Miatakias Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ktikti είπε παιδια εχει δοκιμασει κανεις L''or την καινουγια σειρα την αρωματικη.ειδα στο σουπερ μαρκετ με καραμελα..σοκολατα και νομιζω βανιλια.αλλα δεν τις πειρα γιατι κοστιζαν 4.58 και εχωντας δοκιμασει αρωματικες απο nespresso και ηταν αδιαφορες..λιγο αντισταθηκα.ισως σε καμια προσφορα να τις δοκιμασω. Δεν τις εχουν με -45% τα δυο μεγαλα σουπερ μαρκετ οπως και τις υπολοιπες Lor καψουλες? Με γευση εχω παρει Coffeway caramel αλλα δεν μ αρεσε , ηταν ατονος και ειχε περiεργη γευση καραμελας που αν δεν βαζεις και ζαχαρη να γλυκανει ειναι χαλια.. Τωρα τις Lor μπορει να ειναι καλυτερες.. Παντως μ αρεσει που η L'or εμπλουτιζει την σειρα της , ειναι η δευτερη μαρκα μετα τις nespresso σε ποικιλια , ειναι μια premium μαρκα που σε μεγαλες προσφορες οπως οι τωρινες ειναι και πολυ φθηνη.. Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από Miatakias 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Έτσι είναι. Η l'or είναι τοπ επίπεδο ισάξια θα έλεγα της αυθεντικής. Ωραίες οι γεύσης γενικά βρε παιδιά αλλά για μια στο τόσο.. Το θέμα είναι να πίνουμε καφέ espresso απλό και νόστιμο στην τελική.. Όχι γλυκό ρόφημα... Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από GEOZN8 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 12 λεπτά πριν, GEOZN8 είπε Έτσι είναι. Η l'or είναι τοπ επίπεδο ισάξια θα έλεγα της αυθεντικής. Ωραίες οι γεύσης γενικά βρε παιδιά αλλά για μια στο τόσο.. Το θέμα είναι να πίνουμε καφέ espresso απλό και νόστιμο στην τελικά.. Όχι γλυκό ρόφημα... για ενα κρυο ροφημα απογευματινο που θα κατσει στο ποτηρι 1 ωρα και θα κανεις καμια τζουρα μια στο τοσο..για μενα ειναι ιδανικος.δεν το θελω για κυριως..για 3 καφε τον θελω..αρκει να μπορεις να τον πιεις σκετο.και να εχει γευση. ***σημερα με πηρανε απο την nespresso ,δεν το σηκωσα..γιατι φοβηθηκα το νουμερο..αρχιζε απο 800 και κολωσα να το σηκωσω..φανταζομαι για καμια προσφορα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 13 λεπτά πριν, ktikti είπε για ενα κρυο ροφημα απογευματινο που θα κατσει στο ποτηρι 1 ωρα και θα κανεις καμια τζουρα μια στο τοσο..για μενα ειναι ιδανικος.δεν το θελω για κυριως..για 3 καφε τον θελω..αρκει να μπορεις να τον πιεις σκετο.και να εχει γευση. ***σημερα με πηρανε απο την nespresso ,δεν το σηκωσα..γιατι φοβηθηκα το νουμερο..αρχιζε απο 800 και κολωσα να το σηκωσω..φανταζομαι για καμια προσφορα.. Ισως να θελουν να προμοταρουν τον καφε on the go (take away δηλαδη) στην μπουτικ της γλυφαδας , απο οτι καταλαβα μπορεις να παρεις καφε και καποια σνακ οπως σε αλα take away , εγω περιμενα να διαλεγες μια καψουλα ειτε απο την κλασσικη μηχανη ειτε απο την Vertuo και να στον βαζουν σε χαρτινο , να τον κανουν φρεντο κτλ (αυτο θα ηταν καλο για να δοκιμαζεις εναν καφε που θες χωρις να παρεις 10αδα).. Αλλα απο οτι βλεπω στην φωτο εχουν επαγγελματικη εσπρεσσο μηχανη με 9 διαφορετικα χαρμανια για να διαλεξεις ... Πληρωφοριες εδω! https://www.nou-pou.gr/food-drink/gia-kafe/nespresso-xekinise-na-servirei-kafeon-the-go-sti-glifada/ Μαλιστα τα μελη της nespresso εχουν ενα ροφημα δωρο μεχρι της 30/6 ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Στις 28/5/2022 στις 1:14 ΜΜ, liakjim είπε Κάτι κάναμε! 😎 Κλαιω ρε μαν μου. Μονο αυτα πηρες? Εγώ σκέφτομαι να πάω ξανά αύριο που είναι τελευταία μέρα του ΑΒ. Είχε τις 40 (κόκκινα βέλη) μόνο 7.50 ευρώ, σε αντίθεση τα 20 4.15 Σκλαβενίτη (και τις 10δες 2 ευρώ vs 2.56). Αυτά στο κατάστημα Φλώρινας Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 58 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Κλαιω ρε μαν μου. Μονο αυτα πηρες? Εγώ σκέφτομαι να πάω ξανά αύριο που είναι τελευταία μέρα του ΑΒ. Είχε τις 40 (κόκκινα βέλη) μόνο 7.50 ευρώ, σε αντίθεση τα 20 4.15 Σκλαβενίτη (και τις 10δες 2 ευρώ vs 2.56). Αυτά στο κατάστημα Φλώρινας Μαντέψτε ποιος ξόδεψε όλο τον μισθό σε ένα σούπερ μάρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 5 λεπτά πριν, Qwerty_2 είπε Μαντέψτε ποιος ξόδεψε όλο τον μισθό σε ένα σούπερ μάρκετ Μπα, καμια 100αρα ολα αυτα. Κανονικα θα κοστιζαν 200+. (Παρολο που ειχαν -45%, οι 40αδες που πηρα καρασυμφερουν. μιση τιμη απο οτι 4χ3.60) Ειχα ηδη τις nespresso πανω δεξια, τις 9,10 στο πανω ραφι και 2 20αδες. Καποια κουτια εχουν πεσει και απο πισω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, SabotazNic είπε Μαν βλέπω ότι έχεις πάρει και αρκετούς perla. Για πες μας την γνώμη σου για αυτούς?? Ο perla Decaffeinated αξίζει πίνετε?? Και από τους υπόλοιπους?? Εγώ εχω και πάνω από 300 lollo κανονικό και πήρα και 15 κουτιά l'or decaf που είχα ξεμείνει.. Πόσο άλλο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Να πω οτι πινω γενικα ειτε freddo μετριο με λιγο φρεσκο γαλα (οχι εβαπορε), ειτε 2πλο cappuccino, οποτε δεν ξερω τι μπορω να πω περι γευσεων. Γενικα μου αρεσει ο hausbrandt arabica. Area51 φουλ πικρος, jacobs το ιδιο, molinari & portioli απλα πινονται, και δεν μου αρεσει των mikel (πολυ αρωματικος/ελαφρυς). Επισης μου αρεσει, τουλαχιστον σε freddo απο coffee island. Στο ζεστο, οκ ειναι παλι. Ο perla μου φανηκε λιγοτερο πικρος απο τον 11αρι lor, και ισως πιο κοντα σε hausbrandt (τουλαχιστον για τον τροπο που τον πινω) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δοκίμασα αυτές που ήταν σε τιμή ''χώμα'' αλλά ήταν απαίσιες τόση πίκρα που μου θύμισε καφέ από φούρνο - καφέ 1ευρώ με νερό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modechristo_13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 καλησπέρα παιδια , για φρεντο εσπρεσσο 2 κάψουλες 11αρες ristretto lor έχει κανει κανένας δοκιμη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, modechristo_13 είπε καλησπέρα παιδια , για φρεντο εσπρεσσο 2 κάψουλες 11αρες ristretto lor έχει κανει κανένας δοκιμη? Έτσι το πίνω εγώ. Με τον τρόπο που το κάνω (δες πάνω), μου αρέσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 15 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Δοκίμασα αυτές που ήταν σε τιμή ''χώμα'' αλλά ήταν απαίσιες τόση πίκρα που μου θύμισε καφέ από φούρνο - καφέ 1ευρώ με νερό Η αλήθεια είναι ότι dimello βλέπω μόνο σε φούρνους. Ναι και αυτός χάλια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 16 ώρες πριν, SabotazNic είπε Ο perla μου φανηκε λιγοτερο πικρος απο τον 11αρι lor, και ισως πιο κοντα σε hausbrandt (τουλαχιστον για τον τροπο που τον πινω) Άμα ο πέρλα είναι λιγότερο πικρός από τον 11άρι τον Λόρδο τότε είναι σε καλό δρόμο αλλά ποιος ακριβώς γιατί δεν λες ακριβώς ποιο πέρλα Έχεις δοκιμάσει με ποια ένταση 10, 11 χρώμα κλπ κλπ Θα ηθέλα να μου απαντήσεις σε συγκεκριμένη ερώτηση τον πέρλα τον ντεκαφεϊνέ τον έχεις δοκιμάσει κι αν ναι πίνετε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Qwerty_2 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2022 @SabotazNic Πως τις βλεπεις τις τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα