Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Δεν διάβασα τα μικρά πράγματα αλλά απ ότι μου λες απλά αφαιρείτε η μισή τιμή ; Νόμιζα ότι με το σύνολο της προσφοράς μπορώ και παίρνω κάψουλες δίχως να πληρώσω 

Έχεις έκπτωση 50% στις πρώτες δύο παραγγελίες που θα κάνεις (για κάψουλες από το site Nespresso ή από τις μπουτίκ Nespresso) μέχρι 50€. Δλδ αν κάνεις 100€ παραγγελία θα πληρώσεις 50€. Αν κάνεις 120€ παραγγελία θα πληρώσεις 70€, σου κόβει δλδ μέχρι 50€ Μαξ. Αυτό στις δύο πρώτες παραγγελίες. Δλδ αν εσύ κάνεις στην πρώτη παραγγελία 20€ σύνολο. Μετά τα υπόλοιπα 30€ ας πούμε που θα μπορούσες να γλιτώσεις για να φτάσεις σύνολο 50 τα χάνεις, δεν πάνε στην επόμενη παραγγελία. Με απλά λόγια δλδ πρέπει στις δύο πρώτες παραγγελίες να κάνεις 100€ παραγγελία (που θα πάει 50 με την έκπτωση)

• Like 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, nickol-us είπε

Αν είσαι απαιτητικός στη γεύση

Απαιτητικος στην γευση, και φρεντο καπουτσινο, και μετριο, και Μικελ δεν παει. Φανταζομαι η επιλογη γινεται λογω της καλης τιμης στα μεγαλα μεγεθη.

Ωστοσο, με καψουλες (πχ perla σε εκπτωση που βγαινουν <0.22/καψουλα, ή πριν καιρο οι l'or <0.19), αξιζει να ασχοληθεις. Θες 2 ή 3 (για grande mikel) καψουλες, + γαλα που για φρεντο καπουτσινο το χτυπας σε μιξερακι (κατα προτιμηση με 2 πλαστικες λεπιδες για ογκο). Παιρνεις και ενα καλο θερμο για να κραταει θερμοκρασια (για να κανεις 1 ποσοτητα μια και εξω πχ και να μην αγοραζεις στα μισα της ημερας) και θα εισαι οκ. Οκ, θα σκασεις λεφτα στην αρχη, αλλα δεν θα αργησεις να τα δεις στην τσεπη σου. Αρκει να το τηρεις και να μην καταληξει τελικα για καφε στο σπιτι μονο

Επεξ/σία από SabotazNic
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Απαιτητικος στην γευση, και φρεντο καπουτσινο, και μετριο, και Μικελ δεν παει. Φανταζομαι η επιλογη γινεται λογω της καλης τιμης στα μεγαλα μεγεθη.

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές , αλλά πράγματι δεν το προτιμώ λόγο τιμής πραγματικά μου αρέσει παρά πολύ ο φρεντο καπουτσίνο μέτριος από Μικελ δεν ξέρω τι διαφορετικό κάνουν , νομίζω χτυπάνε τον καφέ μαζί με το αφρόγαλο ;; Και το βάζουν μετά στο ποτήρι; Πρέπει να το παρατηρήσω 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, SabotazNic είπε

Ωστοσο, με καψουλες (πχ perla σε εκπτωση που βγαινουν <0.22/καψουλα, ή πριν καιρο οι l'or <0.19), αξιζει να ασχοληθεις. Θες 2 ή 3 (για grande mikel) καψουλες, + γαλα που για φρεντο καπουτσινο το χτυπας σε μιξερακι (κατα προτιμηση με 2 πλαστικες λεπιδες για ογκο). Παιρνεις και ενα καλο θερμο για να κραταει θερμοκρασια (για να κανεις 1 ποσοτητα μια και εξω πχ και να μην αγοραζεις στα μισα της ημερας) και θα εισαι οκ. Οκ, θα σκασεις λεφτα στην αρχη, αλλα δεν θα αργησεις να τα δεις στην τσεπη σου. Αρκει να το τηρεις και να μην καταληξει τελικα για καφε στο σπιτι μονο

Αναφέρομαι στην πιστότητα της γεύσης και όχι στην ποιότητα του καφέ.

Αν αρχίσεις και πίνεις μόνο οτι βγαίνει προσφορά, χειροτερεύει το πράγμα.

Αν το μοναδικό κριτήριο είναι το οικονομικό, μπορεί να ξεκινήσει να δοκιμάζει τους "στιγμιαίους" εσπρέσσο, ίσως του αρέσει το γευστικό αποτέλεσμα, βγαίνουν συχνά-πυκνά σε προσφορά ενώ δεν χρειάζεται νέος εξοπλισμός (πέραν μιας φραπιέρας για αφρόγαλα)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, NobodyRankXV είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές , αλλά πράγματι δεν το προτιμώ λόγο τιμής πραγματικά μου αρέσει παρά πολύ ο φρεντο καπουτσίνο μέτριος από Μικελ δεν ξέρω τι διαφορετικό κάνουν , νομίζω χτυπάνε τον καφέ μαζί με το αφρόγαλο ;; Και το βάζουν μετά στο ποτήρι; Πρέπει να το παρατηρήσω 

Είχα πάρει 1-2 φορές φρέντο καπουτσίνο γλυκό από Mikel και όντως ειχε μια κρεμώδη υφή που δεν την έχω συναντήσει σε άλλον φρέντο εσπρέσσο, πιστεύω κι εγώ ότι βάζουν μια ποσότητα γαλακτος ή κρέμας γάλακτος καί την χτυπάνε μαζί με τόν καφέ ..

Γενικά όσο αφορά την Nespresso  πρέπει να έχεις χαμηλά τον πήχη, το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο καλό όσο από επαγγελματική μηχανή πού κάνει μπατίστας με φρέσκοαλεσμενο καφέ, θα σού πρότεινα να πάς σε καμία μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρικών ειδών που πουλάνε μηχανές Nespresso  και έχουν άτομα να τις προμοταρουν να δοκιμάσεις να ξέρεις τι να περιμένεις..Από κόστος τα σούπερ μάρκετ βάζουν συνέχεια προσφορές σε συμβατες γύρω στα 2,50-3,00ε , αν ψάξεις στο Σκρουτζ βρίσκεις ακόμα ποιο χαμηλά σε σταθερές τιμές, εγώ παίρνω τελευταία τούς lollo cafe που μ αρέσουν πολύ, συσκευασία των 100καψ. στα 14,50ε δηλαδή 0,14/καψ. καί έχει πολλες μάρκες σε χαμηλές τιμές αρκει να δοκιμάσεις να βρεις τον καφέ πού σού ταιριάζει..   

Ψαχνωντας στο ίντερνετ είδα ότι στο Mikel πουλάνε καί 2 τυπους κάψουλες για Nespresso στα 3.80ε..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Miatakias είπε

Segafredo εχουν αρκετες καφετεριες/take away , ειναι γνωστη ιταλικη μαρκα και αλλαξαν πριν λιγο καιρο απο πλαστικη σε αλουμινιου και αυτοι , αν βρω τον ristretto αυριο που θα παω θα τον παρω.. Eχει ristretto, classico και 100% arabica θεωρειτικα , η πληρη σειρα που μπορεις να βρεις απο μαγαζια στο σκρουτζ εχει decaf , intenso και 2 μονοποικιλιακους..

classico τραγικό για μένα... Μόλις δοκίμασα.

• Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, djcat είπε

classico τραγικό για μένα... Μόλις δοκίμασα.

Εγω πηγα σε 3 διαφορετικα My market (σχετικα μικρα ολα) για να παρω ristretto αλλα κανενα δεν ειχε κανεναν τυπο.. 🙁

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μιας και εχει απασχολησει πολλους το προβλημα με τον νερωμενο φρεντο , χαζευοντα στο ιντερνετ ειδα και ποτηρια/θερμους που κοστιζουν ακριβα μεν γυρω στα 15ε αλλα υποσχονται οτι διατηρουν πολλες ωρες τον καφε ειτε ζεστο ειτε παγωμενο με τα παγακια νερου να λιωνουν μετα απο πολλες ωρες , υπαρχουν πολυ αγοραστες που εχουν σχολιασει απο κατω και φαινονται πολυ ικανοποιημενοι ακομα και σε εξωτερικο περιβαλλον με ηλιο (π.χ παραλια), δες εδω: https://www.skroutz.gr/c/2090/thermos/m/13411/Estia/f/798327/potiri.html?o=ποτηρι+θερμος

Υπαρχει σε μορφη ποτηριου καφε στα 350ml (mug) και πιο μακροστενο που μοιαζει με κουτακι αναψυκτικου στα 500ml (cup)  , και τα 2 εχουν ενσωματομενο καλαμακι (προτιμω το mug 350ml) , για οποιον δεν εχει κωλυμα να βλεπει τον καφε μεσα σε διαφανο ποτηρι και τον νοιαζει το πρακτικο κομματι περισσοτερο  θα μπορουσε να ειναι μια λυση (θα μπορουσε να συνδιαστει με τα μεταλλικα/πλαστικα/πετρινα παγακια)

Επισης φαινεται οτι το αφεντικο τρελαθηκε, το αθηναικο μαγαζι που τους φερνει (μπορεις να δεις στο σκρουτζ) εβαλε τον Lollo nero ( πολυ καλος καφες κατα την γνωμη μου , και αλλοι που τον δοκιμασαν τους αρεσε) στα 11,27ε την 100αδα , 0,11/καψ, σε αυτην την τιμη τιποτα δεν μπορει να παει λαθος..Το μονο θεμα του ειναι η πλαστικη φτηνιαρα καψουλα του που συνηθως βγαζει στο ποτηρι 31 - 33ml , και εχει αργη  ροη...

Επισης οποιος παρει μην στοκαρει για κανα χρονο καθως ολες οι παρτιδες που εχουμε παρει απο τον Ιανουαριου του 22' σε ολους τους τυπους lollo (και απο 2 ξεχωριστα μαγαζια μαλιστα)  εχουν ημερομηνια ληξεις 12/12/22' , πιθανον ειναι να ξεπουλανε αυτην την παρτιδα  καθως πλησιαζει η ημερομινια ληξης , για αυτο και η πολυ χαμηλη τιμη..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν άτομο που δεν πίνει γρήγορα τον καφέ του, επιβεβαιώνω πως πρόκειται για πολύ καλή λύση. Εγώ έχω ένα Drip κι έχω ευχαριστηθεί ροφήματα, αναψυκτικά, καφέδες... Εάν πάρετε και παγοθήκη με μεγαλούτσικα παγάκια, θα 'στε φίνα - ή με τα εναλλακτικά παγάκια (πέτρινα κλπ). 

Επεξ/σία από Mrs. Hyde
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλή συνέχεια καλοκαιριού από μένα. Τελικά μετά από πολλές δοκιμές μέσα στο καλοκαίρι οι γευστικοί μου κάλυκες για τα δικά μου γούστα λένε η Lollo η L'or. Τέλος.. Χαχαχα

• Like 2
Δημοσ.

Επιβεβαιώνω πως τα ποτήρια Estia είναι πολύ καλά όντως κρατάνε παγωμένο τον καφέ για αρκετές ώρες χωρίς να λιώνει πολύ ο πάγος.

Για παγοθήκες είχα πάρει της σιλικόνης από Nespresso αλλά δυστυχώς μου φαίνεται πως κρατάνε μια μυρωδιά "κατάψυξης".

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Nespresso φαινεται να εχει βαλει νερο στο κρασι της τελευταια, ειναι η τριτη φορα τους τελευταιους μηνες εχει -30% με αγορα 50 καψ. και ανω , δηλαδη μια φθηνη ποικιλια οιπως ο kazaar ή risttretto italiano που ειναι καλοι καφεδες με 0,44/καψ παει η πενταδα απο 23ε στα 16ε + δωρεαν μεταφορικα , (δηλαδη 0,32 σεντς/καψ.) οχι ασχημα για αυτους που ειναι εθισμενοι στις γνήσιες nespresso καψουλες .

Εγω δεν ειμαι μια τετοια περιπτωση ,  ηπια πολλες δοκιμαστικες + δωρο με την μηχανη , οκ δεν λεω ειναι απ τις καλυτερες που μπορεις να βρεις γευστικα + πολυ καλη λειτουργια μηχανης (π,χ ristretto ital. απλος και decaf , kazaar ειναι καποιοι που  μου αρεσαν) αλλα ακομα και 0,32/καψ ειναι αρκετα σε σχεση με Lor σε προσφορα που πανε στα 0,25/καψ αλλα και οι lollo  που μ αρεσουν πολυ και που παιρνω σε ποσοτητες (εχει το μειονεκτιμα τις πλαστικης/οχι τελειας λειτουργιας σε μηχανη βεβαια) ερχονται 0,14/καψ , λιγοτερο απ τα μισα ακομα και σε προσφορα οποτε δεν ψηνομαι..

8 ώρες πριν, Wayward είπε

Επιβεβαιώνω πως τα ποτήρια Estia είναι πολύ καλά όντως κρατάνε παγωμένο τον καφέ για αρκετές ώρες χωρίς να λιώνει πολύ ο πάγος.

Για παγοθήκες είχα πάρει της σιλικόνης από Nespresso αλλά δυστυχώς μου φαίνεται πως κρατάνε μια μυρωδιά "κατάψυξης".

Περνε παγοκυψελες σακουλας καλυτερα που δεν κραταν μυρωδιες καταψυξης ή του δοχειου που μπαινουν μεσα..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Περνε παγοκυψελες σακουλας καλυτερα που δεν κραταν μυρωδιες καταψυξης ή του δοχειου που μπαινουν μεσα..

Αυτές χρησιμοποιώ τελευταία αναγκαστικά απλά επειδή είναι αρκετά μικρότέρα τα παγάκια από εκείνα της παγοθήλης σιλικόνης λιώνουν και λίγο πιο γρήγορα.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/8/2022 στις 1:10 ΜΜ, Wayward είπε

Κι εγώ τις ίδιες παγοθήκες σιλικόνης της Nespresso είχα πάρει πέρσι το καλοκαίρι αλλά της έβαλα στην άκρη όχι λόγω μυρωδιών, αλλά γιατί πάγωναν πολύ τα δάχτυλα μου μέχρι να τις αδειάσω και τις 3. Γύρισα στις κλασσικές πλαστικές.

Δημοσ.

Για ποτηρια-θερμό μπορείτε να δείτε και αυτό https://www.e-jumbo.gr/kouzina/potiria-boukalia-koupes/potiria-seiker-kafe/potiria-thermos/potiri-isothermiko-anoxeidoto-lefko-me-diafano-kapaki-600-ml_1569531

Το δοκίμασα και έμεινα πολύ ευχαριστημένος. Αγόρασα και δεύτερο. Μεγάλη χωρητικότητα, μηδέν διαρροή, μεγάλη διάρκεια διατήρησης ροφηματων. Εγώ φτιάχνω από το βράδυ 2 Lor 13 barista και τους βάζω κατάψυξη. Το πρωί φτιάχνω άλλον 1 και τον ρίχνω μέσα στους παγωμένους καφέδες. Δουλεύω ως μάγειρας και παρόλο  που η θερμοκρασία του χώρου είναι σαν την κόλαση, ο καφές στο συγκεκριμένο ποτήρι διατηρείται για πολλές ώρες, θα έλεγα ως το βράδυ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...