Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, margaritagr είπε

Εγω πηρα πρώτη φορά καψουλες Costa Coffee και η ροή έχει σοβαρό θέμα, δεν ειναι σωστή.

Με τις coffee island 0 προβλήματα 

Ναι οι Costa εχουν αργη ροη , ειδικα σε εναν lungo που ειχα παρει εκανε πανω απο 1 λεπτο να πεσει ολος ο καφες , εκανα 2-3 εξτρα τρυπες με ενα μικρο αιχμηρο ψαλιδακι (οχι μεγαλυτερες απο αυτες που κανει η μηχανη γιατι θα περναει και καφες) και βοηθουσε αρκετα..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 2
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
22 ώρες πριν, panospkk1 είπε

Από nespresso  θα κοιτούσα και τον Napoli τον κόκκινο που προσωπικά μου αρέσει.  

Ο καλυτερος με διαφορα για freddo!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 27/4/2022 στις 4:31 ΜΜ, gustom2008 είπε

Αγορασα την krups τελικα!Αυριο θα την δοκιμασω! Ευχαριστω!!!

20220427_162752.jpg

Δεν μας εγραψες τις εντυπωσεις σου απο την nespresso.. Πως σου φανηκε ο καφες?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπερα.Δεν συγκρινεται σε καμια περιπτωση με τον καφε που παιρνουμε απο εξω.Καλος ειναι.Καψουλες nesspresso εχω χρησιμοποιησει δυο φορες μονο.εχω στοκ τωρα καμια 150ρια καψουλες.Θα βγαλω ολο το καλοκαιρι! :P

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παραγγειλα απο μια 10δα καψουλες 10 διαφορετικες γευσεις της nesspresso.Εχει εκπτωση 50%.Συν αυτες που φαινονται στην φωτο.Συν μια 10δα απο market in ντεκαφεινε δικης τους μαρκας και αλλη μια 10δα απο μασουτη δικης τους μαρκας επισης.

280379525_743336506789551_5875177342917241868_n.jpg

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, jaguar13 είπε

Κάτσε γιατί σε έχασα, που έχει 50% έκπτωση;

με την αγορά κάθε νέας καφετιέρας εννοεί. 

είχα πάρει κι εγώ κάμποσες ποικιλίες έτσι γιατί βγαίνουν στα 0,25/κάψουλα που είναι εξαιρετική τιμή 

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, jaguar13 είπε

Κάτσε γιατί σε έχασα, που έχει 50% έκπτωση;

Οτι ειπε ο απο πανω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ με τα δυο γραμματα και ειδα εκτος οτι εχει αυτους τους Perla σε αλουμινιου  με -15% στα 2,32 η δεκαδα (εχει και lungo decaf καψουλα που μονο σε nespresso εχω δει) εχει και μια αλλη καινουρια αγνωστη μαρκα που λεγεται Gondoliere (πρεπει να ειναι πλαστικη η καψουλα) σε 2 τυπους: ritretto και lungo συσκευασια των 22 καψουλων,  αρχικη τιμη στα 3,79 (0,17/καψ), πολυ φθηνα...

Αν παρει κανενας ας γραψει εντυπωσεις...

11111.jpg

eee.jpg

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 1
Δημοσ.

επειδή δεν έχω δει....

έχεις η nespreso καψουλες σοκολατα ????

αν δεν έχει ποιες έχετε δοκιμάσει???

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kostasbm είπε

επειδή δεν έχω δει....

έχεις η nespreso καψουλες σοκολατα ????

αν δεν έχει ποιες έχετε δοκιμάσει???

Στην nespresso δεν θα βρεις ευκολα αλλα ροφηματα εκτος καφε , δεν ειναι σαν την dolce gusto κτλ

ριξε μια ματια εδω! https://www.skroutz.gr/c/1550/kapsoules-kafe-rofimaton/f/445164_445171/Nespresso-sokolata.html?o=nespresso+καψουλες&order_by=pricevat&order_dir=asc

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ με τα δυο γραμματα και ειδα εκτος οτι εχει αυτους τους Perla σε αλουμινιου  με -15% στα 2,32 η δεκαδα (εχει και lungo decaf καψουλα που μονο σε nespresso εχω δει) εχει και μια αλλη καινουρια αγνωστη μαρκα που λεγεται Gondoliere (πρεπει να ειναι πλαστικη η καψουλα) σε 2 τυπους: ritretto και lungo συσκευασια των 22 καψουλες  αρχικη τιμη στα 3,79 (0,17/καψ), πολυ φθηνη..

εχω γραψει καποιες σελιδες παραπισω,εμενα πλεον οι perla ειναι οι go-to μου.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Miatakias είπε

Πηγα σημερα στο σουπερ μαρκετ με τα δυο γραμματα και ειδα εκτος οτι εχει αυτους τους Perla σε αλουμινιου  με -15% στα 2,32 η δεκαδα (εχει και lungo decaf καψουλα που μονο σε nespresso εχω δει) εχει και μια αλλη καινουρια αγνωστη μαρκα που λεγεται Gondoliere (πρεπει να ειναι πλαστικη η καψουλα) σε 2 τυπους: ritretto και lungo συσκευασια των 22 καψουλες  αρχικη τιμη στα 3,79 (0,17/καψ), πολυ φθηνη..

Καλησπέρα, και εγώ πριν λίγες μέρες πήρα perla no. 10 , την μαύρη συσκευασία.

Τους κατατάσσω στην 1η θέση από τους οικονομικούς και σαν ροή αλλά και σαν καφές. Πάρα πολύ νόστιμος.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...