Miatakias Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, afentiko είπε Σήμερα φρεντάκι με τον perla ristretto τον πράσινο (arabica+robusta). Αισθητά "καλύτερος" από τον μαύρο perla ristretto(arabica). Μυρωδιά, γεύση πιο έντονες ή μάλλον πιο "σωστές" θα έλεγα. Και οι δύο τίμιοι, εγώ θα προτιμώ τον πράσινο Θα τον δοκιμασω κι εγω τον Perla πρασινο αφου ο μαυρος ο ristretto superiore 10 μ αρεσε αρκετα.. Ως προς τα παγακια για εμενα δεν ειναι προβλημα που δεν τον παγωνει πολυ , ισια-ισα που με βολευει γιατι χειμωνα-καλοκαιρι δεν πινω πολλα παγωμενα , νερο παντα απο βρυση και τον καφε ζεστο επισης , απλα καμια φορα ετσι για αλλαγη θα ηθελα να πινω καναν φρεντο.. Εχω πολυ ευαισθητο λαιμο και με το που πινω πολυ παγωμενο με ποναει.. Οποτε το να κρατα τον καφε σε μια δροσερη/ελαφρως κρυα κατασταση χωρις εξτρα νερωμα για εμενα ειναι οτι πρεπει!👌🙂 Μαλλον θα παρω αλλα οχι αυτα που εχεις εσυ που πρεπει να ειναι τα πλαστικα με το υγρο μεσα που παγωνει αλλα κατι μεταλλικα που ειδα στο σκρουτζ εχουν καλυτερες κριτικες και καποιοι αναφερουν οτι ειναι πιο αποτελεσματικα απο τα πλαστικα και τα πετρινα, η 6αδα 5,60ε ενω τα πλαστικα σε αλυσιδα παιχνιδιων τα 18τεμ. 1,50ε περιπου.. https://www.skroutz.gr/s/24608851/Διακοσμητικά-Παγάκια-Ανοξείδωτα-Μεταλλικά-6τμχ.html Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 42 λεπτά πριν, Miatakias είπε Θα τον δοκιμασω κι εγω τον Perla πρασινο αφου ο μαυρος ο ristretto superiore 10 μ αρεσε αρκετα.. Ως προς τα παγακια για εμενα δεν ειναι προβλημα που δεν τον παγωνει πολυ , ισια-ισα που με βολευει γιατι χειμωνα-καλοκαιρι δεν πινω πολλα παγωμενα , νερο παντα απο βρυση και τον καφε ζεστο επισης , απλα καμια φορα ετσι για αλλαγη θα ηθελα να πινω καναν φρεντο.. Εχω πολυ ευαισθητο λαιμο και με το που πινω πολυ παγωμενο με ποναει.. Οποτε το να κρατα τον καφε σε μια δροσερη/ελαφρως κρυα κατασταση χωρις εξτρα νερωμα για εμενα ειναι οτι πρεπει!👌🙂 Μαλλον θα παρω αλλα οχι αυτα που εχεις εσυ που πρεπει να ειναι τα πλαστικα με το υγρο μεσα που παγωνει αλλα κατι μεταλλικα που ειδα στο σκρουτζ εχουν καλυτερες κριτικες και καποιοι αναφερουν οτι ειναι πιο αποτελεσματικα απο τα πλαστικα και τα πετρινα, η 6αδα 5,60ε ενω τα πλαστικα σε αλυσιδα παιχνιδιων τα 18τεμ. 1,50ε περιπου.. https://www.skroutz.gr/s/24608851/Διακοσμητικά-Παγάκια-Ανοξείδωτα-Μεταλλικά-6τμχ.html Τα έχω σκεφτεί και εγώ τα μεταλλικά, αλλά από ότι διαβάζω στα σχόλια ίδια απόδοση με τα πλαστικά έχουν, δλδ χάνουν την θερμοκρασία τους σχετικά γρήγορα. Αυτό που σκέφτομαι να καθιερώσω τελικά είναι να βάζω κανονικό πάγο στην αρχή και να το χτυπάω για να κρυωσω αποτελεσματικά τον καφέ και μετά να ρίχνω τα πλαστικά παγάκια για να κρατήσω την θερμοκρασία εκεί χωρίς να νερώσει παραπάνω στη συνέχεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 21/7/2022 στις 5:06 ΜΜ, afentiko είπε Τα έχω σκεφτεί και εγώ τα μεταλλικά, αλλά από ότι διαβάζω στα σχόλια ίδια απόδοση με τα πλαστικά έχουν, δλδ χάνουν την θερμοκρασία τους σχετικά γρήγορα. Αυτό που σκέφτομαι να καθιερώσω τελικά είναι να βάζω κανονικό πάγο στην αρχή και να το χτυπάω για να κρυωσω αποτελεσματικά τον καφέ και μετά να ρίχνω τα πλαστικά παγάκια για να κρατήσω την θερμοκρασία εκεί χωρίς να νερώσει παραπάνω στη συνέχεια Δεν στο προτινω αυτο καθως αυτα τα 1-2 παγακια που βαζεις για το πρωτο παγωμα εχει αποτελεσμα με το που πευτει ο καυτος καφες να τα λιωνουν πολυ γρηγορα με αποτελεσμα αρκετο νερωμα.. Θα σου ελεγα να παρεις ενα μικρο μεταλλικο μπολ (η πλαστικο/γυαλινο αν δεν εχεις) να τoυ βαλεις παγωμενο νερο + 1-2 παγακια νερου και να βουτιξεις μεσα ενα μπρικι ελληνικου που θα εχεις εκχιλιση τον καφε μεσα και να τον κρυωσεις με αυτον τον τροπο χωρις εξτρα νερωμα.. Θα παρει λιγο παραπανω και οπως καταλαβαινεις δεν θα γινει και παρα πολυ παγωμενος , απλα θα γινει δροσερος/ελαφρως κρυος μετα απο 2 λεπτα περιπου και μετα τον βαζεις στο ποτηρι με τα πλαστικα παγακια , ενα tip ακομα , μπορεις να βαλεις και το γυαλινο ποτηρι που θα πιεις τον καφε στην καταψηξη μεχρι να τον ετοιμασεις ωστε να βοηθησει και αυτο στην χαμηλη θερμοκρασια... Αν φτιαξω φρεντο τις επομενες μερες θα παρω καποιες φωτο να το δειξω αναλιτικα... Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2022 από Miatakias 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 22 Ιουλίου 2022 Κοίτα δε διαφωνώ ότι θα πιάσει αυτό απλά το όλο πόιντ είναι θεωρώ να βάζεις να φτιάχνεις έναν καφέ και να τον πίνεις εκείνη τη στιγμή, όχι 15 λεπτά μετά. Δυστυχώς με δοκιμές που έχω κάνει η μόνη λύση που πλησιάζει στο να πίνεις αποδεκτό φρέντο είναι να βάλεις τουλάχιστον 3 κάψουλες (μη πω 4) και να βάλεις στο χτύπημα κανονικό πάγο κ πλαστικά μετά για να συντηρήσεις τη θερμοκρασία. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα , πηρα τα μεταλλικα παγακια (6 τεμ. = 5,60ε) και δοκιμασα μερικους κρυους καφεδες.. Ειναι οπως τα περιμενα ακριβως , ουσιαστικα εχουν και αυτα οπως και τα πλαστικα καποιο ειδος gel (δεν φαινεται στα μεταλλικα) μεσα που κραταει χαμηλη θερμοκρασια .. Τα παγωνεις τουλαχιστον 2-3 ωρες στην καταψυξη και τα χρησιμοποιεις..Επισης μπορεις να τα χρησιμοποιησεις οχι μονο στον καφε αλλα και σε αναψυκτικα , αλκοολουχα ποτα κτλ Η θερμοκρασια του καφε δεν φτανει τοσο χαμηλα οσο με τα παγακια νερου και σταδιακα αρχιζει να ζεστενεται ωσπου μετα απο περιπου 90 λεπτα εχει φτασει σχεδον σε θερμμοκρασια περιβαλλοντος ...Για καποιον που θελει ο καφες να ειναι παρα πολυ παγωμενος οπως αυτος που παιρνουμε απ εξω δεν κανουν! Για καποιους σαν και εμενα ομως με υπερευαισθητο λαιμο που δεν αντεχει πολυ χαμηλες θερμοκρασιες και που δεν του αρεσει ο καφες να νερωνει ειναι καλο deal! Πραγματικα ειναι ωραιο συναισθημα να εχουν περασει πανω απο 30-40 λεπτα και ο καφες να εχει την ιδια γευση και οχι πιο νερουλη σε σχεση με τις πρωτες γουλιες .. Παρακατω θα δειξω τον τροπο που προετοιμαζα τον φρεντο μου Προαιρετικα βαζουμε το γυαλινο ποτηρι που θα πιουμε τον καφε αλλα και το μεταλλικο μπρικι που θα κανουμε την εκχιλυση μεσα 20-30 λεπτα στην καταψυξη.(το παγωμενο ποτηρι βοηθαει στην συνολικη θερμοκρασια το καφε) Περναμε στο επομενο σταδιο , βγαζουμε το ποτηρι και το μπρικι απο καταψυξη , τοποθετουμε τα παγακια μεσα στο ποτηρι φωτο 1 Κανουμε εκχιλυση τον καφε μεσα στο μπρικι που μολις βγαλαμε απο την καταψυξη , αν βαζετε ζαχαρη θα την βαλετα σε αυτην την φαση που ο καφες ειναι ζεστος για να λιωσει καλα. βαζουμε σε ενα μικρο μεταλλικο κατα προτιμηση μπολακι το μπρικι που μολις εχουμε εκχιλυση τον καφε και προσθετουμε μεσα στο μπολακι πολυ παγωμενο νερο (150-200 ml περιπου) και 1-2 παγακια νερου. φωτο 2 Αφου περιμενουμε 2-3 λεπτα περιπου ο καφες θα κρυωσει αρκετα και τον χτυπαμε με ενα μιξερακι για να κανει αφρο και να παρει ογκο (εγω εχω με αυτην την κεφαλη που μοιαζει με συρμα που ειναι καταλληλο για αφρογαλα. φωτο 3 Προσθετουμε τον καφε στο ποτηρι και voila! Φρεντακι ναπολιτανικο με 2 καψ. lollo nero σε ειδικο ποτηρι φρεντο με λεπτο καλαμακι by Miatakias! φωτο 4 Αν σας φαινεται ο αφρος καπως αραιος ειναι που δεν βαζω ζαχαρη στον καφε και τον πινω σκετο , χωρις ζαχαρη δεν μπορεις να κανεις πυχτη και κρεμωδη υφη στον αφρο.. Παντως εκανα με διαφορους καφεδες φρεντο , με lollo nero και Borbone nero βγηκε πολυ καλος με γεματο σωμα + αρκετα αφροδεις λογο robusta επισης βγηκε καλος και με lollo argento , με Perla ristretto 10 μαυρο που ειναι 100% αραμπικα δεν βγηκε και τοσο καλος για τα γουστα μου , το σωμα ηταν εμφανως πιο αραιο... Καποιοι το προτιμουν σε χαμηλο ποτηρι τυπου ουισκι. φωτο 5 Εκανα και εναν freddo cappuccino ετσι για την αλλαγη , αυτο το μιξερακι που εχω το φτιαχνει πολυ καλο , χρησιμοποιηστε γαλα με χαμηλα λιπαρα μακρας διαρκειας ή υψηλης παστεριωσης και οχι φρεσκο!Βαλτε το γαλα στην καταψυξη για 20-30 λεπτα πριν το χτυπησετε. φωτο 6 Τελος να πω πως εκανα και καποιοες δοκιμες φρεντο με καφε απο το bialetti moka pot που εχω και δεν μου αρεσε το αποτελεσμα , τελειως φλατ γευση χωρις βαθος αρωματων και με αρκετα ποιοτικους καφεδες που κοστιζουν 8ε τα 250γρ (passalaqua mexico , Ipanema 100% ababica , Hausbrandt gourmet), οι Nespresso μου αρεσαν πολυ πιο πολυ για φρεντο! Γενικα προτιμω τον καφε ζεστο σε σχεση με τον φρεντο , οταν λεω ζεστο οχι οτι τον πινω οσο ειναι καυτος , απλα τον πινω πολυ αργα (εναν διπλο μεσα σε 2 ωρες περιπου) και ο καφες ερχεται σε θερμοκρασια δωματιου.. Θεωρω οτι οταν τον παγωνεις χανει καποια αρωματα/γευσεις οποτε εγω θα πιο αλλους λιγους φρεντο μεχρι το τελος καλοκαιριου και ξαναγυρναω στον ζεστο καφε! Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Miatakias 3 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Ξεχασα να πω για οποιον ενδιαφερεται οτι το My Market εχει φερει μια καινουρια γνωστη ιταλικη μαρκα καφε , την Segafredo σε καψ. αλουμινιου σε 3 τυπους και μαλιστα αυτην την στιγμη τους εχει -30% στα 2,70ε (λογικη αρχικη στα 3,85ε), μπορει να δοκιμασω κανεναν αν τους βρω , επισης παρατηρησα οταν ειχα παει πως αλλαξαν αυτες τις δικες τους τις My Gusto απο πλαστικη σε αλουμινιο με αρχικη στα 2,25ε (πιθανως η πιο φθηνη αλουμινου που υπαρχει στο εμποριο) αλλα δεν εμπιστευομαι να παρω καθως κατι Bonora απο Σκλαβενιτη και κατι economy απο market in ηταν οτι χειροτερο εχω πιει , και τελος αλλη μια νεα προσθηκη στα ΣΜ Κρητικος ειναι οι Davidoff (!) σε 3 τυπους με πλαστικη στα 4,50ε αρχικη δεν δοκιμαζω .. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ξεχασα να πω για οποιον ενδιαφερεται οτι το My Market εχει φερει μια καινουρια γνωστη ιταλικη μαρκα καφε , την Segafredo σε καψ. αλουμινιου σε 3 τυπους και μαλιστα αυτην την στιγμη τους εχει -30% στα 2,70ε (λογικη αρχικη στα 3,85ε), μπορει να δοκιμασω κανεναν αν τους βρω , επισης παρατηρησα οταν ειχα παει πως αλλαξαν αυτες τις δικες τους τις My Gusto απο πλαστικη σε αλουμινιο με αρχικη στα 2,25ε (πιθανως η πιο φθηνη αλουμινου που υπαρχει στο εμποριο) αλλα δεν εμπιστευομαι να παρω καθως κατι Bonora απο Σκλαβενιτη και κατι economy απο market in ηταν οτι χειροτερο εχω πιει , και τελος αλλη μια νεα προσθηκη στα ΣΜ Κρητικος ειναι οι Davidoff (!) σε 3 τυπους με πλαστικη στα 4,50ε αρχικη δεν δοκιμαζω .. Tους είδα τους segafredo και επιβεβαιώνω, είναι καφές που είχα πετύχει στις καφετέριες πριν γίνει ο εσπρέσσο (εμπορική) "επιστήμη" και ομολογώ οτι μαζί με τον Lavazza ήταν οι αγαπημένοι μου. Μιας που το αναφέρεις, ελπίζω να μην ακουστεί διαφήμιση όμως το mmarket βγάζει συχνά-πυκνά προσφορές και σε πολύ καλές τιμές. Έχω πετύχει 2 φορές τους Lavazza σε προσφορά 25%, πήρα την 30αδα 6,80, κάτι λιγότερο από 22λεπτά την κάψουλα Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από nickol-us 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, nickol-us είπε Tους είδα τους segafredo και επιβεβαιώνω, είναι καφές που είχα πετύχει στις καφετέριες πριν γίνει ο εσπρέσσο (εμπορική) "επιστήμη" και ομολογώ οτι μαζί με τον Lavazza ήταν οι αγαπημένοι μου. Μιας που το αναφέρεις, ελπίζω να μην ακουστεί διαφήμιση όμως το mmarket βγάζει συχνά-πυκνά προσφορές και σε πολύ καλές τιμές. Έχω πετύχει 2 φορές τους Lavazza σε προσφορά 25%, πήρα την 30αδα 6,80, κάτι λιγότερο από 22λεπτά την κάψουλα Η Lavazza εχουν χαμηλη αρχικη ακομα και με τις αλουμινιου αρα βγαινουν αρκετα χαμηλα σε προσφορές σε ολα τα ΣΜ ... Segafredo εχουν αρκετες καφετεριες/take away , ειναι γνωστη ιταλικη μαρκα και αλλαξαν πριν λιγο καιρο απο πλαστικη σε αλουμινιου και αυτοι , αν βρω τον ristretto αυριο που θα παω θα τον παρω.. Eχει ristretto, classico και 100% arabica θεωρειτικα , η πληρη σειρα που μπορεις να βρεις απο μαγαζια στο σκρουτζ εχει decaf , intenso και 2 μονοποικιλιακους.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 57 λεπτά πριν, Miatakias είπε τις My Gusto απο πλαστικη σε αλουμινιο με αρχικη στα 2,25ε (πιθανως η πιο φθηνη αλουμινου που υπαρχει στο εμποριο) αλλα δεν εμπιστευομαι να παρω καθως κατι Bonora απο Σκλαβενιτη και κατι economy απο market in ηταν οτι χειροτερο εχω πιει Επιβεβαιώνω για τις mygusto ότι είναι ότι χειρότερο υπάρχει... Πολύ κακή ροή στην εκχύλιση (ζοριζεται η μηχανή και βγαίνει και πολύ αργά και συνολικά λιγότερη ποσότητα καφέ από ότι πρέπει) και η γεύση είναι ότι χειρότερο έχω βάλει στο στόμα μου 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Παιδιά επειδή βλέπω πως κάθε μέρα δίνω 3 και 5 € σε καφέ , σκεφτόμουν αν υπάρχει λύση με κάτι στο σπίτι πιο απλό και χωρίς πολλά πολλά το μυαλό μου πήγε αμέσως στις κάψουλες , παίζει αυτή την στιγμή καμία καλή προσφορά σε συσκευή να μπω στον χώρο και ερώτηση στο αν με καλύψει ο καφές καθώς πίνω μόνο Fredo και συγκεκριμένα φρεντο καπουτσίνο μέτριο από μικελ, υπάρχει κάτι να είναι κοντά σε αυτό ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, NobodyRankXV είπε Παιδιά επειδή βλέπω πως κάθε μέρα δίνω 3 και 5 € σε καφέ , σκεφτόμουν αν υπάρχει λύση με κάτι στο σπίτι πιο απλό και χωρίς πολλά πολλά το μυαλό μου πήγε αμέσως στις κάψουλες , παίζει αυτή την στιγμή καμία καλή προσφορά σε συσκευή να μπω στον χώρο και ερώτηση στο αν με καλύψει ο καφές καθώς πίνω μόνο Fredo και συγκεκριμένα φρεντο καπουτσίνο μέτριο από μικελ, υπάρχει κάτι να είναι κοντά σε αυτό ; Με τις τιμές που έχουν τώρα οι καφέδες ακόμα και 3 κάψουλες να βάζεις για να κάνεις ένα φρέντο πάλι κερδισμένος είσαι γιατί βγαίνει 0.9-1€. Αν ψαχτεις κ λίγο στο YouTube για να ρυθμίσεις τη μηχανή να βγάζει τη σωστή ποσότητα καφέ ανά κάψουλα έχεις πολύ καλό αποτέλεσμα και υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές σε κάψουλες και θα βρεις σίγουρα κάτι που σου αρέσει κ σου ταιριάζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε Παιδιά επειδή βλέπω πως κάθε μέρα δίνω 3 και 5 € σε καφέ , σκεφτόμουν αν υπάρχει λύση με κάτι στο σπίτι πιο απλό και χωρίς πολλά πολλά το μυαλό μου πήγε αμέσως στις κάψουλες , παίζει αυτή την στιγμή καμία καλή προσφορά σε συσκευή να μπω στον χώρο και ερώτηση στο αν με καλύψει ο καφές καθώς πίνω μόνο Fredo και συγκεκριμένα φρεντο καπουτσίνο μέτριο από μικελ, υπάρχει κάτι να είναι κοντά σε αυτό ; Αν είσαι απαιτητικός στη γεύση, πολύ δύσκολα θα πάρεις κάτι που να σου δίνει ίδιο αποτέλεσμα, πόσο μάλλον με μικρό κόστος και με ελάχιστο κόπο (κάψουλες) Αν ψαχτείς, σίγουρα θα βρεις κάποια κάψουλα που να σου αρέσει στη γεύση ενώ έχει και ανάλογα σωστή τιμή. Το κόστος να ξέρεις δεν είναι αμελητέο. Οι αυτόματες μηχανές ξεκινούν κοντά στο 100αρι, ιδανικά για εύκολα θα πάρεις bundle με aeroccino καθώς αναφέρεσαι σε αφρόγαλα, διαφορετικά μιλάμε για φραπεδιέρα κάνοντας και λίγη προπόνηση. Κάψουλες θα υπολογίζεις 25-35 λεπτά/κάψουλα ένα μέσο όρο καθώς θα βρεις προσφορές σε όλες τις επώνυμες. Minimum 2 κάψουλες για freddo espresso + φρέσκο γάλα για το αφρόγαλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, nickol-us είπε Αν είσαι απαιτητικός στη γεύση, πολύ δύσκολα θα πάρεις κάτι που να σου δίνει ίδιο αποτέλεσμα, πόσο μάλλον με μικρό κόστος και με ελάχιστο κόπο (κάψουλες) Αν ψαχτείς, σίγουρα θα βρεις κάποια κάψουλα που να σου αρέσει στη γεύση ενώ έχει και ανάλογα σωστή τιμή. Το κόστος να ξέρεις δεν είναι αμελητέο. Οι αυτόματες μηχανές ξεκινούν κοντά στο 100αρι, ιδανικά για εύκολα θα πάρεις bundle με aeroccino καθώς αναφέρεσαι σε αφρόγαλα, διαφορετικά μιλάμε για φραπεδιέρα κάνοντας και λίγη προπόνηση. Κάψουλες θα υπολογίζεις 25-35 λεπτά/κάψουλα ένα μέσο όρο καθώς θα βρεις προσφορές σε όλες τις επώνυμες. Minimum 2 κάψουλες για freddo espresso + φρέσκο γάλα για το αφρόγαλα. Βλέπω ο κώτσος έχει προσφορά αυτόν τον issinia και δώρο η αξία του σε κάψουλες , καλή περίπτωση μου ακούγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, NobodyRankXV είπε Βλέπω ο κώτσος έχει προσφορά αυτόν τον issinia και δώρο η αξία του σε κάψουλες , καλή περίπτωση μου ακούγεται Είναι καλή προσφορά, αν αξιοποιήσεις σωστά και στο φουλ την έκπτωση που δίνει στις 2 πρώτες παραγγελίες βγάζεις ένα χρόνο σχεδόν με αυθεντικές κάψουλες Nespresso στη μισή τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 21 λεπτά πριν, afentiko είπε Είναι καλή προσφορά, αν αξιοποιήσεις σωστά και στο φουλ την έκπτωση που δίνει στις 2 πρώτες παραγγελίες βγάζεις ένα χρόνο σχεδόν με αυθεντικές κάψουλες Nespresso στη μισή τιμή Δεν διάβασα τα μικρά πράγματα αλλά απ ότι μου λες απλά αφαιρείτε η μισή τιμή ; Νόμιζα ότι με το σύνολο της προσφοράς μπορώ και παίρνω κάψουλες δίχως να πληρώσω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα