sleepychris Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2021 κι εγω την Krups. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 στα περι καψουλων, εχω να προτεινω κατι προς αποφυγην... Espresso Freddo Intenso (original) Μεγιστη απογοητευση η συγκεκριμενη καψουλα. Απαιτουνται δυο καψουλες για να κανεις σωστο freddo. Γευση generic καφε συνοικιακης καφετερίας, αρωμα επισης. Πανω στην συσκευασια δεν αναφερεται η έντασή της. Το μονο θετικο που εχει, ειναι πως πραγματικα αργει να νερωσει απο τα παγακια (προσωπικα χρησιμοποιω δυο). Εφοσον θα χρησιμοποιησεις δυο καψουλες, χιλιες φορες να πας σε καποια αλλη γευστικοτερη και εντονότερη κάψουλα. Ευτυχως κρατηθηκα και πηρα μονο μια δεκαδα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 36 λεπτά πριν, sleepychris είπε στα περι καψουλων, εχω να προτεινω κατι προς αποφυγην... Espresso Freddo Intenso (original) Μεγιστη απογοητευση η συγκεκριμενη καψουλα. Απαιτουνται δυο καψουλες για να κανεις σωστο freddo. Γευση generic καφε συνοικιακης καφετερίας, αρωμα επισης. Πανω στην συσκευασια δεν αναφερεται η έντασή της. Το μονο θετικο που εχει, ειναι πως πραγματικα αργει να νερωσει απο τα παγακια (προσωπικα χρησιμοποιω δυο). Εφοσον θα χρησιμοποιησεις δυο καψουλες, χιλιες φορες να πας σε καποια αλλη γευστικοτερη και εντονότερη κάψουλα. Ευτυχως κρατηθηκα και πηρα μονο μια δεκαδα! Φαίνεται ο Ristretto (Intenso) συνεχίζει να κρατάει τα σκήπτρα στο θέμα freddo. Πάντα με δύο κάψουλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 (επεξεργασμένο) για μενα οι go-to μου για freddo (δυο καψουλες) ειναι οι: Arpeggio, India και Kazaar. Δοκιμασα και την limited edition Brazil, αλλα δεν ενθουσιαστηκα Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2021 από sleepychris Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2021 Οντως ο freddo intenso δεν ηταν το αναμενομενο. Δεν ξερω πως ειναι ο freddo delicato...ισως τον δοκιμασω καποια στιγμη αν και μαλλον κατι μου λεει πως arpeggio, ristreto θα ειναι καλυτεροι για μενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marinoslou Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2021 Τελικά ξέρει κάποιος τις διαφορές των μηχανών vertuo εκτός από το design? Όπου κ να πατήσω βγαίνει η ίδια με άλλο όνομα άλλη εταιρεία κ άλλη τιμή, next η μια premium η άλλη από 80 έως 130 ευρώ, κ τωρα το πλαίσιο δίνω με 125 ευρώ δώρο κ το aeroccino.. Έχει κανείς vertuo να μου πει τις διαφορές, κριτικές κ αν όντως έχει bluetooth που διάβασα? Κ αν το Bluetooth μπορείς να το χρησιμοποιήσω να φτιάξω τον καφέ απομακρυσμενα από το δωματιο.. 🙌🏻😁 Ευχαριστώ εκ των προτέρων.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2021 χαζευοντας ειδα δυο νεες inspirazione italiana καψουλες στο διεθνες site, ενω στο ελληνικο δεν υπαρχουν. ξερει κανεις κατι? μπορουμε να ρωτησουμε στη nespresso τι παιζει κι εμεις εδω κατουρησαμε στο πηγαδι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
onelonelystar Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Στις 24/8/2021 στις 3:38 ΜΜ, sleepychris είπε Απαιτουνται δυο καψουλες για να κανεις σωστο freddo. Πάντα 2 κάψουλες χρειάζονται για freddo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2021 20 ώρες πριν, sleepychris είπε χαζευοντας ειδα δυο νεες inspirazione italiana καψουλες στο διεθνες site, ενω στο ελληνικο δεν υπαρχουν. ξερει κανεις κατι? μπορουμε να ρωτησουμε στη nespresso τι παιζει κι εμεις εδω κατουρησαμε στο πηγαδι? Για κάθε αγορά υπάρχουν διαφορετικά launches πέρα από το core offering. Στην Ιταλία πχ υπάρχει μόνο μία παραλλαγή της freddo κάψουλας ενώ στην Ελλάδα υπάρχουν διαθέσιμες και οι δύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Χθες κατά τις 4 το μεσημέρι δήλωσα το κουπόνι για να πάρω 50 κάψουλες και το aeroccino 3 που δίνουν με την προσφορά. Στο μαιλ αναφέρουν ότι θα με ενημερώσουν αν γίνει δεκτή η παραγγελία. Ισχύει κάτι τέτοιο? Επισης, με ποια κουριερ στέλνουν? Στέλνουν μαιλ όταν αποστέλλουν την παραγγελία? Αναρωτιόμουν αν θα την έχω αύριο γενικά (αρκετά καταστήματα μου έχουν στείλει εντός 1 εργάσιμη στην επαρχία) Γενικά πίνω hausbrandt έξω σε cappuccino και προτίμησα να πάρω αυτές τις 5 πρώτες (10αδες σε ποσότητα) για να δοκιμάσω. Καλά έκανα? Σε σπίτι φίλου έχω δοκιμάσει και lor 10 ή 11 (έχει και τα 2, δεν θυμάμαι ποιο δοκίμασα όμως) και μου άρεσε αρκετά το αποτέλεσμα Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sleepychris Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2021 στελνουν με δικη τους μεταφορικη (στην Αθηνα,επαρχια δεν ξερω). την επομένη της παραγγελιας,λιγο δυσκολο. μαλλον την μεθεπομενη θα παραλαβεις. θα σου ερθει ενα mail οτι η παραγγελια ειναι "προς παραδοση", οταν την εχουν ετοιμη. και καποια στιγμη θα σου ερθει ενα sms στο κινητο οτι μεσα στο επομενο μισαωρο θα ειναι ο διανομεας στο σπιτι σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προς: SabotazNic Εμενα μια φορα που μου εχουν στειλει (πριν 16 μηνες περιπου) το δωρο των 50 καψoυλουν με την αγορα μηχανης τις ειχαν στειλει με την εταιρια Easy mail .. Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Miatakias είπε Προς: SabotazNic Εμενα μια φορα που μου εχουν στειλει (πριν 16 μηνες περιπου) το δωρο των 50 καψoυλουν με την αγορα μηχανης τις ειχαν στειλει με την εταιρια Easy mail .. Ναι επικοινώνησα χθες με το τσατ και μου είπαν ότι ακόμα δεν έχει επεξεργαστεί την παραγγελία μου το τμήμα των promos. Βέβαια ρώτησα και μου είπαν ότι έχουν διαθέσιμα aeroccino για την προσφορά. Ωστόσο ακόμα την έχω στο κουτί ώστε αν φάω πόρτα, να το επιστρέψω Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2021 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jaguar13 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Ποια προσφορά είναι αυτή με το aeroccino? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2021 55 λεπτά πριν, jaguar13 είπε Ποια προσφορά είναι αυτή με το aeroccino? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα