Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μήπως αυτό που λες με την προσαρμογή είναι όταν το πατάς εσύ και όσο περισσότερο είναι πατημένο τόσο πιο πολύ νερό βγαίνει;; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί,ας μας πει κ κάποιος άλλος γνώμη!

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 hours ago, beatshooter said:

μήπως αυτό που λες με την προσαρμογή είναι όταν το πατάς εσύ και όσο περισσότερο είναι πατημένο τόσο πιο πολύ νερό βγαίνει;; Δεν ξέρω έχω μπερδευτεί,ας μας πει κ κάποιος άλλος γνώμη!

Δεν δουλεύει έτσι αν το κρατάς πατημένο εσυ τότε απλά το απορρυθμίζεις. Οι ποσότητες είναι ορισμένες απ όταν κατασκευαστή αρχική και μετά εσυ τις προσαρμογείς εάν θες. Αυτό γίνεται πάντα έχοντας κάψουλα μέσα (γιατί αλλιώς είναι η ποσότητα όταν το ρυθμίζεις με σκέτο νερό). Βάζεις κάψουλα πατάς τ κουμπί και το κρατάς πατημένο. Όταν βγάλει όσο καφέ επιθυμείς τότε αφήνεις το κουμπί, σταματάει η ροη καφέ και Κρατάει τη ρύθμιση σου 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, beatshooter είπε

Η συσκευή σου έχει οδηγίες χρήσης.

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, beatshooter είπε

Στο σπίτι Μ έχω μια απλή κόκκινη ινίσια. Στο πατρικό αγόρασαν μια πιο βαρέως τύπου (εάν Μπορώ να το πω) με ενσωματωμένο δίπλα το αεροτσινο. Θεωρητικά είναι ίδια bar. Πώς γίνεται όμως στην ινισια να βγάζει πιο πολύ καφέ και στις δύο επιλογές?(Λουνγκο κ την μικρή δόση)

Αυτές με τις 3 ρυθμίσεις είναι συνήθως 25 (ristretto) , 40 (espresso) , 110 ml  (lungo) στην κάθε σκάλα

Αυτές με τις 2 σαν την inissia είναι 40 (espresso), 110 ml (lungo) στις 2 σκάλες

Στην ουσία δηλαδή το extra είναι η μικρή σκάλα (η μικρή δόση) και όχι η μεσαία, ενώ θεωρητικά πάντα η μεγάλη είναι ολόιδια.

Τώρα για το lungo.. να σου πω και εγώ που έχω και την inissia στην δουλειά και την u and milk σπίτι, μερικές φορές αυτή την ιδέα έχω, ότι βγάζει η μεγάλη σκάλα παραπάνω (lungo) στην inissia αλλά την έχω πειράξει τόσες φορές στο παρελθόν να φέρω τις δόσεις στα μέτρα μου που πλέον δεν ξέρω τι ισχύει :)

Σε κάθε περίπτωση μπορείς να τις κάνεις εύκολα απο τα κουμπάκια ένα reset όσον αφορά τις δόσεις και να ξανασυγκρίνεις.

΄Άσχετο.. οι ακριβές έχουν σύστημα anti drip οπότε θεωρητικά πάντα κάποια ελάχιστα ml (μονό αριθμό βέβαια, στα 110 δεν θα έπρεπε να κάνει διαφορά αν πχ πάει 115) ίσως πέσουν στην inissia στο τελείωμα.

EDIT: τώρα είδα πως ίσως κρατάς πατημένο το κουμπί οπότε ισχύει ότι σου είπαν τα παιδιά πιο πάνω. Έτσι την ρυθμίζεις. Κάνε ένα reset και φτιάξε καφέ με ένα μόνο στιγμιαίο πάτημα του κουμπιού για να συγκρίνεις. Μετά μπορείς να ρυθμίσεις την δόση εκεί που θες.

Επεξ/σία από Craven
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 30/3/2020 στις 3:07 ΜΜ, Craven είπε

Υπάρχει και μια ακόμα πιο φτηνή στα 59 (αν αντέχεις το χρώμα "lime" η Essenza mini

Την παραγγειλα χθες απο Media Markt καθοτι η Innissia μου κανει νερα (στην κυριολεξια!).Ημουν τυχερος γιατι μετα απο λιγο ηταν εξαντλημενη.Εχει και κουπονι για 30€ καφεδες μια χαρα προσφορα ηταν...

Οσον αφορα τις καψουλες αλλων κατασκευαστων δοκιμασα της Illy και εχω να πω respect!Ειναι οι μονες καψουλες που αν βαλεις μια και πατησεις 2 μονους εχεις στο 85% το αποτελεσμα που θα επαιρνες απο 2 καψουλες.Και για θεμα οικονομιας μιας και ειναι λιγο ακριβουτσικες αλλα και για αυτους που θελουν λιγο πιο ''ελαφρυ'' τον καφε τους.

BTW τις καψουλες της Illy τις φτιαχνει η Jacobs!

Δημοσ.

Νερά η Inissia; Τέτοιο σκυλί; καλά τι στο καλό της έκανες :)

Μπορεί απλά να θέλει καλό καθάρισμα με ξύδι (αν δεν έχει πρόβλημα σε κάνα σωληνάκι ή στο πως τρυπάει την κάψουλα). Δεν χαλάει αυτή!

Πλάκα πλάκα.. μια άλλη συμβουλή σε νέους αγοραστές είναι ότι σε περίπτωση που θέλετε όπως εσύ να βγάζετε στο τέλος παραπάνω καφέ (χωρίς ρύθμιση) ή διπλή δόση κτλ.. μην πάρετε αυτόματες που μετά απο λίγο πετάνε την κάψουλα στον κάδο μόνες τους. Θα σας παιδέψουν. Αυτές είναι για ανθρώπους του στυλ βάζω, περιμένω, δεν ακουμπάω, τέλος.

• Like 1
Δημοσ.

Dimello κάψουλες έχει ο Μασούτης προσφορά αυτή την περίοδο! πολύ ωραίος καφές καλύτερος από Jacobs.

Jacob's βγάζουν συχνά πυκνά όλα τα σούπερ και αυτές προτιμώ τις βρήκα τίμιες! 

Βέβαια είναι και θέμα γούστου!

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Craven είπε

Νερά η Inissia; Τέτοιο σκυλί; καλά τι στο καλό της έκανες

Τιποτα.Αλλα το τελευταιο διμηνο οντως τρεχει λιγο.Χθες εβαλα μια καθαριστικη καψουλα που κανει αφρο (κατι γερμανικες νομιζω) και ακομα μετα απο σχεδον 5 λιτρα νερου που ξεπλενα πατωντας διπλες δοσεις εβγαζε κομματια καφε κολλημενου προφανως στα τοιχωματα.Θα ψαξω κανα βιντεακι στο youtube πως να την λυσω για καθαρισμα.Ισως να ναι κανα λαστιχακι που εχει χαλαρωσει ή κατι τετοιο.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, suspiria είπε

Την παραγγειλα χθες απο Media Markt καθοτι η Innissia μου κανει νερα (στην κυριολεξια!).Ημουν τυχερος γιατι μετα απο λιγο ηταν εξαντλημενη.Εχει και κουπονι για 30€ καφεδες μια χαρα προσφορα ηταν...

Οσον αφορα τις καψουλες αλλων κατασκευαστων δοκιμασα της Illy και εχω να πω respect!Ειναι οι μονες καψουλες που αν βαλεις μια και πατησεις 2 μονους εχεις στο 85% το αποτελεσμα που θα επαιρνες απο 2 καψουλες.Και για θεμα οικονομιας μιας και ειναι λιγο ακριβουτσικες αλλα και για αυτους που θελουν λιγο πιο ''ελαφρυ'' τον καφε τους.

Εγω εχω παραγγείλει μια Inissia απο τις 27/3 από Media Markt και δεν έχει έρθει ακόμα Αθήνα είμαι... Τους πήρα τηλέφωνο και είτε μίλαγε είτε δεν το σήκωσαν,  τους έστειλα και email το Σάββατο,  ούτε φωνή ούτε ακρόαση... 

Εχω πάρει ήδη καψουλες σε προσφορά Illy classico στα 3,23 από αβ,  Jacobs Espresso 10,  και lungo 6 και έχουν την ίδια μεταλλικη και πολύ ποιοτική κάψουλα σε άλλο χρώμα βέβαια,  πηρα και Lavazza armonico που έχει καλή φήμη αλλα στο  θεμα κάψουλας μοιάζει πολύ τσιπικη και φτηνιαρα πλαστική με αλουμίνοχαρτο στην μικρή επιφάνεια τις κάψουλας μου έκανε κακή εντύπωση αλλα περιμενω να δοκιμάσω.. Επίσης εχω πάρει μια Bonora decaf απο Σκλαβενίτη πλαστική που έχει αλουμίνοχαρτο στην μικρή επιφάνεια,  μια Bellarom ristretto από  LIDL πλαστική και αυτή αλλα μου εκανε θετική  εντύπωση ότι στην μικρή επιφάνεια είναι μεταλλικη αντι να έχει αλουμίνοχαρτο,  τωρα πρακτικά δεν ξέρω πως λειτουργούν στην μηχανή θα δοκιμάσω και θα σας πω.. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, suspiria είπε

απο Mediamarkt παρηγγειλα κι'εγω διαθεσιμη καφετερια τις 31/3 και μετα απο 6 μερες ακομη περιμενω.πριν λιγο τους εστειλα μηνημα στν σελιδα τους στο facebook ζητωντας εξηγησεις..περιμενω να μου απαντησουν! τους επισηναψα και την αποδειξη οτι ηταν διαθεσιμο το προιον γιατι στα μηνυματα τους μου ειπανε οτι περιμενουν απο το προμηθευτη τους..και καλα...και να χαμε να λεγαμε.μακαρι εσυ να εισαι τυχερος και να παραλαβεις αμεσα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ωχ ωχ ωχ ευτυχως που εχω και μια αλλη νορμαλ καφετιερα και εναν μυλο και κανω εκει.Δεν το συζηταω ειναι πολυ καλυτερος ο καφες απο την ''κανονικη'' καφετιερα αλλα θελει τον χρονο του.

και μενα αυτο το μηνυμα μου βγαζει

Παραγγελία προϊόντων

Ένα ή περισσότερα προϊόντα της παραγγελίας σου πρέπει να παραγγελθούν στον προμηθευτή. Σύντομα θα είναι όλα έτοιμα!

Επεξ/σία από suspiria
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ktikti είπε

απο Mediamarkt παρηγγειλα κι'εγω διαθεσιμη καφετερια τις 31/3 και μετα απο 6 μερες ακομη περιμενω.πριν λιγο τους εστειλα μηνημα στν σελιδα τους στο facebook ζητωντας εξηγησεις..περιμενω να μου απαντησουν! τους επισηναψα και την αποδειξη οτι ηταν διαθεσιμο το προιον γιατι στα μηνυματα τους μου ειπανε οτι περιμενουν απο το προμηθευτη τους..και καλα...και να χαμε να λεγαμε.μακαρι εσυ να εισαι τυχερος και να παραλαβεις αμεσα..

Εχω κάνει παραγγελία σαν επισκέπτης δεν μπορώ να δω την εξέλιξη της 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Miatakias είπε

Εχω κάνει παραγγελία σαν επισκέπτης δεν μπορώ να δω την εξέλιξη της 

στο εμαιλ που σου στειλανε για την επιβεβαιωση της αγορας εχει αριθμο παραγγελιας.τους στλενεις ενα μηνυμα στο facebook με τον αριθμο και σου απαντανε αμεσα.γιατι απο το τηλεφωνο..δεν θα παρεις απαντηση ποτε! συνεχεια κατελλημενο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 minutes ago, ktikti said:

ακύρωσε την. Η ίδια η νεσπρέσσο πουλάει την ίδια μηχανη 59Ε αν αγοράσεις 10 κουτιά καφέ. Και ισχύουν και εκεί τα 30ε που σου είπε το media markt. 

άκυρο. το πρωί ειλικρινά την είδα 59Ε και τώρα βλέπω 95.

Επεξ/σία από marmagia
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, marmagia είπε

ακύρωσε την. Η ίδια η νεσπρέσσο πουλάει την ίδια μηχανη 59Ε αν αγοράσεις 10 κουτιά καφέ. Και ισχύουν και εκεί τα 30ε που σου είπε το media markt. 

μα την μηχανη που ηθελα απο εξαρχης το επισημο site της nespresso δεν την ειχε.εκανα μεγαλη ερευνα αγορας πριν κανω την αγορα..εχω παραγγειλει την krups pixie.επισης μεχρι και πριν μια εβδομαδα επαιζε παντου προσφορα απο 79 ευρο μεχρι και 89 μαζι με το δωρο! πλεον εχει παψει να ισχυει η προσφορα και σκαρφαλωσε παλι στα 104 ευρο.τωρα θα περιμενω απαντηση στο μηνυμα που τους εχω στειλει..και αν αυριο δεν εχω νεο..θα προχωρησω σε αγορα απο το επισημο αντιπροσωπο σε αλλη δυστηχως μηχανη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...