Dimitris19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Σε φρεντο ναι, είναι έντονη η γεύση του Forte και δεν σου βγάζει την αίσθηση καμένου όπως στον espresso. Και δεν χρειάζεται καν 2 κάψουλες. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Ο Intenso όμως είναι πολύ καλός, στο top5 καψουλων για μένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, MauroPaltoudias είπε "Άπειρα" τα ναπολετάνικα brands. Απόκρυψη περιεχομένων Δεν θεωρείται τυχαίο ότι ανήκουν μέσα στην πρώτη τριάδα πανιταλικά (κάπου το έχω ξαναγράψει αυτό, πάλι εδώ στο forum, tale quale). Ο Izzo νομίζω είναι πρόσφατα βραβευμένος, αλλά κάθε τόσο, όλο και κάποιος ναπολετάνικος κερδίζει 😉 Παντως το coffees.gr και coffetales φερνει για μηχανες espresso την μαρκα izzo αρα υπαρχουν ελπιδες να φερουν καπαια στιγμη και nespresso καψουλες.. Απλα απο οτι ακουω απο αλλους που λενε οτι π.χ ο Illy που πινεις απο εσπρεσιερα κανονικη η καψουλες iperespresso δεν εχει σχεση με τις Illy καψουλες Nespresso , δηλαδη θελω μα πω το οτι ειναι καλος καφες για εσπρεσιερα κανονικη δεν σημαινει οτι ειναι θα εχει και κορυφαιες καψουλες για Nespresso Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PumpkinPie Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 16 ώρες πριν, suspiria είπε παντως εμενα με εξεπληξε ευχαριστα και ο Starbucks Ποιον προτείνεις από starbucks; Η δική μου εμπειρία από starbucks κάψουλες δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη. Δοκίμασα τον espresso roast και ήταν από τους πιο δυνατούς καφέδες που έχω δοκιμάσει σε σημείο που πόνεσε το στομάχι μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, PumpkinPie είπε Ποιον προτείνεις από starbucks; Η δική μου εμπειρία από starbucks κάψουλες δεν ήταν ιδιαίτερα ευχάριστη. Δοκίμασα τον espresso roast και ήταν από τους πιο δυνατούς καφέδες που έχω δοκιμάσει σε σημείο που πόνεσε το στομάχι μου. Στην ιδια ερωτηση που εκανα στον suspiria μου απαντησε: 14 ώρες πριν, Miatakias είπε Ποιον ακριβως starbucks να εχω υπαψην μου Pike place και Blonde Επισης καποιος μου ειπε οτι ο decaf του ειναι κορυφαιος Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PumpkinPie Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Ωω! thanks 🙂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, Dimitris19 είπε Σε φρεντο ναι, είναι έντονη η γεύση του Forte και δεν σου βγάζει την αίσθηση καμένου όπως στον espresso. Και δεν χρειάζεται καν 2 κάψουλες. Γούστα είναι αυτά βέβαια. Ο Intenso όμως είναι πολύ καλός, στο top5 καψουλων για μένα. Δηλαδη να σε ρωτησω αυτο που λες για φρεντο με μια καψουλα εννοεις να πατησεις λουνγκο 110ml μια φορα η να πατησεις διπλη φορα την καψουλα (διπλοπερασια) σε espresso 40lm+40ml? .Γιατι αποκλειεται να κανεις φρεντο με 40ml μονου εσπρεσο .. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fmarulezkd Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Για decaffeine παίρνω της L'OR, δεν είναι κακοί ούτε κάτι το ιδιαίτερο προφανώς. Μέτρια τιμή (3.10E x10), καμιά φορά τους έχουν και -25%. Μηχανή χρησιμοποιώ Delonghi Prodigio της κοπέλας μου, απ' όσο είδα δεν έχει κανένα σοβαρό πλεονέκτημα σε σχέση με την Inissia (μάλλον της πιάσανε τον κώλο 🤣). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Miatakias είπε Δηλαδη να σε ρωτησω αυτο που λες για φρεντο με μια καψουλα εννοεις να πατησεις λουνγκο 110ml μια φορα η να πατησεις διπλη φορα την καψουλα σε espresso 40lm+40ml? Όχι, σε φρεντο βάζω συνήθως 2 κάψουλες γιατί με τα παγάκια μου φαίνεται αρκετά αραιωμένος. Στα 40ml η κάθε μια. Όταν κάνω lungo βάζω μόνο lungo κάψουλες. Αν πατήσεις 2 φορές μια κάψουλα που είναι για espresso αλλοιώνεται η γεύση του καφέ και βγαίνει και πιο πικρός. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Dimitris19 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Dimitris19 είπε Όχι, σε φρεντο βάζω συνήθως 2 κάψουλες γιατί με τα παγάκια μου φαίνεται αρκετά αραιωμένος. Στα 40ml η κάθε μια. Όταν κάνω lungo βάζω μόνο lungo κάψουλες. Αν πατήσεις 2 φορές μια κάψουλα που είναι για espresso αλλοιώνεται η γεύση του καφέ και βγαίνει και πιο πικρός. Oποτε μαλλον ειναι αναποφευκτο να βαλεις 2 καψουλες για φρεντο για να μην βγει νερομπλουμ.. Ok να ξερω τι να κανω και τι οχι οταν μου ερθει η Inissia μην χαλαω τσαμπα καψουλες σε πειραματισμους.. Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimitris19 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Κοιτα γούστα είναι αυτά, δοκιμάζεις και βλέπεις. Μπορεί αν βάλεις δυνατή σε ένταση κάψουλα να μην θες δεύτερη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Δεν γίνεται να βγει με μια κάψουλα , εδώ παλεύουμε να μην βγει νερομπουρμπουλο με 2 κ μάλιστα με τις πιο εντονες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Talos82 Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 55 λεπτά πριν, Miatakias είπε Στην ιδια ερωτηση που εκανα στον suspiria μου απαντησε: Pike place και Blonde Επισης καποιος μου ειπε οτι ο decaf του ειναι κορυφαιος Πολυ σωστός σε όλα. Ειδικά ο Blonde ειναι και πιο ελαφρύς αν σε ενδιαφέρει αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Πηγα market in σήμερα και πήρα Dimello lungo Forte 8 και intenso 9 από έναν στα 2,50 αλλά είχε και τους L'or σε καλη προσφορά στα 2,25 αλλά δεν είχε onyx, splendente, και ristretto decafeinato που ήθελα να πάρω αλλά μόνο lungo profondo (πήρα έναν) , Supremo, papua, Colombia και άλλον έναν που δεν θυμάμαι... Από αυτούς τους καινούριους papua, Colombia κτλ λέει κανένας τίποτα γιατί αρχική είναι 3,80 πιο ακριβα απ τους απλούς... Δεδομένου ότι οι L'or έχουν καλή φήμη και ποιοτική μεταλλικη κάψουλα είναι σούπερ deal στα 2,25 πιστεύω.. Επίσης είδα στο site του Γρηγόρη έχει τις καψουλες στα 2,5 σε online προσφορά, κάποιος φίλος εχτές είπε ότι του αρέσουν πολύ, εγω από καφεκοπτια και take away Coffe Islands θελω να δοκιμάσω που μ αρέσει ο καφές που φτιάχνουν εκεί... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Για αυτές τις κάψουλες έλεγα ότι είναι άθλιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν τις πρόσεξα όταν πήγα σκλαβενιτη .. Οκ θα τις αποφυγω... Μόλις άνοιξα τις L'or να δω πως είναι και ειναι όλες μέσα χτυπημένες στα πλάγια αρκετά και σχεδόν όλες είναι χτυπημένος στο πίσω μέρος λίγο (όχι στο αλουμινοχαρτο, στην άλλη) Σας έχει τύχει ποτέ, παίζει να μην κάνουν σωστή εκχύλιση? Οι Dimello είναι όλο πλαστικό... Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα