Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, aenaos15 είπε

Καμία κανάτα με φίλτρο δεν σε απαλλάσει απο τα άλατα!!!!

Το λέει εξαλλου και η εταιρεία.

Πες αντίο στα άλατα

Το ανταλλακτικό φίλτρο MAXTRA PRO LIMESCALE EXPERT μειώνει τη σκληρότητα νερού και έτσι λέτε αντίο στην ενοχλητική απομάκρυνση αλάτων. Και οι συσκευές της κουζίνας σου κρατούν περισσότερο. Διπλό κέρδος.

https://www.brita.gr/ανταλλακτικά-φίλτρου-νερού#to-maxtra-pro-limescale-expert

Για τους λάτρεις του τσαγιού και του καφέ

Φιλτραρισμένο νερό για ζεστά ροφήματα με καλύτερη γεύση. Γιατί; Η γεύση αναπτύσσεται καλύτερα μέσα σε μαλακό, φιλτραρισμένο νερό.

Εγώ πάντως άλατα δε βλέπω ούτε στο σίδερο, ούτε στη μηχανή του καφέ, που πρίν έβλεπα. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει αλλα όχι τόσο όσο πρίν.

Επεξ/σία από Spanos
  • Like 1
  • Απαντ. 2,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 30/1/2025 στις 1:49 ΜΜ, Spanos είπε

Είδα κάτι άλλες σήμερα απο La Capsuleria, χωρίς έξοδα αποστολής απο Ιταλία και είναι και σε προσφορά. Τις έχει δοκιμάσει κανείς;

Caffè Crema di Sicilia

caffe-crema-di-sicilia-capsule-compatibili-con-nespresso.jpg

https://lacapsuleria.com/en/compatible-capsules-nespresso-coffee-machine/crema-di-sicilia-coffee-capsules-compatible-with-nespresso-52

Τον τελευταίο χρόνο έχω παραγγείλει δύο φορές από εκεί και τώρα ετοιμάζομαι για τρίτη. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, stevenfins είπε

Τον τελευταίο χρόνο έχω παραγγείλει δύο φορές από εκεί και τώρα ετοιμάζομαι για τρίτη. Δεν έχω αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα μέχρι στιγμής.

Με UPS έρχονται; Τι γίνεται αν δε σε βρει; Από γεύσεις τι λένε;

Επεξ/σία από Spanos
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Spanos είπε

Με UPS έρχονται; Τι γίνεται αν δε σε βρει; Από γεύσεις τι λένε;

Με FedEx μου έχουν έρθει και τις δύο φορές. Μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να μην με βρει.

Δεν μπορώ να πω ότι όσον αφορά τις γευσεις  είμαι ειδικός, αλλά νομίζω πως είναι ικανοποιητικές. Θέλω να δοκιμάσω και άλλες, γιατί μέχρι στιγμής παίρνω δύο γεύσεις τη φορά. Για παράδειγμα το classico italiano μου άρεσε. Απλώς δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμο μου, επειδή βλέπω με πόση λεπτομέρεια τα αναλύεις κάθε φορά που δοκιμάζεις κάποιο καινούριο για σένα.

Αυτή τη φορά θέλω να πάρω σίγουρα το Napoli.

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Απλώς δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμο μου, επειδή βλέπω με πόση λεπτομέρεια τα αναλύεις κάθε φορά που δοκιμάζεις κάποιο καινούριο για σένα.

Όσο και να το αναλύει κάποιος η γεύση είναι υποκειμενική. 😛 

Τώρα λένε ότι η γεύση του καφέ είναι θέμα... του γονιδίου TAS2R43

https://www.cretalive.gr/epistimes/ereyna-einai-i-geysi-toy-kafe-thema-gonidion

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, stevenfins είπε

Με FedEx μου έχουν έρθει και τις δύο φορές. Μέχρι τώρα δεν μου έχει τύχει να μην με βρει.

Δεν μπορώ να πω ότι όσον αφορά τις γευσεις  είμαι ειδικός, αλλά νομίζω πως είναι ικανοποιητικές. Θέλω να δοκιμάσω και άλλες, γιατί μέχρι στιγμής παίρνω δύο γεύσεις τη φορά. Για παράδειγμα το classico italiano μου άρεσε. Απλώς δεν θέλω να σε πάρω στο λαιμο μου, επειδή βλέπω με πόση λεπτομέρεια τα αναλύεις κάθε φορά που δοκιμάζεις κάποιο καινούριο για σένα.

Σε σχέση με του εμπορίου/σούπερ μάρκετ με ποιες μοιάζουν περίπου?Από πόσα λεφτά και πάνω στέλνουν δωρεάν?Βάζει συχνά τόσο γενναίες εκπτώσεις!

Βλέπω κάποιες είναι πλαστικές, κάποιες αλουμινίου..

Έβαλα για πλάκα στο καλάθι 850 καψ. από 11 διαφορετικους τυπους από όσες έχει διαθέσιμες ( εκτός από  lungo και τα ροφήματα τύπου σοκολάτα, τσάι κτλ) και από 198ε πήγε 138ε με το μέγιστο κουπόνι -30% δηλαδή 0,16/καψ , σούπερ τιμή δεδομένου ότι κάποιες είναι αλουμινίου και μου αρέσει έχει 3 διαφορετικούς decaf που πίνω εγώ ! 

Αν βρεθούν αλλοι να συμμετάσχουν σε μια ενιαία μεγαλη παραγγελία και να τις μοιραστούμε είμαι μέσα (δια 4 καμία 200 καψ ο καθένας δηλαδή) δεν θέλω να πάρω πάρα πολλές γιατί έχω και πολύ στοκ σπίτι lollo

Screenshot_20250204-224245.png

Screenshot_20250204-224338.png

Screenshot_20250204-224404.png

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Σε σχέση με του εμπορίου/σούπερ μάρκετ με ποιες μοιάζουν περίπου?Από πόσα λεφτά και πάνω στέλνουν δωρεάν?Βάζει συχνά τόσο γενναίες εκπτώσεις!

Εγώ έπινα αρκετά lavazza qualita oro και με βάση αυτό, που ομολογουμένως δεν έχει κάποιο φοβερό άρωμα/επιγευση, είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Εκπτώσεις έχει σχεδόν συνέχεια. Για δωρεάν μεταφορικά στις εκπτώσεις είναι πάνω από τα 17,90. Εγώ που μένω επαρχία μου έρχονται πάνω στην εβδομάδα.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stevenfins είπε

Εγώ έπινα αρκετά lavazza qualita oro και με βάση αυτό, που ομολογουμένως δεν έχει κάποιο φοβερό άρωμα/επιγευση, είμαι αρκετά ικανοποιημένος.

Εκπτώσεις έχει σχεδόν συνέχεια. Για δωρεάν μεταφορικά στις εκπτώσεις είναι πάνω από τα 17,90. Εγώ που μένω επαρχία μου έρχονται πάνω στην εβδομάδα.

Lavazza quality oro είναι Arabica με πολύ οξύτητα όποτε πάρε τον 100% Arabica ..Πολύ καλές τιμές πάντως με τα κουπόνια..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Έβαλα για πλάκα στο καλάθι 850 καψ. από 11 διαφορετικους τυπους από όσες έχει διαθέσιμες ( εκτός από  lungo και τα ροφήματα τύπου σοκολάτα, τσάι κτλ) και από 198ε πήγε 138ε με το μέγιστο κουπόνι -30% δηλαδή 0,16/καψ , σούπερ τιμή δεδομένου ότι κάποιες είναι αλουμινίου και μου αρέσει έχει 3 διαφορετικούς decaf που πίνω εγώ ! 

Εγω γιατί έβαζα κουπόνι SALE10, SALE15 κλπ την προηγούμενη εβδομάδα και μου έλεγε οτι δεν υπάρχει(Voucher does not exist) ; Τελικά δεν έκανα παραγγελία γι'αυτό το λόγο.

53 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Lavazza quality oro είναι Arabica με πολύ οξύτητα όποτε πάρε τον 100% Arabica ..Πολύ καλές τιμές πάντως με τα κουπόνια..

Έτσι όπως έχει πάει, 5,50 η 10άδα είναι πιο ακριβές και απο τις Nespresso. Εγώ έχω τις maestro classic 30αδα και τις μπλέ και τις πίνω μόνο σε γιορτές...😛

1 ώρα πριν, Miatakias είπε

Αν βρεθούν αλλοι να συμμετάσχουν σε μια ενιαία μεγαλη παραγγελία και να τις μοιραστούμε είμαι μέσα (δια 4 καμία 200 καψ ο καθένας δηλαδή) δεν θέλω να πάρω πάρα πολλές γιατί έχω και πολύ στοκ σπίτι lollo

Εγω ψήνομαι για τις κοκκινες sicilia αν και είμαι γεμάτος, μου έχει τελειώσει ο lollo, έχω 4εις argento και τις φυλάω βλέπω δεν έχει το e-horeca αλλα έχω και μια κουτα ILcaffe torino.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή από capsuleria μπορείς να πάρεις και 10αδα γύρω στα 2,90ε εγώ με το μέλος spanos  συμφωνήσαμε να πάρουμε 140τεμ.(δείτε στην παραπάνω ανάρτηση μου τους 11 τύπους στις φωτό) συνολικά από 11 διαφορετικους τύπους (3 ντεκαφ) , και με ένα κουπόνι -010% με τα πολλά πάει 0,27/καψ . Αν θέλει να συμμετάσχει άλλος ένας να το κάνουμε δια 3 δηλαδή από 3-4 καψ. τον κάθε τύπο ο καθένας ώστε να δούμε τι παίζει και αν του  αρέσει παίρνεις μόνος του σε μεγάλη ποσότητα σε χαμηλές τιμές αφού έχει συνέχεια και προσφορές εκεί, εγώ σήμερα παραγγέλνω και σε 7-10 μέρες θα έρθουν. Οποίος θέλει μου στέλνει pm συνάντηση σε σταθμο μέτρο η αποστολή με box now  σε μικρό ντουλάπι 

https://lacapsuleria.com/en/compatible-capsules-nespresso-coffee-machine-10

Επεξ/σία από Miatakias
  • Thanks 2
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, sleepychris είπε

ξέρεις από πού και με ποιά μεταφορική στέλνουν?

Ιταλια ειναι η εδρα στελνουν με UPS δωρεαν ανω των 18ε παραγγελια

• Thanks 2
Δημοσ.
Στις 2/2/2025 στις 12:29 ΜΜ, sleepychris είπε

Τις εχει βρει κανεις σε καταστημα ή οχι ακομη?

Εκανα χτες μια περατζαδα απο τρια καταστηματα  στη περιοχη μου και δεν υπηρχαν.

Θελω να στοκάρω, μιας και ο συγκεκριμενος brazil ειναι πολυ στις γευσεις μου.

Τον βρήκα στον Κηφισό και πήρα ένα κουτί να δοκιμάσω.

Screenshot_2025-02-06-13-04-51-474_com_miui.gallery-edit.jpg.e075e69803c5ec59c5dfb1a9df388851.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...