ktikti Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου καλημερα! εχει προσφορα ο σκλαβενιτης καψουλες της lavazza σε μεγαλες συσκευασιες οπως 30 καψουλες που πηρα εγω στα 9.50. τιε εχει ολες προσφορα και ειναι εκει στο 10ρικο για 30 καψουλες.αναφερομαι στην lavazza. 4 1
$Gkuts Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Να ενημερώσω την ομάδα εδώ ότι επανεμφανίστηκε lungo decaffeinato στην Nespresso. (Επιτέλους μετά από χρόνια απουσίας lungo decaf). Από τον παλιότερο Vivalto/Tokyo Lungo Decaffeinato πλέον έχουμε τον Linizio/Vienna Lungo Decaffeinato. https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/vienna-decaffeinato 2 1
Spanos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2 ώρες πριν, $Gkuts είπε Να ενημερώσω την ομάδα εδώ ότι επανεμφανίστηκε lungo decaffeinato στην Nespresso. (Επιτέλους μετά από χρόνια απουσίας lungo decaf). Από τον παλιότερο Vivalto/Tokyo Lungo Decaffeinato πλέον έχουμε τον Linizio/Vienna Lungo Decaffeinato. https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/vienna-decaffeinato Όντως ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Perla, απορώ πως δεν έχει βγάλει κανείς. 5 ώρες πριν, ktikti είπε καλημερα! εχει προσφορα ο σκλαβενιτης καψουλες της lavazza σε μεγαλες συσκευασιες οπως 30 καψουλες που πηρα εγω στα 9.50. τιε εχει ολες προσφορα και ειναι εκει στο 10ρικο για 30 καψουλες.αναφερομαι στην lavazza. Δεν έχει όμως δυστυχώς όλες τις γεύσεις και μάλιστα κάποια καταστήματα έχουν μπλε, κόκκινο και oro μόνο δεκάδα.
ktikti Δημοσ. 12 Νοεμβρίου Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 1 λεπτό πριν, Spanos είπε Όντως ο μόνος διαθέσιμος είναι ο Perla, απορώ πως δεν έχει βγάλει κανείς. Δεν έχει όμως δυστυχώς όλες τις γεύσεις και μάλιστα κάποια καταστήματα έχουν μπλε, κόκκινο και oro μόνο δεκάδα. Στο κατάστημα της ηγουμενίτσας έχει όλες τις γεύσεις κόκκινη κάψουλα την μπλε την μαύρη και τη χρυσή.βεβαια κοιτωντας και στο skroutz η συσκευασία με 30 κάψουλες έχει την ίδια τιμή. 2
Spanos Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Επανακυκλοφορεί η Toffee Nut, όταν τα βάλει προσφορά βλέπουμε... 2
prefuse Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Δημοσ. 16 Νοεμβρίου Το καλύτερο γάλα για πραγματική κρέμα και όχι αφρό που στέκεται Oatly 2,44€ Μασούτης Με την αφρογαλιερα του lidl των 15€ έκανε τέλεια κρέμα και γεύση. Λογικά και με της Nespresso. 1
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Top 5 κάψουλες για ζεστό espreso που βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ; 1
ktikti Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 20 ώρες πριν, thermaikos4 είπε προσφορα στα 2,99 στον Μασουτη Ενδιαφερον! Δεν τις εχω δοκιμασει αυτες τις καψουλες.οι lor μου αρεσουνε..θα παω αυριο να τις αγορασω
Spanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Top 5 κάψουλες για ζεστό espreso που βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ; Για μένα 1. Starbucks Espresso Roast και η αντίστοιχη Decaf No11 2. Starbucks House Blend No8 (Lungo) 3. Starbucks Italian Roast No11 (Espresso και Lungo) 4. Starbucks Pike Place No 7 (Lungo) 5. Costa Signature Blend No8 6. Costa Colombian Roast No5 (για αλλαγή) Το καλύτερο γάλα για πραγματική κρέμα και όχι αφρό που στέκεται Oatly 2,44€ Μασούτης Με την αφρογαλιερα του lidl των 15€ έκανε τέλεια κρέμα και γεύση. Λογικά και με της Nespresso. Καλό είναι μου αρέσει και έχω 2 στο ψυγειο τα είχα πάρει κι εγώ προσφορά αλλά την έχω βολέψει με το Νουνού Family επειδή το βρίσκω παντού και 1,44 - 1,50. Μόλις τελειώσει το Νουνού θα το δοκιμάσω πάλι επειδή τώρα φτιάχνω το αφρόγαλο με το χέρι, με μετρημένη θερμοκρασία και χτύπημα όσο θέλω, έτσι έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Με τις αυτόματες είναι στάνταρ το αποτέλεσμα και δεν αλλάζει γιατί όλα είναι fix. 1
speedman_26 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 3 hours ago, Spanos said: Για μένα 1. Starbucks Espresso Roast και η αντίστοιχη Decaf No11 2. Starbucks House Blend No8 (Lungo) 3. Starbucks Italian Roast No11 (Espresso και Lungo) 4. Starbucks Pike Place No 7 (Lungo) 5. Costa Signature Blend No8 6. Costa Colombian Roast No5 (για αλλαγή) Καλό είναι μου αρέσει και έχω 2 στο ψυγειο τα είχα πάρει κι εγώ προσφορά αλλά την έχω βολέψει με το Νουνού Family επειδή το βρίσκω παντού και 1,44 - 1,50. Μόλις τελειώσει το Νουνού θα το δοκιμάσω πάλι επειδή τώρα φτιάχνω το αφρόγαλο με το χέρι, με μετρημένη θερμοκρασία και χτύπημα όσο θέλω, έτσι έχω καλύτερο αποτέλεσμα. Με τις αυτόματες είναι στάνταρ το αποτέλεσμα και δεν αλλάζει γιατί όλα είναι fix. ποιο νουνου?
Lucifer Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Για όσους δεν είναι ικανοποιημένοι με το αφρόγαλο που φτιάχνουν, μια ghetto λύση είναι η εξής: το βαράτε κρύο με το βζουν να γίνει κρέμα και μετά το βάζετε για πολύ λίγο στα φουλ στα μικροκύματα, θα το δείτε να φουσκώνει από το τζαμάκι να μη χυθεί. Μετά είναι έτοιμο να μπει στον καφέ. 1
Spanos Δημοσ. 17 Νοεμβρίου Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 3 ώρες πριν, speedman_26 είπε ποιο νουνου? family 1L πράσινο
Spanos Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Δημοσ. Σάββατο στις 11:45 πμ Καλημέρα με Qualita Unica Selected Blend Στις 16/11/2024 στις 6:14 ΜΜ, prefuse είπε Το καλύτερο γάλα για πραγματική κρέμα και όχι αφρό που στέκεται Oatly 2,44€ Μασούτης Με την αφρογαλιερα του lidl των 15€ έκανε τέλεια κρέμα και γεύση. Λογικά και με της Nespresso. Φίλε δοκίμασα εχθές μετά από καιρό, πίνω επί ένα μήνα γάλα κανονικό και τώρα δεν μπορώ να το συνηθίσω ξανά με τίποτα. Το καλοκαίρι το έπινα συνέχεια αλλά γενικά δεν έβαζα γάλα. Βλέπω να πηγαίνει για πέταμα η συσκευασία 😛 1
prefuse Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 12:25 μμ (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, Spanos said: Καλημέρα με Qualita Unica Selected Blend Φίλε δοκίμασα εχθές μετά από καιρό, πίνω επί ένα μήνα γάλα κανονικό και τώρα δεν μπορώ να το συνηθίσω ξανά με τίποτα. Το καλοκαίρι το έπινα συνέχεια αλλά γενικά δεν έβαζα γάλα. Βλέπω να πηγαίνει για πέταμα η συσκευασία 😛 Καλησπέρα! Ωραία μερακλιδικα και κάθε φορά διαφορετικά καφεδάκια κάνεις! Σε χαιρόμαστε! Η γεύση είναι υποκειμενική οκ αλλά είναι το μόνο, μέχρι τώρα, που έφτιαξε κρέμα και όχι αφρό ή σαπουναδα. Όσα δοκίμασα (4-5 αν θυμάμαι καλά) ή έκαναν σαπουναδα ή αφρό που όταν γυρνάς ανάποδα την αφρογαλιερα, πρώτα πέφτει σκέτο ζεστό γάλα και μετά περιμένεις 10-20 δευτερόλεπτα να πέσει ο αφρός. Ενώ η κρέμα είναι ανάμεσα στην σαπουναδα και τον αφρό που δεν λέει να ξεκολλήσει από την αφρογαλιερα. Επεξ/σία Σάββατο στις 12:28 μμ από prefuse 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα