prefuse Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 52 minutes ago, Spanos said: Έτσι ναί, αν βάλεις το μισό κουτί κάτι γίνεται 😛 Εγώ έχω βρεί το Νουνου Barista με 2,6 λιπαρά για ζεστό στο Mart με 1,5 ευρώ το 1 λίτρο, με βολεύει γιατί είναι μικρό και αν δε το πιώ όλο μικρή η ζημιά. Του 1,5 λίτρου πολύ μεγάλο και ακριβό. Έχει και ένα Alpiland σε συσκευασία 1L αλλα δε το έχω δοκιμάσει. και εγω στην αρχη πήρα το 1,5L Γαλα πλήρες 3,6% λιπαρά https://www.themart.gr/barista-s-gold-gala-makras-diarkeias-3-6-lipara-1-5lt-2111740800015.html και μετα είδα και πηρα του 1 λίτρου, Ρόφημα γάλακτος 2,6% λιπαρά https://www.themart.gr/2118771200012.html αλλα την "πατήσαμε" το ενα ειναι αγγελαδινό γάλα με 3,6% λιπαρά και το άλλο αποβουτυρομένο συμπυκνωμένο γάλα και γάλα αγγελάδος, κρέμα γάλακτος. με 2,6% λιπαρά 3 hours ago, Spanos said: Tώρα έφτιαξα ένα ristretto γιατί μπήκα στη πρίζα, το έβγαλε το αμύγδαλο, είναι ιδιαίτερος καφές αλλά δεν νομίζω οτι έχει αρκετά δυνατό σώμα για να κρατηθεί σε freddo ή με γάλα σαν cappuccino. Σίγουρα ο καλύτερος colombia που έχω δοκιμάσει, δεν έχει αυτή την έντονη οξύτητα, είναι ισορροπημένος. Θα ξαναπιώ σίγουρα, για αλλαγή, να μην πίνεις συνέχεια τα ίδια είναι καλός. Τον δοκίμασα και σε freddo και με γάλα αλλα χάνεται, πιο πολύ για σκέτος είναι. Δύο κάψουλες έβγαλαν γύρω στα 50ml, σφιχτή εκχύλιση, σχετικά νέα παρτίδα 2/24. παλι αργά θα κοιμηθω οποτε δεν άντεξα και ενω μολις είχα πιει espresso kimbo 100% arabica, έφτιαξα και ενα cappuccino με 2 costa colombian και το ρόφημα γάλακτος και δεν ειναι άσχημος.. ισως σας λείπει το σώμα και η ένταση αλλα εμενα μου άρεσε, γλυκοπικρίζει, οχι βέβαια οσο τα καλα blend που αφηνουν μια έντονη γλύκα και δεν χρειάζονται ζαχαρη, αλλα μη συγκρίνουμε ανομοια πράγματα. αυριο δοκιμή και με kimbo.. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, prefuse είπε και εγω στην αρχη πήρα το 1,5L Γαλα πλήρες 3,6% λιπαρά https://www.themart.gr/barista-s-gold-gala-makras-diarkeias-3-6-lipara-1-5lt-2111740800015.html και μετα είδα και πηρα του 1 λίτρου, Ρόφημα γάλακτος 2,6% λιπαρά https://www.themart.gr/2118771200012.html αλλα την "πατήσαμε" το ενα ειναι αγγελαδινό γάλα με 3,6% λιπαρά και το άλλο αποβουτυρομένο συμπυκνωμένο γάλα και γάλα αγγελάδος, κρέμα γάλακτος. με 2,6% λιπαρά παλι αργά θα κοιμηθω οποτε δεν άντεξα και ενω μολις είχα πιει espresso kimbo 100% arabica, έφτιαξα και ενα cappuccino με 2 costa colombian και το ρόφημα γάλακτος και δεν ειναι άσχημος.. ισως σας λείπει το σώμα και η ένταση αλλα εμενα μου άρεσε, γλυκοπικρίζει, οχι βέβαια οσο τα καλα blend που αφηνουν μια έντονη γλύκα και δεν χρειάζονται ζαχαρη, αλλα μη συγκρίνουμε ανομοια πράγματα. αυριο δοκιμή και με kimbo.. Εννοείται ότι όλα αυτά δεν είναι το κλασικό γάλα και έχουν διαφορά μέσα. Υπάρχει και το 0% σε 1L, αυτό βάζω κυρίως αλλά έχω το εξής πρόβλημα, γίνεται εντελώς αφρός και κάθεται από πάνω και με κουτάλι να ανακατέψω πάλι είναι σαν μπύρα. Εγώ θέλω κρέμα και όχι αφρό γι'αυτό πήρα να δοκιμάσω το άλλο. Πάντως με Kimbo Ristretto και το 2,6 ο cappuccino είναι πολύ "καπνιστος" αλλά έχω αυτό το πρόβλημα που μένει πάνω ο αφρός. Μου φαίνεται καλύτερο το Oatly αλλά πανάκριβο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Spanos said: Εννοείται ότι όλα αυτά δεν είναι το κλασικό γάλα και έχουν διαφορά μέσα. Υπάρχει και το 0% σε 1L, αυτό βάζω κυρίως αλλά έχω το εξής πρόβλημα, γίνεται εντελώς αφρός και κάθεται από πάνω και με κουτάλι να ανακατέψω πάλι είναι σαν μπύρα. Εγώ θέλω κρέμα και όχι αφρό γι'αυτό πήρα να δοκιμάσω το άλλο. Πάντως με Kimbo Ristretto και το 2,6 ο cappuccino είναι πολύ "καπνιστος" αλλά έχω αυτό το πρόβλημα που μένει πάνω ο αφρός. Μου φαίνεται καλύτερο το Oatly αλλά πανάκριβο. Ευχαριστώ θα το ξανδοκιμάσω, το είχα πάρει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν. Πάντως το barista gold βγάζει όμοιο κρέμα/αφρό σαν το μπλε Νουνού μακράς διάρκειας, ίσως να βγάζει λίγο παραπάνω το barista gold. Το αφήνω κάνα λεπτό (και λιγότερο), για να κάτσει λίγο η κρέμα/αφρός και μετά το γυρνάω κυκλικά για να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα η κρέμα και τέλος το βάζω στον καφέ. Όσο γάλα και να βάλω, το κάτω κάτω είναι πάντα σκέτο γάλα, όσο λιγότερο βάλω, τόσο λιγότερο γάλα θα έχει στο τέλος, αλλά πάντα έχει λίγο.. έχω την official της Nespresso.. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 17 ώρες πριν, prefuse είπε Ευχαριστώ θα το ξανδοκιμάσω, το είχα πάρει παλιότερα αλλά δεν θυμάμαι πως ήταν. Πάντως το barista gold βγάζει όμοιο κρέμα/αφρό σαν το μπλε Νουνού μακράς διάρκειας, ίσως να βγάζει λίγο παραπάνω το barista gold. Το αφήνω κάνα λεπτό (και λιγότερο), για να κάτσει λίγο η κρέμα/αφρός και μετά το γυρνάω κυκλικά για να ξεκολλήσει από τα τοιχώματα η κρέμα και τέλος το βάζω στον καφέ. Όσο γάλα και να βάλω, το κάτω κάτω είναι πάντα σκέτο γάλα, όσο λιγότερο βάλω, τόσο λιγότερο γάλα θα έχει στο τέλος, αλλά πάντα έχει λίγο.. έχω την official της Nespresso.. Εγώ έφαγα πακέτο δοκίμασα το 2,6% 1L για κρύο αφρόγαλο και βγήκε κρέμα για latte art... Βρε μήπως δε θέλει ζέσταμα και θέλει μόνο χτύπημα για να μην γίνεται σαν αφρός ξυρίσματος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geogr88 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα ,σήμερα διαπίστωσα ότι το aeroccino δεν δουλεύει μετά από 4 χρόνια. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο ή να παραμείνω σε αυτό ? Με ενδιαφέρει κυρίως ζεστό αφρόγαλα Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από geogr88 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, geogr88 είπε Καλησπέρα ,σήμερα διαπίστωσα ότι το aeroccino δεν δουλεύει μετά από 4 χρόνια. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο ή να παραμείνω σε αυτό ? Με ενδιαφέρει κυρίως ζεστό αφρόγαλα Νομίζω είναι λίγο ακριβό για αυτά που προσφέρει. Κοίτα το Pyrex sb-130. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου από Spanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pas-kos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 5 ώρες πριν, geogr88 είπε Καλησπέρα ,σήμερα διαπίστωσα ότι το aeroccino δεν δουλεύει μετά από 4 χρόνια. Έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο αξιόπιστο ή να παραμείνω σε αυτό ? Με ενδιαφέρει κυρίως ζεστό αφρόγαλα Clatronic MS 3326 Συσκευή για Ζεστό & Κρύο Αφρόγαλα με Αντικολλητική Επίστρωση 450ml Δοκιμασμένο 3 χρόνια με πολύ καλή υφή και εύκολο καθάρισμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Στις 21/9/2024 στις 4:51 ΜΜ, st@kas είπε Αν θυμάμαι καλά αυτή την παρτίδα την είχα βρει στην Χαλκηδόνα. Το έχω παρατηρήσει κάποιες φορές να μην βγάζει τόσο άρωμα Στις 21/9/2024 στις 6:25 ΜΜ, Spanos είπε Tώρα έφτιαξα ένα ristretto γιατί μπήκα στη πρίζα, το έβγαλε το αμύγδαλο, είναι ιδιαίτερος καφές αλλά δεν νομίζω οτι έχει αρκετά δυνατό σώμα για να κρατηθεί σε freddo ή με γάλα σαν cappuccino. Επανέρχομαι γιατί σήμερα πρωί πρωί έβαλα άλλη μία κάψουλα απο το ίδιο κουτί και όντως δεν έβγαλε το άρωμα καβουρδισμένου αμυγδάλου που είχε βγάλει την προηγούμενη φορά. Σε αντίθεση με τον Costa no 5 που δοκίμασα, ο οποίος είναι παρτίδα 2/24, δηλαδή αρκετά πιο φρέσκια κάψουλα και υποτίθεται είναι μεσαίου καβουρδίσματος, ένταση 5. Πως γίνεται ο ένταση 5 να βγάζει πιο πολλά αρώματα και να είναι πιο έντονος απο τον ένταση 11; Απλά έχουν μπαγιατέψει οι κάψουλες. Να σημειώσω οτι απο την Παρασκευή που ήρθαν απο την εταρεία και τους έδωσα 3 κουτιά, ένα απο κάθε γεύση που είχα δεν έχω κανένα νέο, έχουν αρχίσει τις προσφορές με 2,70 και 2,80 να ξεστοκάρουν τις παρτίδες είναι στις αποθήκες πάνω απο χρόνο και αυτά. Δε βλέπω να ακουμπάω ξανά τη συγκεκριμένη εταιρεία. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Spanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 16 λεπτά πριν, Spanos είπε Επανέρχομαι γιατί σήμερα πρωί πρωί έβαλα άλλη μία κάψουλα απο το ίδιο κουτί και όντως δεν έβγαλε το άρωμα καβουρδισμένου αμυγδάλου που είχε βγάλει την προηγούμενη φορά. Σε αντίθεση με τον Costa no 5 που δοκίμασα, ο οποίος είναι παρτίδα 2/24, δηλαδή αρκετά πιο φρέσκια κάψουλα και υποτίθεται είναι μεσαίου καβουρδίσματος, ένταση 5. Πως γίνεται ο ένταση 5 να βγάζει πιο πολλά αρώματα και να είναι πιο έντονος απο τον ένταση 11; Απλά έχουν μπαγιατέψει οι κάψουλες. Να σημειώσω οτι απο την Παρασκευή που ήρθαν απο την εταρεία και τους έδωσα 3 κουτιά, ένα απο κάθε γεύση που είχα δεν έχω κανένα νέο, έχουν αρχίσει τις προσφορές με 2,70 και 2,80 να ξεστοκάρουν τις παρτίδες είναι στις αποθήκες πάνω απο χρόνο και αυτά. Δε βλέπω να ακουμπάω ξανά τη συγκεκριμένη εταιρεία. Έχω περιέργεια τι θα σου απαντήσουν. Παλιά έβρισκα με πολύ δυσκολία προσφορά τώρα συνεχώς έχουν ανά βδομάδα. Θα τελειώσω ότι έχω σε στοκ και θα ξεκινήσω άλλη με βλεπω για kimbo 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 7 λεπτά πριν, st@kas είπε Έχω περιέργεια τι θα σου απαντήσουν. Παλιά έβρισκα με πολύ δυσκολία προσφορά τώρα συνεχώς έχουν ανά βδομάδα. Θα τελειώσω ότι έχω σε στοκ και θα ξεκινήσω άλλη με βλεπω για kimbo Πρόσεξε τις κάψουλες απο τη μεριά που είναι το ασημένιο αλουμινόχαρτο, μπορεί κάποια να είναι ξεφούσκωτη. Εντελώς πλακέ και να πατάς με το δάχτυλο και να μην είναι σαν μαξιλαράκι που επανέρχεται όπως είναι οι άλλες οι φουσκωμένες. Αυτές σύμφωνα με τη Nespresso είναι χαλασμένες. Do Nespresso capsules have an expiration date? Nespresso capsules are hermetically sealed in order to maintain the coffee at its absolute best. As a result, the coffee in the capsule is kept fresh for at least a year after production. Nespresso guarantees a shelf life of at least 2 months upon delivery of coffee capsules. You can test the freshness of a capsule by gently pressing the silver membrane. If it offers resistance, the capsule can still be used. Production and best before date can be found on every sleeve. https://www.contact.nespresso.com/faq/my/gr/detail/2810 Εδώ βλέπουμε κάψουλα που έχει ακριβώς αυτο το θέμα, η αριστερά είναι φουσκωμένη και η δεξιά είναι ξεφούσκωτη και έχει και ένα βαθούλωμα. Απο το ίδιο κουτί και οι δύο. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Spanos είπε Πρόσεξε τις κάψουλες απο τη μεριά που είναι το ασημένιο αλουμινόχαρτο, μπορεί κάποια να είναι ξεφούσκωτη. Εντελώς πλακέ και να πατάς με το δάχτυλο και να μην είναι σαν μαξιλαράκι που επανέρχεται όπως είναι οι άλλες οι φουσκωμένες. Αυτές σύμφωνα με τη Nespresso είναι χαλασμένες. Do Nespresso capsules have an expiration date? Nespresso capsules are hermetically sealed in order to maintain the coffee at its absolute best. As a result, the coffee in the capsule is kept fresh for at least a year after production. Nespresso guarantees a shelf life of at least 2 months upon delivery of coffee capsules. You can test the freshness of a capsule by gently pressing the silver membrane. If it offers resistance, the capsule can still be used. Production and best before date can be found on every sleeve. https://www.contact.nespresso.com/faq/my/gr/detail/2810 Εδώ βλέπουμε κάψουλα που έχει ακριβώς αυτο το θέμα, η αριστερά είναι φουσκωμένη και η δεξιά είναι ξεφούσκωτη και έχει και ένα βαθούλωμα. Απο το ίδιο κουτί και οι δύο. Ευχαριστώ για την πληροφορία. Η αλήθεια είναι πως το είχα παρατηρήσει αλλά δεν του έδωσα σημασία 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Spanos said: Πρόσεξε τις κάψουλες απο τη μεριά που είναι το ασημένιο αλουμινόχαρτο, μπορεί κάποια να είναι ξεφούσκωτη. Εντελώς πλακέ και να πατάς με το δάχτυλο και να μην είναι σαν μαξιλαράκι που επανέρχεται όπως είναι οι άλλες οι φουσκωμένες. Αυτές σύμφωνα με τη Nespresso είναι χαλασμένες. Do Nespresso capsules have an expiration date? Nespresso capsules are hermetically sealed in order to maintain the coffee at its absolute best. As a result, the coffee in the capsule is kept fresh for at least a year after production. Nespresso guarantees a shelf life of at least 2 months upon delivery of coffee capsules. You can test the freshness of a capsule by gently pressing the silver membrane. If it offers resistance, the capsule can still be used. Production and best before date can be found on every sleeve. https://www.contact.nespresso.com/faq/my/gr/detail/2810 Εδώ βλέπουμε κάψουλα που έχει ακριβώς αυτο το θέμα, η αριστερά είναι φουσκωμένη και η δεξιά είναι ξεφούσκωτη και έχει και ένα βαθούλωμα. Απο το ίδιο κουτί και οι δύο. Έτσι εξηγείται ότι μου άρεσε μόνο ο Colombian με strength 5 και όχι οι άλλοι Costa με strength 7, 8 και 11 αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς πήρα από 1 κουτί για δοκιμή απλά ο ένας ήταν σε συσκευασία 20αδας. Κανένας δεν βγάζει γεύση παρά μόνο ο 5. Κρίμα γιατί και εγώ δεν θα ξαναπάρω και αν και οι άλλοι κανονικά ήταν σαν τον 5 θα τους έπαιρνα συχνά. το κάθε πακέτο, έχει αρκετές ξεφουσκωτες θα δοκιμάσω στα καπάκια και μια φουσκωμένη να δω αν έχει γεύση αλλά από δω και πέρα μόνο kimbo και τσάι. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από prefuse 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, prefuse είπε Έτσι εξηγείται ότι μου άρεσε μόνο ο Colombian με strength 5 και όχι οι άλλοι Costa με strength 7, 8 και 11 αν θυμάμαι καλά. Ευτυχώς πήρα από 1 κουτί για δοκιμή απλά ο ένας ήταν σε συσκευασία 20αδας. Κανένας δεν βγάζει γεύση παρά μόνο ο 5. Κρίμα γιατί και εγώ δεν θα ξαναπάρω και αν και οι άλλοι κανονικά ήταν σαν τον 5 θα τους έπαιρνα συχνά. το κάθε πακέτο, έχει αρκετές ξεφουσκωτες θα δοκιμάσω στα καπάκια και μια φουσκωμένη να δω αν έχει γεύση αλλά από δω και πέρα μόνο kimbo και τσάι. 5,7,8,10,11 Έχω και τον 10 ο οποίος υποτίθεται είναι lungo σκούρο καβούρδισμα, είναι τόσο αδύναμος που και σε εσπρέσο που τον τράβηξα δεν κάνει τίποτα απο γεύση αν και εγώ τον Lungo τον κάνω 60ml και όχι όσο τον βγάζει η μηχανή δλδ. 90-100. Άμα τον έχουν στο ράφι και την αποθήκη πάνω απο χρόνο τι να κάνει... Την είχα πάρει κι εγώ την 20άδα του Νο 8 και μάλιστα δύο, αλλα ήταν Μάιος - Ιούνιος κάπου εκεί και ήταν πολύ ωραίες, έφτιαχνα και freddo έβγαζε κάτι σαν ξηρός καρπός, φουντούκι ή μπισκότο και μετά πάπαλα, τα επόμενα ήταν άστα να πάνε, ουδέτερα. Επεξ/σία 25 Σεπτεμβρίου από Spanos 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου Update : Costa Coffee Espresso No 8, φρέσκια παρτίδα 6/24, τιμή 2,72 Αλουμινόχαρτο - μεμβράνη, φουσκωτό, εξαιρετικά σκληρό στο πάτημα. Εκχύλιση εξαιρετικά αργή, πρώτη κάψουλα 20ml, οι άλλες δύο 25ml. Σύνολο 70ml τρείς κάψουλες. Καθόλου άρωμα κατα την εκχύλιση, που προϊδεάζει άσχημα ! Δοκιμή σκέτος απο τη μεζούρα...καμμία γεύση...👎 "Το μοναδικό του μίγμα από κόκκους Arabica και Robusta δίνουν μια ισχυρή γεύση σοκολάτας και γάλακτος, αλλά και έναν ευκολόπιοτο espresso με έντονες νότες καραμέλας και ξηρών καρπών." 👎 Παρασκεύη freddo cappuccino με γάλα Barista Gold 0%, μήπως με το γάλα βγάλει τίποτα...ουδέτερος, καμμία γεύση. Χύσιμο στο νιπτήρα και φτιάχνουμε άλλο καφέ...👎 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για οποιον προτιμαει τον καφε Lavazza εχουν βγει 2 νεοι τυποι , Roma 10 και Napoli 12..Εγω λογο οτι η καψουλα εχει πολυ γρηγορη ροη και ο καφες βγανει νερουλος δεν τις παιρνω... Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου από Miatakias 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα