Miatakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, margaritagr είπε Εγω πηρα πρώτη φορά καψουλες Costa Coffee και η ροή έχει σοβαρό θέμα, δεν ειναι σωστή. Με τις coffee island 0 προβλήματα Ναι οι Costa εχουν αργη ροη , ειδικα σε εναν lungo που ειχα παρει εκανε πανω απο 1 λεπτο να πεσει ολος ο καφες , εκανα 2-3 εξτρα τρυπες με ενα μικρο αιχμηρο ψαλιδακι (οχι μεγαλυτερες απο αυτες που κανει η μηχανη γιατι θα περναει και καφες) και βοηθουσε αρκετα.. Επεξ/σία 28 Απριλίου 2022 από Miatakias 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 22 ώρες πριν, panospkk1 είπε Από nespresso θα κοιτούσα και τον Napoli τον κόκκινο που προσωπικά μου αρέσει. Ο καλυτερος με διαφορα για freddo!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2022 Παιδιά σήμερα δοκίμασα των Illy Intenso μέτριας έντασης. Οκ καλός ήταν αλλά δεν ξετρελάθηκα κιόλας.. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Στις 27/4/2022 στις 4:31 ΜΜ, gustom2008 είπε Αγορασα την krups τελικα!Αυριο θα την δοκιμασω! Ευχαριστω!!! Δεν μας εγραψες τις εντυπωσεις σου απο την nespresso.. Πως σου φανηκε ο καφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Καλησπερα.Δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με τον καφε που παιρνουμε απο εξω.Καλος ειναι.Καψουλες nesspresso εχω χρησιμοποιησει δυο φορες μονο.εχω στοκ τωρα καμια 150ρια καψουλες.Θα βγαλω ολο το καλοκαιρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 απο ποιες καψουλες στοκαρες τοσο πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Παραγγειλα απο μια 10δα καψουλες 10 διαφορετικες γευσεις της nesspresso.Εχει εκπτωση 50%.Συν αυτες που φαινονται στην φωτο.Συν μια 10δα απο market in ντεκαφεινε δικης τους μαρκας και αλλη μια 10δα απο μασουτη δικης τους μαρκας επισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Κάτσε γιατί σε έχασα, που έχει 50% έκπτωση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zanskou Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 13 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Κάτσε γιατί σε έχασα, που έχει 50% έκπτωση; με την αγορά κάθε νέας καφετιέρας εννοεί. είχα πάρει κι εγώ κάμποσες ποικιλίες έτσι γιατί βγαίνουν στα 0,25/κάψουλα που είναι εξαιρετική τιμή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 14 Μαΐου 2022 2 ώρες πριν, jaguar13 είπε Κάτσε γιατί σε έχασα, που έχει 50% έκπτωση; Οτι ειπε ο απο πανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ με τα δυο γραμματα και ειδα εκτος οτι εχει αυτους τους Perla σε αλουμινιου με -15% στα 2,32 η δεκαδα (εχει και lungo decaf καψουλα που μονο σε nespresso εχω δει) εχει και μια αλλη καινουρια αγνωστη μαρκα που λεγεται Gondoliere (πρεπει να ειναι πλαστικη η καψουλα) σε 2 τυπους: ritretto και lungo συσκευασια των 22 καψουλων, αρχικη τιμη στα 3,79 (0,17/καψ), πολυ φθηνα... Αν παρει κανενας ας γραψει εντυπωσεις... Επεξ/σία 20 Μαΐου 2022 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 επειδή δεν έχω δει.... έχεις η nespreso καψουλες σοκολατα ???? αν δεν έχει ποιες έχετε δοκιμάσει??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 4 λεπτά πριν, kostasbm είπε επειδή δεν έχω δει.... έχεις η nespreso καψουλες σοκολατα ???? αν δεν έχει ποιες έχετε δοκιμάσει??? Στην nespresso δεν θα βρεις ευκολα αλλα ροφηματα εκτος καφε , δεν ειναι σαν την dolce gusto κτλ ριξε μια ματια εδω! https://www.skroutz.gr/c/1550/kapsoules-kafe-rofimaton/f/445164_445171/Nespresso-sokolata.html?o=nespresso+καψουλες&order_by=pricevat&order_dir=asc 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, Miatakias είπε Πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ με τα δυο γραμματα και ειδα εκτος οτι εχει αυτους τους Perla σε αλουμινιου με -15% στα 2,32 η δεκαδα (εχει και lungo decaf καψουλα που μονο σε nespresso εχω δει) εχει και μια αλλη καινουρια αγνωστη μαρκα που λεγεται Gondoliere (πρεπει να ειναι πλαστικη η καψουλα) σε 2 τυπους: ritretto και lungo συσκευασια των 22 καψουλες αρχικη τιμη στα 3,79 (0,17/καψ), πολυ φθηνη.. Αν παρει κανενας ας γραψει εντυπωσεις... εχω γραψει καποιες σελιδες παραπισω,εμενα πλεον οι perla ειναι οι go-to μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, Miatakias είπε Πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ με τα δυο γραμματα και ειδα εκτος οτι εχει αυτους τους Perla σε αλουμινιου με -15% στα 2,32 η δεκαδα (εχει και lungo decaf καψουλα που μονο σε nespresso εχω δει) εχει και μια αλλη καινουρια αγνωστη μαρκα που λεγεται Gondoliere (πρεπει να ειναι πλαστικη η καψουλα) σε 2 τυπους: ritretto και lungo συσκευασια των 22 καψουλες αρχικη τιμη στα 3,79 (0,17/καψ), πολυ φθηνη.. Αν παρει κανενας ας γραψει εντυπωσεις... Καλησπέρα, και εγώ πριν λίγες μέρες πήρα perla no. 10 , την μαύρη συσκευασία. Τους κατατάσσω στην 1η θέση από τους οικονομικούς και σαν ροή αλλά και σαν καφές. Πάρα πολύ νόστιμος. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα