sleepychris Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 τις εχει δοκιμασει κανεις αυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Περνώντας πριβ λίγο από ΑΒ, έχει όλες τις Starbucks -40% και κάποιες perla -20% οπότε ευκαιρία να στοκαρετε όσοι σας αρέσουν οι συγκεκριμένεςρ( εγώ πήρα μερικά πακέτα) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2022 από zanskou 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Μου στειλαν e-mail απο Nespresso για προσφορα -30% με την αγορα 5 συσκευασιων , δηλαδη οι πιο φθηνες καψουλες πιο που κανουν γυρω στα 4,20 - 4,40e ερχεται η συσκευασια γυρω στα 3e.. Καλη φαση , πρωτη φορα νομιζω κανουν μειωση 30% σε αρχικη τιμη.. Αγορασα απο περιεργια σε προσφορα που βρηκα Starbucks Italian style 11 , ειχα πανω απο 1 χρονο να παρω starbucks , απογοητευτηκα , πολυ πικριλα δεδομενου οτι τον πινω σκετο σε σχεση με τους Lollo ακομα και τους Borbone , αλλα και Lor φυσικα..Ο συγκεκριμενος δε περα απο την πικριλα δεν εχει τιποτα αλλο , ουτε σοκολατα ειτε εντονη γευση που τουλαχιστον που εχει ο Verona 10 ή ο roast 11.. Δεν προτεινεται! Απο αποψη ml ηταν 40 ακριβως , και ροη , γυρω στα 10 δευτερα.. Τον ηπια παραλληλα με εναν Perla ristretto superiore 10 και φυσικα ηταν πολυ πιο γλυκος και καλυτερος , τα ml ηταν 34 ομως.. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 27 λεπτά πριν, Miatakias είπε Μου στειλαν e-mail απο Nespresso για προσφορα -30% με την αγορα 5 συσκευασιων , δηλαδη οι πιο φθηνες καψουλες πιο που κανουν γυρω στα 4,20 - 4,40e ερχεται η συσκευασια γυρω στα 3e.. Καλη φαση , πρωτη φορα νομιζω κανουν μειωση 30% σε αρχικη τιμη.. Αγορασα απο περιεργια σε προσφορα που βρηκα Starbucks Italian style 11 , ειχα πανω απο 1 χρονο να παρω starbucks , απογοητευτηκα , πολυ πικριλα δεδομενου οτι τον πινω σκετο σε σχεση με τους Lollo ακομα και τους Borbone , αλλα και Lor φυσικα..Ο συγκεκριμενος δε περα απο την πικριλα δεν εχει τιποτα αλλο , ουτε σοκολατα ειτε εντονη γευση που τουλαχιστον που εχει ο Verona 10 ή ο roast 11.. Δεν προτεινεται! Απο αποψη ml ηταν 40 ακριβως , και ροη , γυρω στα 10 δευτερα.. Τον ηπια παραλληλα με εναν Perla ristretto superiore 10 και φυσικα ηταν πολυ πιο γλυκος και καλυτερος , τα ml ηταν 34 ομως.. Τις προάλλες βρέθηκα στο "γερμανικό" supermarket. Ενώ είχα δοκιμάσει παλαιότερα το Bellarom - ristretto(10/12 strength) και δε μου άρεσε, πήρα από περιέργεια Bellarom - Modena Lungo (5/12 strenght) λόγω τιμής. Ευχάριστη έκπληξη θα πω. Ωραία γεύση, φρουτώδες όπως θα έλεγες κι εσύ, δυστυχώς σε πλαστική κάψουλα, ωστόσο με καλή ροή. Για 3,80€ η 20αδα αξίζει μια δοκιμή πιστεύω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2022 On 28/06/2022 at 17:32, Miatakias said: Μου στειλαν e-mail απο Nespresso η nespresso με τα mail,σπαει νεύρα.. ρε δεν πα' να κανεις unsubscribe απο το newsletter, δεν πα' να βαζεις στις προτιμησεις του λογαριασμου σου να μην σου ερχονται ενημερωσεις για προσφορες... εκει αυτοι! On 28/06/2022 at 18:29, sleepychris said: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2022 Καλημέρα φίλοι και φίλες. Επιτέλους Καλοκαίρι απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ. Να ρωτήσω κάτι έχεις κάποιος φίλος Lollo κάψουλες σε απόθεμα η classico η argento η Decaffeinated ? Εγώ είχα πάρει αρκετές έχω ακόμη 2, 5 κούτες Nero ο αγαπημένος μου. Εάν ναι ας μου στείλει PM θέλω να των ρωτήσω κάτι. Ευχαριστώ πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα και εγώ λοιπόν την απόφαση να πάρω μηχανή για κάψουλες. Επειδή δε βρήκα κεντρικό post που να μιλάει για μηχανές είπα να ρωτήσω εδώ ποια μηχανή να πάρω; Κοίταξα τι παίζει στο Σκρουτζ αλλά δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει κάθε μηχανή,τι νούμερα κλπ. Οπότε τι θα μου προτείνατε; Η μηχανή θα φτιάχνει κατά 90% των φορών φρέντο εσπρέσσο. Είδα οι τιμές παίζουν πάνω κάτω 80-100€ στις περισσότερες επιλογές αλλά δε θα με πείραζε να δώσω κ κάτι παραπάνω (120-150) αν αξίζει η διαφορά στο αποτέλεσμα του καφέ ή στην μακροζωία/ποιότητα της μηχανής. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2022 1 ώρα πριν, afentiko είπε Καλησπέρα στην παρέα. Πήρα και εγώ λοιπόν την απόφαση να πάρω μηχανή για κάψουλες. Επειδή δε βρήκα κεντρικό post που να μιλάει για μηχανές είπα να ρωτήσω εδώ ποια μηχανή να πάρω; Κοίταξα τι παίζει στο Σκρουτζ αλλά δεν έχω ιδέα τι διαφορές έχει κάθε μηχανή,τι νούμερα κλπ. Οπότε τι θα μου προτείνατε; Η μηχανή θα φτιάχνει κατά 90% των φορών φρέντο εσπρέσσο. Είδα οι τιμές παίζουν πάνω κάτω 80-100€ στις περισσότερες επιλογές αλλά δε θα με πείραζε να δώσω κ κάτι παραπάνω (120-150) αν αξίζει η διαφορά στο αποτέλεσμα του καφέ ή στην μακροζωία/ποιότητα της μηχανής. Πάρε την πιο φθηνή που θα βρεις με την καλύτερη προσφορά ή δώρο κουπόνι για κάψουλες κλπ...Δεν θα δεις διαφορές! 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλή αρχή κ από μένα 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Καλοδούλευτη η μηχανή φίλε. Με την πρώτη ευκαιρία πες μας την άποψη σου γευστικά για τις εν λόγω κάψουλες και εάν δοκίμασες και την αντίστοιχη μπλε perla που είναι decaf. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) Θα πω εντυπώσεις εννοείται. Μαζί με την μηχανή έγινε κ παραγγελία σε πολλές και διάφορες κάψουλες Nespresso λόγω της έκπτωσης 50%. Αλλά μέχρι να έρθουν πήρα και αυτές που έχουν πολυσυζητηθει εδώ μέσα γιατί όταν μου τελειώσουν οι Nespresso λογικά σε αυτές θα πηγαίνω. Σήμερα έφτιαξα φρεντακι με το ristreto το μαύρο στη φώτο. Έντονη γεύση, δυνατή, χωρίς πικριλα όμως ή αίσθηση καμμένου Μην κραξετε για τα παγάκια, βάζω επαναχρησιμοποιούμενα για να μη μου τον νερώνουν 😝 Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από afentiko 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, afentiko είπε Θα πω εντυπώσεις εννοείται. Μαζί με την μηχανή έγινε κ παραγγελία σε πολλές και διάφορες κάψουλες Nespresso λόγω της έκπτωσης 50%. Αλλά μέχρι να έρθουν πήρα και αυτές που έχουν πολυσυζητηθει εδώ μέσα γιατί όταν μου τελειώσουν οι Nespresso λογικά σε αυτές θα πηγαίνω. Σήμερα έφτιαξα φρεντακι με το ristreto το μαύρο στη φώτο. Έντονη γεύση, δυνατή, χωρίς πικριλα όμως ή αίσθηση καμμένου Μην κραξετε για τα παγάκια, βάζω επαναχρησιμοποιούμενα για να μη μου τον νερώνουν 😝 Κανουν δουλιτσα αυτα τα παγακια η χανουν ευκολα τη θερμοκρασια οπως εχουν αναφερει καποιοι αλλοι εδω?Οπτικα και σαν αισθηση δεν μου αρεσουν παντως αλλα το νερωμα του καφε απ τα παγακια νερου ειναι προβλημα και για μενα... Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2022 8 λεπτά πριν, Miatakias είπε Κανουν δουλιτσα αυτα τα παγακια η χανουν ευκολα τη θερμοκρασια οπως εχουν αναφερει καποιοι αλλοι εδω?Οπτικα και σαν αισθηση δεν μου αρεσουν παντως αλλα το νερωμα του καφε απ τα παγακια νερου ειναι προβλημα και για μενα... Όπως σωστά έχει αναφερθεί, δεν συγκρίνονται με τα κανονικά παγάκια. Ούτε στην ταχύτητα που παγώνουν τον καφέ, ούτε στη θερμοκρασία. Με τα επαναχρησιμοποιούμενα ο καφές δε θα γίνει ποτέ παγωμένος παγωμένος,να κρυώνει το χέρι σου όταν θα πιάνεις το ποτήρι. Θα γίνει απλά κρύος(όχι θερμοκρασία δωματίου, κρύος). Οκ αυτό με ξενερώνει μεν, αλλά , κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις. Κάθε τζούρα από την πρώτη μέχρι την τελευταία, είναι καφές καφές 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afentiko Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Σήμερα φρεντάκι με τον perla ristretto τον πράσινο (arabica+robusta). Αισθητά "καλύτερος" από τον μαύρο perla ristretto(arabica). Μυρωδιά, γεύση πιο έντονες ή μάλλον πιο "σωστές" θα έλεγα. Και οι δύο τίμιοι, εγώ θα προτιμώ τον πράσινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2022 Πολύ ωραία μπράβο μια χαρά τότε θέλω και εγώ να τους πάρω αυτούς να τους δοκιμάσω αλλά έχω αλλά 2+ κούτες Lollo nero κάψουλες αν και πολύ καλός καφές θα ήθελα μια αλλαγή.. Θα τσιμπήσω και τον decaf σίγουρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα