Spanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, prefuse είπε Καλημέρα γιατί δεν γυρνάει; Τσεκαρε αν έχει ακόμη το lidl αυτή με τα 15€. Καλησπέρα, όλα καλά. 👍 Μου την αντικατέστησε ο Κωτσόβολος σχεδόν άμεσα και εγγύηση πάλι 2 χρόνια απο σήμερα. Είναι μια Pyrex, την βάζεις στη βάση και ξεκινάει μόνη της και ούτε λειτουργία μπορείς να διαλέξεις. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Νέα γεύση; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2 hours ago, Spanos said: Νέα γεύση; Όλα καλά λοιπόν με την pyrex ! Πάντα τέτοια! Αυτές οι Perla τι λένε γενικά, τις έχω δει (όχι τις συγκεκριμένες) και όλο έλεγα μήπως πάρω αλλά με το να αγοράζω συνέχεια για δοκιμές, έχω γεμίσει μετριότητες και αθλιότητες. https://www.lagonika.gr/prosfores/syskeyh-gia-afrogala-silvercrest-kitchen-tools-500w-sta-lidl-plus/ Έχει 4 λειτουργίες, δεν έχει στιβαρή κατασκευή όπως πχ της Nespresso που έχω αλλά με 15€ που είχε ήταν ταμάμ για δώρο. Διάβασε σχόλια αν θέλεις για περαιτέρω λεπτομέρειες. Δοκίμασα μια φορά αλλά με alpro αμυγδάλου (αυτό είχαν όταν με κερασαν καφέ) και έβγαλε μια σαπουναδα από φούσκες που σε λιγότερο από λεπτό εξαφανίστηκαν και έγινε ζεστό γάλα αμυγδάλου. Λογικό γιατί το συγκεκριμένο alpro δεν είναι για αφρογαλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 9 λεπτά πριν, prefuse είπε Αυτές οι Perla τι λένε γενικά, τις έχω δει (όχι τις συγκεκριμένες) και όλο έλεγα μήπως πάρω αλλά με το να αγοράζω συνέχεια για δοκιμές, έχω γεμίσει μετριότητες και αθλιότητες. Έχω δοκιμάσει τις Lungo Decaf γιατι είναι οι μοναδικές lungo και decaf. Δε λένε τίποτα, καλύτερα να πάρεις έναν άλλο decaf πχ τον Starbucks Νο 11 και αντι για εσπρεσσο να τον τραβηξεις παραπανω... Αυτό με τις μετριότητες ναι, εχω γεμίσει κουτιά... 9 λεπτά πριν, prefuse είπε https://www.lagonika.gr/prosfores/syskeyh-gia-afrogala-silvercrest-kitchen-tools-500w-sta-lidl-plus/ Έχει 4 λειτουργίες, δεν έχει στιβαρή κατασκευή όπως πχ της Nespresso που έχω αλλά με 15€ που είχε ήταν ταμάμ για δώρο. Διάβασε σχόλια αν θέλεις για περαιτέρω λεπτομέρειες. Δοκίμασα μια φορά αλλά με alpro αμυγδάλου (αυτό είχαν όταν με κερασαν καφέ) και έβγαλε μια σαπουναδα από φούσκες που σε λιγότερο από λεπτό εξαφανίστηκαν και έγινε ζεστό γάλα αμυγδάλου. Λογικό γιατί το συγκεκριμένο alpro δεν είναι για αφρογαλα. Το συμπέρασμα μου είναι οτι τελικά καλύτερα να είναι δυο κομμάτια η συσκευή, ξεχωριστά αντίσταση και μπρίκι, όπως η Clatronic ή η Breville, γιατί αν είναι ένα κομμάτι παίρνει νερά και χαλάει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου Καλησπέρα, Επιτέλους κατάφερα να κάνω τον Cοsta να πίνεται πολύ ευχάριστα και να βγάζει τα αρώματα ξηρών καρπών, σοκολάτας και καραμέλας. 1. 30 ml αφρόγαλο πρώτα στο ποτήρι 2. Δύο κάψουλες κατευθείαν μέσα στο ποτήρι, έχουν σφιχτή εκχύλιση οπότε δεν έχει νοήμα να μετρήσεις. Βγάζει γύρω στα 25-30ml η κάθε κάψουλα. 3. Δυο κουταλιές αφρό απο πάνω με το κουτάλι Δεν ξέρω γιατί αλλά έτσι μου βγάζει μια πολύ μαμάτη γεύση, μόνο που είναι λίγο. Αν βάλεις πιο πολύ γάλα χάνεται, αν δεν βάλεις καθόλου η πικρίλα τα καλύπτει όλα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Nespresso Freddo Intenso κανείς; Για τη μπάλα και το μπάσκετ 😛 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kapodistrias Δημοσ. 27 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου On 17/10/2024 at 13:07, Miatakias said: Έχουν ανέβει και όχι μόνο στην Ελλάδα στα σούπερ μάρκετ αλλά και σε site του εξωτερικού φτηνών καφέδων τύπου Borbone, Toda Gattopardo, Amazon.it έχουν ανέβει οι τιμές σε όλα , έχει να κάνει με την μικρή σοδια / παραγωγή του τελευταίου χρόνου λόγο της ξηρασία / ανομβρίας... Βέβαια σε αυτά τα site σε μεγάλες ποσότητες η τιμή κάψουλας παραμένει χαμηλά γύρω στα 0,20ε Εγώ λέω να αλλάξω τη μηχανή να παίρνω αλεσμένο καφέ και όχι κάψουλες. Βλέπω είναι πιο οικονομικό ανά κιλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 12 ώρες πριν, kapodistrias είπε Εγώ λέω να αλλάξω τη μηχανή να παίρνω αλεσμένο καφέ και όχι κάψουλες. Βλέπω είναι πιο οικονομικό ανά κιλό. Τώρα το κατάλαβες ;;;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Nespresso nocciola barista collection, lungo, ωραίο άρωμα, ωραία γεύση. Αν είναι να δώσει κάποιος 5,5€/10αδα καλύτερα Nespresso παρά illy και τα @ του Καράμπελα. Έχω να δοκιμάσω άλλες 5 γεύσεις Nespresso, αν και με διπλάσια τιμή, η διαφορά και στο άρωμα και στην γεύση είναι εμφανής από τις περισσότερες των σούπερ μάρκετ και πολύ λίγες τις φτάνουν aka kimbo και Costa αν βρεθούν με κοντινή ημερομηνία παραγωγής. Νταξ δοκίμασα και εγώ μια (είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω) και έβγαλα συμπέρασμα αλλά με έκανε εντύπωση που όλες ήταν φουσκωμένες και με ημερομηνία παραγωγής από 1 μέχρι 2 μήνες πριν..ενώ αυτές των σούπερ μάρκετ, τουλάχιστον των προσφορών που έχω, έχουν ημερομηνία παραγωγής πάνω από 6-8 μήνες, βλέπε Costa. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Νέα γεύση 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 ώρες πριν, prefuse είπε Nespresso nocciola barista collection, lungo, ωραίο άρωμα, ωραία γεύση. Με άρωμα φουντούκι δεν είναι αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alefther Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 8 λεπτά πριν, Spanos είπε Με άρωμα φουντούκι δεν είναι αυτό; nocciola ειναι το φουντουκι στα ιταλικα, οποτε λογικα ναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 4 ώρες πριν, prefuse είπε Νταξ δοκίμασα και εγώ μια (είχα πολύ καιρό να δοκιμάσω) και έβγαλα συμπέρασμα αλλά με έκανε εντύπωση που όλες ήταν φουσκωμένες και με ημερομηνία παραγωγής από 1 μέχρι 2 μήνες πριν..ενώ αυτές των σούπερ μάρκετ, τουλάχιστον των προσφορών που έχω, έχουν ημερομηνία παραγωγής πάνω από 6-8 μήνες, βλέπε Costa. Οι πιο τίμιες στο SM είναι οι Starbucks, τιμή προσφοράς συχνά γύρω στα 2.80, κοντινή ημερομηνία παραγωγής που αναγράφετε εμφανώς, συνήθως 30/8/24 αυτή την εποχή, ποικιλία γεύσεων και εντάσεων για όλα τα γούστα, οδηγίες στο πλάι για την ποσότητα (ristretto, esrpesso, lungo) και το αν θέλει πάγο ή γάλα, τεχνολογία nespresso, σπάνια συναντάς πρόβλημα, κάποιες κάψουλες espresso μπορούν να γίνουν και lungo. Όμως δεν είναι κοντά στα ιταλικά πρότυπα, δεν είναι ο παραδοσιακός ιταλικός espresso, είναι πιο κοντά στα αμερικάνικα πρότυπα αλλα και στα δικά μας φραπέ, νές κλπ. Αν θές έναν κουπάτο καφέ τύπου νες, να πίνεις μία ώρα, με δυο κάψουλες lungo και λίγο αφρόγαλα έχεις έναν πολύ καλό καφέ, καλύτερο σπο στιγμιαίο, καλύτερο απο αυτόν που θα αγόραζες έξω και γι 'αυτό πουλάνε σαν τρελές οι κάψουλες αυτές. Τώρα δοκιμάζω τον Guatemala, τίμιος, ελαφρύς, ελαφρύ καβούρδισμα, ένταση 5 αλλα αρωματικός, δεν έχει το καμμένο, λιγότερη οξύτητα απο Colombia, δοκίμασα και με λίγο γάλα που λέει γιατί είχα κάνει αφρόγαλα για τον italian που είχα ετοιμάσει, γλυκαίνει με το γάλα. Για το πρωί που θα ξυπνήσεις και δεν θές κάτι έντονο που θα σε κουράσει, καλός είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2 hours ago, Spanos said: Με άρωμα φουντούκι δεν είναι αυτό; Ναι όπως είπε και ο φίλος παρακάτω. Έχω δοκιμάσει και lor nocciola και είναι πολύ τεχνητή η γεύση, όχι ότι της Nespresso δεν είναι άλλα από τους 2 επιλέγω Nespresso. Βασικά της lor δεν θα τον ξαναπάρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 31 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, prefuse είπε Ναι όπως είπε και ο φίλος παρακάτω. Έχω δοκιμάσει και lor nocciola και είναι πολύ τεχνητή η γεύση, όχι ότι της Nespresso δεν είναι άλλα από τους 2 επιλέγω Nespresso. Βασικά της lor δεν θα τον ξαναπάρω. Όντως...και η σοκολάτα πολύ τεχνητή. Επεξ/σία 31 Οκτωβρίου από Spanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα