Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλές είναι συμπαθητικές αλλά μέχρι σήμερα η γνωστή αλυσίδα με τα 2 γράμματα έχει ακόμη καλύτερη έκπτωση..

Επεξ/σία από GEOZN8
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, GEOZN8 είπε

Καλές είναι συμπαθητικές αλλά μέχρι σήμερα η γνωστή αλυσίδα με τα 2 γράμματα έχει ακόμη καλύτερη έκπτωση.. 

Ένταξει βαριόμουν να πάω μέχρι τον Α..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε

Ένταξει βαριόμουν να πάω μέχρι τον Α..

Βρε και εγώ βαριόμουν χθες να οδηγήσω 20 λεπτά να πάω μέχρι Φλώρινα (πιο κοντινός ΑΒ), αλλά όταν έχει 2 ευρώ η 10αδα, ε πας. 3.30 με ήδη 20%. Δηλαδή μιλάμε για αρχική τιμή 4+ ευρώ πλέον. Edit: το λέει κιόλας, 4.15. Δεν καταλαβαίνω ποιο σούπερ είναι όμως

13 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε

Άμα ο πέρλα είναι λιγότερο πικρός από τον 11άρι τον Λόρδο τότε είναι σε καλό δρόμο αλλά ποιος ακριβώς γιατί δεν λες ακριβώς ποιο πέρλα Έχεις δοκιμάσει με ποια ένταση 10, 11 χρώμα κλπ κλπ 

Θα ηθέλα να μου απαντήσεις σε συγκεκριμένη ερώτηση τον πέρλα τον ντεκαφεϊνέ τον έχεις δοκιμάσει κι αν ναι πίνετε?? 

10αρι τον μαύρο (100% arabica) 

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.

Επιθετικό marketing

284338828_1450763435365855_522169155829072413_n (1).jpg

3 ώρες πριν, SabotazNic είπε

Βρε και εγώ βαριόμουν χθες να οδηγήσω 20 λεπτά να πάω μέχρι Φλώρινα (πιο κοντινός ΑΒ), αλλά όταν έχει 2 ευρώ η 10αδα, ε πας. 3.30 με ήδη 20%. Δηλαδή μιλάμε για αρχική τιμή 4+ ευρώ πλέον. Edit: το λέει κιόλας, 4.15. Δεν καταλαβαίνω ποιο σούπερ είναι όμως

10αρι τον μαύρο (100% arabica) 

Εγώ αν έμενα στα σύνορα θα ψώνιζα, θα έβαζα βενζίνη στην γειτονική χώρα 🤣

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Qwerty_2 είπε

Επιθετικό marketing

284338828_1450763435365855_522169155829072413_n (1).jpg

Εγώ αν έμενα στα σύνορα θα ψώνιζα, θα έβαζα βενζίνη στην γειτονική χώρα 🤣

Πριν λιγο γυρισα απο ΑΒ, αλλες 240 με συνολο 700 καψουλες. Με σιγουρα 1 καφε την ημερα (αρα 2 καψουλες), και καποιες φορες και 2 καφεδες, ε γυρω στους 6-7 μηνες.

Οσο για τα συνορα, εχει μπει στο προγραμμα ως βολτα μιας και δεν εχουμε παει καθολου (θα δω και τιμες για καψουλες, αν ειναι να τα βαζω Ελλαδα και να σας τα πουλαω 🤣). Μετα, θα καθιερωθει και για την βενζινη γιατι δεν παει αλλο. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Πριν λιγο γυρισα απο ΑΒ, αλλες 240 με συνολο 700 καψουλες. Με σιγουρα 1 καφε την ημερα (αρα 2 καψουλες), και καποιες φορες και 2 καφεδες, ε γυρω στους 6-7 μηνες.

Οσο για τα συνορα, εχει μπει στο προγραμμα ως βολτα μιας και δεν εχουμε παει καθολου (θα δω και τιμες για καψουλες, αν ειναι να τα βαζω Ελλαδα και να σας τα πουλαω 🤣). Μετα, θα καθιερωθει και για την βενζινη γιατι δεν παει αλλο. 

Έκανα μια καλή παραγγελία στην nespresso να παραγγείλω τις αγαπημένες μου κάψουλες και θα πάω ΑΒ για να εφοδιαστώ για freddo.  Ναι πίνω εσπρεσσο το πρωί (δεν σου ανοίγει το μάτι με φρεντο) μετά βαράω κάργα φρέντο

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Qwerty_2 είπε

Έκανα μια καλή παραγγελία στην nespresso να παραγγείλω τις αγαπημένες μου κάψουλες και θα πάω ΑΒ για να εφοδιαστώ για freddo.  Ναι πίνω εσπρεσσο το πρωί (δεν σου ανοίγει το μάτι με φρεντο) μετά βαράω κάργα φρέντο

ΑΒ ηταν μεχρι σημερα. Ηδη στο ραφι ειχε αρχικες τιμες και επαθα εγκεφαλικο οταν τα ειδα. Ευτυχως ισχυαν ακομα 😬

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SabotazNic είπε

ΑΒ ηταν μεχρι σημερα. Ηδη στο ραφι ειχε αρχικες τιμες και επαθα εγκεφαλικο οταν τα ειδα. Ευτυχως ισχυαν ακομα 😬

Πω μην μου λες τέτοια

Δημοσ.

Καλημέρα σαςςς. Για όσους δεν πρόλαβαν τις προηγούμενες ημέρες η προσφορά υπάρχει ακόμη σε άλλο σούπερ μάρκετ το γνωστό πορτοκαλί. Με ίδια έκπτωση κλπ 

• Like 2
Δημοσ.

Σήμερα έφτιαξα freddo espressο. Τίμιες αν και πρόσεξα πως η καφετιέρα το εκχύλισε γρήγορα τον καφέ (και στις 2 κάψουλες). Αυτές μου θύμισαν πάρομοιες του lor την σειρά colombia. 

Γενικά τίμιες είναι οι καψουλίτσες lor

xlarge_20211122123807_l_or_kapsoules_espresso_arabica_catuai_symvates_me_michani_nespresso_100caps.jpeg

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα

Για περιστασιακή χρήση στο σπίτι τι μηχανή προτείνετε;

ΠΧ η παρακάτω (best seller στο σκρουτζ αξιζει;)

https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Inissia-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Nespresso-Red.html?from=best_sellers_tag

Κάψουλες ταιριάζουν όλες;

Να προσθέσω ότι θέλω για φρεντο κυρίως, αν παίζει κάπου ρόλο.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, nemesiskp είπε

Καλησπέρα

Για περιστασιακή χρήση στο σπίτι τι μηχανή προτείνετε;

ΠΧ η παρακάτω (best seller στο σκρουτζ αξιζει;)

https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Inissia-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Nespresso-Red.html?from=best_sellers_tag

Κάψουλες ταιριάζουν όλες;

Να προσθέσω ότι θέλω για φρεντο κυρίως, αν παίζει κάπου ρόλο.

Αν θες να πίνεις και ροφήματα τύπου τσάγια, σοκολάτες πάρε dolce gusto (έχω μια αλλά δεν την πολυχρησιμοποιώ) αλλά δεν βρίσκεις παντού τις κάψουλες της και δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε συμβατές ενώ με την nespresso έχει μεγάλη ποικιλία με τις δικές της (δυστυχώς δεν πωλούνται σε σμ αλλά σε καταστήματα nespresso και online που έρχονται με spedex) και έχεις άπειρες επιλογές σε συμβατές από της starbucks (nestle μητρική και της nespresso) αλλά μέχρι και illy που έχει καλό καφέ αλλά έρχονται στην τιμή με τις nespresso.

Προσωπικά η inissia δεν με έχει δυσαρεστήσει απλά θέλει ένα καθαρισματάκι ανάλογα με πόσους καφέδες φτιάχνεις για τα άλατα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε

Αν θες να πίνεις και ροφήματα τύπου τσάγια, σοκολάτες πάρε dolce gusto (έχω μια αλλά δεν την πολυχρησιμοποιώ) αλλά δεν βρίσκεις παντού τις κάψουλες της και δεν υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε συμβατές

@nemesiskp Εχεις εδω μαζεμενους ολους τους λογους για να μην παρεις dolce gusto εν τελει.

Προχωρα με την krups. 

Τελικα η 13αρα της lor ισως λιγο δυνατη για freddo. Θα ξανα κανω αυριο και αν οχι, θα κρατησω τις υπολοιπες για cappuccino τον χειμωνα.

Αν δεν την βιαζεσαι, το πλαισιο (τουλαχιστον τον Σεπτεμβριο που πηρα εγω) βγαζει προσφορα με την nespresso με αγορα οποιασδηποτε μηχανης, δωρο το aeroccino (περυσι το 3ο) με αγορα 20 ευρω καψουλες απο την σελιδα της nespresso (δλδ κοστος μηχανης + 20 ευρω καψουλες απο nespresso και στελνουν και το aeroccino). Οποτε εχε το νου σου

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, SabotazNic είπε

Τελικα η 13αρα της lor ισως λιγο δυνατη για freddo. Θα ξανα κανω αυριο και αν οχι, θα κρατησω τις υπολοιπες για cappuccino τον χειμωνα 

Πολύ πικρή θα έλεγα.

Εν τω μεταξύ δεν έχουν πολύ κακή ροή ή έτυχε σε μένα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...