Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, Miatakias είπε

Για οποιον προτιμαει τον καφε Lavazza  εχουν βγει 2 νεοι τυποι , Roma 10 και Napoli 12..Εγω λογο οτι η καψουλα εχει πολυ γρηγορη ροη και ο καφες βγανει νερουλος δεν τις παιρνω...

ScreenShot_20240928011417.png

50-50 o Rοma μέτριος, 40-60 ο Napoli σκούρος αλλα αυτό που λές, ενώ βγάζει ωραίες γεύσεις τα χαλάει στην κάψουλα και 4 ευρώ πανάκριβο...ΑΝ τις βρώ πουθενά σε λογική τιμή δηλαδή γύρω στα 3...

Επεξ/σία από Spanos
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Χωρίς να θέλω να παρουσιάσω την προσφορά του Amazon fr που είχε έκπτωση 10€ σε 50€ αγορές από πωλητή το Amazon. Πήρα τις Nescafé κάψουλες επειδή πίνω Λούγκο την ποικιλία Brazil και Andes. Από αύριο θα δοκιμάσω την Andes γιατί σήμερα με την παγκόσμια μέρα καφέ το παράκανα. Μου βγήκαν λίγο κάτω από 3€ η δεκάδα. Το κακό ήταν ότι πήρα αρκετές και θα πίνω για μήνες να είμαστε καλά. 

IMG_2454.jpeg

• Like 4

Δεν ξέρω αν γνωρίζετε τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα αλλα έχει όλες τις προσφορές στα super market για να μην ψάχνετε ποιός και πού έχει τη συγκεκριμένη κάψουλα πιο φτηνά.

https://pockee.com/products/39614

Βάζεις στην αναζήτηση "κάψουλες καψέ", που είναι βέβαια μεγάλη η λίστα και περιέχει και και αλλους καφέδες ή τη μάρκα κατευθείαν

https://pockee.com/products?term=κάψουλες+καφέ

• Like 7

23 ώρες πριν, prefuse είπε

Πόσες μέρες αφού το ανοίξετε, κρατάτε το Νουνού barista gold ή κάποιο άλλο, στο ψυγείο;

μέχρι να ξυνίσει, αυτό το ελέγχεις δοκιμάζοντάς το κάθε φορά που το χρησιμοποιείς...

Kαλημέρα με Dimello Ristretto. Tο βρήκα χτές στον Κρητικό 2,90 και φρέσκα, παραγωγή 23/7/24 και είπα να δοκιμάσω ένα κουτί για αλλαγή. Δυνατός καφές, αφήνει πίκρα στον ουρανίσκο αλλα όχι ιδιαίτερα αρωματικός, Arabica Βραζιλίας και Robusta Ινδίας. Εκχύλιση γύρω στα 27ml ανα κάψουλα. Σαν εσπρεσάκι δεν είχε κάτι το ιδιαίτερο, απλά ήταν δυνατός, σαν freddo κρατάει το σώμα και δεν χάνει τη γεύση του αλλα και πάλι μόνο δύναμη και όχι κάτι το ξεχωριστό.

image.jpeg.6fe208d5ba3f15abda2679280b872656.jpeg

• Like 3

3 ώρες πριν, Spanos είπε

Νέες γεύσεις L'or Maranello ένταση 10 Espresso και Imola ristrettο ένταση 12

image.jpeg.649862558e2e8550eab415061d6e9f8f.jpeg

image.jpeg.09d50ac4aa85036ecb4359177f9d8670.jpeg

Ενδιαφέρον, θα τους δοκιμάσω μάλλον σε κάποια προσφορά αυτούς τους 2 lor με θεματολογία προφανώς την Ferrari αν και δεν αναφέρεται επίσημα κάπου αλλά με το passione rossa , και τις 2 αγωνιστικές πίστες Imola και ειδικά το Maranello που είναι το σπίτι της Ferrari σίγουρα το υπονοεί..

• Like 2
  • Thanks 1

10 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Ενδιαφέρον, θα τους δοκιμάσω μάλλον σε κάποια προσφορά αυτούς τους 2 lor με θεματολογία προφανώς την Ferrari αν και δεν αναφέρεται επίσημα κάπου αλλά με το passione rossa , και τις 2 αγωνιστικές πίστες Imola και ειδικά το Maranello που είναι το σπίτι της Ferrari σίγουρα το υπονοεί..

Nαι είναι σε συνεργασία με Ferrari, το γράφει απο πίσω έχω πάρει ένα απο το καθένα προσφορά 3,24 απο mymarket. 100% αραμπικα και τα δυο λεει το κουτι

• Like 2

5 λεπτά πριν, Spanos είπε

Nαι είναι σε συνεργασία με Ferrari, το γράφει απο πίσω έχω πάρει ένα απο το καθένα προσφορά 3,24 απο mymarket. 100% αραμπικα και τα δυο λεει το κουτι

Χμμ.. Ωραία μόλις δοκιμάσεις πες γνώμη, εγώ τώρα έχω ένα θέμα υγείας και δεν έχω γεύση και να τους πάρω δεν θα καταλάβω... θα τους πάρω κάποια στιγμή πάντως..

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Χμμ.. Ωραία μόλις δοκιμάσεις πες γνώμη, εγώ τώρα έχω ένα θέμα υγείας και δεν έχω γεύση και να τους πάρω δεν θα καταλάβω... θα τους πάρω κάποια στιγμή πάντως..

Το πρωί 6 η ώρα θα δοκιμάσω μιά απο το καθένα, αν και δεν έχω μεγαλές προσδοκίες γιατί γενικά οι L'or δεν είναι του γούστου μου. Αυτό το "italian style roast" με πάει στον Starbucks Νο 11 Italian και τον Verona, μάλλον έκει πάει να χτυπήσει αλλα το βλέπω δύσκολο και λόγω τιμής (2.81) και λόγω γεύσης.

Περαστικά !

Επεξ/σία από Spanos
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...