Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, jimakos00 είπε

Ποια η διαφορά πλαστική vs αλουμινένια κάψουλα;

H πρώτη είναι μια οικολογική βόμβα (για τη 2η δεν ξέρω, υποτίθεται ανακυκλώνεται...).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, liakjim είπε

H πρώτη είναι μια οικολογική βόμβα (για τη 2η δεν ξέρω, υποτίθεται ανακυκλώνεται...).

Αν υποθέσουμε ότι δεν είμαι οικολόγος, η ποιότητα του καφέ που θα βγει θα είναι η ίδια;

• Like 2

1 ώρα πριν, jimakos00 είπε

Αν υποθέσουμε ότι δεν είμαι οικολόγος, η ποιότητα του καφέ που θα βγει θα είναι η ίδια;

νομιζω πως η πλαστικη ζοριζει πολυ τις μηχανες και δεν δινει ιδια ποιοτητα οχι, τουλαχιστον με βαση τις κριτικες που γραφονται στο σκρουτζ

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, Justelene235 είπε

dimello cento σε καψουλα μπορουμε να βρουμε;

Οχι , οι τυποι που βγαζει στην nespresso δεν ειναι οι ιδιοι με τους αλεσμενους/κοκκους που βγαζει η αυτη η εταιρεια...

13 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε

νομιζω πως η πλαστικη ζοριζει πολυ τις μηχανες και δεν δινει ιδια ποιοτητα οχι, τουλαχιστον με βαση τις κριτικες που γραφονται στο σκρουτζ

Ο καφες διατηρηται καλυτερα ειτε σε γυαλινη ειτε σε συσκευασια αλουμινιου/μεταλλική (βλεπε τους εσπρεσσο καφεδες ακριβων εταιρειων που εχουν μεταλλικη/αλουμινιου συσκευασια  ,π,χ illy ) ο καφες λενε διατηρει καλυτερα το αρωμα και τα χαρακτηριστηκα του , για να το διαπιστωσεις αυτο βεβαια καλο ειναι να κανεις μια direct συγκριση με μια πλαστικη και μια αλουμινίου καψ. ιδιας μαρκας/τυπου, π,χ οταν αλλαξαν οι dimello απο πλαστικη σε αλουμινιου κρατησαν τους ιδιους τυπους και καποια σουπερ μαρκετ ειχαν τις παλιες πλαστηκες , καποια αλλα τις καινουριες αλουμινιου, εγω π.χ δοκιμασα dimello intenso και εναν lungo και σε πλαστικη και σε αλουμινιου , σε διαφορετικες περιοδους ομως και δεν μου φανηκε καποια ιδιαιτερη διαφορα αλλα δεν ηταν direct συγκριση ..

όμως ειχα κανει direct συγκριση μιας πλαστικης Lavazza decaf με μια Lavazza decaf αλουμινιου και διαπιστωσα οτι η αλουμινιου ηταν πολυ πιο νερουλη με αδυναμη γευση/σωμα σε σχεση με την παλια πλαστικη , η ροη της αλουμινιου ηταν πολυ πιο γρηγορη σε σχεση με την πλαστικη, ο καφες ομως χειροτερος , συνηθως οι αλουμηνιου εχουν καλυτερη συμπεριφορα στην μηχανη (ποιο ευκολο τρυπημα , καλυτερη ροη) χωρις να ειναι αναγκαστικο αυτο για ολες τις μαρκες ομως , π,χ εχω χρησιμοποιησει και πλαστικες με καλυτερη ροη απο κάποιες αλουμινιου ...

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 1

8 ώρες πριν, GnsP είπε

Lollo να προσέξετε πότε λήγουν.

Στα 2 φθηνα μαγαζια (εχουμε παρει και απο τα δυο) που τον εχουν γυρω στα 14ε τον nero και τον classico  ληγουν στανταρντ 12/22" , βεβαια και 1-2 μηνες μετα να τους πιεις , καφες ειναι δεν σημαινει οτι θα παθεις δηλητηριαση , το πολυ-πολυ να χασει λιγο απ την γευση, βαβαια παντα σωστο ειναι να τηρεις τις ημερομηνιες ληξης..

Το αλλο γνωστο αθηναικο  μαγαζι που εμπορευεται καφεδες  τους εχει 20-21ε (μαλιστα εχει και τον oro που ειναι 90% αραμπικα και 10% ρομπουστα , δεν τον εχω δοκιμασει) δεν νομιζω οτι ισχυει η ιδια ημερ./ληξ. γιατι τους παρακολουθουσα στο σκρουτζ πολυ καιρο και εκει τους εχουν  διαθεσιμους αρκετα χρονια , οποτε εικαζω οτι θα εχουν μεγαλυτερη ημ/ληξ., υποψιν οτι ολα αυτα τα κουτια lollo που εχουμε παρει και οντως ληγουν ολα 12/22" εχουν ημερ. παραγωγης 2/21" οποτε θεωρητικα εχουν σχεδον 2 χρονια ζωης...

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Costa 2.37€ η 10αδα στον Σκλαβε (σε αυτο που πηγα ειχε 7,8 και χρυσους).

Προσωπικα φορτωνω..

Πήρα κι εγώ από mymarket.

Γενικά έχει αρκετές προσφορές σε κάψουλες, περίπου 30% στις περισσότερες, οι lor πχ έβγαιναν κάτι λιγότερο από 0,30€

Έχει eshop που μπορείτε να δείτε τις τιμές,. φαντάζομαι οτι ισχύουν στα περισσότερα σμ αφού μεταξύ τους δεν αφήνουν ο ένας τον άλλον

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

3 ώρες πριν, nickol-us είπε

Πήρα κι εγώ από mymarket.

Γενικά έχει αρκετές προσφορές σε κάψουλες, περίπου 30% στις περισσότερες, οι lor πχ έβγαιναν κάτι λιγότερο από 0,30€

Έχει eshop που μπορείτε να δείτε τις τιμές,. φαντάζομαι οτι ισχύουν στα περισσότερα σμ αφού μεταξύ τους δεν αφήνουν ο ένας τον άλλον

ωραιος, μονο σκλαβε και my market προς το παρων. πηρα και τον πρασινο που δεν ειχα δοκιμασει ως τωρα. εξαιρετικη τιμη παντως και εχουν πολυ ωραιες ποικιλιες (8αρα και χρυση που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης)

• Like 1

Μόλις τώρα, GREG10ARIS είπε

ωραιος, μονο σκλαβε και my market προς το παρων. πηρα και τον πρασινο που δεν ειχα δοκιμασει ως τωρα. εξαιρετικη τιμη παντως και εχουν πολυ ωραιες ποικιλιες (8αρα και χρυση που εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης)

Εγώ φόρτωσα 2 x 30αδες lavazza που είναι και αγαπημένοι(σήμερα τους είδα οτι είναι προσφορά), με τιμή 6€/30 (0,20/cap) και κάψουλα αλουμινίου δεν είναι να το σκέφτεσαι πολύ.

Από costa πήρα χτες ίσα μια 10άδα (ristretto 11) και αυτό για να κάνω μίξη με τις κάψουλες του lidl(τις πήρα λόγω κόστους και έλλειψης προσφοράς) που είναι κάπως ελαφριές, μια δοκιμή που έκανα σήμερα (1+1) έμεινα ευχαριστημένος.

• Like 1

38 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Μιας και πίνω lor 11 ristretto, τι να πάρω σε Costa για δοκιμή? 

Αν βρεις τη μωβ μονο, αλλιως οι αλλες ειναι πιο ελαφριες

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...