Miatakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 29 λεπτά πριν, ktikti είπε στο εμαιλ που σου στειλανε για την επιβεβαιωση της αγορας εχει αριθμο παραγγελιας.τους στλενεις ενα μηνυμα στο facebook με τον αριθμο και σου απαντανε αμεσα.γιατι απο το τηλεφωνο..δεν θα παρεις απαντηση ποτε! συνεχεια κατελλημενο. Δεν το ήξερα αυτό, έχω αριθμό παραγγελίας θα το κάνω, Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Atallos1 Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 3 ώρες πριν, beatshooter είπε Dimello κάψουλες έχει ο Μασούτης προσφορά αυτή την περίοδο! πολύ ωραίος καφές καλύτερος από Jacobs. Jacob's βγάζουν συχνά πυκνά όλα τα σούπερ και αυτές προτιμώ τις βρήκα τίμιες! Βέβαια είναι και θέμα γούστου! Τις δοκίμασα , μέτριες για freddo . Οι καλύτερες μέχρι τώρα είναι οι Illy με το μεγαλυτερο intensity και έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικές μάρκες . Πολύ decent , έχω πιει σίγουρα χειρότερο freddo έξω . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 2 ώρες πριν, ktikti είπε Έχει προσφορά το My market Illy στα 3,23 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 43 λεπτά πριν, Miatakias είπε Έχει προσφορά το My market Illy στα 3,23 L'or βλέπω να έχει https://eshop.mymarket.gr/products?search=nespresso&sort_by=score Αλήθεια, από L'or αξίζει κάποιος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 SPLENDENTE & ΟΝΥΧ για μενα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, liakjim είπε L'or βλέπω να έχει https://eshop.mymarket.gr/products?search=nespresso&sort_by=score Αλήθεια, από L'or αξίζει κάποιος; Οχι οι L'or στα 3,63 είναι αρχικη, τιμή δες εδώ καφε vergnano cremoso στα 2,43 είναι σε προσφορά και Illy στα 3,23 https://eshop.mymarket.gr/proino-rofimata-kafes/kafes/kapsoules?sort_by=low-to-high&items_per_page=40 1 ώρα πριν, suspiria είπε SPLENDENTE & ΟΝΥΧ για μενα Ο Γαλαξίας έχει Dimello 2,88 προσφορά είδα σήμερα 1 ώρα πριν, suspiria είπε SPLENDENTE & ΟΝΥΧ για μενα εχω ακούσει από πολλούς για τον Onyx ότι είναι καλός και για φρέντο αλλά και για τον Spledente επίσης. . Περιμένω προσφορά, o Γαλαξίας τους είχε αρχική σήμερα... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Έχω μια inissia στο εξοχικό, οπότε προμηθεύομαι μόνο όταν πάμε εκεί. Μιλώντας με αλανιάρη ιδιοκτήτη brb στη Ρώμη το 2017, μου πρότεινε την borbone. Μιλάω με έναν άλλο φίλο Ναπολετάνο μετά από καιρό, μου λέει "πάρε και δοκίμασε, καλός και οικονομικός". Βλέποντας ότι εισάγεται και στην Ελλάδα, είπα να του δώσω μια ευκαιρία.Τιμιότατη και vfm αγορά, δεν με απογοήτευσε. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει τον blu και τον oro, σε κόκκους και κάψουλες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 36 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Έχω μια inissia στο εξοχικό, οπότε προμηθεύομαι μόνο όταν πάμε εκεί. Μιλώντας με αλανιάρη ιδιοκτήτη brb στη Ρώμη το 2017, μου πρότεινε την borbone. Μιλάω με έναν άλλο φίλο Ναπολετάνο μετά από καιρό, μου λέει "πάρε και δοκίμασε, καλός και οικονομικός". Βλέποντας ότι εισάγεται και στην Ελλάδα, είπα να του δώσω μια ευκαιρία.Τιμιότατη και vfm αγορά, δεν με απογοήτευσε. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει τον blu και τον oro, σε κόκκους και κάψουλες. Ακριβός είναι από Αθήνα στα 3,89 τον βλέπω φτάνει τιμή Nespresso, βλέπω και πλαστική κάψουλα έχει αλλα Οκ καλα κάνεις και λες την γνώμη σου αφού τον έχεις δοκιμάσει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Το ζητούμενο δεν είναι πάντα και από όλους, ένας φτηνός καφές. Υπάρχουν κάποιοι που επιζητούν μόνο την ποιότητα, χωρίς να λογαριάσουν κόστος. Άλλοι αντίθετα, μπορεί να μην διαθέτουν ή να μην θέλουν να διαθέσουν, οπότε επιλέγουν πιο οικονομικές λύσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Μακαρι να δουμε και καψουλες απο τον καλυτερο Ναπολιτανικο καφε τον Izzo.Την εταιρεια που εχει και απολυτως κορυφαιες μηχανες καφε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε Το ζητούμενο δεν είναι πάντα και από όλους, ένας φτηνός καφές. Υπάρχουν κάποιοι που επιζητούν μόνο την ποιότητα, χωρίς να λογαριάσουν κόστος. Άλλοι αντίθετα, μπορεί να μην διαθέτουν ή να μην θέλουν να διαθέσουν, οπότε επιλέγουν πιο οικονομικές λύσεις. Οκ συμφωνώ! Εχω βάλει στο Google "Best nespresso compatible capsules" και τα περισσότερα sites αν όχι όλα στο top ten τους έχουν την μάρκα Peet’s coffe σαν κορυφαίο για καψουλες τον αγοράζουν πολλοί και στο Amazon, Ελλάδα δεν παίζει Τον Izzo δεν τον έχω ακούσει αλλά δεν είμαι και κανένας γνωστής... Επεξ/σία 6 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 παντως εμενα με εξεπληξε ευχαριστα και ο Starbucks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 4 ώρες πριν, Atallos1 είπε Τις δοκίμασα , μέτριες για freddo . Οι καλύτερες μέχρι τώρα είναι οι Illy με το μεγαλυτερο intensity και έχω δοκιμάσει 10 διαφορετικές μάρκες . Πολύ decent , έχω πιει σίγουρα χειρότερο freddo έξω . πολυ καλοι και οι τρεις της illy το μεσαιο roast ειναι το καλυτερο στα τοπ 3 τα αλλα δυο ειναι γρηγορης και lor guatemala . δοκιμασα και τις νεες του σκλαβενιτη ο ristretto πολυ τιμιος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Παίδες Dimello Forte lungo, (κοκκινος) και intenso (μωβ) αξίζουν? Τους εχει το Market in προσφορά στα 2,50, εχω ενα στα 50 μέτρα από το σπίτι μου και λεω να τσιμπήσω κάποιον... https://www.market-in.gr/filadio/marketin-discounts#p=20 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε πολυ καλοι και οι τρεις της illy το μεσαιο roast ειναι το καλυτερο στα τοπ 3 τα αλλα δυο ειναι γρηγορης και lor guatemala . δοκιμασα και τις νεες του σκλαβενιτη ο ristretto πολυ τιμιος Γρηγόρης τα μικρογευματα πουλάν καψουλες nespresso? Πόσο? Του Σκλαβενίτη τις Bonora λες εχω πάρει μια decaf αλλα δεν εχω μηχανή ακόμα Lol.. Illy ποιον λες ακριβώς μεσαιο αυτόν που λέει intenso? Να ξέρω να τον δοκιμάσω (εχω hδη τον classico) Επεξ/σία 7 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 7 Απριλίου 2020 24 λεπτά πριν, Miatakias είπε Παίδες Dimello Forte lungo, (κοκκινος) και intenso (μωβ) αξίζουν? Πήρα πριν λίγες μέρες ένα κουτί forte lungo όπως έγραψα πριν μερικά post και προσωπικά μου άρεσε πολύ. Βέβαια γούστα είναι αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα