SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εχω αποθεματα για κανα 1.5 μηνα ακομα. Δεν παιζει καμια προσφορουλα? Πηγα τις προαλλες στο σουπερ και ειδα l'or στα 4+ 😥 Και στο σκρουτζ που πηγα, ειδα με 3.80, αλλα τελικα εχει διαφορετικες καταχωρισεις για καποιο λογο, και εχει και με 2.50 την 11αρα, οποτε μαλλον θα χτυπησω μια μικρη ποσοτητα Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 55 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχω αποθεματα για κανα 1.5 μηνα ακομα. Δεν παιζει καμια προσφορουλα? Πηγα τις προαλλες στο σουπερ και ειδα l'or στα 4+ 😥 Και στο σκρουτζ που πηγα, ειδα με 3.80, αλλα τελικα εχει διαφορετικες καταχωρισεις για καποιο λογο, και εχει και με 2.50 την 11αρα, οποτε μαλλον θα χτυπησω μια μικρη ποσοτητα αστο... ευτυχως εχω ακομα καμια 120αρια καψουλες απο προσφορες που φορτωνα και γελουσαν μαζι μου. προσφορες παιζουν στον ΑΒ και στον σκλαβενιτη αλλα σπανια πλεον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εχω αποθεματα για κανα 1.5 μηνα ακομα. Δεν παιζει καμια προσφορουλα? Πηγα τις προαλλες στο σουπερ και ειδα l'or στα 4+ 😥 Και στο σκρουτζ που πηγα, ειδα με 3.80, αλλα τελικα εχει διαφορετικες καταχωρισεις για καποιο λογο, και εχει και με 2.50 την 11αρα, οποτε μαλλον θα χτυπησω μια μικρη ποσοτητα Παίζουν σταθερά και οι κάψουλες του lidl στα 4€ η 20αδα(0.20/κάψουλα), πλαστικές δυστυχώς αλλά τίμιες, αξίζουν μια δοκιμή. Εγώ πετυχαίνω τακτικά προσφορές στο mymarket(βουβές προσφορές σαν του Σκλαβενίτη) , lavazza τακτικά 25%, 6.8€ η 30αδα(περίπου 0.23/κάψουλα) Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ειναι ασχημος ο ristretto του Lidl ουτε και ο Lungo , η καψουλατου ειναι πλαστικη καπως μεγαλη (στην inissia δυσκολευοταν να χορεσει καπως) τον πουλαν πλεον σε 20αδες και οχι 10αδες με γυρω στα 0,19/καψ βγανει και τον βαζουν και σε καποιοες μικρες εκπτωσεις , για εμενα ο Lollo Nero που εχει χαρακτηριστικα ristretto (robusta , υψηλη ενταση) ειναι καλυτερος , ειναι ο αγαπημενος μου καφες καθαρα σαν γευση πια (και οχι μονο για την τιμη) και κοστιζει 14,50ε (απο σκρουτζ) η 100αδα (0,14/καψ.) , το μονο μειονεκτημα ειναι οτι η καψ. ειναι πλαστικη που βγαζει λιγοτερη ποσοτητα συνηθως γυρω στα 33 - 35ml.. Υποψην ολα τα μεγαλα σουπερ μαρκετ εχουν πλεον σελιδα online shop και μπορεις να ελεγχεις τις προσφορες για καψ. nespresso (και οχι μονο) απο εκει.. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2022 από Miatakias 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Λίγο έξω από τον τίτλο του θέματος, συγχωρείστε με Ενδιαφέρομαι για μια καφετιέρα συμβατή με κάψουλες Nespresso και όσο το δυνατόν πιο αξιόπιστη. Έχω τώρα την Krups Citiz αλλά κάτι έχει πάθει και ενεργοποιείται ξαφνικά μόνη της και τρέχει νερό ή μπλοκάρει και θέλει επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Σύμφωνα με το manual και τις ενδείξεις πρέπει να πάει στην Nespresso για επιδιόρθωση, κάτι που το κρίνω ασύμφορο μιας και είναι εκτός εγγύησης (αγορά 7/5/2020). Η προηγούμενη Citiz που είχα δούλεψε άψογα για 15 χρόνια περίπου. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 inissia και καθαρισες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, sleepychris είπε inissia και καθαρισες. Krups ή Delongi? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Πληροφοριακά, χθες πήρα τηλέφωνο στη Nespresso για να ρωτήσω γιατί η δική μου μηχανή χάνει νερά. Μου είπαν ότι το κόστος για οποιαδήποτε επισκευή είναι στα 40€. Απ' ότι κατάλαβα, κάνουν γενική ανακατασκευή. Αν τώρα δεν φτιάχνεται, μου είπαν ότι δεν χρεώνουν τίποτα. Επίσης παίζει ένα πρόγραμμα απόσυρσης, όπου την δίνεις πίσω και παίρνεις 40% έκπτωση στην τιμή της καινούργιας, αλλά πρέπει να πάρεις και 12 συσκευασίες κάψουλες. Στο πρόγραμμα όμως δεν έχουν επιλογή αγοράς νέας Inissia (που έχω). Οπότε με την έκπτωση, μου έβγαινε η Essenza Mini στα 65€. Παπ...ιές δηλαδή μιας και την βρίσκεις online με 70-75 αλλά τέλος πάντων, λέω καλύτερα 25€ παραπάνω και να έχω καινούργια παρά 40 και να μου μείνει η παλιά... Βέβαια μετά σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να πάρω μια on line και να φτιάξω και την παλιά να έχω 2... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 1 ώρα πριν, tinapo είπε Krups ή Delongi? καμια διαφορα στη πραξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 4 λεπτά πριν, mechpanos είπε Πληροφοριακά, χθες πήρα τηλέφωνο στη Nespresso για να ρωτήσω γιατί η δική μου μηχανή χάνει νερά. Μου είπαν ότι το κόστος για οποιαδήποτε επισκευή είναι στα 40€. Απ' ότι κατάλαβα, κάνουν γενική ανακατασκευή. Αν τώρα δεν φτιάχνεται, μου είπαν ότι δεν χρεώνουν τίποτα. Επίσης παίζει ένα πρόγραμμα απόσυρσης, όπου την δίνεις πίσω και παίρνεις 40% έκπτωση στην τιμή της καινούργιας, αλλά πρέπει να πάρεις και 12 συσκευασίες κάψουλες. Στο πρόγραμμα όμως δεν έχουν επιλογή αγοράς νέας Inissia (που έχω). Οπότε με την έκπτωση, μου έβγαινε η Essenza Mini στα 65€. Παπ...ιές δηλαδή μιας και την βρίσκεις online με 70-75 αλλά τέλος πάντων, λέω καλύτερα 25€ παραπάνω και να έχω καινούργια παρά 40 και να μου μείνει η παλιά... Βέβαια μετά σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα να πάρω μια on line και να φτιάξω και την παλιά να έχω 2... Εγώ θα έχω και τα μεταφορικά, γι' αυτό γράφω ότι δεν συμφέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 3 λεπτά πριν, tinapo είπε Εγώ θα έχω και τα μεταφορικά, γι' αυτό γράφω ότι δεν συμφέρει. Στην επισκευή δεν ξέρω αν έχει μεταφορικά. Στην απόσυρση δεν μου έβαλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) αν προκειται να παρεις καινουρια μηχανη,γιατι να την παρεις απο τη νεσπρεσσο και να δινεις μεταφορικα? πανε σε ενα κοτσοβολο/mediamarkt/πλαισιο/κτλκτλκτλ παρτην και καλοριζικη. και ας μην μπουμε στη κουβεντα "ναι,αλλα στο ταδε εχει 4,37ευρω λιγοτερα". τη τσεπη σου εσυ τη ξερεις,βαλτα κατω,ζυγισε τα και αποφασισε τη συμφερει ΕΣΕΝΑ. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από sleepychris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tinapo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 5 ώρες πριν, sleepychris είπε αν προκειται να παρεις καινουρια μηχανη,γιατι να την παρεις απο τη νεσπρεσσο και να δινεις μεταφορικα? πανε σε ενα κοτσοβολο/mediamarkt/πλαισιο/κτλκτλκτλ παρτην και καλοριζικη. και ας μην μπουμε στη κουβεντα "ναι,αλλα στο ταδε εχει 4,37ευρω λιγοτερα". τη τσεπη σου εσυ τη ξερεις,βαλτα κατω,ζυγισε τα και αποφασισε τη συμφερει ΕΣΕΝΑ. Τα μεταφορικά τα αναφέρω για την επιδιόρθωση. Φυσικά και θα πάρω από αλλού την καινούργια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tinapo είπε Τα μεταφορικά τα αναφέρω για την επιδιόρθωση. Φυσικά και θα πάρω από αλλού την καινούργια. Να την πάρεις με κλειστά τα μάτια για σπίτι είναι ότι πρέπει είναι πολύ καλή αυτήν έχω και εγώ και αντοχής!! Θα την ευχαριστηθεί το φλυτζάνι σου.. Χαχαχα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2022 από GEOZN8 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2022 καλησπέρα σε όλους! μιας και τελειώνει το στοκ μου από κάψουλες l'or που είχα πάρει τον Μάιο και δε βλέπω καμία παρόμοια προσφορά στον ορίζοντα (τις είχα πάρει 2-2.5€ τη 10αδα περίπου από ΑΒ), βρήκα στο σκρουτζ αυτές εδώ. Μιας και έχω συνδρομή plus, με 5+ 10αδες μου βγαίνουν δωρεάν τα μεταφορικά, από τις κριτικές βλέπω καλά πράγματα και θέλω να δοκιμάσω κάτι καινούριο (έχω δοκιμάσει σχεδόν τα πάντα από l'or, lavazza, costa μιας και όταν βλέπω κάτω από 3 τη δεκάδα παίρνω). Έχει κανείς άποψη για τις συγκεκριμένες ή να τις πάρω και να πω εγώ άποψη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα