toxotis67 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 https://www.newsit.gr/ellada/ikea-anaklisi-kafeterias-espreso-kindynos-ekriksis-kata-ti-xrisi/3540201/ Σε περίπτωση που ενδιαφέρει κάποιο συνφορουμίτη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mechpanos Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Αν δεν λυσω το θεμα τοτε, θα ρυθμισω να τρεχει για 30-40 ml η μικρη κουπα (πατας συνεχομενα το κουμπι μεχρι τα ml που θες) Εγώ πατάω την μεγάλη και την ξαναπατάω εκεί που θέλω να σταματήσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
$Gkuts Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Έχει κάποιος κάποια γνώμη για την μηχανή Nespresso Atelier; Είχα την U (8 χρόνια μεν) αλλά πλέον τις μισές κάψουλες της μασάει και το νερό πάει στο δοχείο αντί για τον καφέ, οπότε πρωϊ πρωϊ δεν ξεκινάει καλά η μέρα ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, mechpanos είπε Εγώ πατάω την μεγάλη και την ξαναπατάω εκεί που θέλω να σταματήσει. Και έτσι την προγραμματίζεις οπότε την επόμενη φορά έχει κρατήσει την τελευταία ρύθμιση ( δεν χρειάζεται να πατήσεις πάλι νωρίτερα). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Παντως και με την nespresso παλι εφτασε στα ~30 ml, δηλαδη αρκετα πιο κατω απο τα 40-50. Τεσπα, για την ωρα προγραμματισα την μικρη κουπα να βγαζει 40 ml Για οποιον δεν το ξερει, τουλαχιστον για την delonghi, πατας συνεχομενα το κουμπι της κουπας και ρυθμιζεις την ποσοτητα που θες να βγαζει. Μετα το θυμαται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 8 Ιουνίου 2022 15 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Παντως και με την nespresso παλι εφτασε στα ~30 ml, δηλαδη αρκετα πιο κατω απο τα 40-50. Τεσπα, για την ωρα προγραμματισα την μικρη κουπα να βγαζει 40 ml Για οποιον δεν το ξερει, τουλαχιστον για την delonghi, πατας συνεχομενα το κουμπι της κουπας και ρυθμιζεις την ποσοτητα που θες να βγαζει. Μετα το θυμαται. 50ml στην προεπιλογη του εσπρεσσο δεν βγαζει , το πολυ 40ml βγαζει.. Αν τον κανει με ολες της καψουλες ακομα και με τις nespresso και βγαζει γυρω στα 30ml δεν ξερω αν ειναι κανενα θεμα με την μηχανη... Δοκιμασε και αλλες μαρκες με καψ. αλουμινιου.. Γιατι αν παει πολυ νερο στο δοχειο απορρυψης ακομα και 40ml να βγαζει στο ποτιρι μπορει να μην βγανει σωστη η γευση.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 17 ώρες πριν, Miatakias είπε Αν τον κανει με ολες της καψουλες ακομα και με τις nespresso και βγαζει γυρω στα 30ml δεν ξερω αν ειναι κανενα θεμα με την μηχανη... Για τσέκαρε ροή Αυτό πλέον είναι το ρυθμισμένο στα 30 ml. Η ροή μου φαίνεται οκ, οπότε ίσως η ρύθμιση να ήταν λάθος, γιατι από την αρχή έβλεπα ότι βγάζει μικρή ποσότητα και το ξανά πατούσα. Πρόσφατα είδα ότι μπορείς να ρυθμίσεις την ροή για αυτό και το έκανα τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Για τσέκαρε ροή Αυτό πλέον είναι το ρυθμισμένο στα 30 ml. Η ροή μου φαίνεται οκ, οπότε ίσως η ρύθμιση να ήταν λάθος, γιατι από την αρχή έβλεπα ότι βγάζει μικρή ποσότητα και το ξανά πατούσα. Πρόσφατα είδα ότι μπορείς να ρυθμίσεις την ροή για αυτό και το έκανα τώρα. Ενταξη μου φαινεται η ροη , παντως ακυρο αυτο που γραφω πιο πανω , τελικα ζυγισα σκετο το νερο στην επιλογη του εσπρεσσο και μου εβγαλε ακριβως 50ml (default δεν το εχω αλλαξει) οπως ειπες , εκανα μετα εναν lollo classico και ηταν 33ml αλλα οπως σου ειπα οι καψουλες lollo οι πιο πολλες βγαζουν απο 31 - 33 ml γιατι εχουν πολυ αργη ροη και ποσοτητα νερου (που ειναι σκουρο) πηγαινει στο δοχειο απορρυψης, κατι Lor που ειχα ζυγισει τις προαλλες ηταν απο 37 - 41ml.. Δοκιμασε και αλλες μαρκες κυριως αλουμινιου ! Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ενταξη μου φαινεται η ροη , παντως ακυρο αυτο που γραφω πιο πανω , τελικα ζυγισα σκετο το νερο στην επιλογη του εσπρεσσο και μου εβγαλε ακριβως 50ml (default δεν το εχω αλλαξει) οπως ειπες , εκανα μετα εναν lollo classico και ηταν 33ml αλλα οπως σου ειπα οι καψουλες lollo οι πιο πολλες βγαζουν απο 31 - 33 ml γιατι εχουν πολυ αργη ροη και ποσοτητα νερου (που ειναι σκουρο) πηγαινει στο δοχειο απορρυψης, κατι Lor που ειχα ζυγισει τις προαλλες ηταν απο 37 - 41ml.. Δοκιμασε και αλλες μαρκες κυριως αλουμινιου ! Επειδή το αναφέρεις συνέχεια, l'or χρησιμοποιώ όπως έχω γράψει οπότε είναι αλουμινίου. Τεσπα, νομίζω ότι απλά ήταν λάθος ρυθμισμένο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ορίστε παράδειγμα κακής ροής για να φύγει η απορία του @SabotazNic https://www.veed.io/view/e78a7589-b8b7-4fe8-9b9d-bbca64464524 Δες ροή ανάμεσα στις 2 κάψουλες, l'or 13 και lavazza 12. αλλά και χρόνους εκχύλισης... δεν έχω ήχο αλλά κάνει μπαμ η διαφορά. Δυστυχώς δεν είχα κάποιο μικρό μετράρι να μετρήσω τις μερίδες, ακόμη και κάτι μπιμπερό που είχα ξεκινούσαν μέτρηση από τα 60 ml Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2022 από nickol-us Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Καλημέρα. Εμένα η l'or μου έχει την ροή όπως εσένα παραπάνω η 2ερη.. Μπορεί να ήταν τυχαία παρτίδα ίσως καμιά φορά επηρεάζει και το κόψιμο του καφέ και να στα κάνει αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickol-us Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2022 Έπεσα μάλλον σε παρτίδα, το βίντεο του sabotaznic δείχνει επίσης καλή ροή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειδα διαφημιση στην τηλεοραση για τους Perla , μαλιστα το σουπερ μαρκετ με τα 2 γραμματα τους εχει -0,20% και θα παρω αυτον τον ristretto finest 100% Arabica και τον decaf που ειναι και lungo ταυτοχρονα να τους δοκιμασω... Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 13 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, Miatakias είπε -0,20% Ολοκληρο 0.20%? Μιλαμε για τρελη ευκαιρια /s Μην δημοσιευετε προσφορες εδω, θα παω να χτυπησω κανα 50αρια κουτια παλι Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2022 Στις 13/6/2022 στις 10:53 ΜΜ, SabotazNic είπε Ολοκληρο 0.20%? Μιλαμε για τρελη ευκαιρια /s Μην δημοσιευετε προσφορες εδω, θα παω να χτυπησω κανα 50αρια κουτια παλι Ston AB που πήγα ήταν ακριβότερες απο τον γαλαξία δεν ξέρω πως το κάνουν αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα