Miatakias Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, useasdf_4444 είπε Thanks για την παρατήρηση craven, όντως έτσι έχει λογική...παρήγγειλα πάντως από περιέργεια να δω πως είναι σαν καφέδες, στην τελική και κανένα μήνα μετά τη λήξη δεν νομίζω να παθαίνουν τίποτα. Στη χειρότερη θα τους χαρεί ο κάδος Και ψηνόμουν να σου πω να πάρουμε μαζί... Το είδα κι εγώ το 6/20, πήρες να τους ρωτήσεις ότι ληγουν τέλος του μήνα? Ναι δεν θα πάθουν τίποτα μετα απο κάποιες βδομάδες αλλά μετα απο μήνες αφότου λήξουν δε ξέρω αν είναι ασφαλές... Πες την γνώμη σου οταν τις δοκιμάσεις! Εγώ από αυτός του σκρουτζ τον Tiziano Bonini θέλω να δοκιμάσω που έχει πολύ καλές κριτικές και υπάρχουν καφέδες και με γεύσεις (φουντούκι, βανιλια κτλ) και κάνουν γυρω στα 2,50 οι φθηνότεροι... Έχει δοκιμάσει κανείς? Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Εγω απο την σειρα της lor 1ον στην λιστα εχω τον columbia.ζεστος κρυος ειναι ο καφες μου.o papua μου ειναι μετριος και μονο σε κρυο τον ηπια γιατι ζεστος δεν μου αρεσε.ο guatemala εντελως αδιαφορος.της καψουλες της χαρισα.θα παω να παρω στο μαρκετ να δοκιμασω και τον india & indonesia. απο αυθεντικες καψουλες της nespresso ποιες εχετε στανταρ για κρυο ροφημα.ενοω Freddo espresso και χωρις ζαχαρη.εχω μπολικες στο συρταρι..και εεπιδη τους τελευταιους μηνες κανω πολυ δοκιμη..αυτους πρεπει σιγα σιγα να τους τελειωσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ktikti είπε Εγω απο την σειρα της lor 1ον στην λιστα εχω τον columbia.ζεστος κρυος ειναι ο καφες μου.o papua μου ειναι μετριος και μονο σε κρυο τον ηπια γιατι ζεστος δεν μου αρεσε.ο guatemala εντελως αδιαφορος.της καψουλες της χαρισα.θα παω να παρω στο μαρκετ να δοκιμασω και τον india & indonesia. απο αυθεντικες καψουλες της nespresso ποιες εχετε στανταρ για κρυο ροφημα.ενοω Freddo espresso και χωρις ζαχαρη.εχω μπολικες στο συρταρι..και εεπιδη τους τελευταιους μηνες κανω πολυ δοκιμη..αυτους πρεπει σιγα σιγα να τους τελειωσω. Πήρα σήμερα Colombia L'or θα τον δοκιμάσω αύριο... Όταν δοκιμάσεις τους India /Indonesia πες μου πως σου φάνηκαν γιατί ψήνομαι να τους δοκιμάσω ... Οι L'or είναι προσφορά - 35% σε ΑΒ, οι απλοί γύρω στα 2,35 οι origins 2,47 Δεν εχω πιει ακόμα παγωμένο καφέ εγώ αλλά πιστεύω ο ristretto italiano θα είναι ωραίος και κρυος, αυτός μου αρέσει πιο πολύ από nespresso γενικά, και ο Napoli δεν είναι κακός ... Κι εγω χωρίς ζάχαρη τους πίνω οπότε λογικά δεν πας σε καφέ με μεγαλη οξύτητα αλλα με αρκετή ένταση, προσωπικά δεν μ αρέσουν με πολυ καβουρδισμενη γεύση τύπου kazaar, Onyx αλλα πιο ήπιοι από 9-11 ένταση.. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Miatakias είπε Πήρα σήμερα Colombia L'or θα τον δοκιμάσω αύριο... Όταν δοκιμάσεις τους India /Indonesia πες μου πως σου φάνηκαν γιατί ψήνομαι να τους δοκιμάσω ... Οι L'or είναι προσφορά - 35% σε ΑΒ, οι απλοί γύρω στα 2,35 οι origins 2,47 Δεν εχω πιει ακόμα παγωμένο καφέ εγώ αλλά πιστεύω ο ristretto italiano θα είναι ωραίος και κρυος, αυτός μου αρέσει πιο πολύ από nespresso γενικά, και ο Napoli μ αρέσει... Κι εγω χωρίς ζάχαρη τους πίνω οπότε λογικά δεν πας σε καφέ με μεγαλη οξύτητα αλλα με αρκετή ένταση, προσωπικά δεν μ αρέσουν με πολυ καβουρδισμενη γεύση τύπου kazaar, Onyx αλλα πιο ήπιοι από 9-11 ένταση.. μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ! ο σκλαβενιτης δενε ειχε..θα παω και αυριο μασουτη να τους βρω γιατι εχει μεγαλη ποικιλια απο καφε.θα τους δοκιμασω και θα πω τιμαρεσει και τι οχι.παραδειγμα..ο columbia πλεον εχει αστερακι..αγαπημενος και εχω παρει 10αδα κουτες καφε.με 2.40 ηταν VFM. εγω κρυο που κανω βαζω 3-4 παγακια και 2 καψουλες ανεξαρτητως μαρκα.και ειδικα η κρεμα και το καιμακι...ουτε εξω δεν το βρισκω..και να φανταστεις οτι ειναι αχτυπητος.. παντως india/indonesia απο nespresso ειναι καλοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2020 στις 9:06 ΜΜ, ktikti είπε μολις γυρισα απο σουπερ μαρκετ! ο σκλαβενιτης δενε ειχε..θα παω και αυριο μασουτη να τους βρω γιατι εχει μεγαλη ποικιλια απο καφε.θα τους δοκιμασω και θα πω τιμαρεσει και τι οχι.παραδειγμα..ο columbia πλεον εχει αστερακι..αγαπημενος και εχω παρει 10αδα κουτες καφε.με 2.40 ηταν VFM. εγω κρυο που κανω βαζω 3-4 παγακια και 2 καψουλες ανεξαρτητως μαρκα.και ειδικα η κρεμα και το καιμακι...ουτε εξω δεν το βρισκω..και να φανταστεις οτι ειναι αχτυπητος.. παντως india/indonesia απο nespresso ειναι καλοι. Ήπια τον Columbia, όντως πολύ καλός, πολύ δυνατός με γεμάτο σώμα και πλούσια γεύση.. . Στο τέλος αφήνει μια κάπως γλυκιά επιγευση που μ αρέσει πολύ, το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι είναι αρκετά οξύς που δεν είμαι φίλος αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τόσο καλά που μπορώ να ζήσω με αυτό... Ήπιες κανέναν εκ των L'or India / Indonesia? Εμενα ο Nespresso India που είχε μέσα μια καψουλα η μηχανή δε μ άρεσε γιατί είχε έντονη γεύση μπαχαρικών και ήταν και πικρός νομίζω.. Στον ΑΒ είδα τις 3 νέες ποικιλίες των Starbucks: Sumatra, Verona, Colombia τις έχει δοκιμάσει κανείς? Επίσης ψήνομαι να πάρω αυτόν τον caffe borbone που είχε γράψει γι αυτόν κάποιος φίλος εδώ, τον έχει καποιο μαγαζί στο Ν. Ηράκλειο 3 ποικιλίες στα 1,80/ 2,10/2,30, ειδα στο ίντερνετ είναι Ναπολιτάνικος καφές με καλές κριτικές.. Τον έχει πιει κάνεις? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Miatakias είπε Ήπια τον Columbia, όντως πολύ καλός, πολύ δυνατός με γεμάτο σώμα και πλούσια γεύση.. . Στο τέλος αφήνει μια κάπως γλυκιά επιγευση που μ αρέσει πολύ, το μόνο που με χαλάει λίγο είναι ότι είναι αρκετά οξύς που δεν είμαι φίλος αλλά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά είναι τόσο καλά που μπορώ να ζήσω με αυτό... Ήπιες κανέναν εκ των India / Indonesia? Εμενα ο Nespresso India που είχε μέσα μια καψουλα η μηχανή δε μ άρεσε γιατί είχε έντονη γεύση μπαχαρικών και ήταν και πικρός νομίζω.. Στον ΑΒ είδα τις 3 νέες ποικιλίες των Starbucks: Sumatra, Verona, Colombia τις έχει δοκιμάσει κανείς? Επίσης ψήνομαι να πάρω αυτόν τον caffe borbone που είχε γράψει γι αυτόν κάποιος φίλος εδώ, τον έχει καποιο μαγαζί στο Ν. Ηράκλειο 3 ποικιλίες στα 1,80/ 2,10/2,30, ειδα στο ίντερνετ είναι Ναπολιτάνικος καφές με καλές κριτικές.. Τον έχει πιει κάνεις? Απο nespressso εχω παρει σχεδον ολη την σειρα απο καφεδες.εκτος απο decafeine,η σειρα master origin μου αρεσει παρα πολυ.ειναι ο καφες που πινεις 1 φλυτζανι και σε πιανει που λεμε..τωρα τους καφεδες india & indonesia απο lor δεν μπορεσα να τους βρω στα σουπερ μαρκετ της πολης μου.το μονο που βρηκα σε προσφορα καλοκαιριου ειναι πακετο lor 20 καφεδες intensity στα 6.50 € με δωρο ενα ποιοτικο ποτηρι για κρυο ροφημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ναι την είδα την συσκευασία με το ποτήρι δώρο, νομίζω ο ΑΒ την είχε 20 καψουλες ristretto 11 + δώρο το ποτήρι 4.70 ευρώ που είναι πολύ καλή τιμή, εγω προτιμάω τα μακρόστενα ποτηρια για freddo αλλα αυτό της L'or σου βγάζει μια πολυτέλεια και ουσιαστικά στο δίνει τσάμπα και τον καφέ σε έκπτωση και μπορεί να το πάρω.... Η Μανια μου να δοκιμάζω καψουλες δεν έχει τελειωμό, βρήκα σε προσφορά Dimello decaf 7 και Ristretto 10 που σαν μάρκα μ άρεσε πολύ από τον intenso 9 που έχω πιει, + coffeeway caramel που άκουσα καλα λόγια, μου αρέσει και πολύ η καραμέλα σαν γεύση και θα τις δοκιμάσω από αύριο... Η κάψουλα του coffeway δεν κατάλαβα αν είναι πλαστική η μεταλλικη, στην μεριά την μεγάλη έχει ασημένιου χρώματος αλουμινόχαρτο και απ την άλλη μεριά μαύρο αλουμινόχαρτο και στο μέσω πορτοκαλι υλικό που μου κάνει πιο πολύ πλαστικό με γυαλιστερό χρώμα πάρα ότι είναι μεταλλικη... Θα την ερευνήσω καλύτερα οτάν κάνω ενα καφέ και την ανοιξω... Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gataros Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για κάτι ποιοτικότερο κοιτάξτε και από εδώ: https://colonnacoffee.com/collections/capsules Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από Gataros Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Miatakias είπε Ναι την είδα την συσκευασία με το ποτήρι δώρο, νομίζω ο ΑΒ την είχε 20 καψουλες ristretto 11 + δώρο το ποτήρι 4.70 ευρώ που είναι πολύ καλή τιμή, εγω προτιμάω τα μακρόστενα ποτηρια για freddo αλλα αυτό της L'or σου βγάζει μια πολυτέλεια και ουσιαστικά στο δίνει τσάμπα και τον καφέ σε έκπτωση και μπορεί να το πάρω.... Η Μανια μου να δοκιμάζω καψουλες δεν έχει τελειωμό, βρήκα σε προσφορά Dimello decaf 7 και Ristretto 10 που σαν μάρκα μ άρεσε πολύ από τον intenso 9 που έχω πιει, + coffeeway caramel που άκουσα καλα λόγια, μου αρέσει και πολύ η καραμέλα σαν γεύση και θα τις δοκιμάσω από αύριο... Η κάψουλα του coffeway δεν κατάλαβα αν είναι πλαστική η μεταλλικη, στην μεριά την μεγάλη έχει ασημένιου χρώματος αλουμινόχαρτο και απ την άλλη μεριά μαύρο αλουμινόχαρτο και στο μέσω πορτοκαλι υλικό που μου κάνει πιο πολύ πλαστικό με γυαλιστερό χρώμα πάρα ότι είναι μεταλλικη... Θα την ερευνήσω καλύτερα οτάν κάνω ενα καφέ και την ανοιξω... Το χει και ο σκλαβ το ποτήρι, αλλα δε θυμάμαι τιμή - κάπου εκεί και αυτός. Είναι ποιοτικό ποτήρι! Έίχε, τουλάχιστον, μέχρι χθες όλους του or σε προσφορά - είχε και το 30άρι με τις 3 γεύσεις από την ειδική σειρά σε προσφορά, αν θυμάμαι καλά έβγαινε 2,20 ευρώ η κάθε δεκάδα. Ινδία και Ινδονησία δε μπορώ να βρω πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christakos07 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/6/2020 στις 12:43 ΠΜ, Miatakias είπε Πηγα σήμερα από κατάστημα Nespresso να εξαργυρώσω το δώρο των 10 ευρώ , λοιπόν πρέπει να πάρεις 3 συσκευασίες πχ με 4 ευρώ τη δεκάδα 3x4=12 ευρω, - 10 ευρώ του δώρου δίνεις 2 ευρω... Εγω πηρα να δοκιμάσω Napoli 13 και Venezia 8 γιατί δεν τις ειχε μέσα η μηχανή στις δοκιμαστικές. . Έτσι κι αλλιώς δεν πρόκειται να αγοραζω Nespresso αρα ότι και να επερνα αργα η γρήγορα θα τελειώσει και δεν ξαναπαίρνω , αυτες κάναν 4,5 ευρώ περίπου... Επίσης είδα στο σκρουτζ ότι η Illy έβγαλε decaf https://www.skroutz.gr/s/23103619/Illy-Decaf-10caps.html θα τον τσιμπήσω κάποια στιγμή όταν τον φέρουν τα σούπερ μάρκετ... Εχει κάνεις δοκιμάσει Caffe vergnano arabica η cremoso? Γνωστη αλυσίδα σούπερ μάρκετ τις έχει σε προσφορά και σκευτομαι να παρω. Είναι γνωστή ιταλική φίρμα... Επειδή έχω αγοράσει πολλές καψουλες από πολλές μάρκες αλλα εχω και γνήσιες nespresso απ τα δώρα , κάποιες μ αρέσουν κάποιες άλλες όχι, εχω ανεβάσει στο Insomnia μια αγγελία που πουλάω κάποιες απ αυτές ανα κάψουλα και όχι ανα συσκευασία που σημαίνει μπορείτε να πάρετε όσες καψουλες θέλετε απο κάθε τυπο/μάρκα για δοκιμή , αν ενδιαφέρεται κανείς μπείτε στο προφίλ μου στις αγγελίες μου να δείτε ποιες έχω και τις λεπτομέρειες... Το δεύτερο κουπονάκι πως το εξαργυρώνουμε; Πχ στο πρώτο των 20 ευρώ, μπήκα on-line και συμπλήρωσα τη φόρμα με το serial number της μηχανης. Η αντίστοιχη φόρμα για το δεύτερο κουπόνι των 10 ευρώ που είναι; Τι ακριβώς χάνω στη συλλογιστική μου πορεία; Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2020 από christakos07 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 3 ώρες πριν, christakos07 είπε Το δεύτερο κουπονάκι πως το εξαργυρώνουμε; Πχ στο πρώτο των 20 ευρώ, μπήκα on-line και συμπλήρωσα τη φόρμα με το serial number της μηχανης. Η αντίστοιχη φόρμα για το δεύτερο κουπόνι των 10 ευρώ που είναι; Τι ακριβώς χάνω στη συλλογιστική μου πορεία; Πηγα κατευθείαν από nespresso boutique... Τώρα αν δεν μπορείς πάρτους τηλ. να συνεννοηθείς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kapetanakos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Παιδιά έχω μια dolce gusto και θα ήθελα καψουλες με γεύση που να μοιάζει με τον illy espresso. Υπάρχει κάτι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 1/7/2020 στις 12:42 ΠΜ, christakos07 είπε Μετα από 15 μέρες μου στείλαν απ την L'or την συσκευασία δώρο Columbia 8 μέσω speedex... Βέβαια την ειχα βρει σε προσφορά μια βδομάδα πριν σε Super market οπότε την έχω δοκιμάσει ήδη, πολύ καλός... Εχει κάνεις δοκιμάσει CoffeWay Ristretto? Πήρα τον caramel καλός για ρόφημα με γεύση , αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τη γεύση του χαρμανιου/καφέ ώστε να κρίνω πως μπορεί να είναι ο ristretto, μ άρεσε η κάψουλα πολύ και επειδή είναι σε προσφορά σε κάποιο σε σούπερ μάρκετ σκευτομαι να τον δοκιμάσω.. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2020 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στις 4/7/2020 στις 5:50 ΜΜ, Miatakias είπε Μετα από 15 μέρες μου στείλαν απ την L'or την συσκευασία δώρο Columbia 8 μέσω speedex... Βέβαια την ειχα βρει σε προσφορά μια βδομάδα πριν σε Super market οπότε την έχω δοκιμάσει ήδη, πολύ καλός... Εχει κάνεις δοκιμάσει CoffeWay Ristretto? Πήρα τον caramel καλός για ρόφημα με γεύση , αλλά δεν μπορείς να καταλάβεις τη γεύση του χαρμανιου/καφέ ώστε να κρίνω πως μπορεί να είναι ο ristretto, μ άρεσε η κάψουλα πολύ και επειδή είναι σε προσφορά σε κάποιο σε σούπερ μάρκετ σκευτομαι να τον δοκιμάσω.. κι'εγω σημερα παρελαβα το δωρο! ολοκληρος φακελος με μια 10δα καφεδων lor espresso India karnataka. θα τις δοκιμασω και σε ζεστο και σε κρυο ροφημα..και θα γραψω εντυπωσεις..παντως τις 2 κανουργιες σειρες δεν τις εχω βρει ακομη σε κανενα σουπερ μαρκετ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, ktikti είπε κι'εγω σημερα παρελαβα το δωρο! ολοκληρος φακελος με μια 10δα καφεδων lor espresso India karnataka. θα τις δοκιμασω και σε ζεστο και σε κρυο ροφημα..και θα γραψω εντυπωσεις..παντως τις 2 κανουργιες σειρες δεν τις εχω βρει ακομη σε κανενα σουπερ μαρκετ. Οι ΑΒ τις εχουν μόνο, τουλάχιστον στην Αθήνα και τα κάπως μεγάλα υποκαταστήματα, τα μικρότερα δεν ξέρω... Σε Σκλαβενίτη, Market in, My market, Κρητικό, Γαλαξία δεν τις είδα ... Περιμένω εντυπώσεις από India... Εγω βρηκα επιτέλους και πήρα τον Lavazza decafeinato που δεν έβρισκα καιρό και μάλιστα σε προσφορά και θα τον δοκιμάσω... Πηρα και 3 τύπους του caffe Borbone που είναι πολύ δημοφιλής στο ιταλικό Amazon δοκίμασα και τους τρεις αλλά θελω να πιω κι άλλους για να βγάλω καλυτερα συμπέρασματα.. Λοιπόν αυτήν την στιγμή έχω πάνω από 35 διαφορετικούς τύπους καφέ συμπεριλαμβανομένων των δώρων από Nespresso , δεν αγοράζω άλλους γιατι από τον επόμενο μήνα αρχίζουν οι πρώτοι να λήγουν... Εχω βγάλει αρκετά ασφαλή συμπεράσματα για τους καφέδες που προτιμώ, θα γράψω ενα αναλυτικό review κάποια στιγμή. Θυμίζω την αγγελία για καψουλες nespresso γνήσιες και μη (τις δινω ανά καψουλα, όχι ανα συσκευασία) που έχω στο Insomnia, όποιος ενδιαφέρεται μπαίνει στο προφίλ μου / αγγελίες και την βλέπει... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από Miatakias 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα