villasg Δημοσ. Σάββατο στις 10:35 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:35 μμ 50 λεπτά πριν, jobous είπε Έχει δοκιμάζει κανείς απο Roasting private label μιας και παίζει 50% έκπτωση?? Στην ουσία έρχεται 27-28 λεπτά η κάψουλα. ειναι αλουμινιου ή πλαστικες ?
Spanos Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:53 μμ 2 ώρες πριν, jobous είπε Έχει δοκιμάζει κανείς απο Roasting private label μιας και παίζει 50% έκπτωση?? Στην ουσία έρχεται 27-28 λεπτά η κάψουλα. Τα έχω δει αλλά δεν έχω δοκιμάσει αφού είναι πανάκριβα, και με τη έκπτωση έρχεται στα 30 λεπτά η κάψουλα γιατί είναι και τα έξοδα αποστολής. Επίσης πες ότι δε σ' αρέσει...είναι 100 κάψουλες, τι κάνεις; 1 ώρα πριν, villasg είπε ειναι αλουμινιου ή πλαστικες ? Αλουμίνιο
Spanos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Στις 24/1/2025 στις 9:26 ΜΜ, kpins είπε Χαίρομαι που σου άρεσαν. Εγώ έτσι όπως τα λες θα δοκίμαζα Roma και Venezia γιατί δεν μ αρέσει να αφήνει πίκρα στο στόμα Δοκίμασα roma σε freddo και ήταν άγευστος. 1
villasg Δημοσ. πριν από 13 ώρες Δημοσ. πριν από 13 ώρες Παντως βρε παιδες εγω την εχω καταβρει πλεον με τις καψουλες του lidl και αλουμινιου και 0,2 η καψουλα ....... Για μενα οι πιο vfm 1
kpins Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες (επεξεργασμένο) Μου βγαίνει σα καμένος ο καφές. Πώς καθαρίζετε την μηχανή? Έκανα αφαλάτωση μειώθηκε η αίσθηση καμένου αλλά όχι τελείως. Μετά πέρασα 4 lungo σκέτο νερό και ετριψα με μέτρια οδοντόβουρτσα μπροστά εκεί που κάνει τις πολλές τρύπες στη κάψουλα. Μετά πέρασα 2 lungo σκέτο νερό. Τη παραπάνω διαδικασία την έκανα 2 φορές. Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε καθόλου πάλι καμένος μου βγαίνει. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? Επεξ/σία πριν από 11 ώρες από kpins
villasg Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες Ενδεχεται να εχει χαλασει η μηχανη και να παραβραζει το νερο και να στα κανει αυτα , αν εισαι εγγυηση το κοιτας αλλιως ρωτα σε κανα service
Spanos Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 2 ώρες πριν, kpins είπε Μου βγαίνει σα καμένος ο καφές. Πώς καθαρίζετε την μηχανή? Έκανα αφαλάτωση μειώθηκε η αίσθηση καμένου αλλά όχι τελείως. Μετά πέρασα 4 lungo σκέτο νερό και ετριψα με μέτρια οδοντόβουρτσα μπροστά εκεί που κάνει τις πολλές τρύπες στη κάψουλα. Μετά πέρασα 2 lungo σκέτο νερό. Τη παραπάνω διαδικασία την έκανα 2 φορές. Το αποτέλεσμα όμως δεν άλλαξε καθόλου πάλι καμένος μου βγαίνει. Υπάρχει κάτι άλλο να κάνω? Στους 3 μήνες 25g ξυνό διαλυμένο σε ζεστό νερό, γέμισμα το δοχείο, 2 περάσματα με το ξυνό, μετά 3 περάσματα με καθαρό νερό. Πάντα πέρασμα νερό Lungo πριν και μετά την παρασκευή καφέ. Νερό χωρίς άλατα κανάτας Brita. Πια κάψουλα βγαίνει καμμένη γεύση; 2 ώρες πριν, villasg είπε Ενδεχεται να εχει χαλασει η μηχανη και να παραβραζει το νερο και να στα κανει αυτα , αν εισαι εγγυηση το κοιτας αλλιως ρωτα σε κανα service Εύκολο να το διαπιστώσεις με ένα θερμόμετρο "γάλακτος" των 5€
kpins Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες (επεξεργασμένο) Όλες οι κάψουλες Nespresso που χρησιμοποιούσα και δεν είχα θέμα τώρα βγαίνουν σα καμένος. Δύο κουταλιές της σούπας έβαλα ξινό σκόνη και το διέλυσα και το έκανα αφαλάτωση. Πριν και μετά την παρασκευή καφέ πάντα περνάω μια δόση εσπρέσσο σκέτο νερό. Επεξ/σία πριν από 7 ώρες από kpins
Spanos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες 21 λεπτά πριν, kpins είπε Όλες οι κάψουλες Nespresso που χρησιμοποιούσα και δεν είχα θέμα τώρα βγαίνουν σα καμένος. Δύο κουταλιές της σούπας έβαλα ξινό σκόνη και το διέλυσα και το έκανα αφαλάτωση. Πριν και μετά την παρασκευή καφέ πάντα περνάω μια δόση εσπρέσσο σκέτο νερό. Αν είχε κατακάθι μέσα στο θάλαμο για να δίνει αυτή τη γεύση του καμμένου, το νερό σου δεν θα ήταν καθαρό. (Λογικά) Αν ήταν πολύ ζεστό το νερο, η μηχανή ίσως να έφτυνε, εμένα όταν ζεσταίνεται πολύ κάνει σαν σίδερο ατμού και πετάει νερό όταν ανοίγω το κλείστρο. Αλλά και πάλι ο καφές μια χαρα. Δοκίμασες να κάνεις reset? 1
jodact Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Πιθανως να δυσλειτουργεί η καφετιερα και να μη ρυθμίζει σωστά τη θερμοκρασία του νερού. 1
Spanos Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Αν δεν δουλέψει τίποτα... Θα θέλει αλλαγή το θερμομπλοκ 1
kpins Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες Καθαρό βγαίνει το νερό. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επίσης σχετικά με αυτό με το νερό που λέτε , εμένα κάποιες φορές μετά το ξέπλυμα που κάνω, συνεχίζει και τρέχει νερό για άλλα 5 περίπου δευτερόλεπτα και αδειάζει όλο το νερό, αλλά όχι πάντα. Τόσο καιρό μόλις τελείωνε τη δόση σταματούσε να βγάζει νερό και μόλις το σήκωνα έβγαζε ότι κρατά μπροστά στο στόμιο. Τώρα κάποιες φορές συνεχίζει τη ροή και το αδειάζει όλο το νερό και όταν τη ανοίγω δεν έχει άλλο να βγει. 2 ώρες πριν, Spanos είπε Αν ήταν πολύ ζεστό το νερο, η μηχανή ίσως να έφτυνε, εμένα όταν ζεσταίνεται πολύ κάνει σαν σίδερο ατμού και πετάει νερό όταν ανοίγω το κλείστρο. Που σου φτύνει νερό εσένα που λες? Από τη μύτη μπροστά? 1
Spanos Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 42 λεπτά πριν, kpins είπε Καθαρό βγαίνει το νερό. Έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Επίσης σχετικά με αυτό με το νερό που λέτε , εμένα κάποιες φορές μετά το ξέπλυμα που κάνω, συνεχίζει και τρέχει νερό για άλλα 5 περίπου δευτερόλεπτα και αδειάζει όλο το νερό, αλλά όχι πάντα. Τόσο καιρό μόλις τελείωνε τη δόση σταματούσε να βγάζει νερό και μόλις το σήκωνα έβγαζε ότι κρατά μπροστά στο στόμιο. Τώρα κάποιες φορές συνεχίζει τη ροή και το αδειάζει όλο το νερό και όταν τη ανοίγω δεν έχει άλλο να βγει. Που σου φτύνει νερό εσένα που λες? Από τη μύτη μπροστά? Ναι στάζει και όταν ανοίγω το κλείστρο πετάει λίγο νερό + ατμό από μέσα 1
kpins Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες Έτσι έκανε τόσο καιρό σε εμένα , το θεωρούσα νορμάλ. 4 λεπτά πριν, Spanos είπε Ναι στάζει και όταν ανοίγω το κλείστρο πετάει λίγο νερό + ατμό από μέσα 1
Spanos Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες 38 λεπτά πριν, kpins είπε Έτσι έκανε τόσο καιρό σε εμένα , το θεωρούσα νορμάλ. Νορμάλ είναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα