Craven Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 14 ώρες πριν, ktikti είπε για να μην ανοιγω νεο θεμα..ψαχνομαι για μηχανη nespresso.ποια μου προτινετε για αμεση αγορα.προτιμω να ειναι κατω απο 100 ευρο. Έχω 2, μια για το σπίτι, την Delonghi U and Milk και μια απλή Inissia κόκκινη (krups) για την δουλειά. Σίγουρα το aeroccino, το αυτόματο της υπόθεσης (βάζεις την κάψουλα και την πετάει μόνη της στον κάδο) και οι 3 ρυθμιζόμενες σκάλες ροής, είναι ένα δέλεαρ, αλλά εγώ θα σου πρότεινα την inissia που είναι χρόνια δοκιμασμένη σε πιο εντατική χρήση, το ότι έχει λιγότερα αυτόματα μέρη την κάνει πιο αξιόπιστη, δεν έχω δει ποτέ το παραμικρό κόλλημα (αντίθετα στην άλλη σε κάψουλες της πλάκας στο παρελθόν είδα να μην μπορεί να τις πετάξει αυτόματα) κτλ. Το aeroccino δεν σου χρειάζεται αν έχεις ένα καλό χτυπητήρι αλλά το βρίσκεις και μόνο του και το σημαντικότερο απ όλα, μιλάμε για το 1/3 της τιμής. Πολύ όμορφη και η πρώτη και σίγουρα αξιόπιστη αφού την έχω και αυτή χρόνια αλλά για το 1/3 της τιμής και εφόσον ψάχνεις κάτω απο 100 δεν υπάρχει σκέψη καν που πρέπει να πας. Εδώ είναι αυτή που έχω για την δουλειά μου https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-Red.html έχει 65 ευρώ απ ότι βλέπω τώρα. Μεταχειρισμένη φυσικά θα την βρεις πολύ λιγότερο και επειδή είναι σκυλί μαύρο, 99,9% δεν θα θέλει τίποτα άλλο παρά ένα καθάρισμα. Τα ρέστα κάψουλες Υ.Γ. Αν και είναι ίδιες, εγώ ίσως προτιμούσα της krups την κόκκινη... Υ.Γ2 Υπάρχει και η Pixie στα 79 που δεν γνωρίζω τις διαφορές της απ την Inissia.. βλέπω ίδια χαρακτηριστικά και λίγο πιο μοντέρνα εμφάνιση. Λειτουργικά δεν βρίσκω καμιά διαφορά όσο και αν έψαξα οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τα 14 ευρώ διαφορά αν είναι μόνο η ομορφιά. https://www.skroutz.gr/s/322019/Krups-Nespresso-Pixie-Titan.html Υπάρχει και μια ακόμα πιο φτηνή στα 59 (αν αντέχεις το χρώμα "lime" η Essenza mini που είναι θεωρητικά πιο μοντέρνα (εμένα δεν μου αρέσει που την βλέπω την delpnghi σαν πυραμίδα... της krups πιο τετράγωνη, φαίνεται πιο όμορφη) αλλά λειτουργικά πρέπει να είναι ίδια στην ουσία και αυτή με την inissia. Δεν ξέρω σε όλες αυτές απο συμβατότητες με κάψουλες αν έχουν το οποιοδήποτε θέμα οπότε εγώ μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω για την inissia που είναι δοκιμασμένη. Υ.Γ3 Βλέπω πως σε αυτές τις τιμές έχουν και κουπόνι για 30 ευρώ σε καφέδες, οπότε νομίζω είσαι μια χαρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, Craven είπε Έχω 2, μια για το σπίτι, την Delonghi U and Milk και μια απλή Inissia κόκκινη (krups) για την δουλειά. Σίγουρα το aeroccino, το αυτόματο της υπόθεσης (βάζεις την κάψουλα και την πετάει μόνη της στον κάδο) και οι 3 ρυθμιζόμενες σκάλες ροής, είναι ένα δέλεαρ, αλλά εγώ θα σου πρότεινα την inissia που είναι χρόνια δοκιμασμένη σε πιο εντατική χρήση, το ότι έχει λιγότερα αυτόματα μέρη την κάνει πιο αξιόπιστη, δεν έχω δει ποτέ το παραμικρό κόλλημα (αντίθετα στην άλλη σε κάψουλες της πλάκας στο παρελθόν είδα να μην μπορεί να τις πετάξει αυτόματα) κτλ. Το aeroccino δεν σου χρειάζεται αν έχεις ένα καλό χτυπητήρι αλλά το βρίσκεις και μόνο του και το σημαντικότερο απ όλα, μιλάμε για το 1/3 της τιμής. Πολύ όμορφη και η πρώτη και σίγουρα αξιόπιστη αφού την έχω και αυτή χρόνια αλλά για το 1/3 της τιμής και εφόσον ψάχνεις κάτω απο 100 δεν υπάρχει σκέψη καν που πρέπει να πας. Εδώ είναι αυτή που έχω για την δουλειά μου https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-Red.html έχει 65 ευρώ απ ότι βλέπω τώρα. Μεταχειρισμένη φυσικά θα την βρεις πολύ λιγότερο και επειδή είναι σκυλί μαύρο, 99,9% δεν θα θέλει τίποτα άλλο παρά ένα καθάρισμα. Τα ρέστα κάψουλες Υ.Γ. Αν και είναι ίδιες, εγώ ίσως προτιμούσα της krups την κόκκινη... Υ.Γ2 Υπάρχει και η Pixie στα 79 που δεν γνωρίζω τις διαφορές της απ την Inissia.. βλέπω ίδια χαρακτηριστικά και λίγο πιο μοντέρνα εμφάνιση. Λειτουργικά δεν βρίσκω καμιά διαφορά όσο και αν έψαξα οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τα 14 ευρώ διαφορά αν είναι μόνο η ομορφιά. https://www.skroutz.gr/s/322019/Krups-Nespresso-Pixie-Titan.html Υπάρχει και μια ακόμα πιο φτηνή στα 59 (αν αντέχεις το χρώμα "lime" η Essenza mini που είναι θεωρητικά πιο μοντέρνα (εμένα δεν μου αρέσει που την βλέπω την delpnghi σαν πυραμίδα... της krups πιο τετράγωνη, φαίνεται πιο όμορφη) αλλά λειτουργικά πρέπει να είναι ίδια στην ουσία και αυτή με την inissia. Δεν ξέρω σε όλες αυτές απο συμβατότητες με κάψουλες αν έχουν το οποιοδήποτε θέμα οπότε εγώ μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω για την inissia που είναι δοκιμασμένη. Υ.Γ3 Βλέπω πως σε αυτές τις τιμές έχουν και κουπόνι για 30 ευρώ σε καφέδες, οπότε νομίζω είσαι μια χαρά. Ευχαριστώ πολύ για τις απόψεις σου. Παράγγειλα αυτή https://www.mediamarkt.gr/el/product/_krups-nespresso-xn1101s-essenza-mini-καφετιέρα-krups-white-1208617.html Ελπίζω να βγει καλή. Θα ενημερώσω τι είδα όταν τη χρησιμοποιήσω λίγο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 11 ώρες πριν, Craven είπε Έχω 2, μια για το σπίτι, την Delonghi U and Milk και μια απλή Inissia κόκκινη (krups) για την δουλειά. Σίγουρα το aeroccino, το αυτόματο της υπόθεσης (βάζεις την κάψουλα και την πετάει μόνη της στον κάδο) και οι 3 ρυθμιζόμενες σκάλες ροής, είναι ένα δέλεαρ, αλλά εγώ θα σου πρότεινα την inissia που είναι χρόνια δοκιμασμένη σε πιο εντατική χρήση, το ότι έχει λιγότερα αυτόματα μέρη την κάνει πιο αξιόπιστη, δεν έχω δει ποτέ το παραμικρό κόλλημα (αντίθετα στην άλλη σε κάψουλες της πλάκας στο παρελθόν είδα να μην μπορεί να τις πετάξει αυτόματα) κτλ. Το aeroccino δεν σου χρειάζεται αν έχεις ένα καλό χτυπητήρι αλλά το βρίσκεις και μόνο του και το σημαντικότερο απ όλα, μιλάμε για το 1/3 της τιμής. Πολύ όμορφη και η πρώτη και σίγουρα αξιόπιστη αφού την έχω και αυτή χρόνια αλλά για το 1/3 της τιμής και εφόσον ψάχνεις κάτω απο 100 δεν υπάρχει σκέψη καν που πρέπει να πας. Εδώ είναι αυτή που έχω για την δουλειά μου https://www.skroutz.gr/s/4548250/Krups-Nespresso-Inissia-Red.html έχει 65 ευρώ απ ότι βλέπω τώρα. Μεταχειρισμένη φυσικά θα την βρεις πολύ λιγότερο και επειδή είναι σκυλί μαύρο, 99,9% δεν θα θέλει τίποτα άλλο παρά ένα καθάρισμα. Τα ρέστα κάψουλες Υ.Γ. Αν και είναι ίδιες, εγώ ίσως προτιμούσα της krups την κόκκινη... Υ.Γ2 Υπάρχει και η Pixie στα 79 που δεν γνωρίζω τις διαφορές της απ την Inissia.. βλέπω ίδια χαρακτηριστικά και λίγο πιο μοντέρνα εμφάνιση. Λειτουργικά δεν βρίσκω καμιά διαφορά όσο και αν έψαξα οπότε δεν ξέρω αν αξίζει τα 14 ευρώ διαφορά αν είναι μόνο η ομορφιά. https://www.skroutz.gr/s/322019/Krups-Nespresso-Pixie-Titan.html Υπάρχει και μια ακόμα πιο φτηνή στα 59 (αν αντέχεις το χρώμα "lime" η Essenza mini που είναι θεωρητικά πιο μοντέρνα (εμένα δεν μου αρέσει που την βλέπω την delpnghi σαν πυραμίδα... της krups πιο τετράγωνη, φαίνεται πιο όμορφη) αλλά λειτουργικά πρέπει να είναι ίδια στην ουσία και αυτή με την inissia. Δεν ξέρω σε όλες αυτές απο συμβατότητες με κάψουλες αν έχουν το οποιοδήποτε θέμα οπότε εγώ μπορώ μόνο να επιβεβαιώσω για την inissia που είναι δοκιμασμένη. Υ.Γ3 Βλέπω πως σε αυτές τις τιμές έχουν και κουπόνι για 30 ευρώ σε καφέδες, οπότε νομίζω είσαι μια χαρά. ευχαριστω για της πληροφοριες! τελικα αγοραστηκε απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων η παρακατω. KRUPS XN 304 TS Pixie Titanium ητανε σε προσφορα στα 79 ευρο με δωρεαν μεταφορικα και 30 ευρο δωρο καψουλες αμα τις παρεις απο το επισημο καταστημα.η διαφορα της απο review που διαβασα ειναι οτι εχει δεικτη του νερου και οτι εχει και διακοπτη για να την απενεργοποιεις αμεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 9 hours ago, ktikti said: ευχαριστω για της πληροφοριες! τελικα αγοραστηκε απο μεγαλη αλυσιδα καταστηματων η παρακατω. KRUPS XN 304 TS Pixie Titanium ητανε σε προσφορα στα 79 ευρο με δωρεαν μεταφορικα και 30 ευρο δωρο καψουλες αμα τις παρεις απο το επισημο καταστημα.η διαφορα της απο review που διαβασα ειναι οτι εχει δεικτη του νερου και οτι εχει και διακοπτη για να την απενεργοποιεις αμεσα. Έχοντας περάσει από τα χέρια μου πάνω από 5 μοντέλα της νεσπρεσσο οφείλω να πω ότι η εν λόγω είναι αθάνατη. Σκυλί μαύρο του πολέμου. Με γεια σου να την ευχαριστηθείς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 31 Μαρτίου 2020 3 ώρες πριν, marmagia είπε Έχοντας περάσει από τα χέρια μου πάνω από 5 μοντέλα της νεσπρεσσο οφείλω να πω ότι η εν λόγω είναι αθάνατη. Σκυλί μαύρο του πολέμου. Με γεια σου να την ευχαριστηθείς την περιμενω πως και πως γιατι η καραντινα μεχει τρελλανει.αυτο που μου λειπει περισσοτερο ειναι ενας ωραιος καφες.τιποτα αλλο. ευτυχως πανω στην ωρα την βρηκα σε προσφορα και δενε χασα την ευκαιρια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμενω απο μερα σε μερα να μου ερθει μια Nespresso Inissia και και θα ηθελα να μαθω κι εγω σχετικα με καλες φθηνες καψουλες απο super market κτλ σε σχεση με τις γνησιες Nespresso... Αρχικα θα δοκιμασω αυτες που εχει μεσα η συσκευασια τις μηχανης αλλα και αυτες που δινουν σαν δωρο συνολικης αξιας 30 ευρω.. Επειδη δεν δουλευω και δεν χρειαζομαι πολυ καφεινη αυτην την εποχη θα ηθελα να μου προτινεται ποιες ειναι οι πιο καλες decaffeine που εχετε δοκμασει γνησιες η μη..Γιατι μιλησα με Nespresso και μου ειπαν οτι μπορω να αλλαξω τις προεπιλεγμενες που δινουν σαν δωρο με αλλες decaf ..Οι ποικιλιες που δινουν σαν προεπιλογη ειναι: Volluto, Ispirazione Ristretto Italiano, Ispirazione Genova Livanto, Ispirazione Roma και Ispirazione Firenze Arpegio..Αξιζει καμια απο αυτες ? (Volluto και Ispirazione Firenze Arpeggio θα τις δοκιμασω σιγουρα , για τις υπολοιπες μιλαω πιο πολυ) Εχει παρει κανεις απο My Market που εχει καποιοες φθηνες decaf μαλιστα εχει 2 διαφορετικες μαρκες στα 2.49 και οι δυο https://eshop.mymarket.gr/proino-rofimata-kafes/kafes/kapsoules?sort_by=low-to-high&items_per_page=40 Γενικα ελεγχω συχνα τα site των My Market , Βασιλοπουλου που εχει ολα τα προιοντα και μπορεις να δεις ποια ειναι σε προσφορα καθε φορα και σκοπευω να χτυπαω οτι βλεπω με εκπτωση.. Εχω ακουσει καλα λογια για του LIDL τον Bellarom Ristretto στα 2,30 δεν εχει decaf ομως αυτη η μαρκα ..Διπλα στο σπιτι μου εχει ενα Market In και ειδα οτι εκτος απο καποιους απο τους τυπους των : L'or, Jacobs , Dimello , Lavazza που ειναι επονυμες μαρκες εχει και τις δικες του (economy η μικρες φαρμες ειναι η μαρκα) τις εχει στα 1,99 σταθερη τιμη απ οτι καταλαβα μονο lungo και ristretto ειχε , εχει δοκιμασει κανεις? Δεν πινω μονο decaf για αυτο θελω γενικα την αποψη σας για ολους τους καφεδες που εχετε δοκιμασει γιατι οπως ξερετε οι Nespresso η καψουλες ειναι ασυμφορες για να πινεις καθε μερα (ειδικα για freddo που θες 2) ,οκ για να εχεις για πιο ειδικες περιστασεις θα περνω και Nespresso εαν οπως λεγεται ειναι οι καλυτερες απο ολες. Δεν μπορω να εχω αποψη ακομα διοτι δεν εχω την μηχανη , η μονη καψουλα Nespresso που εχω δοκιμασει ειναι μια μοβ χρωματος arpeggio decaf νομιζω μου ειπε η κοπελα που μου τον προσφερε σε γνωστη αλυσιδα ηλέκτρικων και απο τοτε μου αρεσε και ψηθηκα να αγορασω Nespresso machine.. Και κατι αλλο.. Επειδη κανω διατροφη και εχω κοψει τη ζαχαρη τελειως , πινω τον καφε σκετο και μ αρεσει αλλα τωρα που ανοιγει ο καιρος θα το ψηνω και για κανα freddο capuccino (εχω φραπεδιερα για αφρογαλα) και το φρεντακι με αφρογαλα το πινω μετριο προς γλυκο και σκευτομαι να παρω στεβια για γλυκαντικη ουσια , ειδα σε forums κτλ οτι δεν ταιριαζει πολυ με τον καφε , η γευση της δεν ειναι ιδια με της ζαχαρης , εν το μεταξυ απο στεβια σε στεβια διαφερει ο βαθμος γλυκητητας/γευση/επιγευση κτλ.. Εχει κανεις αποψη πανω σε αυτο ? (Αν ο δημιουργος του topic αυτου νομιζει οτι ειμαι εκτος θεματος/spam κτλ μου το λεει , σβηνω την αναρτηση και δημιουργω νεο topic!) Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Miatakias Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 2 λεπτά πριν, Miatakias είπε Επειδη δεν δουλευω και δεν χρειαζομαι πολυ καφεινη Για decaf ψαξε για Starbucks, μακραν κορυφαιος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Mesqal είπε Για decaf ψαξε για Starbucks, μακραν κορυφαιος. Ωραια αυτες πρεπει να λες https://eshop.mymarket.gr/proino-rofimata-kafes/kafes/kapsoules/starbucks-espresso-roast-decaf-kapsoules-57gr , εχει ο Βασιλοπουλος και το My Market θεωριτικα αλλα απο κοντα που εχω ριξει μια ματια στα κοντινα μου σουπερ μαρκετ δεν πρεπει να εχει τις decaf αλλα τους υπολοιπους τυπους μονο , θα το εχω υποψην μου ομως να τις χτυπησω οταν τις βρω..Εχουν και 57gr αντι 50gr που εχουν οι πιο πολλες + νομιζω οτι τις παραγει η Nespresso οποτε εχει παρομοια ποιοτητα με τις γνησιες εχω ακουσει.. Επεξ/σία 1 Απριλίου 2020 από Miatakias 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 4 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ωραια αυτες πρεπει να λες https://eshop.mymarket.gr/proino-rofimata-kafes/kafes/kapsoules/starbucks-espresso-roast-decaf-kapsoules-57gr , εχει ο Βασιλοπουλος και το My Market θεωριτικα αλλα απο κοντα που εχω ριξει μια ματια στα κοντινα μου σουπερ μαρκετ δεν πρεπει να εχει τις decaf αλλα τους υπολοιπους τυπους μονο , θα το εχω υποχειν μου ομως να τις χτυπησω οταν τις βρω..Εχουν και 57gr αντι 50 που εχουν οι πιο πολλες + νομιζω οτι τις παραγει η Nespresso οποτε εχει παρομοια ποιοτητα με τις γνησιες εχω ακουσει.. Πάρε και δοκίμασε από διάφορες. Κάθε βδομάδα βγάζουν και άλλη μάρκα σε προσφορά. Ψάχνε το λίγο για να γλυτώνεις χρήματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 1 Απριλίου 2020 5 λεπτά πριν, djcat είπε Πάρε και δοκίμασε από διάφορες. Κάθε βδομάδα βγάζουν και άλλη μάρκα σε προσφορά. Ψάχνε το λίγο για να γλυτώνεις χρήματα. Ναι αυτο σκοπευω να κανω , τα γουστα αλλωστε ειναι υποκειμενικα , απλα θελω να αποφυγω κυριως αυτες που ζοριζουν την μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakjim Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Δοκίμασα από μια κάψουλα τους Envivo Lungo και Fortissio Lungo. Ο Fortiggio μου άρεσε περισσότερο μιας κ ο envivo μου φάνηκε πολύ σκληρός. Πάντως με μια κάψουλα και 110ml που βγάζει στο default, είναι ωραίος μόνο στις πρώτες 2-3 γουλιές. Μετά σαν χώμα από τη γλάστρα. Να φανταστώ ότι για λούγκο θέλουμε 2 κάψουλες και λιγότερο νερό; Επεξ/σία 5 Απριλίου 2020 από liakjim Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Κανονικά lungo αρκεί μια κάψουλα.. μήπως έχεις ρυθμίσει κατά λάθος την ποσότητα σε παραπάνω και δεν είναι η default; Φυσικά τώρα Lungo απο Lungo διαφέρει... υπάρχει Lungo 5ρης ή και 8ρης κτλ. Εγώ με 8ρι Lungo ευχαριστημένος είμαι αλλά απ την άλλη εγώ δεν πίνω πλέον τον καφέ μου πολύ έντονο. Αν έχεις μηχανή με 3 σκάλες, μια καλή λύση είναι να ρυθμίσεις την μεσαία (που αντικειμενικά δεν πολυχρησιμοποιούμε) στην ποσότητα που σε βολεύει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 5 Απριλίου 2020 1 ώρα πριν, liakjim είπε Δοκίμασα από μια κάψουλα τους Envivo Lungo και Fortissio Lungo. Ο Fortiggio μου άρεσε περισσότερο μιας κ ο envivo μου φάνηκε πολύ σκληρός. Πάντως με μια κάψουλα και 110ml που βγάζει στο default, είναι ωραίος μόνο στις πρώτες 2-3 γουλιές. Μετά σαν χώμα από τη γλάστρα. Να φανταστώ ότι για λούγκο θέλουμε 2 κάψουλες και λιγότερο νερό; Ouch, τόσο χάλια λοιπόν ο lungo? Craven την Essenza έχει δεν έχει μεσαία νομίζω αλλά μπορεί να την ρυθμίσει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
beatshooter Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Στο σπίτι Μ έχω μια απλή κόκκινη ινίσια. Στο πατρικό αγόρασαν μια πιο βαρέως τύπου (εάν Μπορώ να το πω) με ενσωματωμένο δίπλα το αεροτσινο. Θεωρητικά είναι ίδια bar. Πώς γίνεται όμως στην ινισια να βγάζει πιο πολύ καφέ και στις δύο επιλογές?(Λουνγκο κ την μικρή δόση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 Share Δημοσ. 6 Απριλίου 2020 35 λεπτά πριν, beatshooter είπε Στο σπίτι Μ έχω μια απλή κόκκινη ινίσια. Στο πατρικό αγόρασαν μια πιο βαρέως τύπου (εάν Μπορώ να το πω) με ενσωματωμένο δίπλα το αεροτσινο. Θεωρητικά είναι ίδια bar. Πώς γίνεται όμως στην ινισια να βγάζει πιο πολύ καφέ και στις δύο επιλογές?(Λουνγκο κ την μικρή δόση) Απ οτι ξερω και σε ολες τις Nespresso μηχανες μπορεις να προσαρμοσεις το ποσο νερο να τρεχει σε εσπρεσο και λουνγκο , μπορει να εχεις αλλαξει την default ρυθμιση (40ml για espresso και 110ml για lungo) κατα λαθος σε καποια απ τις δυο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα