Lanc3r Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 L'Or Espresso India - Intensity 10 (Πικάντικος, φρουτώδης, dark caramel, κακάο) L'Or Espresso Indonesia - Intensity 9 (πικρούς τόνους σκούρου κακάο και κέδρου) Η καλύτερη περιγραφή για τους L'Or είναι στην επίσημη αγγλική σελίδα των προϊόντων της εταιρίας. @Miatakias για τον illy classico ισχύει για το γιασεμί http://www.coffeecapsuleguide.com/illy-nespresso-classico-review/
Miatakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 12 ώρες πριν, Lanc3r είπε L'Or Espresso India - Intensity 10 (Πικάντικος, φρουτώδης, dark caramel, κακάο) L'Or Espresso Indonesia - Intensity 9 (πικρούς τόνους σκούρου κακάο και κέδρου) Η καλύτερη περιγραφή για τους L'Or είναι στην επίσημη αγγλική σελίδα των προϊόντων της εταιρίας. @Miatakias για τον illy classico ισχύει για το γιασεμί http://www.coffeecapsuleguide.com/illy-nespresso-classico-review/ Ο India καλος ακουγεται.. Δοκιμασα Coffe Island project espresso σημερα , χαλια μαυρα , χαμηλη ροη , πολυ νερουλος χωρις ωραια γευση/επιγευση , το μονο που μ αρεσε ηταν το αρωμα , δεν ξαναπαιρνω..
marmagia Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 34 minutes ago, Miatakias said: Ο India καλος ακουγεται.. Δοκιμασα Coffe Island project espresso σημερα , χαλια μαυρα , χαμηλη ροη , πολυ νερουλος χωρις ωραια γευση/επιγευση , το μονο που μ αρεσε ηταν το αρωμα , δεν ξαναπαιρνω.. ενώ λατρευω τον καφέ τους απο την καφετέρια όταν πηρα τις κάψουλες παρότι μου είπαν οτι είναι το ίδιο το σιχάθηκα και τις πέταξα
Miatakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 4 λεπτά πριν, marmagia είπε ενώ λατρευω τον καφέ τους απο την καφετέρια όταν πηρα τις κάψουλες παρότι μου είπαν οτι είναι το ίδιο το σιχάθηκα και τις πέταξα Aκριβως κι εγω το ιδιο , ο καφες (μονο φρεντο εχω παρει) που δινουν take away ειναι πολυ νοστιμος με ξεχωριστη/ιδιαιτερη γευση σε σχεση με αλλα μαγαζια, βεβαια σε αυτο βοηθαει και αυτη η φυτικη κρεμα (πρεπει να ειναι παντως πολυ ανθυγιεινη) που βαζουν απο πανω αντι για αφρογαλα (στον φρεντο καπουτσινο) .. Τι να πω θα τους αφησω να τους κανω φρεντο να δω αν πινονται..
marmagia Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 1 hour ago, Miatakias said: Aκριβως κι εγω το ιδιο , ο καφες (μονο φρεντο εχω παρει) που δινουν take away ειναι πολυ νοστιμος με ξεχωριστη/ιδιαιτερη γευση σε σχεση με αλλα μαγαζια, βεβαια σε αυτο βοηθαει και αυτη η φυτικη κρεμα (πρεπει να ειναι παντως πολυ ανθυγιεινη) που βαζουν απο πανω αντι για αφρογαλα (στον φρεντο καπουτσινο) .. Τι να πω θα τους αφησω να τους κανω φρεντο να δω αν πινονται.. δοκίμασε και τον cappuccino. εγώ αντί για ζάχαρη βάζω μέσα σιρόπι φουντούκι και παίρνει υπέροχη γευση. κρίμα που το χαρμάνι στις κάψουλες δεν πίνεται..
Miatakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, marmagia είπε δοκίμασε και τον cappuccino. εγώ αντί για ζάχαρη βάζω μέσα σιρόπι φουντούκι και παίρνει υπέροχη γευση. κρίμα που το χαρμάνι στις κάψουλες δεν πίνεται.. Μ αρεσει το φουντουκι γενικα αλλα αυτα τα σιροπια ειναι τιγκα στην ζαχαρη/γλυκαντικα που αποφευγω, σκευτομαι να παρω στεβια τωρα οταν θελω πιο γλυκο τον καφε.. Επεξ/σία 9 Μαΐου 2020 από Miatakias
marmagia Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 38 minutes ago, Miatakias said: Μ αρεσει το φουντουκι γενικα αλλα αυτα τα συροπια ειναι τιγκα στην ζαχαρη/γλυκαντικα που αποφευγω, σκευτομαι να παρω στεβια τωρα οταν θελω πιο γλυκο τον καφε.. η μπορεί να πάρεις 0% της monin
Miatakias Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 Δημοσ. 9 Μαΐου 2020 3 ώρες πριν, marmagia είπε η μπορεί να πάρεις 0% της monin Στις 6/5/2020 στις 11:10 ΜΜ, liakjim είπε Αντί για ζάχαρη εχουν ασπαρταμη, σουκραλόζη κτλ που δεν είναι καλά για την υγεία επίσης.. Μπορεί να πάρω κανένα πάντως...
demoula92 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Στις 7/5/2020 στις 5:12 ΜΜ, Miatakias είπε Δεν το ηξερα αυτο , οποτε αυτες που πουλαν στα σουπερ μαρκετ ειναι Nestle και μονο χρησιμοποιουν την φιρμα , το χαρμανι δεν ειναι αυτο που εχουν στα Starbucks.. Εχει παρει κανεις απο καταστημα Starbucks? φανταζομαι θα ειναι ακριβες.. Οκ παιζει να δοκιμασω καμια Coffeway Σχετικα με την Dimello Allegro 7 θελω να την δοκιμασω κι εγω , φανταζομαι δεν εχει μεγαλη οξυτητα , ετσι?Μου αρεσαν οι Dimello 9 και ο lungo forte 8 τον 6 δεν τον εχω πιει αλλα φοβαμαι οτι οι lungo με χαμηλη ενταση θα ειναι αγευστοι/νερουλοι.. Δοκιμασα Lor ristretto decaf 9 σημερα , ουτε που καταλαβα οτι ειναι decaf , ωραια πυκτη κρεμα , εντονο αρωμα , καθολου οξυτητα , υπεροχος , μεχρι στιγμης οτι εχω πιει απο Lor ειναι εγγυηση ( ristretto decaf , profondo lungo 8 , supremo 10) , εχω πιει σχοδον ολους τους καφεδες που εχω παρει για δοκιμη απο μια φορα και για την ωρα σαν μαρκα γενικα οι Lor μου φαινονται οι καλυτεροι και αυτοι που θα προτιμω στο μελλον , αλλα δεν τους εχω δοκιμασει ολους + δεν εχω βγαλει ακομα ασφαλοι συμπερασματα αν δεν τους ξαναδοκιμασω παλι ολους αυτους που εχω.. Επίσης ειδα σε γνωστο σουπερ μαρκετ εβαλαν σημερα Lor με -35% , θα παρω σιγουρα spledente 7 που εχω ακουσει καλα λογια και καποιον απο τους sontuoso 8 , forte 9 , ristretto 11..(εχω και εναν Onyx 12 ηδη που δεν εχω δοκιμασει)..Υπαρχουν και αυτοι που ειναι Colombia , Papua , Guatemala κτλ.. Ποιους προτεινεται? Νομίζω ότι δεν έχω δυσαρεστηθεί από κανένα καφέ της Lor μέχρι τώρα, παρά του ότι η ροή εχει θέμα σε μερικές κάψουλες. Συμφωνώ για τον lor decaf, αξίζει! Δοκίμασα και τους starbucks decaf και μυρίζουν έντονα πλαστικό. Οι colombia/papua/guatemala κτλπ είναι ίσως οι καλύτερες της Lor, για αυτούς που ζητάνε καλύτερη επίγευση, πιο έντονα και δυνατά αρώματα. Αν απ'εξω σου αρέσει να πίνεις σωστούς speciality καφέδες, νομίζω ότι αυτές οι σειρές είναι μονόδρομος. Προσωπικά, αγόρασα online αυτές τις μέρες κάψουλες (arabica&robusta blend) από καφετέρια με speciality που καβουρδίζουν οι ίδιοι στο χώρο τους (Dope roasting) και δεν περίμενα να είναι πλαστικές (βασικά δεν έγραφε στην περιγραφή νομίζω,και η εικόνα σου έδινε την εντύπωση ότι είναι αλουμινιου). Παρά το πλαστικό δεν βγάζουν κάποια άσχημη μυρωδιά και πίσω έχουν 3 εγκοπές που ουσιαστικά σπάνε ομοιόμορφα στο τρύπημα, όποτε έχουν σωστη ροή, αλλά δεν βρηκα κάτι ανώτερο σε γεύση σε σχέση με l'or.
Miatakias Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 Δημοσ. 10 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, demoula92 είπε Νομίζω ότι δεν έχω δυσαρεστηθεί από κανένα καφέ της Lor μέχρι τώρα, παρά του ότι η ροή εχει θέμα σε μερικές κάψουλες. Συμφωνώ για τον lor decaf, αξίζει! Δοκίμασα και τους starbucks decaf και μυρίζουν έντονα πλαστικό. Οι colombia/papua/guatemala κτλπ είναι ίσως οι καλύτερες της Lor, για αυτούς που ζητάνε καλύτερη επίγευση, πιο έντονα και δυνατά αρώματα. Αν απ'εξω σου αρέσει να πίνεις σωστούς speciality καφέδες, νομίζω ότι αυτές οι σειρές είναι μονόδρομος. Προσωπικά, αγόρασα online αυτές τις μέρες κάψουλες (arabica&robusta blend) από καφετέρια με speciality που καβουρδίζουν οι ίδιοι στο χώρο τους (Dope roasting) και δεν περίμενα να είναι πλαστικές (βασικά δεν έγραφε στην περιγραφή νομίζω,και η εικόνα σου έδινε την εντύπωση ότι είναι αλουμινιου). Παρά το πλαστικό δεν βγάζουν κάποια άσχημη μυρωδιά και πίσω έχουν 3 εγκοπές που ουσιαστικά σπάνε ομοιόμορφα στο τρύπημα, όποτε έχουν σωστη ροή, αλλά δεν βρηκα κάτι ανώτερο σε γεύση σε σχέση με l'or. Μου φαινεται απο καφεκοπτια οι καψουλες nespresso πολυ κλο-κλο και αυγο τιποτα ειναι!Oχι μονο απο δικη μου εμπειρια αλλα γενικα σε φορουμ και οπου μπορει να δεις κριτικες..Ειχα κακη εμπειρια με Coffe Island project espresso εχτες και δεν προκειτε να ξαναπαρω απο καφεκοπτια/καφετεριες αφου υπαρχουν οι Lor με τοσες ποικιλιες/τυπους και μεταλλικη καψουλα σε ολα τα σουπερ μαρκετς συνεχεια σε προσφορα .. Για πιο ακριβο/special καταστασεις ο illy classico ειναι οτι πιο κοντα στον καφε που παιρνεις απο καφετερια (αφου οι περισσοτερες illy χαρμανι εχουν) ,αγοραζω μονο σε εκπτωση πανε στα 3,23 απο 4,30 αρχικη , αν τους δω παρακατω θα στοκαρω αλυπιτα! Επεξ/σία 10 Μαΐου 2020 από Miatakias
Atallos1 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Έχει δοκιμάσει κανείς τις Kudu Coffee κάψουλες? Είναι λίγο πιο ακριβές από των super market αλλά έχουν μόνο specialty coffee κ υποτίθεται είναι καλύτερες από τις συμβατικές
Hiddenite Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) Σήμερα διαβάζοντας τόσα για τον illy αγόρασα ένα πακέτο. Υπ όψιν έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες. Για μένα κατατάσσεται προς το τέλος των επιλογών μου. Βγάζει μια ξινίλα που δεν μου αρέσει καθόλου. Γενικά μου αρέσουν οι έντονες γεύσεις και πάντα πίνω σκέτο. Θεωρώ οτι στα 3,20 της προσφοράς καλύτερα να αγοράσουμε γνήσιες κάψουλες της Nespresso με λίγα χρήματα παραπάνω. Ο Lor onyx παραμένει πρώτος και ειδικά σε τιμή προσφοράς ασυναγώνιστος. Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Hiddenite
totalius Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Εκανε τη βλακεία η γυναίκα μου κ πήρε τις Starbucks κάψουλες για να δοκιμάσει . Πήγαν στα σκουπίδια αμεσως μετα το πρωτο καφέ. Νο1 για εμένα ο Lavazza ristreto . Επειδή ομως εχει γινει πολυ δυσεύρετος στα SM εχω πάει στη 2η επιλογή τον illy intenso. Αυτοι οι 2 νομιζω ειναι με διαφορά ανώτεροι απο 5-6 αλλους που εχω δοκιμάσει .
Lanc3r Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Hiddenite είπε Σήμερα διαβάζοντας τόσα για τον illy αγόρασα ένα πακέτο. Υπ όψιν έχω δοκιμάσει πολλές μάρκες. Για μένα κατατάσσεται προς το τέλος των επιλογών μου. Βγάζει μια ξινίλα που δεν μου αρέσει καθόλου. Γενικά μου αρέσουν οι έντονες γεύσεις και πάντα πίνω σκέτο. Θεωρώ οτι στα 3,20 της προσφοράς καλύτερα να αγοράσουμε γνήσιες κάψουλες της Nespresso με λίγα χρήματα παραπάνω. Ο Lor onyx παραμένει πρώτος και ειδικά σε τιμή προσφοράς ασυναγώνιστος. 2 ώρες πριν, totalius είπε Εκανε τη βλακεία η γυναίκα μου κ πήρε τις Starbucks κάψουλες για να δοκιμάσει . Πήγαν στα σκουπίδια αμεσως μετα το πρωτο καφέ. Νο1 για εμένα ο Lavazza ristreto . Επειδή ομως εχει γινει πολυ δυσεύρετος στα SM εχω πάει στη 2η επιλογή τον illy intenso. Αυτοι οι 2 νομιζω ειναι με διαφορά ανώτεροι απο 5-6 αλλους που εχω δοκιμάσει . Ποια ποικιλία δοκιμάσατε παιδιά (illy @Hiddenite και Starbucks @totalius)? Επεξ/σία 12 Μαΐου 2020 από Lanc3r
Hiddenite Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 Δημοσ. 12 Μαΐου 2020 6 λεπτά πριν, Lanc3r είπε Ποια ποικιλία δοκιμάσατε παιδιά (illy @Hiddenite και Starbucks @totalius)? Εγώ την illy classico Illy blend mild and balanced
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα