Spanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Καλημέρα 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν και οι δύο γεύσεις είναι ελαφριές και ευκολόπιοτες, θα ήθελα να είναι πιο δυνατός ο καφές, επίσης η κρέμα απο πάνω είναι μέτρια και πολύ ανοιχτή στο χρώμα. Η εκχύλιση είναι γρήγορη, κάτι που δε μου άρεσε και πρέπει να είσαι έτοιμος να πατήσεις κουμπί να σταματήσεις γιατί παίρνει φόρα και δεν σταματάει. Ο Νο 10 είναι κάπως πιο φρουτώδης και έχει μια ελαφριά οξύτητα, ο Νο 12 έχει πιο έντονη μια φρυγανισμένη γεύση. Σε γενικές γραμμές είναι καλός καφές, ποιοτικός αλλά ελαφρύς και εκεί που πάει να κάνει κάτι λείπει ένα κλίκ για να ολοκληρωθεί και να κάνει τη διαφορά. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Spanos 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 10 ώρες πριν, Miatakias είπε εγώ τώρα έχω ένα θέμα υγείας και δεν έχω γεύση και να τους πάρω δεν θα καταλάβω... Περαστικά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου εχουν αυξηθει πολυ οι τιμες στις καψουλες ή ειναι ιδεα μου; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε εχουν αυξηθει πολυ οι τιμες στις καψουλες ή ειναι ιδεα μου; Έχουν ανέβει και όχι μόνο στην Ελλάδα στα σούπερ μάρκετ αλλά και σε site του εξωτερικού φτηνών καφέδων τύπου Borbone, Toda Gattopardo, Amazon.it έχουν ανέβει οι τιμές σε όλα , έχει να κάνει με την μικρή σοδια / παραγωγή του τελευταίου χρόνου λόγο της ξηρασία / ανομβρίας... Βέβαια σε αυτά τα site σε μεγάλες ποσότητες η τιμή κάψουλας παραμένει χαμηλά γύρω στα 0,20ε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 1 ώρα πριν, thermaikos4 είπε εχουν αυξηθει πολυ οι τιμες στις καψουλες ή ειναι ιδεα μου; Αυτο ήμουν έτοιμος να γράψω... την αρχή κάνει η Lavazza με 5,15 οι απλές, 5,20 οι "Premium" νέες γεύσεις. Νέες γεύσεις λοιπόν τώρα και στα SM. Τα έχει βάλει ο @Miatakias αλλά δεν υπήρχαν μόνο online. Εννοείται ότι αν και είναι νέα γεύση δεν πήρα ούτε για δοκιμή. Καταρχήν να φτιάξουν την κάψουλα τους, βγαίνει αραιό και πολύ αν δεν έχεις μεζούρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 44 λεπτά πριν, Spanos είπε Αυτο ήμουν έτοιμος να γράψω... την αρχή κάνει η Lavazza με 5,15 οι απλές, 5,20 οι "Premium" νέες γεύσεις. Νέες γεύσεις λοιπόν τώρα και στα SM. Τα έχει βάλει ο @Miatakias αλλά δεν υπήρχαν μόνο online. Εννοείται ότι αν και είναι νέα γεύση δεν πήρα ούτε για δοκιμή. Καταρχήν να φτιάξουν την κάψουλα τους, βγαίνει αραιό και πολύ αν δεν έχεις μεζούρα. ναι αν και ομορφη η καψουλα της Lavazza εχει πολυ γρηγορη ροη και βγανει νερουλος.. Αυτην την Napoli θα την δοκιμασω καποια στιγμη και τον L'or Imola 12.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 4 λεπτά πριν, Miatakias είπε ναι αν και ομορφη η καψουλα της Lavazza εχει πολυ γρηγορη ροη και βγανει νερουλος.. Αυτην την Napoli θα την δοκιμασω καποια στιγμη και τον L'or Imola 12.. Η Imola να φανταστείς είναι σαν τον espresso roast - italian style - verona, έχει αυτό το καμμένο που έχουν οι έντονοι starbucks αλλα πολύ ελαφρύ, ένα τσίκ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου @prefuse Ένα ασυνήθιστο πάντρεμα...δύο κάψουλες Costa Colombian Roast και μία κάψουλα του μοναδικού L'or Colombian Decaf για έξτρα ποσότητα σε freddo με λιγότερη καφείνη. Mύρισε μέλι η κουζίνα απο τον Costa, ως πιο δυνατός υπερίσχυσε η γεύση του και ο L'or έδωσε άλλα 30ml χωρίς να γίνει ο καφές φαρμάκι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Spanos είπε @prefuse Ένα ασυνήθιστο πάντρεμα...δύο κάψουλες Costa Colombian Roast και μία κάψουλα του μοναδικού L'or Colombian Decaf για έξτρα ποσότητα σε freddo με λιγότερη καφείνη. Mύρισε μέλι η κουζίνα απο τον Costa, ως πιο δυνατός υπερίσχυσε η γεύση του και ο L'or έδωσε άλλα 30ml χωρίς να γίνει ο καφές φαρμάκι. Αυτος ο Lor colombia decaf σε σχεση με τον lor ristretto decaf πως ειναι? Γενικα ο lor rsitretto decaf 10 ειναι απο τους καλους decaf που εχω πιει 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, Miatakias είπε Αυτος ο Lor colombia decaf σε σχεση με τον lor ristretto decaf πως ειναι? Γενικα ο lor rsitretto decaf 10 ειναι απο τους καλους decaf που εχω πιει Ο 9 είναι ο ristretto decaf, o Colombia decaf ειναι ο 8. Πιο φρουτώδης, έχει οξύτητα, πάντως τα αρώματα τα βγάζει καλύτερα σε ζεστό ο colombia. Αν σου αρέσει η συγκεριμένη ποικιλία είναι απο τους καλούς, καλύτερος ο Costa και καλύτερη εκχύλιση αλλα αυτός είναι ο μόνος decaf. Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου από Spanos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Καλησπέρα, Η απογευματινή ψύχρα επιβάλει ζεστό καφεδάκι γιατί ο χτεσινός παγωμένος freddo με ζόρισε. Eίχα δεί στο κουτί του Italian Style οτι γίνεται Lungo άλλα και με γάλα, έχω ένα γάλα 2,6% που λήγει στις 20/10 και αποφάσισα να δοκιμάσω με δύο κάψουλες απο 60ml η κάθε μία.. Λοιπόν το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και με κέρδισε, η πολύ έντονη γεύση σκούρου καβουρδίσματος του καφέ, σαν καμμένη ζάχαρη βγαίνει μέσα απο το γάλα και καταλαβαίνεις καφέ. Τον δοκίμασα και το πρωί σαν Lungo σκέτο αλλα μου φάνηκε πολύ έντονος για καλημέρα, με το γάλα γίνεται πιο γλυκός. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 18 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 18 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Spanos said: Καλησπέρα, Η απογευματινή ψύχρα επιβάλει ζεστό καφεδάκι γιατί ο χτεσινός παγωμένος freddo με ζόρισε. Eίχα δεί στο κουτί του Italian Style οτι γίνεται Lungo άλλα και με γάλα, έχω ένα γάλα 2,6% που λήγει στις 20/10 και αποφάσισα να δοκιμάσω με δύο κάψουλες απο 60ml η κάθε μία.. Λοιπόν το αποτέλεσμα είναι πολύ καλό και με κέρδισε, η πολύ έντονη γεύση σκούρου καβουρδίσματος του καφέ, σαν καμμένη ζάχαρη βγαίνει μέσα απο το γάλα και καταλαβαίνεις καφέ. Τον δοκίμασα και το πρωί σαν Lungo σκέτο αλλα μου φάνηκε πολύ έντονος για καλημέρα, με το γάλα γίνεται πιο γλυκός. Ε ναι τι φρέντο.. εγώ κατέβασα από το πατάρι τα απρέ, τα σκι, το τζάκι, το έλκηθρο και μια αγέλη ασπρα λυκόσκυλα για να πηγαίνω στη δουλειά. Τώρα είμαι στο σαλέ και λέω να πιω ένα εσπερινό εσπρέσσο..πάλι ξέχασα να πάρω γάλα.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου από prefuse 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου Στις 18/10/2024 στις 8:20 ΜΜ, prefuse είπε Ε ναι τι φρέντο.. εγώ κατέβασα από το πατάρι τα απρέ, τα σκι, το τζάκι, το έλκηθρο και μια αγέλη ασπρα λυκόσκυλα για να πηγαίνω στη δουλειά. Τώρα είμαι στο σαλέ και λέω να πιω ένα εσπερινό εσπρέσσο..πάλι ξέχασα να πάρω γάλα.. To γκαντέμιασες και χάλασε σχεδόν καινούργια αφρογαλιέρα, τον Ιούνιο την αγόρασα, τώρα που έβαλε κρύο και πάνω που την είχα βρεί και είχα πετύχει τον καφέ όπως τον θέλω. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 11 hours ago, Spanos said: To γκαντέμιασες και χάλασε σχεδόν καινούργια αφρογαλιέρα, τον Ιούνιο την αγόρασα, τώρα που έβαλε κρύο και πάνω που την είχα βρεί και είχα πετύχει τον καφέ όπως τον θέλω. Καλημέρα γιατί δεν γυρνάει; Τσεκαρε αν έχει ακόμη το lidl αυτή με τα 15€. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα