονται. υποκειμενικη γνωμη ειναι αυτο, για αυτο ειπα ο,τι εχω δοκιμασει. 1
SabotazNic Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε L'or δυστυχως δε βγαινουν σε πολυ καλη τιμη πλεον, μονο η 20αδα απο my market αξιζει και εφ' οσον ειναι ristretto αξιζει το φορτωμα. Starbucks ο,τι εχω δοκιμασει δεν πινοταν δυστυχως και dimello δεν εχω ακουσει τα καλυτερα. Λεω να ακολουθησω τη συμβουλη του @nickol-us και να παρω απο μια 10αδα segafredo για δοκιμη μιας και παιζουν σε πολυ καλη τιμη για την εποχη (βαζω και φωτο απο το eshop του bazaar) Κυριολεκτικά οι segafredo έχουν ίδια έκπτωση με τους l'or. Τσίμπησα γύρω στις 300 κάψουλες. MyMarket Πυλαία τέλος ενημερωτικά, και Καλαμαριάς λίγες ακόμα 😂 Θέλω να πάω μασουτη να πάρω καμιά dimello για δοκιμή
Miatakias Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2022 Παιδια μην βαζεται links και φωτος απο σουπερ μαρκετ , δεν επιτρεπονται απο τους admins... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα