Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην Γερμανία, έπεσα τυχαία στις Starbucks Single-Origin Colombia τις οποίες και πήρα (1 δεκάδα) για να δοκιμάσω.
Μου άρεσαν πάρα πολύ σε συνδιασμό με το γάλα για cappuccino και αποφάσισα τελικά ψαχτώ να τις αγοράσω από Ελλάδα.

Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τις βρω πουθενά εδώ οπότε και έπαιξε παραγγελία από Amazon, 400 κάψουλες στα 160€ (0,40€ η κάψουλα).
Θεωρώ τη γεύση τους την καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε κάψουλα μέχρι τώρα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αυτο το αξεσουαρ που στουμπωνεις στη καψουλα τη δικια σου ποικιλια λετε να αξιζει

https://www.cookworld.gr/index.php?route=product/product&product_id=730&skr_prm=WyIwNDllNThjOS03YTJiLTQ2ODYtOTAzNi05MTRhY2YwNTI0OWQiLDE1ODMzMTM4MDc0NTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Η δεν εχει να κανει και τοσο με γευσεις και ποικιλιες και σε περιοριζει κυριως η μηχανη στο αποτελεσμα που παιρνεις

13 λεπτά πριν, therock είπε

Αυτο το αξεσουαρ που στουμπωνεις στη καψουλα τη δικια σου ποικιλια λετε να αξιζει

https://www.cookworld.gr/index.php?route=product/product&product_id=730&skr_prm=WyIwNDllNThjOS03YTJiLTQ2ODYtOTAzNi05MTRhY2YwNTI0OWQiLDE1ODMzMTM4MDc0NTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Η δεν εχει να κανει και τοσο με γευσεις και ποικιλιες και σε περιοριζει κυριως η μηχανη στο αποτελεσμα που παιρνεις

Αξίζει εφόσον θέλεις να περνάς δικό σου καφέ από τη μηχανή. Αλλά εάν θέλεις κάτι τέτοιο, γιατί δε πήρες μία κλασική μηχανή espresso (όχι με κάψουλα); Όλη η φιλοσοφία των μηχανών με κάψουμε είναι να βγάλεις σωστό espresso με ένα κουμπί, χωρίς να ξέρεις ή να ασχοληθείς.

Οι μηχανές κάνουν σωστή εκχύλιση, αλλά από 'κει κι έπειτα το τι θα πάρεις εξαρτάται απ' τον καφέ, το κόψιμό του, το "στούμπωμα" στην κάψουλα, κλπ. 

Έχω την μηχανή expert & milk. Αγόρασα τις κάψουλες illy για δοκιμή. Όμως δεν μπορεί να τις τρυπήσει στο σημείο με το "αλουμινόχαρτο"  με αποτέλεσμα να τρέχει σκέτο νερό και να ζορίζεται η μηχανή. Με κάψουλες nespresso αλλά και lor κανένα πρόβλημα. Τις έχει δοκιμάσει κανένας άλλος;

• Super Moderators
12 minutes ago, harris78 said:

Έχω την μηχανή expert & milk. Αγόρασα τις κάψουλες illy για δοκιμή. Όμως δεν μπορεί να τις τρυπήσει στο σημείο με το "αλουμινόχαρτο"  με αποτέλεσμα να τρέχει σκέτο νερό και να ζορίζεται η μηχανή. Με κάψουλες nespresso αλλά και lor κανένα πρόβλημα. Τις έχει δοκιμάσει κανένας άλλος;

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε διάφορες μηχανές που τις δοκίμασα. Μήπως έπεσες σε καμιά προβληματική παρτίδα καψουλων? 

1 ώρα πριν, billdanos είπε

Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε διάφορες μηχανές που τις δοκίμασα. Μήπως έπεσες σε καμιά προβληματική παρτίδα καψουλων? 

Τι να πω... 2 κουτιά από my market πήρα. Ίσως...

Πρόσφατα είδα οτι και ο Σκλαβενίτης παράγει κάψουλες με την ετικέτα του "bonora" και σε καλή τιμή. Γενικά αυτά τα προϊόντα τα θεωρώ πολύ τίμια. Δοκίμασε κάποιος τις εν λόγω; Εγώ ακόμα έχω απόθεμα από άλλη προσφορά. 

• Thanks 1

Στις 22/2/2020 στις 3:57 ΠΜ, icsd08063 είπε

Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην Γερμανία, έπεσα τυχαία στις Starbucks Single-Origin Colombia τις οποίες και πήρα (1 δεκάδα) για να δοκιμάσω.
Μου άρεσαν πάρα πολύ σε συνδιασμό με το γάλα για cappuccino και αποφάσισα τελικά ψαχτώ να τις αγοράσω από Ελλάδα.

Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τις βρω πουθενά εδώ οπότε και έπαιξε παραγγελία από Amazon, 400 κάψουλες στα 160€ (0,40€ η κάψουλα).
Θεωρώ τη γεύση τους την καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε κάψουλα μέχρι τώρα.

Μπορείς να τις βρεις και σε καταστήματα Starbucks αλλά όχι σε Super Market.

• Like 1

Θέλω να δοκιμάσω τις illy για nespresso, εκτός my market ξέρετε κάποιο άλλο super market που να πουλάει ? Στα κοντινά μου σούπερ μάρκετ έχει μόνο lor, Jacobs . Σε Α-Β η Σκλαβενίτη παίζει να βρω illy?

4 ώρες πριν, $Gkuts είπε

Μπορείς να τις βρεις και σε καταστήματα Starbucks αλλά όχι σε Super Market.

Έκανα ερώτηση αλλά μάλλον σε λάθος κατάστημα (αεροδρόμιο) 😄

Όταν μου τελειώσουν θα το ξαναδώ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

για να μην ανοιγω νεο θεμα..ψαχνομαι για μηχανη nespresso.ποια μου προτινετε για αμεση αγορα.προτιμω να ειναι κατω απο 100 ευρο.

Στις 8/3/2020 στις 10:20 ΜΜ, Hiddenite είπε

Πρόσφατα είδα οτι και ο Σκλαβενίτης παράγει κάψουλες με την ετικέτα του "bonora" και σε καλή τιμή. Γενικά αυτά τα προϊόντα τα θεωρώ πολύ τίμια. Δοκίμασε κάποιος τις εν λόγω; Εγώ ακόμα έχω απόθεμα από άλλη προσφορά. 

Δοκιμασα τον decaf που εχει, μετριος προς καλουτσικος, εχει χαμηλη ροη ομως η καψουλα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...