Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηραμε και δοκιμασαμε και τον τελευταιο Lollo για να εχουμε την πληρη εικονα για ολη τη σειρα τον oro , αρκετα καλος και αυτος ομως προτιμω τον nerο και τον argento , το κακο ειναι οτι καποιες απο τις καψουλες ειναι προβληματικες και εκτος απο την πολυ αργη ροη (οι περισσοτερες παρτιδες lollo αργη ροη εχουν ) σε καποιες δεν πεφτει ολη η ποσοτητα του καφε αλλα γυρω στα 20-25ml και η μηχανη εμφανως ζοριζεται , αυτο μου ειχε συμβει μονο σε κατι Borbone σε μια παρτιδα ...

Επισης πετυχα αλλο ενα ελαττωμα σε lollo αλλα ευτηχως σε μονο μια καψ. , την εβαλα και επεσε κατευθειαν στο δοχειο απορρυψης , επαναλαμβανω αλλες 3 φορες , τιποτα επεφται κατευθειαν μεσα , την συγκρινω με μια αλλη καψ. lollo οντως ηταν λιγα χιλιοστα πιο μικρη , αυτο που εκανα ειναι βαλω το αριστερο χερι μου απο κατω , να συγκρατισω την καψουλα και να την σπροξω προς την ειδικη εσωχη που εχει ωστε να κατσει στο σωστο σημειο , μετα απλα εκλεισα και λειτουργησε κανονικα..

Οποτε προειδοποιω οποιος παρει lollo και Βorbone μπορει να εχει τετοια θεματα , δυστηχως αυτα εχουν αυτοι οι φτηνοι καφεδες , πληρωνεις καφε και οχι καψουλα, απο την αλλη να κατσω να παρω μια μαρκα που εχει καλη αλουμινιου καψουλα αλλα δεν μ' αρέσει ο καφες δεν λεει..

Στις 8/10/2022 στις 3:30 ΠΜ, Swimmer21 είπε

Για vertuo έχει βγει σε κάψουλες από άλλη εταιρεία; Έχει κανείς;

Οχι οπο οτι ξερω , μονο Starbucks εχει βγαλει που ανηκει στην Nespresso αλλα μονο στην Αμερικη...

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 1
Δημοσ.

Πήρα και εγώ τις 100 lollo clasico στα 20 ευρώ. Ο καφες μου αρέσει αλλά ισχύει ότι έχει πολύ αργή ροή. Σε 3 μάλιστα έβγαιναν σταγόνες αντί για ροή καφέ. Ελπίζω να μην προκληθεί βλάβη στη μηχανή αλλιώς σαν καφές είναι τίμιος. 

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, james9tito είπε

Πήρα και εγώ τις 100 lollo clasico στα 20 ευρώ. Ο καφες μου αρέσει αλλά ισχύει ότι έχει πολύ αργή ροή. Σε 3 μάλιστα έβγαιναν σταγόνες αντί για ροή καφέ. Ελπίζω να μην προκληθεί βλάβη στη μηχανή αλλιώς σαν καφές είναι τίμιος. 

Να τις κουνας και να τις χτυπας στον παγκο πριν τις βαλεις για να κουνιεται ο καφες μεσα γιατι ο λογος που το κανουν αυτο ειναι ειτε επειδη ο καφες ειναι μεσα πολυ στουμπομενος ειτε γιατι ειναι πιο ψηλα κομενος απο αυτο που πρεπει οποτε κουνοντας του δινεις λιγο αερα μεσα , σαν καφες καθαρα δεν ξερω ποια ειναι τα γουστα σου αλλα για εμενα ο nero που ειναι ο πιο βαρυς/καβουρδισμενος/robusta ειναι ο καλυτερος , πριν λιγες εβδομαδες καποια μαγαζια στην Αθηνα τον ειχαν 14-15ε την 100αδα τωρα τον ακριβηναν αλλα πιθανολογω οτι θα τον ξανακατεβασουν καποια στιγμη οποτε να το εχεις υποψιν σου να τον δοκιασεις αν θες..

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tinapo είπε

Για κάψουλες ντεκαφεϊνέ τι προτείνετε;

Από σούπερ μάρκετ από τους καλύτερους (αν όχι ο καλύτερος) τίμιος και γευστικός είναι αυτός της L'or σε decaf. Αλλιώς έχουμε και lollo decaf ο όποιος είναι άριστος πραγματικά και πολύ οικονομικός αλλά επειδή έχει έλλειψη από Ελλάδα λέμε να πάρουμε με τον @Miatakiasνα κάνουμε μια μαζική παραγγελία από amazon Ιταλίας.Εάν ενδιαφέρει κάποιον επί της ευκαιρίας ας μας πει. 

Επεξ/σία από GEOZN8
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/10/2022 στις 1:30 ΜΜ, NobodyRankXV είπε

Παιδιά για να μην ανοιγω άλλο θέμα παίζει καμιά προσφορά σε καμιά μηχανή με κάψουλες ; αξιόπιστη ;

Βαλε στο skroutz και θα δεις τις καλυτερες τιμες , μπες και στην επισιμη σελιδα της Nespresso που εχουν και εκει προσφορες , υπαρχουν διαφορα συστηματα με καψουλες , εμεις εδω για nespresso λεμε που εχει το παλιο original συστημα και το πιο νεο την vertuo που εχει αλλο συστημα εκχυλισης και αλλες καψουλες..

Η μονη καψουλομηχανη που ειχα ποτε ειναι το original συστημα  nespresso Ιnissia που εδω και δυομιση χρονια που την εχω δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα ακομα και μετα απο πτωση απο το παγκο της κουζινας εκανε εξωτερικες γρατζουνιες κτλ αλλα η λειτουργια δεν επιρεαστηκε καθολου, οποτε εγω αυτην μπορω να σου προτεινω σαν αξιοπιστη μηχανη  με φτηνες καψουλες και ικανοποιητικο αποτελεσμα..

Η nespresso εβγαλε ενα νεο μοντελο για Vertuo την Pop στα 80ε  https://www.skroutz.gr/c/2415/kafetieres-espresso-me-kapsoula.html?keyphrase=nespresso+μηχανη+vertuo&order_by=pricevat&order_dir=asc&o=nespresso+μηχανη+vertuo  που ειναι πιο compact και μικρη σε σχεση με τα μοντελα  Next και Plus  , ελπιζω να βελτιοσαν τα υλικα κατασκευεις/λειτουργια μηχανης και να μην χαλαν απο τον πρωτο μηνα οπως τα προηγουμενα μοντελα..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Miatakias είπε

Βαλε στο skroutz και θα δεις τις καλυτερες τιμες , μπες και στην επισιμη σελιδα της Nespresso που εχουν και εκει προσφορες , υπαρχουν διαφορα συστηματα με καψουλες , εμεις εδω για nespresso λεμε που εχει το παλιο original συστημα και το πιο νεο την vertuo που εχει αλλο συστημα εκχυλισης και αλλες καψουλες..

Η μονη καψουλομηχανη που ειχα ποτε ειναι το original συστημα  nespresso Ιnissia που εδω και δυομιση χρονια που την εχω δεν εχει παρουσιασει το παραμικρο προβλημα ακομα και μετα απο πτωση απο το παγκο της κουζινας εκανε εξωτερικες γρατζουνιες κτλ αλλα η λειτουργια δεν επιρεαστηκε καθολου, οποτε εγω αυτην μπορω να σου προτεινω σαν αξιοπιστη μηχανη  με φτηνες καψουλες και ικανοποιητικο αποτελεσμα..

Η nespresso εβγαλε ενα νεο μοντελο για Vertuo την Pop στα 80ε  https://www.skroutz.gr/c/2415/kafetieres-espresso-me-kapsoula.html?keyphrase=nespresso+μηχανη+vertuo&order_by=pricevat&order_dir=asc&o=nespresso+μηχανη+vertuo  που ειναι πιο compact και μικρη σε σχεση με τα μοντελα  Next και Plus  , ελπιζω να βελτιοσαν τα υλικα κατασκευεις/λειτουργια μηχανης και να μην χαλαν απο τον πρωτο μηνα οπως τα προηγουμενα μοντελα..

Θα προχωρήσω με το Inissia καθώς υπάρχουν και πολλές third partyκάψουλες σε σχέση με το καινούργιο λογικά 

Δημοσ.
Στις 19/10/2022 στις 1:30 ΜΜ, NobodyRankXV είπε

Παιδιά για να μην ανοιγω άλλο θέμα παίζει καμιά προσφορά σε καμιά μηχανή με κάψουλες ; αξιόπιστη ;

Περιμενε για bf. Λογικα θα βγαλουν καμια προσφορα με το αεροτσινο παλι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
On 21/10/2022 at 00:47, NobodyRankXV said:

Θα προχωρήσω με το Inissia καθώς υπάρχουν και πολλές third partyκάψουλες σε σχέση με το καινούργιο λογικά 

Ξεχασα να σου πω για την ακριβια την Inissia την Krups εχω γιατι βγαζει και η Delonghi Inissia , δεν νομιζω να εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα εκτος απο το στομιο εκχυλισης που υπαρχει μια διαφοροποιηση και το χρωμα της μηχανης..

Ναι το συστημα Vertuo δεν εχει συμβατες μονο της γνησιες nespresso το παλιο το συστημα εχει απειρες συμβατες αν βαλεις σε σκρουτζ κτλ με τιμες απο 0,14 λεπτα η καψουλα αλλα και σε ολα τα σουπερ μαρκετ..

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 21/10/2022 στις 7:02 ΜΜ, Miatakias είπε

την Krups εχω γιατι βγαζει και η Delonghi Inissia , δεν νομιζω να εχουν καποια ουσιαστικη διαφορα εκτος απο το στομιο εκχυλισης που υπαρχει μια διαφοροποιηση και το χρωμα της μηχανης..

Εγώ σπίτι έχω την Delonghi σε μαύρο και στην δουλειά την Krups σε κόκκινο αυτό με το στόμιο δεν το έχω προσέξει θα το δω πάντως ίδιο μια χαρά καφέ φτιάχνουν και οι 2.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, GEOZN8 είπε

Εγώ σπίτι έχω την Delonghi σε μαύρο και στην δουλειά την Krups σε κόκκινο αυτό με το στόμιο δεν το έχω προσέξει θα το δω πάντως ίδιο μια χαρά καφέ φτιάχνουν και οι 2.. 

H κοκκινη ειναι η Krups που εχω το στομιο ειναι καπως στρογγυλο που κανει μια μυτη προς τα κατω, ενω της μαυρης της Delonghi μοιαζει με μικρη βρυση , .Eπισης μολις παρατηρησα οτι η Krups εχει σχημα καθετων γραμμων στο δοχειο απορρυψης καψουλων (πισω απο το ποτηρι στη φωτο) ενω η Delonghi σχημα κυψελοτο..

Κατα τ αλλα ιδιες φαινονται..

Εγω την Krups την πηρα λογο κοκκινου χρωματος γιατι ηθελα κατι με πιο ''ζωντανο'' χρωμα και οτι ειχε πιο πολλες κριτικες στο σκρουτζ + ηταν λιγο πιο φθηνη τοτε, οι λεπτoμεριες στο στομιο/δοχειο απορ. μ' αρεσουν λιγο πιο πολυ στην Delonghi..

sdsdsd.jpg

dsff.jpg

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Nalfein33 είπε

εχει δοκιμασει κανεις bonora του σκλαβενιτη να πει αποψη ?

είχα πάρει κάποια στιγμή. μέτριες προς κακές για τα γούστα μου. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...