nickol-us Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Κι εγώ μόλις δοκίμασα τους Lor. Είχα δοκιμάσει άλλη μια φορά, δε είχα πολύ καλές εντυπώσεις, είπα μήπως έπεσα έξω στην ένταση. Τώρα πήγα καρφωτός για την προσφορά και τον Lor barista 13 μιας και συζητείται αρκετά εδώ μέσα. Πολύ πίκρα, παραπάνω απ'οσο θα ήθελα ενώ παράλληλα δε λες οτι είναι πολύ βαρύς καφές. Από ροή επίσης αρκετά μέτρια. Σε σύγκριση με τους lavazza (τους πέτυχα σε 20αδα κοντά στα 26 λεπτά), δε βλέπω λόγο να τους προτιμήσω ξανά. Lavazza έμεινα πολύ ευχαριστημένος από του classico (9), πήρα και μια δεκάδα crema gusto (12) όμως ήταν αρκετά γλυκός και αδύναμος. Νομίζω για freddo espresso μια χαρά θα ταιριάξουν 1 Lor (13) και 1 lavazza(12). Μέχρι στιγμής, lavazza classico (9) και jacobs (12) ότι πιο ευχάριστο στα γούστα μου. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από nickol-us
SabotazNic Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 11 ώρες πριν, GEOZN8 είπε Ναι νομίζω έχει και τον 13 αρι σε όλους αυτήν την έκδοση.. Αυτός και ο 11 ρις είναι οι αγαπημένοι μου συν ο decaf από τους l'or. Δεν τον βρηκα δυστυχως στης Καλαμαριας. Πηρα 2 arabica limited edition, 2 bio green, 1 20αδα n10 και 1 20αδα το πορτοκαλι να δοκιμασω. Και 3 Perla μαυρο νο10. Θα παω απο Δευτερα σε διπλανη πολη να δω εκει ο ΑΒ τι εχει.
teot Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 34 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Δεν τον βρηκα δυστυχως στης Καλαμαριας. Πηρα 2 arabica limited edition, 2 bio green, 1 20αδα n10 και 1 20αδα το πορτοκαλι να δοκιμασω. Και 3 Perla μαυρο νο10. Θα παω απο Δευτερα σε διπλανη πολη να δω εκει ο ΑΒ τι εχει. Η προσφορά δεν πρέπει να είναι της συγκεκριμένης αλυσίδας... Την έχει σίγουρα (σήμερα αγόρασα) και το πορτοκαλί μαγαζί... και πιθανόν και οι υπόλοιπες αλυσίδες 2
tutuyo Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Ειχα δοκιμασει γενικα καφε απο Κοφιμπερι αρκετες φορες και εμεινα πολυ ευχαριστημενος. Τωρα εβγαλαν και καψουλες, δοκιμασα 2 ποικιλιες arabica που εχουν και μου αρεσαν πολυ. Ειναι ψιλοτσιμπημενες σε τιμουλα, αλλα εξαιρετικες
GEOZN8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, teot είπε Η προσφορά δεν πρέπει να είναι της συγκεκριμένης αλυσίδας... Την έχει σίγουρα (σήμερα αγόρασα) και το πορτοκαλί μαγαζί... και πιθανόν και οι υπόλοιπες αλυσίδες Τελικά ναι υπάρχει και αλλού. Στο πορτοκαλί τουλάχιστον ναι. Μια χαρά λόγο καλοκαιριού σούπερ. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από GEOZN8
Miatakias Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, SabotazNic είπε Δεν τον βρηκα δυστυχως στης Καλαμαριας. Πηρα 2 arabica limited edition, 2 bio green, 1 20αδα n10 και 1 20αδα το πορτοκαλι να δοκιμασω. Και 3 Perla μαυρο νο10. Θα παω απο Δευτερα σε διπλανη πολη να δω εκει ο ΑΒ τι εχει. Τον lor barista 13 το εχω δοκιμασει αρκετα πυκρος και ξυλοδης , χαρακτηριστικο που δεν ειναι απ τα αγαπημενα μου , μοιαζει με τον Jacobs τον ristretto 12 θα ελεγα.. Περιμενω κριτικη για Lor Bio και Arabica Catuai που δεν εχω δοκιμασει ποτε .. Πορτοκαλι πρεπει να λες τον Lor columbia 8 , ειναι καλος καφες για 100% αραμπικα αλλα εχει πολυ οξυτητα που με χαλαει εμενα.. Επισης για τον Perla ristretto finest superiore 10 που αρεσει σε πολλους εδω τον εχω βαλει στο ματι , πες μας μια αποψη οταν τον δοκιμασεις! Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από Miatakias 2
Qwerty_2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, liakjim είπε Κάτι κάναμε! 😎 Δεν το ήξερα ότι είχαμε μαυραγορίτες στο insomnia έχω παραγγείλει ispirazione της nespresso γιατί μόνο με αυτές έφτιαχνα καλό freddo στα γούστα μου (αρκεί να μην χαθεί η παραγγελία από την sp....x
sleepychris Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Qwerty_2 είπε Δεν το ήξερα ότι είχαμε μαυραγορίτες στο insomnia μαλλον εχεις καιρο να πας στις αγγελιες για καρτες γραφικων,γι'αυτο το λες αυτο...
Qwerty_2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 1 λεπτό πριν, sleepychris είπε μαλλον εχεις καιρο να πας στις αγγελιες για καρτες γραφικων,γι'αυτο το λες αυτο... Δεν έχω κάνει την τιμή να δω Αλλά ναι είχα δει βιντεάκι στο youtube που έκραζε τις αγγελίες και απο εκεί ανακάλυψα το forum
Qwerty_2 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Καψουλιώτες - Καψουλιώτισσες Βρήκα στα 88ευρώ μέσω skroutz την vertuo αξίζει ή μετάβαση ή όχι; https://www.skroutz.gr/s/27854557/Krups-Next-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Vertuo-Cherry.html#reviews
GEOZN8 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Όχι βέβαια είναι προβληματικες από όσο ξέρω και διαβάζω τόσα άτομα το λένε άρα μάλλον κάτι ξέρουν... Ατακοκλεφτη αχαχαχα Η κανονική innisia δεν σου κάνει που είναι σούπερ δοκιμασμένη και έχει ένα σορό κάψουλες για άπειρες δοκιμές?? Επεξ/σία 28 Μαΐου 2022 από GEOZN8
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 Δημοσ. 28 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, Qwerty_2 είπε Καψουλιώτες - Καψουλιώτισσες Βρήκα στα 88ευρώ μέσω skroutz την vertuo αξίζει ή μετάβαση ή όχι; https://www.skroutz.gr/s/27854557/Krups-Next-Καφετιέρα-για-κάψουλες-Vertuo-Cherry.html#reviews Μην την παρεις!!!Ειναι προβληματικη!
Qwerty_2 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 Δημοσ. 29 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, gustom2008 είπε Μην την παρεις!!!Ειναι προβληματικη! Ok
ktikti Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 Δημοσ. 31 Μαΐου 2022 παιδια εχει δοκιμασει κανεις L''or την καινουγια σειρα την αρωματικη.ειδα στο σουπερ μαρκετ με καραμελα..σοκολατα και νομιζω βανιλια.αλλα δεν τις πειρα γιατι κοστιζαν 4.58 και εχωντας δοκιμασει αρωματικες απο nespresso και ηταν αδιαφορες..λιγο αντισταθηκα.ισως σε καμια προσφορα να τις δοκιμασω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα