Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Τώρα είδα ότι δεν έχω my market κοντα μου. Θα δω τι παίζει Θεσσαλονίκη που θα πάω mart και αν τπτ, θα δω εκεί για mymarket 

Θεσσ/νικη εχει Παπαναστασιου λιγο μετα το Ιπποκρατειο και Λαγκαδα μονο

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ με τον χρήστη GEOΖN8. θα πάρουμε μια κούτα των 100 lollo Oro (η ημερ/λεξης ειναι 1/12/23)  https://www.skroutz.gr/s/17785872/Lollo-Caffe-Κάψουλες-Espresso-Oro-Συμβατές-με-Μηχανή-Nespresso-100τμχ.html που είναι ο πιο ελαφρύς/χαμηλης εντασης της σειρας των lollo  με μεγαλύτερο ποσοστό αραμπικα 70-80% περίπου να τον δοκιμάσουμε κι αυτόν, οποίος θέλει από Αθήνα να μπει συναιτερος να τον πάρουμε δια 3 , κοστίζει 21 ευρώ και έχει 100+10 καψ. δώρο πού σήμαινει ότι η καψ. βγαίνει στα 0,19σεντς (110x0,19=21) δηλαδή δια 3 ο καθένας δίνει 7 ευρώ καί παίρνει 37καψ...

Ο καφές είναι διαθέσιμος άμεσα, θα τον παραγγείλω/πληρώσω εγώ και συναντιομαστε κάπου που να βολεύει καί κάνουμε την συναλλαγή...

Οποίος θέλει μου στέλνει προσωπικό μήνυμα...

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 1
Δημοσ.

να μας πειτε εντυπωσεις!

εγω παντως ηπια σημερα τον πρασινο costa και εντυπωσιαστηκα, παρα πολυ καλος καφες.

εχω στοκαρει καμια 100αρια καψουλες, μιας και ληγουν το 24 το σκεφτομαι να παρω αλλες τοσες αυριο..

• Like 1
Δημοσ.

Μετα απο μερικους μηνες με Lollo Caffe Nera που τον βαρεθηκα πηρα για δοκιμη και μου αρεσε παρα πολυ ο Artisti 100% Arabica που εχει 15€ τα 50τμχ καψουλες (artisticaffe.gr) και ειχε και δωρεαν μεταφορικα τωρα που ξαναπηρα 2 συσκευασες .
Μεσα στην συσκευασια εχει μεριδες καστανη και λευκη ζαχαρη + ξυλακια για ανακατεμα .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

16.95 έχει ο εν λόγω με ΦΠΑ (χωρίς 15) και επίσης θέλει από 45€, και πάνω δωρεάν μεταφορικά οπότε 3 συσκευασίες δηλαδή από 20€.. Με σχεδόν.. 4€ η 10αδα ουσιαστικά.. Αρα ένας Κανονικός ακριβώς καφές..

Επεξ/σία από GEOZN8
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έχουν μειωθεί οι προσφορές σε Lor από αβ και Σκλαβενίτη ή είναι ιδέα μου; Αν κάποιος βρει προσφορά ας το αναφέρει γιατί πίνουμε τα τελευταία 

Δημοσ.
Στις 3/10/2022 στις 4:24 ΜΜ, GEOZN8 είπε

16.95 έχει ο εν λόγω με ΦΠΑ (χωρίς 15) και επίσης θέλει από 45€, και πάνω δωρεάν μεταφορικά οπότε 3 συσκευασίες δηλαδή από 20€.. Με σχεδόν.. 4€ η 10αδα ουσιαστικά.. Αρα ένας Κανονικός ακριβώς καφές..

image.png.a1f663a6d1f3bf739f642a4135a60e27.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GEOZN8 είπε

Μήπως μένεις στην ίδια περιοχή δεν ξέρω τι παίζει γιατί παρακάτω λέει άλλα.. 

μενω ευβοια και οχι αθηνα

Δημοσ.

Όπως και να έχει 33,90 για 100 κάψουλες πάει 0.339 οπότε δεν είναι καμιά τρελή προσφορά όσο και καλός να είναι μιας και ο L'or ας πούμε βγαίνει συχνά σε προσφορά και είναι τοπ.. Και ο Lollo σε πλαστική έστω κάψουλα (θα βγει σε αλουμίνιο) είναι πολύ καλός.. Μακάρι να τον ευχαριστηθείς τον Artisti και να μας πεις εντυπώσεις σε κρύο και ζεστό, γλυκαδα κλπ 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, GEOZN8 είπε

Όπως και να έχει 33,90 για 100 κάψουλες πάει 0.339 οπότε δεν είναι καμιά τρελή προσφορά όσο και καλός να είναι μιας και ο L'or ας πούμε βγαίνει συχνά σε προσφορά και είναι τοπ.. Και ο Lollo σε πλαστική έστω κάψουλα (θα βγει σε αλουμίνιο) είναι πολύ καλός.. Μακάρι να τον ευχαριστηθείς τον Artisti και να μας πεις εντυπώσεις σε κρύο και ζεστό, γλυκαδα κλπ 

Και ο L'or στο σκλαβενιτη αυτες τις ημερες εχει σε προσφορα 0,319 σε συσκευασια των 20 τεμ. Δεν ξερω αν καποια στιγμη και  σε καποιο αλλο καταστημα βγαινει και πιο φθηνα.

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.. Μιας και δεν έχω περιθώριο για νέα αγγελία αυτήν την εβδομάδα και επειδή είχα πάρει το καλοκαίρι 3 κούτες και δεν το βλέπω να τους τελειώνω έγκαιρα εάν θέλει κάποιος εχω lollo classico 80 κάψουλες σχεδόν ολόκληρη κούτα δηλαδή που λήγουν 12/22 εάν ενδιαφέρει κάποιον στα 15€ στρογγυλά ας μου πει. Μπορώ να δώσω μαζί και 10 nera και 10 oro σύνολο 100 κάψουλες στα 19€.. Εάν θέλει κάποιος ας μου πει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, aenaos15 είπε

Και ο L'or στο σκλαβενιτη αυτες τις ημερες εχει σε προσφορα 0,319 σε συσκευασια των 20 τεμ. Δεν ξερω αν καποια στιγμη και  σε καποιο αλλο καταστημα βγαινει και πιο φθηνα.

Nαι με -40% που κανουν ολα τα μεγαλα ΣΜ βγαινει γυρω στα 2,50ε , πριν ανεβασουν την αρχικη πριν κατι μηνες στην αντιστοιχη εκπτωση πηγαινε 2,25ε που ηταν σουπερ deal!

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Έτσι για το ιστορικό, αβ/σκλαβενίτης τον Ιούνιο (?) που πηρα, είχε 2.30 ο ένας και 2 ο άλλος την 10αδα. Σε ΑΒ η 40αδα είχε 7.60, οπότε <0.20/καψουλα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Το πρωί σήμερα έκανα ένα 3πλο τεστ στους αγαπημένους Lollo σε μονές δώσεις. Είναι πολλοί καλοί και οι 3. Ο oro δε που δεν είχα δοκιμάσει έχει μια νότα γεύσεις από argento όχι τόσο έντονο αλλά προς τα εκεί πάει. Και ο classico και ο nero πολλοί καλοί επίσης!! 

20221007_112205.jpg

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...