greekparot Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2020 Illy φέρνει πλέον και ο Μασούτης συμβατές κάψουλες με Nespresso. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην Γερμανία, έπεσα τυχαία στις Starbucks Single-Origin Colombia τις οποίες και πήρα (1 δεκάδα) για να δοκιμάσω. Μου άρεσαν πάρα πολύ σε συνδιασμό με το γάλα για cappuccino και αποφάσισα τελικά ψαχτώ να τις αγοράσω από Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τις βρω πουθενά εδώ οπότε και έπαιξε παραγγελία από Amazon, 400 κάψουλες στα 160€ (0,40€ η κάψουλα). Θεωρώ τη γεύση τους την καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε κάψουλα μέχρι τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GnsP Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2020 Δοκίμασα τις Illy σήμερα, σαφώς πιο ήπια γεύση και πιο κοντά σε αυτό που θέλω από Starbucks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therock Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Αυτο το αξεσουαρ που στουμπωνεις στη καψουλα τη δικια σου ποικιλια λετε να αξιζει https://www.cookworld.gr/index.php?route=product/product&product_id=730&skr_prm=WyIwNDllNThjOS03YTJiLTQ2ODYtOTAzNi05MTRhY2YwNTI0OWQiLDE1ODMzMTM4MDc0NTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Η δεν εχει να κανει και τοσο με γευσεις και ποικιλιες και σε περιοριζει κυριως η μηχανη στο αποτελεσμα που παιρνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 13 λεπτά πριν, therock είπε Αυτο το αξεσουαρ που στουμπωνεις στη καψουλα τη δικια σου ποικιλια λετε να αξιζει https://www.cookworld.gr/index.php?route=product/product&product_id=730&skr_prm=WyIwNDllNThjOS03YTJiLTQ2ODYtOTAzNi05MTRhY2YwNTI0OWQiLDE1ODMzMTM4MDc0NTEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Η δεν εχει να κανει και τοσο με γευσεις και ποικιλιες και σε περιοριζει κυριως η μηχανη στο αποτελεσμα που παιρνεις Αξίζει εφόσον θέλεις να περνάς δικό σου καφέ από τη μηχανή. Αλλά εάν θέλεις κάτι τέτοιο, γιατί δε πήρες μία κλασική μηχανή espresso (όχι με κάψουλα); Όλη η φιλοσοφία των μηχανών με κάψουμε είναι να βγάλεις σωστό espresso με ένα κουμπί, χωρίς να ξέρεις ή να ασχοληθείς. Οι μηχανές κάνουν σωστή εκχύλιση, αλλά από 'κει κι έπειτα το τι θα πάρεις εξαρτάται απ' τον καφέ, το κόψιμό του, το "στούμπωμα" στην κάψουλα, κλπ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Έχω την μηχανή expert & milk. Αγόρασα τις κάψουλες illy για δοκιμή. Όμως δεν μπορεί να τις τρυπήσει στο σημείο με το "αλουμινόχαρτο" με αποτέλεσμα να τρέχει σκέτο νερό και να ζορίζεται η μηχανή. Με κάψουλες nespresso αλλά και lor κανένα πρόβλημα. Τις έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 12 minutes ago, harris78 said: Έχω την μηχανή expert & milk. Αγόρασα τις κάψουλες illy για δοκιμή. Όμως δεν μπορεί να τις τρυπήσει στο σημείο με το "αλουμινόχαρτο" με αποτέλεσμα να τρέχει σκέτο νερό και να ζορίζεται η μηχανή. Με κάψουλες nespresso αλλά και lor κανένα πρόβλημα. Τις έχει δοκιμάσει κανένας άλλος; Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε διάφορες μηχανές που τις δοκίμασα. Μήπως έπεσες σε καμιά προβληματική παρτίδα καψουλων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
harris78 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 1 ώρα πριν, billdanos είπε Δεν είχα ποτέ πρόβλημα σε διάφορες μηχανές που τις δοκίμασα. Μήπως έπεσες σε καμιά προβληματική παρτίδα καψουλων? Τι να πω... 2 κουτιά από my market πήρα. Ίσως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hiddenite Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2020 Πρόσφατα είδα οτι και ο Σκλαβενίτης παράγει κάψουλες με την ετικέτα του "bonora" και σε καλή τιμή. Γενικά αυτά τα προϊόντα τα θεωρώ πολύ τίμια. Δοκίμασε κάποιος τις εν λόγω; Εγώ ακόμα έχω απόθεμα από άλλη προσφορά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
$Gkuts Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Στις 22/2/2020 στις 3:57 ΠΜ, icsd08063 είπε Σε πρόσφατη επίσκεψη μου στην Γερμανία, έπεσα τυχαία στις Starbucks Single-Origin Colombia τις οποίες και πήρα (1 δεκάδα) για να δοκιμάσω. Μου άρεσαν πάρα πολύ σε συνδιασμό με το γάλα για cappuccino και αποφάσισα τελικά ψαχτώ να τις αγοράσω από Ελλάδα. Δυστυχώς, δεν κατάφερα να τις βρω πουθενά εδώ οπότε και έπαιξε παραγγελία από Amazon, 400 κάψουλες στα 160€ (0,40€ η κάψουλα). Θεωρώ τη γεύση τους την καλύτερη που έχω δοκιμάσει σε κάψουλα μέχρι τώρα. Μπορείς να τις βρεις και σε καταστήματα Starbucks αλλά όχι σε Super Market. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris013 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Θέλω να δοκιμάσω τις illy για nespresso, εκτός my market ξέρετε κάποιο άλλο super market που να πουλάει ? Στα κοντινά μου σούπερ μάρκετ έχει μόνο lor, Jacobs . Σε Α-Β η Σκλαβενίτη παίζει να βρω illy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
marmagia Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 o AB έχει στα σίγουρα illy 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
icsd08063 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2020 4 ώρες πριν, $Gkuts είπε Μπορείς να τις βρεις και σε καταστήματα Starbucks αλλά όχι σε Super Market. Έκανα ερώτηση αλλά μάλλον σε λάθος κατάστημα (αεροδρόμιο) 😄 Όταν μου τελειώσουν θα το ξαναδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktikti Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 για να μην ανοιγω νεο θεμα..ψαχνομαι για μηχανη nespresso.ποια μου προτινετε για αμεση αγορα.προτιμω να ειναι κατω απο 100 ευρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mesqal Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2020 Στις 8/3/2020 στις 10:20 ΜΜ, Hiddenite είπε Πρόσφατα είδα οτι και ο Σκλαβενίτης παράγει κάψουλες με την ετικέτα του "bonora" και σε καλή τιμή. Γενικά αυτά τα προϊόντα τα θεωρώ πολύ τίμια. Δοκίμασε κάποιος τις εν λόγω; Εγώ ακόμα έχω απόθεμα από άλλη προσφορά. Δοκιμασα τον decaf που εχει, μετριος προς καλουτσικος, εχει χαμηλη ροη ομως η καψουλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα