αποστόλης Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 10 minutes ago, Stratosnis said: όπως σου είπαν και τα παιδιά παραπάνω. Προσθέτω και τα δικά μου σχόλια γιατί και εγώ πριν λίγο καιρό δελεάστηκα και το έψαξα, ευτυχώς με απέτρεψαν από νωρίς εδώ μέσα. Δεν ξέρω αν γίνεται να βγει πιο οικονομικό από την κάψουλα. Θα χρειαστείς έναν μύλο για να αλέθεις. Επίσης πολλές δοκιμές για να πετύχεις το κόψιμο που θες. Στην περίπτωση που σκέφτεσαι να παίρνεις αλεσμένο, ετοιμάσου να πίνεις ένα νερουλό ξέπλυμα. Άρα παπαλα. Με βλέπω να κάνω τη μεταπήδηση σε καφετιέρα τύπου Philips με ενσωματωμένο μύλο τελικά.
Stratosnis Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 45 minutes ago, αποστόλης said: Άρα παπαλα. Με βλέπω να κάνω τη μεταπήδηση σε καφετιέρα τύπου Philips με ενσωματωμένο μύλο τελικά. Έτσι πιστεύω. Φαντάζομαι το κάνεις για να βρεις το χαρμάνι που σου ταιριάζει και καλά κάνεις.
Spanos Δημοσ. 30 Αυγούστου Δημοσ. 30 Αυγούστου 7 ώρες πριν, αποστόλης είπε Άρα παπαλα. Με βλέπω να κάνω τη μεταπήδηση σε καφετιέρα τύπου Philips με ενσωματωμένο μύλο τελικά. Κοίτα τα μαχαίρια να μην είναι πλαστικά, οι Philips νομίζω είναι κεραμικά και οι Gaggia πλαστικά.
prefuse Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου (επεξεργασμένο) https://kritikos-sm.gr/search/?category=5925638c3732932795a85223&product=BUON GUSTO CAFE Λένε τίποτα αυτές οι buοn gusto? Αξίζει μια δοκιμή ή ούτε καν τώρα που είναι 1+1 στα 3.45€? Επεξ/σία 31 Αυγούστου από prefuse 1
Miatakias Δημοσ. 31 Αυγούστου Δημοσ. 31 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, prefuse είπε https://kritikos-sm.gr/search/?category=5925638c3732932795a85223&product=BUON GUSTO CAFE Λένε τίποτα αυτές οι buοn gusto? Αξίζει μια δοκιμή ή ούτε καν τώρα που είναι 1+1 στα 3.45€? δεν εχω πιει αλλα μαλλον θα ειναι μαπα οπως ολες οι φτηνες των σουπαερ μαρκετ 2 1
ktikti Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου καλημερα παιδια! εχθες πετυχα προσφορα σε καταστηματα σκλαβενιτη καψουλες lor ristreto 20αδα 5.16 eyro & 40αδα 9.80 ευρο,πολυ τιμια προσφορα και εγω αγορασα αρκετες. 3
tehgata Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) https://www.techstores.gr/el/kafetiera-espresso-bruno-3-se-1-brn-0124-1450w-19-bar-mauri.html?utm_source=Skroutz&utm_medium=xml&utm_campaign=pricecomparisson Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς κάψουλες τύπου Nespresso σε αυτή την μηχανή; Στο σπίτι έχω μια essenza Nespresso και είμαι ευχαριστημένη. Θέλω να αντικαταστήσω,στο σπίτι των γονιών μου,μια μηχανή με αλεσμένο εσπρέσσο που χάλασε. Θέλω να έχω και την δυνατότητα χρήσης κάψουλας. Αξίζει;; Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από tehgata 1
prefuse Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 18 hours ago, Miatakias said: δεν εχω πιει αλλα μαλλον θα ειναι μαπα οπως ολες οι φτηνες των σουπαερ μαρκετ Βρέθηκα έξω από κρητικό και πήρα τον gourmet, τρομάρα τους. Σαν κακός ελληνικός ήταν, βγήκε και καμμένος ίσως ήθελε λιγότερο νερό. 1 1 1
Miatakias Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Segafreddo εχει δοκιμασει κανεις? Τον ristretto ή τον Arabics σκευτομαι απο σουπαρ μαρκετ στα 2,69ε αλλα καποιος ειχε γραψει τα χειροτερα για τον ριστρεττο εδω θυμαμαι.. 1
tehgata Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 1 ώρα πριν, Miatakias είπε Segafreddo εχει δοκιμασει κανεις? Τον ristretto ή τον Arabics σκευτομαι απο σουπαρ μαρκετ στα 2,69ε αλλα καποιος ειχε γραψει τα χειροτερα για τον ριστρεττο εδω θυμαμαι.. Τον ristretto δοκίμασα παλιότερα, ότι χειρότερο ούτε γεύση,ούτε άρωμα... 2 2
Spanos Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, tehgata είπε https://www.techstores.gr/el/kafetiera-espresso-bruno-3-se-1-brn-0124-1450w-19-bar-mauri.html?utm_source=Skroutz&utm_medium=xml&utm_campaign=pricecomparisson Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς κάψουλες τύπου Nespresso σε αυτή την μηχανή; Στο σπίτι έχω μια essenza Nespresso και είμαι ευχαριστημένη. Θέλω να αντικαταστήσω,στο σπίτι των γονιών μου,μια μηχανή με αλεσμένο εσπρέσσο που χάλασε. Θέλω να έχω και την δυνατότητα χρήσης κάψουλας. Αξίζει;; Οι κριτικές στο Skroutz λένε καλά λόγια, βέβαια ο καθένας έχει τα δικά του κριτήρια. Το ότι παίρνει δύο ειδών κάψουλες είναι καλό, για αλεσμένο δεν έχω μεγάλες προσδοκίες, εξαρτάται και απο τη μηχανή που θες να αντικαταστήσεις, αν ήταν καμμία της πλάκας ή καλή. Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου από Spanos 1
ktikti Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 6 ώρες πριν, Miatakias είπε Segafreddo εχει δοκιμασει κανεις? Τον ristretto ή τον Arabics σκευτομαι απο σουπαρ μαρκετ στα 2,69ε αλλα καποιος ειχε γραψει τα χειροτερα για τον ριστρεττο εδω θυμαμαι.. και τσαμπα να στις δωσουν μην της παρεις.οτι χειροτερο και τελιως αγευστες 1 1
djcat Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 16 ώρες πριν, Miatakias είπε Segafreddo εχει δοκιμασει κανεις? Τον ristretto ή τον Arabics σκευτομαι απο σουπαρ μαρκετ στα 2,69ε αλλα καποιος ειχε γραψει τα χειροτερα για τον ριστρεττο εδω θυμαμαι.. classico και Arabica έχω δοκιμάσει και τις χάρισα τις κάψουλες... 1 1
prefuse Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) -25% σε επιλεγμένα προϊόντα καφεκοπτείου, από το Coffee Island ειχα και κατι 4€ κουπονια απο wolt.. βίαια, έθεσε σε κώμα την οποια καταναλωτική παιδεία πέταξα κανα 25€ για να κεράσω (δηλητηριάσω πιο σωστά) φίλους, συγγενείς και κάθε φουκαριάρη παρευρισκόμενο που θα τις επιλέξει. πήρα απο ολες ενα πακέτο (μέχρι και φίλτρου) για να λέω με σιγουριά οτι ειναι 💩 😛 πειτε ποια σας άρεσε να δοκιμάσω πρώτη, μη κανετε πονηριές και μου προτείνετε την χειρότερη για αρχή.. γιατι βλέπω να λήγουν πριν δοκιμάσω τις υπολοιπες.. Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου από prefuse 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα