prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Τι διαφορές έχουν αυτά ; Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος πήγα στην ρεσεψιόν αλλά επειδή έκλειναν δεν ήθελα να ενοχλήσω πωλήτρια και έφυγα. https://www.themart.gr/kimbo-kafes-espresso-napoli-alesmenos-250g-2119398200010.html Πήρα αυτές 3.86€ γράφει αλεσμένος αλλά στην φωτογραφία είναι κάψουλες..και κάψουλες πήρα... Και μάλλον υπάρχει και άλλος Napoli κωδικός, με 2.34€ είναι αυτός Άρα υπάρχουν 4 είδη κάψουλας στο mart? https://www.themart.gr/kimbo-kafes-espresso-aluminium-napoli-se-kapsoules-nespresso-10x55g-2121734000017.html Και γενικά έχει 4 kimbo που δείχνει ότι είναι κάψουλες αλλά στον έναν γράφει ότι είναι 250gr αλεσμένος. Γενικος μουρλουκουκου. Πάντως δεν φταίει μόνο το mart αλλά και τα γραφιστικά της kimbo που δεν ξεχωρίζουν άμεσα με χρώμα, γενικά πολύ κακη οπτική επικοινωνία, 1-2 λεπτά έψαχνα ποιος είναι ποιος και τις διάφορες στην συσκευασία, για μια πληροφορία που θα έπρεπε να διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. https://www.themart.gr/catalogsearch/result/?q=kimbo Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, prefuse είπε Τι διαφορές έχουν αυτά ; Προφανώς έχει γίνει κάποιο λάθος πήγα στην ρεσεψιόν αλλά επειδή έκλειναν δεν ήθελα να ενοχλήσω πωλήτρια και έφυγα. https://www.themart.gr/kimbo-kafes-espresso-napoli-alesmenos-250g-2119398200010.html Πήρα αυτές 3.86€ γράφει αλεσμένος αλλά στην φωτογραφία είναι κάψουλες..και κάψουλες πήρα... Και μάλλον υπάρχει και άλλος Napoli κωδικός, με 2.34€ είναι αυτός Άρα υπάρχουν 4 είδη κάψουλας στο mart? https://www.themart.gr/kimbo-kafes-espresso-aluminium-napoli-se-kapsoules-nespresso-10x55g-2121734000017.html Και γενικά έχει 4 kimbo που δείχνει ότι είναι κάψουλες αλλά στον έναν γράφει ότι είναι 250gr αλεσμένος. Γενικος μουρλουκουκου. Πάντως δεν φταίει μόνο το mart αλλά και τα γραφιστικά της kimbo που δεν ξεχωρίζουν άμεσα με χρώμα, γενικά πολύ κακη οπτική επικοινωνία, 1-2 λεπτά έψαχνα ποιος είναι ποιος και τις διάφορες στην συσκευασία, για μια πληροφορία που θα έπρεπε να διαρκεί λίγα δευτερόλεπτα. https://www.themart.gr/catalogsearch/result/?q=kimbo Αλεσμένος είναι, αφου το κουτί γράφει 250g κάτω δεξιά, απλά μοιάζει με το κουτί της κάψουλας. Δε γράφει πουθενά nespresso και δεν είναι κουτί χαρτί είναι σε κενό αέρος. Τέλος πάντων 3εις κάψουλες έχει το Mart 1. Ristretto 12/13 2. Napoli 10/13 3. Arabica 100% 9/13 Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Spanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 59 minutes ago, Spanos said: Αλεσμένος είναι, αφου το κουτί γράφει 250g κάτω δεξιά, απλά μοιάζει με το κουτί της κάψουλας. Δε γράφει πουθενά nespresso και δεν είναι κουτί χαρτί είναι σε κενό αέρος. Τέλος πάντων 3εις κάψουλες έχει το Mart 1. Ristretto 12/13 2. Napoli 10/13 3. Arabica 100% 9/13 Δεν βγάζω άκρη. Κάψουλες είνα και αυτές αλλά μάλλον όχι αλουμινίου. Η δική μου φωτογραφία είναι λίγο διαφορετική από την κόκκινη Napoli που έχει το the mart (γιατί έχει 2 Napoli, η άλλη είναι καφέ όπως και οι 2 άλλες barista και barista ristretto) Αν και αργά για καφέ δεν μπόρεσα να κρατηθώ και δοκίμασα τον barista 100% arabica 9/13 . Σούπερ καφεδάκι που μπήκε στην λίστα μαζί με τον Costa Colombian roast 100% arabica strength 5. Μέχρι στιγμής είναι αυτοί που ξεχωρίζω. Και από coffee island οι περισσότεροι (8 διαφορετικούς είχε το κατάστημα και τους πήρα όλους) δεν πίνονται... ειδικά ο decaf τους ότι χειρότερο έχω πιει μαζί με τον Starbucks Italian style roast. Όμως ο Indonesia organic έκανε την διαφορά και είναι αρκετά καλός και θα τον ξαναπάρω. Αναλυτικά για coffee island όταν ξαναδοκιμάσω από έναν γιατί τώρα δεν τους θυμάμαι όλους. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από prefuse 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 3 ώρες πριν, prefuse είπε Δεν βγάζω άκρη. Κάψουλες είνα και αυτές αλλά μάλλον όχι αλουμινίου. Η δική μου φωτογραφία είναι λίγο διαφορετική από την κόκκινη Napoli που έχει το the mart (γιατί έχει 2 Napoli, η άλλη είναι καφέ όπως και οι 2 άλλες barista και barista ristretto) Έχεις δίκιο, ο Napoli είναι σε πλαστική, μπέρδεψαν τις κούτες μάλλον στην αποθήκη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Just now, Spanos said: Έχεις δίκιο, ο Napoli είναι σε πλαστική, μπέρδεψαν τις κούτες μάλλον στην αποθήκη. Έχουν διαφορά στην γεύση πλαστική και αλουμινίου; Πολύ πιθανό να πάω να στοκαρω αν ακόμα υπάρχει η προσφορά και αν δεν αξίζει η πλαστική, να μην την ανοίξω και να την επιστρέψω, αν και μια δοκιμή δεν με χαλάει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 8 ώρες πριν, prefuse είπε Έχουν διαφορά στην γεύση πλαστική και αλουμινίου; Πολύ πιθανό να πάω να στοκαρω αν ακόμα υπάρχει η προσφορά και αν δεν αξίζει η πλαστική, να μην την ανοίξω και να την επιστρέψω, αν και μια δοκιμή δεν με χαλάει. Όχι δεν έχουν διαφορά ούτε στη γεύση, ούτε στην τιμή αλλα αυτός ο κωδικός δεν υπάρχει στο Mart, έχει στείλει λάθος κούτα η Kimbo. To Μart πουλάει τρείς γεύσεις σε αλουμινίου. 11 ώρες πριν, prefuse είπε Σούπερ καφεδάκι που μπήκε στην λίστα μαζί με τον Costa Colombian roast 100% arabica strength 5. Μέχρι στιγμής είναι αυτοί που ξεχωρίζω. Μιάς και είπες για Costa υποψιάζομαι οτι οι κάψουλες Costa που πουλάει ο Σκλαβενίτης εδώ και καιρό με 2,72 είναι χαλασμένες. Επειδή μου άρεσε κι εμένα το γεγονός οτι είναι αρωματικός πήγα και στόκαρα τον Ιούλιο 4 κουτιά Νο 7 Lungo, No 8 Espresso και No 10 Lungo, σύνολο 12 κουτιά. E λοιπόν δεν ξέρω τι γίνεται και οι κάψουλες δεν έχουν καθόλου άρωμα. Τώρα αυτή τη στιγμή έχω βάλει τριπλή κάψουλα Νο 8 Εspresso και πίνω καπουτσίνο, η εκχύλιση μια χαρά, σφιχτή απο μόνη της, όχι νερό, λιγότερο απο 30ml κάθε κάψουλα. Δοκίμασα μια γουλιά πρίν ρίξω το γάλα, απο άρωμα τίποτα, αυτή η γεύση σαν ξηρός καρπός, που γίνεται μπισκοτίλα όταν ρίχνεις το γάλα, δεν υπάρχει, είναι σαν να πίνω άχυρα, τι να πώ, να άλλαξε η γεύση μου τόσο πολύ δε νομίζω, απλά νομίζω οι κάψουλες τα έχουν παίξει και τις σκοτώνει, η λήξη τους είναι 7/25 αρα είναι πιο καινούργια παρτίδα απο αυτές που είχε πάρει και μου άρεσαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Για κοιτάξτε εδώ, οι κάψουλες έχουν ημερομηνία παραγωγής την 158 (7/6) , 180 (29/6) και την 178 (27/6) ημέρα του 23; Δηλαδή είναι μπαγιάτικες και έχουν βάλει ημερομηνία λήξης 2 χρόνια μετά; Η ημερομηνία παραγωγής ταιριάζει με την ημερομηνία λήξης αλλα είναι 2 χρόνια μετά αντί για ένα χρόνο, δηλαδή οι κάψουλες αυτές έχουν κλείσει χρόνο και γι'αυτό δεν έχουν άρωμα και τις πουλάνε 2,70; Τα νεύρα μου, έχω δώσει 30 ευρώ τζάμπα. Δοκίμασα πάλι σήμερα Νο7, Νο8 και Νο10 και απο άρωμα τίποτα, σε ποτηράκι εσπρέσο, το άφησα λίγο στην άκρη και το έβαλα στη γλώσσα ίσα ίσα. Είτε πίνεις Perla είτε αυτό είναι το ίδιο,ούτε 1 ευρώ δεν αξίζουν, οχι 2,70... 🤬🤬🤬 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου από Spanos 4 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thermaikos4 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ! https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/n-20-exclusive-capsules 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 7 minutes ago, thermaikos4 said: ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ! https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/n-20-exclusive-capsules Πάω να φτιάξω καφέ χτεςr, βάζω κάψουλα ρίχνει 10ml τελειώνει το νερό στο δοχείο. Στην ατελιερ πρέπει να βγάλεις την κάψουλα για να κάνει αποσυμπίεση αφού γεμίσεις το άδειο δοχείο. Άντε δεν πειράζει λέω και ρίχνω μία καινούρια, πατάω κουμπί ανάβει λαμπάκι descaling. Ευχούλα. Παρήγγειλα απ' έξω. Να σου τύχει αυτό με το άνθος πορτοκαλιάς να κλαις τα 6 ευρώ... *Σε όσους σας αρέσουν τα αρώματα μπορείτε να ρίξετε μια φλοίδα λεμονιού-πορτοκαλιού στο εσπρεσάκι σας (espresso romano). 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, thermaikos4 said: ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ! https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/n-20-exclusive-capsules Φίλε Thermaike φίλαθλε του ΠΑΟΚ, σε εμάς εδώ στην (συμ)πρωτεύουσα, (σκέψου πόσο κόμπλεξ έχουμε) για να μας τιμήσουν, αφού δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον πλανήτη συμπρωτεύουσα...κάνουν μια μικρή παραλλαγή στο άρωμα, κάνε εικόνα το παρακάτω.. Όταν πίνεις αυτόν τον καφέ και σπας την κρέμα, έχεις όλα αυτά τα αρώματα που πηγαίνουν από το στόμα προς τη μύτη - αυτή είναι η απόλαυση αυτού του καφέ. Φανταστείτε να πίνετε αυτόν τον καφέ στην ανατολή του ηλίου, με τον ήχο των πουλιών και την μυρωδιά του Θερμαϊκού - αυτός είναι ο N°20." 😋 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 10 ώρες πριν, thermaikos4 είπε ΠΡΟΣΦΟΡΑ! ΤΡΕΞΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ! https://www.nespresso.com/gr/el/order/capsules/original/n-20-exclusive-capsules Αλήθεια τώρα, τρία ευρώ η κάψουλα; Εγώ που θέλω 2-3 στον καφέ τι κάνω; 7 ώρες πριν, prefuse είπε Όταν πίνεις αυτόν τον καφέ και σπας την κρέμα, έχεις όλα αυτά τα αρώματα που πηγαίνουν από το στόμα προς τη μύτη - αυτή είναι η απόλαυση αυτού του καφέ. Φανταστείτε να πίνετε αυτόν τον καφέ στην ανατολή του ηλίου, με τον ήχο των πουλιών και την μυρωδιά του Θερμαϊκού - αυτός είναι ο N°20." 😋 Ε βάλε και μια μπουγάτσα να φάμε, ξεροσφύρι ο καφές; 1 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpins Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2024 στις 7:52 ΜΜ, Spanos είπε Για κοιτάξτε εδώ, οι κάψουλες έχουν ημερομηνία παραγωγής την 158 (7/6) , 180 (29/6) και την 178 (27/6) ημέρα του 23; Δηλαδή είναι μπαγιάτικες και έχουν βάλει ημερομηνία λήξης 2 χρόνια μετά; Η ημερομηνία παραγωγής ταιριάζει με την ημερομηνία λήξης αλλα είναι 2 χρόνια μετά αντί για ένα χρόνο, δηλαδή οι κάψουλες αυτές έχουν κλείσει χρόνο και γι'αυτό δεν έχουν άρωμα και τις πουλάνε 2,70; Τα νεύρα μου, έχω δώσει 30 ευρώ τζάμπα. Δοκίμασα πάλι σήμερα Νο7, Νο8 και Νο10 και απο άρωμα τίποτα, σε ποτηράκι εσπρέσο, το άφησα λίγο στην άκρη και το έβαλα στη γλώσσα ίσα ίσα. Είτε πίνεις Perla είτε αυτό είναι το ίδιο,ούτε 1 ευρώ δεν αξίζουν, οχι 2,70... 🤬🤬🤬 Κάτι γίνεται μάλλον με αυτές που έχεις πάρει. Κι εγώ αυτές που έχω λήγουν μετά από 2 χρόνια (και έχουν κλείσει 1 χρόνο τον Αύγουστο) , αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα και βγάζουν φουλ άρωμα όταν τις φτιάχνω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 7 ώρες πριν, kpins είπε Κάτι γίνεται μάλλον με αυτές που έχεις πάρει. Κι εγώ αυτές που έχω λήγουν μετά από 2 χρόνια (και έχουν κλείσει 1 χρόνο τον Αύγουστο) , αλλά δεν έχουν κανένα πρόβλημα και βγάζουν φουλ άρωμα όταν τις φτιάχνω Mίλησα με την εταιρεία και θα περάσει κάποιος να πάρει απο μία συσκευασία για να τις δούν. Πάντως και μένα όταν τις πήρα καλές ήταν, ξαφνικά χάλασαν στο 14μηνο, οπότε...πίνε γρήγορα 😀. Οι άλλες μάρκες απο κάψουλες έχουν μέγιστο 15μηνο, δηλαδή η Costa έχουν υπερτεχνολογία που κρατάει ο καφές αναλλοίωτος εκεί μέσα 2 χρόνια; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 6 hours ago, Spanos said: Mίλησα με την εταιρεία και θα περάσει κάποιος να πάρει απο μία συσκευασία για να τις δούν. Πάντως και μένα όταν τις πήρα καλές ήταν, ξαφνικά χάλασαν στο 14μηνο, οπότε...πίνε γρήγορα 😀. Οι άλλες μάρκες απο κάψουλες έχουν μέγιστο 15μηνο, δηλαδή η Costa έχουν υπερτεχνολογία που κρατάει ο καφές αναλλοίωτος εκεί μέσα 2 χρόνια; Ίσως όχι υπερτεχνολογία αλλά υπεραπληστιά.. Ας περιμένουμε να δούμε και την απάντηση της εταιρείας, ο σκλάβος ή από όπου τις αγόρασες, θα μπορούσε άραγε να αλλοιώσει τις ημερομηνίες; Αυτό που ξέρω εκ των έσω είναι ότι πχ στην εστίαση υπάρχουν μαγαζιά που αγοράζουν (φθηνότερα) προϊόντα με πολύ κοντινή ημερομηνία λήξης ή και ληγμένα λίγων ημερών και τα χρησιμοποιούν. Στις περιπτώσεις περιπτώσεις δεν θα πάθει κανένας τίποτα και έχει και μια έννοια οικολογίας, οπότε από μένα είναι δεκτό (ειδικά για μικρές επιχειρήσεις που προσφέρουν τα προϊόντα τους με χαμηλες τιμές) Στον καφέ όμως αλλάζει η γεύση και είναι θέμα. Εξάλλου τα προϊόντα δεν λήγουν την ακριβή ημερομηνία που αναγράφουν, μπορούν να χαλάσουν και πιο πριν αλλά και αρκετά πιο μετά, ανάλογα την συντήρηση, συνθήκες αποθήκευσης, ελαττωματικής συσκευασίας κτλ Επίσης υπάρχουν συγκεκριμένα φαγητά που βάζουν ότι έχει μένει από την προηγούμενη μέρα πχ στις ομελέτες γι'αυτό και κάθε μέρα δεν είναι 100% η ακριβής συνταγή και αν έχουν ταμπέλακι με συστατικά γράφουν μόνο τα βασικά.. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου από prefuse 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου Στις 16/9/2024 στις 7:52 ΜΜ, Spanos είπε Για κοιτάξτε εδώ, οι κάψουλες έχουν ημερομηνία παραγωγής την 158 (7/6) , 180 (29/6) και την 178 (27/6) ημέρα του 23; Δηλαδή είναι μπαγιάτικες και έχουν βάλει ημερομηνία λήξης 2 χρόνια μετά; Η ημερομηνία παραγωγής ταιριάζει με την ημερομηνία λήξης αλλα είναι 2 χρόνια μετά αντί για ένα χρόνο, δηλαδή οι κάψουλες αυτές έχουν κλείσει χρόνο και γι'αυτό δεν έχουν άρωμα και τις πουλάνε 2,70; Τα νεύρα μου, έχω δώσει 30 ευρώ τζάμπα. Δοκίμασα πάλι σήμερα Νο7, Νο8 και Νο10 και απο άρωμα τίποτα, σε ποτηράκι εσπρέσο, το άφησα λίγο στην άκρη και το έβαλα στη γλώσσα ίσα ίσα. Είτε πίνεις Perla είτε αυτό είναι το ίδιο,ούτε 1 ευρώ δεν αξίζουν, οχι 2,70... 🤬🤬🤬 Με έβαλες σε προβληματισμό. Έχω στοκάρει κ γω. Όταν επιστρέψω θα τσεκάρω και τις δικές μου. Είμαι περίεργος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα