afentiko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Πάρε μια δεκάδα για αρχή για να δοκιμασεις και ας σου βγει ακριβά. Άμα δε σου αρέσει ο καφές θα τις κλαις μετά τις 50 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Μόλις τώρα, afentiko είπε Πάρε μια δεκάδα για αρχή για να δοκιμασεις και ας σου βγει ακριβά. Άμα δε σου αρέσει ο καφές θα τις κλαις μετά τις 50 καλά αυτό δεν έιναι θέμα σιγά, έχω πιει πολύ χειρότερες. άλλωστε με 2 διπλά που πίνω τη μέρα οι 50 σε 2 βδομάδες θα φύγουν. το μόνο που φοβάμαι είναι μην βγάλουν πάλι προσφορά l'or, costa και φορτώσω και από εκεί και καταλήξω με καμιά 200αρια κάψουλες σπίτι. θα το παω μέχρι τέλους ελπίζω να έχουμε τίποτα αξιόλογο αυτή τη βδομάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Κοίτα εγώ πιστεύω ότι εφόσον έχεις βρει τους καφέδες που σου αρέσουν αγόρασε αυτούς απλά μη στοκάρεις. Πάρε ξέρω γω 2 δεκάδες ώστε να έχεις να πίνεις αλλά να έχεις να δώσεις για στοκ όταν θα σκάσει η προσφορά. Οι πειραματισμοί καλοί είναι αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Εφόσον έχεις βρει αποτέλεσμα που σε καλύπτει και σε ικανοποιεί μείνε εκεί. Γνώμη μου. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 19 λεπτά πριν, afentiko είπε Κοίτα εγώ πιστεύω ότι εφόσον έχεις βρει τους καφέδες που σου αρέσουν αγόρασε αυτούς απλά μη στοκάρεις. Πάρε ξέρω γω 2 δεκάδες ώστε να έχεις να πίνεις αλλά να έχεις να δώσεις για στοκ όταν θα σκάσει η προσφορά. Οι πειραματισμοί καλοί είναι αλλά μέχρι κάποιο σημείο. Εφόσον έχεις βρει αποτέλεσμα που σε καλύπτει και σε ικανοποιεί μείνε εκεί. Γνώμη μου. δεν έχω και τρελές προτιμήσεις μη νομίζεις, από l'or σχεδόν όλοι μου αρέσουν και costa το ίδιο. μόνο starbucks δεν μπόρεσα να πιω και jacobs δεν τολμάω να αγοράσω σε ότι τιμή και να τους βρώ.. γι' αυτό λέω να πάρω αυτούς τους twostones να στηρίξω και κανένα μικρό μαγαζί. και εφ' όσον αυτοί που μου αρέσουν είναι πιο ακριβοί τώρα, ε γιατί όχι; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Να πάρεις και να μας πεις εντυπώσεις. Στις λίγες αξιολογήσεις που έχουν πάντως όλοι καλά λόγια λένε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Δοκίμασε τες και πες μας και εμάς.. Εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια κάψουλες Lollo Caffè. Nero η Classico. The best capsule coffee outhere!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 12 ώρες πριν, GEOZN8 είπε Δοκίμασε τες και πες μας και εμάς.. Εγώ θα σου πρότεινα με κλειστά μάτια κάψουλες Lollo Caffè. Nero η Classico. The best capsule coffee outhere!! Αυτές λες; Πολυ καλη τιμη βλεπω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 2 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Αυτές λες; Πολυ καλη τιμη βλεπω Ναι ναι αυτές η τις nero όποια νομίζεις ότι θα σου αρέσει καλύτερα εγώ δουλεύω και τις 2 με ένα κλικ προτιμώ την nero. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, GEOZN8 είπε Ναι ναι αυτές η τις nero όποια νομίζεις ότι θα σου αρέσει καλύτερα εγώ δουλεύω και τις 2 με ένα κλικ προτιμώ την nero. Έχουν ακόμα πλαστικές κάψουλες; Γιατί στη φώτο στο σκρουτζ φαίνεται αλουμινένια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, afentiko είπε Έχουν ακόμα πλαστικές κάψουλες; Γιατί στη φώτο στο σκρουτζ φαίνεται αλουμινένια Δυστυχώς έχουν αυτό το μειονέκτημα, είναι πλαστικές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Dimello Ristretto, Lungo, Intenso στα 2.38€ η 10αδα στον Μασουτη. Κοιταξα λιγο κριτικες και ηταν πολυ μετριες. Εχει κανεις γνωμη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 3 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Dimello Ristretto, Lungo, Intenso στα 2.38€ η 10αδα στον Μασουτη. Κοιταξα λιγο κριτικες και ηταν πολυ μετριες. Εχει κανεις γνωμη; καταρχην ευχαριστω, θα παω να παρω. ο lungo που πινω εγω μου αρεσει γιατι με μια καψουλα κανω φρεντο ενω σε λορ βαζω 2 γιατι δεν εχω βρει lungo που να μου αρεσει. σαν γευση τι να σου πω, ειναι προσωπικο, εμενα μου αρεσει αλλα δεν ειμαι πολύ απαιτητικος απο τον σπιτικο καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Dimello Ristretto, Lungo, Intenso στα 2.38€ η 10αδα στον Μασουτη. Κοιταξα λιγο κριτικες και ηταν πολυ μετριες. Εχει κανεις γνωμη; ,Όπως λέει και ο φίλος πιο κάτω είναι θέμα γούστου όλα. τούς έχω πιεί όλους αυτούς, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, ο ristretto πικρίζει καί έχει μία περίεργη γεύση , ο intenso, πιο ισορροπημένος και ελαφρύς, πίνεται αλλά προτιμώ της αντίστοιχης εντασης lor, ο lungo , δεν είναι άσχημος, είναι απ'τους καλούς lungo που έχω πιεί σέ Nespresso .. 14 ώρες πριν, GREG10ARIS είπε Αυτές λες; Πολυ καλη τιμη βλεπω Τούς παίρνω κι εγώ τούς lollo είναι πολύ καλός καφές , απ' την στιγμή πού πίνεις πολλούς καφέδες 4 καψ. τη μέρα συμφέρουν, θα σού πρότεινα κι εγώ νά δοκιμάσεις, πιο ελαφρύς και ισορροπημένος είναι ο classico, λίγο πιο βαρύς είναι ο Nero , καλύτερος καφές απ'τούς περισσότερους καφέδες από σούπερ μάρκετ, πολύ δημοφιλής στο ιταλικό αμαζον επίσης... Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Miatakias 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, Miatakias είπε καλύτερος καφές απ'τούς περισσότερους καφέδες από σούπερ μάρκετ σε πλαστικη καψουλα ομως... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, sleepychris είπε σε πλαστικη καψουλα ομως... Ναι πλαστικουρα φθηνής ποιότητας κιόλας, τουλάχιστον στο δεύτερο κουτί lollo Nero που πήρα πριν λίγες μέρες οι κάψουλες έχουν καλύτερη ροή στα 10-12 δευτερόλεπτα και τα ml είναι 36 περίπου αντί 31-32 πού ήταν στο πρώτο κουτί, δηλαδή στα standards των περισσότερων καψουλων.... (αν καί γευστικά μου φάνηκε λίγο πιο νερόμένος).. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα