Spanos Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 43 λεπτά πριν, prefuse είπε -25% σε επιλεγμένα προϊόντα καφεκοπτείου, από το Coffee Island ειχα και κατι 4€ κουπονια απο wolt.. βίαια, έθεσε σε κόμμα την οποια καταναλωτική παιδεία πέταξα κανα 25€ για να κεράσω (δηλητηριάσω πιο σωστά) φίλους, συγγενείς και κάθε φουκαριάρη παρευρισκόμενο που θα τις επιλέξει. πήρα απο ολες ενα πακέτο (μέχρι και φίλτρου) για να λέω με σιγουριά οτι ειναι 💩 😛 πειτε ποια σας άρεσε να δοκιμάσω πρώτη, μη κανετε πονηριές και μου προτείνετε την χειρότερη για αρχή.. γιατι βλέπω να λήγουν πριν δοκιμάσω τις υπολοιπες.. Κοίτα αν βάλεις αφρογαλα, μια κουταλιά σιρόπι καραμέλα, τρίψεις από πάνω σοκολάτα και στον πάτο του ποτηριού προσθέσεις μια μπάλα παγωτό βανίλια θα σου αρέσει η Euphoria. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpins Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Η Colombia τους εμένα μου αρέσει Και μου αρέσει και η Serenity 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Kimbo 100% Arabica σε αλουμινίου, υπάρχει και σε πλαστική. Αν και μέτριο καβούρδισμα απο τους πιο δυνατούς arabica που έχω πιεί και με δύο κάψουλες, χωρίς πολύ οξύτητα. Μια χαρά καφές αν δεν θες έντονο καβούρδισμα. Εκχύλιση αργή αλλα χωρίς να ζορίζει τη μηχανή, 30ml ακριβώς η κάθε κάψουλα με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις, δεν βγαίνει νερό όπως άλλες. O Cremoso λέει πιο αρωματικός απο τον Intenso, σώμα, καβούρδισμα τα ίδια, θα δείξει το απόγευμα... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου Τελικά ο Kose Cremoso είναι ίδια φάση με τον Kose Intenso, μικρές διαφορές. Αν μου έλεγες οτι πίνω Intenso δεν θα καταλάβαινα κάτι, υπάρχει μια μικρή διαφορά στον Cremoso, έχει ελάχιστα παραπάνω οξύτητα, μάλλον έχει λιγότερη robusta και λίγο παραπάνω arabica. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Θυμαστε πριν 10 μερες μια αναρτηση που ειχα κανει για ενα μαγαζι (Negozio Di Giuditta) απο εξωτερικο (Ουγγαρια) που ειχε διαφορες μαρκες που ηθελα να δοκιμασω που τις αγοραζεις μια-μια την καψουλα ξεχωριστα? Αρχικα ειχα διστασει πιθανολογωντας οτι ειναι scum site λογο πωλησης πολυ μικρων ποσοτητων καφεδων που πωλουνται σε κουτια των 50 ή 100τεμ + λογο του box now τρουπου αποστολης και γενικοτερα οτι μου απανταγαν στο messanger αμεσαμου φανηκε λιγο υποπτο.. Την προηγουμενη βδομαδα πηρα τελικα το ρισκο να παραγγηλω 102 καψουλες συνολικα στα 33ε συνολικα (23ε οι καψουλες με κουπονι -5% που μου δωσαν και 10ε μεταφορικα = 0,33/καψ.).Αμεσως μετα ην παραγγελια επικοινωνησα μεσω messanger και σε λιγα λεπτα μου στειλαν το tracking number που το εβαλα αμεσως στην αναζητηση δεματος στο site του box now και ειδα οτι οντως ο συγκεκριμενος κωδικος υπαρχει.. Εκει καταλαβα οτι δεν ειναι scum , υστερα μου στειλαν και email με link παρακολοθυθησης δεματος απο την ουγγρικη σελιδα packeta (κατι σαν τα Ουγγρικα ΕΛΤΑ) .. Σημερα , μια βδομαδα μετα απο την παραγγελια παρελαβα.. Ολα τελεια και οπως τα ειχα παραγγηλει μεχρι και την τελευταια καψ. , 26 διαφορετικοι τυποι συνολικα (οι 5 decaf) απο 7 διαφορετικες μαρκες (Moreno, Verzi , Vergnano, Covim, Toda Gattopardo,Toraldo, Passalacqua), υποψην ειχει και ολους τους τυπους απο Borbone , Lollo αλλα αυτους τους ηξερα ηδη .Οι ημερομηνιες σε καποιες καψουλες που ειδα ειναι μεγαλες , ληγουν σε κανεναν χρονο απο τωρα δηλαδη. Μαλιστα μου καναν και δωρο ενα πολυ χαριτομενο μικρο σε μεγεθως σφηνακι αλκοολ ποτηρακι Caffe Moreno (φωτο 4) καταλληλο για μενα που πινω τον μονο στα 22-25ml .Το μονο αρνητικο (δεν ειναι λαθος του μαγαζιου αλλα της εταιριας passalacqua) ειναι οτι οι 2 τυποι Passalacqua (Habanera/Helca) αντι να βγαίνουν σε συσκευασια των 100τεμ. οπως οι αντιστοιχοι Elmir/Manhoa της ιδια μαρκας βγαινουν σε συσκευασια των 25καψ. μεσα σε μια μεγαλη σακουλα , δεν ειναι η καψουλα μια-μια κλεισμενη σε σακουλακι, δηλαδη πηρα 4+4 και μου τις εστειλαν σε ενα δικο τους σακουλακι , οι καψ. ειναι προτρυπημενες απ το εργοστασιο οπως ολες αυτες που ειναι σε σακουλακι μονης δόσης με αποτελεσμα να ειναι ουσιαστικα χυμα ανοιχτες και να έχει φυγει το αρωμα/φρεσκαδα οποτε αυτους δεν θα τους λαβω και πολυ σοβαρα υποψην.. Εχει και εκπτωσεις -5% στην αρχικη τιμη συχνα..Οσους πιο πολλους παρεις , τοσο καλυτερα συμφερει π,χ τον Moreno aroma Blue , αν παρεις 1 εως 19καψ. η τιμη μοναδας ειναι 0,19ε, αν παρεις απο 20 εως 39καψ.εχει 0,18ε αν παρεις απο 40 και πανω 0,17ε. (φωτο 1) Καποιους απο αυτους τους καδεφες τους βρησκεις ειτε σε Ελλαδα ειτε απο εξωτερικο σε ιδιες και καλυτερες τιμες για αυτο πηρα να δοκιμασω απο εκει ωστε να μην δεσμευομαι να αγορασζω για τον καθε τυπο μεγαλη ποσοτητα γιατι προφανως οι περισσοτεροι απο αυτους θα ειναι ''μαπα'' , αλλα μπορει καποιοι να αξιζουν. Ενα αλλο πολυ θετικο ειναι οτι τα μεταφορικα ειναι 10ε για παραγγελίες κατω απο 88ε, απο 88ε εως 113ε πεφτει στα 6,50 και απο 113ε και πανω ειναι δωρεαν! (Φωτό 2) Θα ελεγα οτι για καποιον που θελει να δοκιμαζει καφεδες σαν κι εμενα χωρις να δεσμευεται να παιρνει μεγαλες ποσοτητες το site αυτο ειναι ταμαμ. Αρχιζω δοκιμες απο αυριο , αν δω οτι καποιος καφες απο αυτους ειναι αξιολογος θα το αναφερω.. Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου από Miatakias 11 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GEOZN8 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου Δώσε πόνο και ότι αξίζει μας λες μπράβο!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teot Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα Σε καφετιέρα Delonghi EN80 Inissia με τη αφαλάτωση (που έγινε κανονικά) τελείωσε το νερό... απο εκεί και πέρα δεν ξανατραβά νερό , ακούγεται η αντλία να δουλεύει σε κενο. Μπορώ να κάνω κάτι για να ξαναδουλέψει? Ενημέρωση Απο κάποιο λάθος χειρισμό μετα την αφαλάτωση είχε έρθει σε λειτουργεία για άδειασμα του νερού και προφανώς δεν τραβούσε απο την δεξαμενή. Επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και λύθηκε το πρόβλημα. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου από teot 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Για όποιον έχει πρόσβαση στο The Mart και θέλει Kimbo έχει τους παρακάτω στα 2,37 € KIMBO Espresso Aluminum Ristretto ΚΙΜΒΟ Espresso Aluminium Barista ΚΙΜΒΟ Espresso Aluminium Napoli 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 hours ago, jobous said: Για όποιον έχει πρόσβαση στο The Mart και θέλει Kimbo έχει τους παρακάτω στα 2,37 € KIMBO Espresso Aluminum Ristretto ΚΙΜΒΟ Espresso Aluminium Barista ΚΙΜΒΟ Espresso Aluminium Napoli Από αλλα μαγαζιά εγχώρια ή μη παίζουν φθηνότερα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, prefuse είπε Από αλλα μαγαζιά εγχώρια ή μη παίζουν φθηνότερα; Δύσκολο, ούτε η αντιπροσωπεία δεν τις έχει τόσο, εκτός αν λήγουν τον 12/24. To πιο φτηνό που έχω βρεί είναι 26,60 οι 100 αλουμινίου στην Kimbo Hellas kai 2,4 κάποιες Lungo που λήγουν 12/24. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από Spanos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Λήγουν 08/25. Τις είδα χθες. Σήμερα δοκίμασα τον Barista σε fredo αλλά είναι light για τα γούστα μου. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου από jobous 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2 ώρες πριν, jobous είπε Καλημέρα. Λήγουν 08/25. Τις είδα χθες. Σήμερα δοκίμασα τον Barista σε fredo αλλά είναι light για τα γούστα μου. Καλησπέρα, για freddo ιδανική είναι η Ristretto με 12/13 ένταση και σκούρο καβούρδισμα. Barista εννοείς τον Arabica 100% στην κίτρινη κάψουλα αλουμινίου; Ναι είναι πιο ελαφρύς με 9/13 ένταση και μέτριο προς σκούρο καβούρδισμα αλλά αρκετά αρωματικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jobous Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Spanos είπε Καλησπέρα, για freddo ιδανική είναι η Ristretto με 12/13 ένταση και σκούρο καβούρδισμα. Barista εννοείς τον Arabica 100% στην κίτρινη κάψουλα αλουμινίου; Ναι είναι πιο ελαφρύς με 9/13 ένταση και μέτριο προς σκούρο καβούρδισμα αλλά αρκετά αρωματικός. Ναι αυτόν εννοώ. Πήρα και τον Ristretto αλλά τον έχω αφήσει για την άλλη βδομάδα !!! Απλά ήθελα να δοκιμάσω τον Barista. Θα τον αφήσω για απλό ζεστό εσπρεσάκι. Τον Napoli δεν βρήκα. Θα πάω και την άλλη βδομάδα να δω... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 9 λεπτά πριν, jobous είπε Ναι αυτόν εννοώ. Πήρα και τον Ristretto αλλά τον έχω αφήσει για την άλλη βδομάδα !!! Απλά ήθελα να δοκιμάσω τον Barista. Θα τον αφήσω για απλό ζεστό εσπρεσάκι. Τον Napoli δεν βρήκα. Θα πάω και την άλλη βδομάδα να δω... Κι ο Napoli ελαφρύς είναι για freddo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου Λοιπόν η παρτίδα που έχει το Mart είναι δύο μήνες παλιότερη απο αυτή που παίρνεις όταν πάς στην Kimbo Hellas αλλα η τιμή 2,34 απο την πρώτη 10άδα είναι πολύ καλή όσο κρατάει η προσφορά, γιατί στην Kimbo την δίνουν με 2,79. Η φάση είναι ότι στα 200 μέτρα απο το Mart στο ποτάμι είναι η Kimbo... Τέλος πάντων, κάτι άλλο που είδα και δε το γνώριζα είναι ότι στο Mart έχει το Barista's Gold σε συσκευασία 1L και όχι 1,5L που έχει το Bazaar, με μόλις 1,41 οπότε κάψουλες πήγα να δώ....γάλα για αφρόγαλα πήρα...και τελικά έφτιαξα Starbucks Iced Latte με Italian Style Roast που είχα αγοράσει την προηγούμενη βδομάδα και υποτίθεται ότι δε μου άρεσε αλλα τελικά μου αρέσει... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα