Miatakias Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kpins είπε Έτσι έκανε τόσο καιρό σε εμένα , το θεωρούσα νορμάλ. Εμένα στάζει λίγο νερό όταν σταματάει η εκχύλιση κάποιες φορές όχι όμως μεγάλη ποσότητα.. Αν πάρεις καινούργια μηχανή και ταυτόχρονα αγοράζεις γνήσιες κάψουλες το γνήσιο site Nespresso σου δίνει δωρεάν μηχανή με την αγορά 350 καψ. (Inissia/Essenza) και 520 κάψουλες για pixie που έχει και ανανεωμένο design.. Εγώ θα ήθελα να πάρω μια εφεδρική μηχανή καθώς την έχω 4,5 χρόνια και κάποια στιγμή θα βγάλει πρόβλημα, οι τιμές για μηχανές σε μαγαζιά ακόμα και από Σκρουτζ έχουν 75ε για Essenza delonghi και 84ε για essenza Krups και 77ε για Inissia delonghi και 87ε για Inissia Krups (Inissia Krups έχω και την εμπιστουομαι περισσότερο σε σχέση με τις delonghi), την εποχή που πήρα εγώ μηχανή από επώνυμο καταστήματα ηλεκτρικών ειδών είχε γύρω στα 50ε με 80 γνήσιες κάψουλες δώρο, αυτά τελειώσανε τώραοι τιμές έχουν πάει σχεδόν διπλάσιες.. Κάποιος που παίρνει μόνο γνησιες μπορεί να εκμεταλλευτεί την προσφορά και να πουλήσει την μηχανή.. Εγώ πριν 2 χρόνια είχα κάνει το αντίθετο σε μια αντίστοιχη προσφορά, επειδή δεν μου αρέσουν πολύ οι γνησιες είχα αγοράσει εγώ την προσφορά, κράτησα την μηχανή και πούλησα τις 250-300 αν θυμάμαι καλά κάψουλες (πιο φτηνά προφανώς σε σχέση με το να τις παίρναν κατευθείαν από το σάιτ Nespresso) εγώ σε μέλη αναρτώντας το σε αυτό το φόρουμ κι έτσι βγήκαμε όλοι κερδισμένοι.. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να πάρει την προσφορά και να μου πουλήσει την μηχανή σε μια τιμή που να με συμφέρει κι εμένα (η αν θέλει να πάρω εγώ την προσφορά, να κρατήσω την μηχανή και να του πουλήσω τις κάψουλες φθηνότερα) ας στείλει p.m ! https://www.nespresso.com/gr/el/order/machines/original?cid=GR_2021-Jul_B2C_INT_G0033-AcquisitionAlwaysOn_Recurrent_BRA_CB_No_Search-Brand-Pure_SEM_Ogilvy_ALL__GA_GAD_Keyword-Targeting_Always-on_Brand_EX_Brand-Pure_AO_Search_nespresso_b&ds_kid=43700081395612513&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA19e8BhCVARIsALpFMgFvBPYbiDa_8mJp8JMZaUYt04KGDyLph2A8of2ZuO0ZApZAbm2os4saAmGAEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Επεξ/σία πριν από 16 ώρες από Miatakias 1 1
kpins Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Θεωρώ άδικο να πουλήσω τη μηχανή σε κάποιον αφού δεν βγαίνει ο καφές όπως θα έπρεπε. Μια χαρά πίνετε ,αλλά αν ξέρεις πως είναι κανονικά δεν είναι σωστός, ειδικά εγώ που πίνω εσπρέσσο σκέτο το καταλαβαίνω ότι έχει μια επιγευση που δεν υπήρχε. Θεωρώ ότι κάπως καθαρίζει η επιγευαη καμένου αλλά δε ξέρω τι άλλο να κάνω. 1
Miatakias Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες 15 λεπτά πριν, kpins είπε Θεωρώ άδικο να πουλήσω τη μηχανή σε κάποιον αφού δεν βγαίνει ο καφές όπως θα έπρεπε. Μια χαρά πίνετε ,αλλά αν ξέρεις πως είναι κανονικά δεν είναι σωστός, ειδικά εγώ που πίνω εσπρέσσο σκέτο το καταλαβαίνω ότι έχει μια επιγευση που δεν υπήρχε. Θεωρώ ότι κάπως καθαρίζει η επιγευαη καμένου αλλά δε ξέρω τι άλλο να κάνω. Τότε ίσως να την πας σε Nespresso για κάποιο εσωτερικό έλεγχο/καθαρισμό αλλά οι τιμές είναι φαρμακείο, παίζει να σου ζητησουν καμία 50αρα και δουλειά να μην γίνει, για αυτό σε τέτοιες περιπτώσεις λέω καλύτερα καινούργια 1
kpins Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Τόσο πολύ? Θεωρώ πανάκριβο αν παίρνουν τόσο. Άρα εσείς εδώ δεν έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο σε καθαρισμό της μηχανής?
Miatakias Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, kpins είπε Τόσο πολύ? Θεωρώ πανάκριβο αν παίρνουν τόσο. Άρα εσείς εδώ δεν έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο σε καθαρισμό της μηχανής? Δεν είμαι σίγουρος πόσο παίρνουν για έλεγχο/καθαρισμό ούτε έχει χρειαστεί να πάω την δικιά μου πότε αλλά έχω ακούσει ότι είναι πολύ ακριβά το service.Εγω δεν είχα ποτέ παρόμοιο πρόβλημα με το δικό σου Επεξ/σία πριν από 15 ώρες από Miatakias 1 1
vas180 Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 20/12/2016 στις 5:32 ΜΜ, Craven είπε Επειδή στο γνωστό θέμα: http://www.insomnia.gr/topic/478013-%CE%B5%CF%84%CE%BF%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CF%88%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%82-nespresso-%CE%B1%CF%80%CE%BF-%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%B9%CF%81%CE%B5%CE%B9%CE%B5%CF%82 έχει γίνει ένας μικρός χαμός και επειδή η συζήτηση έχει εκτροχιαστεί και εκτός των προσφορών που ανήκουν εκεί έχουμε φτάσει να συζητάμε απο το ποιος είναι καλύτερος καφές μέχρι ποιο γάλα ή χτυπητήρι είναι καλύτερο για αφρόγαλα, θεωρώ πως καλό είναι να ανοίξει ένα ξεχωριστό θέμα για τα ΠΑΝΤΑ που αφορούν την nespresso αλλά και γενικότερα ότι αφορά την παρασκευή του καφέ μας. Για να βάλουμε ορισμένους ελάχιστους "κανόνες", θα παρακαλούσα να σεβαστούμε το άλλο θέμα και τον δημιουργό του και οι τυχόν προσφορές να μπαίνουν εκεί. Θα παρακαλέσω επίσης να μην επαναλαμβανόμαστε (η "αναζήτηση" πάνω πάνω δεξιά βοηθάει), να μην μιλάμε για άσχετες μηχανές και κάψουλες (αν θέλετε να μιλήσετε για dolce gusto, tassimo, εσπρεσιέρες με χύμα καφέδες κτλ ανοίξτε κάποιο άλλο θέμα) και φυσικά να μην χρησιμοποιηθεί το συγκεκριμένο θέμα για διαφήμιση είτε απο εταιρίες είτε απο χρήστες. Θεωρώ πως δεν χρειάζεται να πω για το πως πρέπει να φερόμαστε ο ένας στον άλλο... μεγάλα παιδιά είμαστε. Παρακαλώ τέλος, όσους δεν τους ενδιαφέρει το θέμα και απλά το βλέπουν τυχαία στο "Μπλα μπλά" και μπαίνουν απο περιέργεια, να σεβαστούν τους υπόλοιπους και να μην το "χαλάνε" Αν διαφωνείτε για την ύπαρξη του συγκεκριμένου θέματος, μπορούμε να ζητήσουμε να διαγραφεί και να συνεχίσουμε όπως και πριν στο θέμα στις προσφορές. Θεωρώ όμως, αν και συμφωνώ ότι υπάρχει ο κίνδυνος να "χαθούμε" ανάμεσα σε 2 θέματα (ο λόγος που τόσο καιρό δεν φτιαχνόταν), ότι καθώς αρκετοί χρήστες παραπονιούνται (δίκαια μερικές φορές) για την τροπή που έχει πάρει εκείνο το θέμα, υπάρχει ο φόβος μια μέρα να το βρούμε κλειδωμένο και να ψαχνόμαστε και στο τέλος να χάσουμε και όταν που θέλουμε να ανταλλάξουμε πληροφορίες αλλά και όταν θέλουμε να μοιραστούμε μια προσφορά. Για τον τίτλο φυσικά μπορείτε να προτείνετε ότι θέλετε και λέμε σε κάποιον admin να τον αλλάξει. Οι κάψουλες της Nespresso έχουν τόσο μεγάλη ποικιλία που είναι μια κατηγορία μόνες τους. Λεφτά να έχεις να δοκιμάζεις. Προσωπικά δοκίμασα διάφορες άλλες μάρκες στην προσπάθειά μου να ξεφύγω από την πληθώρα επιλογών της Nespresso και σκεφτόμουν μέχρι και τις refill με πιο πρόσφατες δοκιμές της Starbucks που τις θεωρώ για τα γούστα μου από τις χειρότερες που δοκίμασα. Φτιάχνω κυρίως cappuccino και οι αγαπημένες μου σε σχέση πάντα και με την τιμή τους (και ο λόγος που σταμάτησα να αγοράζω Nespresso) είναι οι L' or εκεί κατέληξα για τον καθημερινό μου καφέ αλλά είμαι ακόμη ανοιχτός σε συγκρίσεις και νέες δοκιμες αν κάτι μου κινήσει την περιέργεια. Επίσης είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την ευκολία που μου δίνει η μηχανή με τις κάψουλες. Δε θα πω αλλά γιατί θα ξεφύγω πολύ από το θέμα.
Stratosnis Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 8 hours ago, kpins said: Τόσο πολύ? Θεωρώ πανάκριβο αν παίρνουν τόσο. Άρα εσείς εδώ δεν έχετε δοκιμάσει κάτι άλλο σε καθαρισμό της μηχανής? δοκίμασε και κάποια άλλη κάψουλα. Αν έχεις θερμόμετρο, βγάλε ένα εσπρέσσο νερό και μέτρα το. Νομίζω πρέπει να βγαίνει περίπου στους 90C. Επίσης μία λεπτομέρεια, όταν βάζεις την κάψουλα στην μηχανή, πατάς κατευθείαν το κουμπί ή την αφήνεις μέσα κάνεις όλες τις άλλες προετοιμασίες και μετά το πατάς; 1
kpins Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) Έχω κάνει πρώτα το ξέπλυμα. Μετά την ανοίγω και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα βάζω την κάψουλα και πατάω να φτιάξει καφέ, όπως έκανα πάντα και δεν είχα πρόβλημα. Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από kpins 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. πριν από 5 ώρες Super Moderators Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 ώρα πριν, Stratosnis είπε δοκίμασε και κάποια άλλη κάψουλα. Αν έχεις θερμόμετρο, βγάλε ένα εσπρέσσο νερό και μέτρα το. Νομίζω πρέπει να βγαίνει περίπου στους 90C. Επίσης μία λεπτομέρεια, όταν βάζεις την κάψουλα στην μηχανή, πατάς κατευθείαν το κουμπί ή την αφήνεις μέσα κάνεις όλες τις άλλες προετοιμασίες και μετά το πατάς; Αν περάσεις τους 85-86 βαθμούς, ο καφές σου θα αρχίσει να "καίγεται". 80-85 πρέπει να είναι η τυπική θερμοκρασία του νερού. 1
Stratosnis Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 5 minutes ago, kpins said: Έχω κάνει πρώτα το ξέπλυμα. Μετά την ανοίγω και μέσα σε 5 δευτερόλεπτα βάζω την κάψουλα και πατάω να φτιάξει καφέ, όπως έκανα πάντα και δεν είχα πρόβλημα. φαίνεται ότι όλα σωστά γίνονται. Εγώ θα δοκίμαζα και μια-δυο άλλες κάψουλες μήπως και έχεις πέσει σε κάποιο ελαττωματικό batch.
kpins Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες Έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικές κάψουλες Nespresso , άλλη συσκευασία η κάθε μία. Άρα από καθαρισμό δεν κάνετε κάτι άλλο?
villasg Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 50 λεπτά πριν, kpins είπε Έχω δοκιμάσει 5 διαφορετικές κάψουλες Nespresso , άλλη συσκευασία η κάθε μία. Άρα από καθαρισμό δεν κάνετε κάτι άλλο? μια και διαβασα για "ξυνο" κανε ενα καθαρισμο με ειδικο καθαριστικο - ταμπλετα / σκονη και ακολουθησε τις οδηγιες της συσκευασιας 1
kpins Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Ναι μόνο αυτό δεν έχω κάνει. Με ξινό την έκανα πάντα αλλά δεν είχα θέμα.
taslikos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Εχει στον Σκλαβενίτη ένα υγρό για καθαρισμό εσπρεσιερας. Δοκίμασε με αυτό. Ο καφές δεν βγαίνει καλός επειδή δεν έχεις κάνει αφαλάτωση. Μπορεί να θέλει και 2 φορές καθάρισμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα