Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 ώρες πριν, Spanos είπε

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!

Πολυ ενδιαφερον αυτο, εδω και πολλα χρονια ηθελα να δοκιμασω τον Peet's coffe αλλα ειναι μονο Αμερικη γιατι θεωρειται κορυφαιος σε πωλησεις και αξιολογισεις εκει.. Οποτε απ οτι καταλαβα η Costa κανει συνεργασια με Peet's και βαζει τον καφε του μεσα σε Costa συσκευασια ?Η Lor που κολλαει ομως?Το μονο σχετικο ειναι οτι οπως βλεπετε στην φωτο ο Peets εχει ακριβως ιδια καψουλα με Lor

Untitled.jpg

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Miatakias είπε

Καλα Χριστουγεννα σε ολους!

Πολυ ενδιαφερον αυτο, εδω και πολλα χρονια ηθελα να δοκιμασω τον Peet's coffe αλλα ειναι μονο Αμερικη γιατι θεωρειται κορυφαιος σε πωλησεις και αξιολογισεις εκει.. Οποτε απ οτι καταλαβα η Costa κανει συνεργασια με Peet's και βαζει τον καφε του μεσα σε Costa συσκευασια ?Η Lor που κολλαει ομως?Το μονο σχετικο ειναι οτι οπως βλεπετε στην φωτο ο Peets εχει ακριβως ιδια καψουλα με Lor

Untitled.jpg

Η εταιρεία είναι η JDE (Jacob's Douwe Egberts), είναι Ολλανδική πολυεθνική, έχει πολλά εμπορικά σήματα, κυκλοφορεί και σαν Peet's, σαν L'or, σαν Jacobs, σαν Douwe Egberts κλπ κλπ

Τώρα λέει η Costa Coffee, που είναι της Coca Cola, θα κάνει συνεργασία με την Jacobs και θα σπρώχνει κάψουλες.

Το θέμα είναι ότι όλο και περισσότερες εναλλακτικές συγκεντρώνονται σε μερικές τεράστιες εταιρείες.

Επεξ/σία από Spanos
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Spanos είπε

Καλησπέρα, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά σε όλους 

Σήμερα είδα αυτή τη συσκευασία στο SM, Costa Colombian. Μάλλον είναι ίδιος, αλλά η ένταση τώρα είναι 6 και στην περιγραφή δεν έλεγε για μήλο σίγουρα.

Αν άλλαξαν μόνο τη συσκευασία ή και τη γεύση δεν ξέρω.

edit : μάλλον άλλαξαν και τη γεύση, η παλιά περιγραφή, ούτε για σκούρα σοκολάτα γράφει

Παλια περιγραφή : " 

Γλυκιές νότες μελιού και ψημένης καραμέλας με οξύτητα κόκκινων φρούτων και εσπεριδοειδών. Γεμάτο σε γεύση, αλλά ισορροπημένο με ζωηρή φρεσκάδα.

Ο βαθμός καβουρδίσματος αυτού του καφέ βγάζει μία διακριτή αίσθηση καραμέλας τόσο στον espresso όσο και συνδυαζόμενο με γάλα."

Screenshot_2024-12-24-22-32-16-726_com_miui.gallery.jpg.bfb819e968a754a4a7ece7320150745b.jpg

Screenshot_2024-12-24-22-32-33-726_com_miui.gallery-edit.jpg.80571e953c8aa236c5de4d319243f302.jpg

τον πήρα από περιέργεια αλλά μου φάνηκε πολύ "λίγος",αραιός και χωρίς κρέμα.

γράψτε κι εσείς τις εντυπώσεις σας μήπως δεν μου έκατσε εμένα καλά.

• Thanks 1
  • Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, smarnel είπε

γράψτε κι εσείς τις εντυπώσεις σας μήπως δεν μου έκατσε εμένα καλά.

Όταν μπεί σε προσφορά θα το δοκιμάσω αλλά στην παλιά συσκευασία είναι απο τις καλύτερες κάψουλες που κυκλοφορούν, σφιχτή εκχύλιση, σιροπιαστό αποτέλεσμα, πλούσια κρέμα και άρωμα. Απ'ότι φαίνεται μάλλον έβαλε η l'or το χεράκι της με τις δικές τις κάψουλες και τον χάλασαν. 

Δημοσ.
Στις 25/12/2024 στις 8:59 ΜΜ, smarnel είπε

τα ιδια και σε εμενα. Νομιζα οτι και οι δεκα καψουλες ηταν μισες, οτι χαλασε η μηχανη, οτι ξεχασα να βαλω νερο. Με τις lor δεν ειχα ποτέ τετοιο θεμα

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

τα ιδια και σε εμενα. Νομιζα οτι και οι δεκα καψουλες ηταν μισες, οτι χαλασε η μηχανη, οτι ξεχασα να βαλω νερο. Με τις lor δεν ειχα ποτέ τετοιο θεμα

την τουτήσαμε δηλαδή, ευτυχώς πέρασα σήμερα απο σκλάβο και έχει την 20άδα παλιά συσκευασία στα 5κάτι με λήξη 4/26 και στόκαρα να υπάρχει

Επίσης πήρα και ένα l'or Guatemala για δοκιμή, μιας και υτα είχε όλα προσφορά, ο οποιός δεν ήταν άσχημος, δεν τρελάθηκα αλλά ήταν οκ.

Screenshot_2024-12-28-19-26-12-328_com_miui.gallery-edit.jpg.eb4ff2efdb241551d1141b642513a740.jpg

Screenshot_2024-12-28-19-54-36-403_com_miui.gallery-edit.jpg.705e7360931945be7b5da19be6b97663.jpg

• Like 1
Δημοσ.
On 28/12/2024 at 20:03, Spanos said:

την τουτήσαμε δηλαδή, ευτυχώς πέρασα σήμερα απο σκλάβο και έχει την 20άδα παλιά συσκευασία στα 5κάτι με λήξη 4/26 και στόκαρα να υπάρχει

Επίσης πήρα και ένα l'or Guatemala για δοκιμή, μιας και υτα είχε όλα προσφορά, ο οποιός δεν ήταν άσχημος, δεν τρελάθηκα αλλά ήταν οκ.

Screenshot_2024-12-28-19-26-12-328_com_miui.gallery-edit.jpg.eb4ff2efdb241551d1141b642513a740.jpg

Screenshot_2024-12-28-19-54-36-403_com_miui.gallery-edit.jpg.705e7360931945be7b5da19be6b97663.jpg

ωραίο αφρόγαλο ρε συ. Με την μέθοδο που έλεγες με το μπρίκι; 

• Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Stratosnis είπε

ωραίο αφρόγαλο ρε συ. Με την μέθοδο που έλεγες με το μπρίκι; 

το συγκεκριμένο δε βγήκε καλό επειδή έβαλα πολύ μέσα στη γαλατιέρα και στο χτύπημα φούσκωσε και χύθηκε 😛

Ναι με αυτή τη μέθοδο, βασικά μέσα στη γαλατιέρα το ζεσταίνω κατευθείαν και μετά χτύπημα με το "βζούν", όχι όμως με το ίσιο αλλα με το σύρμα. Γάλα πλήρες για πιο κρεμώδες αποτέλεσμα.

Λοιπόν δοκίμασα κι εγώ την καινούργια κάψουλα costa colombia. Καταρχήν η κάψουλα είναι ξεφούσκωτη, μοιάζει με dimello, χειρότερη απο του lidl, η εκχύλιση ήταν παράξενη, οχι σταθερή, σαν να έφτυνε, στα 30ml σταμάτησε, η κρέμα απο πάνω πολύ άσπρη, σίγουρα πιο αραιός και πιο άσπρος απο την προηγούμενη κάψουλα και πιο αδύναμη γεύση με πιο έντονη οξύτητα. Δοκίμασα και με γάλα, κάπως καλύτερα, έσβησε η οξύτητα και άλλαξε κάπως η γεύση προς το πιο ξηροκαρποτέτοιο. Τελικά έφτιαξα έναν με τις παλιές κάψουλες και απόλαυσα καφέ.

image.jpeg.06ebaaf732c7b5458b3e54a7eb53a914.jpeg

image.jpeg.41b7d8c6ded4fd6beffd9d7c64dba1be.jpeg

image.jpeg.9efe2920f1d7275408e9cee9b78ef2e7.jpeg

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...