Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως στο link που εβαλα επανω απο amazon.it δινουν πακετο των 120/καψ ολα μαζι με τα μεταφορικα 37ε δηλαδη 0,31/καψ. αλλα δεν ειναι το full tasting kit με τους 8 τυπους που περιλαμβανει και decaf αλλα εχει 4 τυπους: cremoso 4, melodico 9 , intenso 10 , intrepido 13 ..

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 2
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, Miatakias είπε

Παντως στο link που εβαλα επανω απο amazon.it δινουν πακετο των 120/καψ ολα μαζι με τα μεταφορικα 37ε δηλαδη 0,31/καψ. αλλα δεν ειναι το full tasting kit με τους 8 τυπους που περιλαμβανει και decaf αλλα εχει 4 τυπους: cremoso 4, melodico 9 , intenso 10 , intrepido 13 ..

Δε το λες και φτηνά, τώρα φορτωσα στο σκλάβο έχει 2,7 τους Κώστα 

• Like 2

5 ώρες πριν, Miatakias είπε

Από Ελλάδα τις βρήκες τόσο?με μεταφορικά η χωρίς?

Απο εξω μαλλον ερχονται αλλα λεει δωρεαν μεταφορικα https://cellinicaffe.com/el-gr/pages/promo-kit-degustazione-80capsule-el

image.png.faafbd28a04eb7ac3cd29f9fda7bda5c.png

3 ώρες πριν, Spanos είπε

Artisti Caffe, 70%A - 30%R

https://www.artisticaffe.gr/c/kapsoyles-espresso/symbates-nespresso/

Αλλά άμα μου θέλουν 20€ για 50 κάψουλες, δηλαδή 4€ η κάψουλα τότε κλάιν Μάιν.

Καλος τον εχω παρει καποιες φορες  ειναι αλλα η τιμη ανεβαινει γιατι και καλα εχει μεσα την ζαχαρη και τα ξυλακια ανακατεματος 

• Like 2

1 ώρα πριν, villasg είπε

Καλος τον εχω παρει καποιες φορες  ειναι αλλα η τιμη ανεβαινει γιατι και καλα εχει μεσα την ζαχαρη και τα ξυλακια ανακατεματος 

Ωπ τώρα το είδα οτι έχει μέσα 50 φακελάκια ζάχαρη και 50 στίκ, τα οποία βέβαια κοστίζουν γύρω στο 0,015 το φακελάκι αρα τα 50 έχουν 0.75 cents σε τιμές σκρούτζ😛

1 ώρα πριν, villasg είπε

Απο εξω μαλλον ερχονται αλλα λεει δωρεαν μεταφορικα https://cellinicaffe.com/el-gr/pages/promo-kit-degustazione-80capsule-el

image.png.faafbd28a04eb7ac3cd29f9fda7bda5c.png

Σε αυτό το link τον δείχνει εξαντλημένο, αν πας κατω στα προϊόντα/κάψουλες Nespresso  τον δείχνει διαθέσιμο στα 28ε + 5ε μεταφορικά για Ελλάδα σε μένα 

• Like 1
  • Thanks 1

Ο καφές αυτός ενώ δεν μου άρεσε σαν freddo, με προσθήκη παγωμένου αφρογάλακτος, δηλαδή σαν iced latte πραγματικά είναι εντελώς διαφορετικός και βγάζει μια γεύση σαν ξηρός καρπός, όπως αυτή που βγάζει ο Costa No8, αλλά πιο δυνατή και κοστίζουν 1,49 οι 10 κάψουλες ! Δηλαδή Kosè Intenso κόστος 0,30 ο καφές με δύο κάψουλες σύν το γάλα 0.10, 40 λεπτά ο καφές και είναι και τούμπανο.

image.jpeg.1b35ee4ee4af5d7ad7fef9ac770413cf.jpeg

• Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι και το ρεύμα, για να παραχθεί το προϊόν του αφρογάλακτος και του καφέ, συν κάποια λίτρα τρεχούμενου νερού για να ξεπλύνεις τα σκεύη.

Πού το πας αυτό; 

4 minutes ago, Spanos said:

κόστος 0,30 ο καφές με δύο κάψουλες σύν το γάλα 0.10, 40 λεπτά ο καφές

Επεξ/σία από MauroPaltoudias
  • Haha 2

5 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

Είναι και το ρεύμα, για να παραχθεί το προϊόν του αφρογάλακτος και του καφέ, συν κάποια λίτρα τρεχούμενου νερού για να ξεπλύνεις τα σκεύη.

Πού το πας αυτό; 

Τώρα έβαλα Novo και κάνει 10 λεπτά το γάλα, την επόμενη που θα βάλω Oatly και θα κοστίσει 0,25 το γάλα τη μαμήσαμε 😛

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@Spanos Πέρα από την πλάκα, από το χρώμα και μόνο (blu) ρομπουστίζει πιθανολογώ, η κάψουλα. 

ΥΓ Βάλε βρε άνθρωπε ΝΟΥΝΟΥ Φάμιλι πλήρες. Κάθεσαι και σπας τα @@ σου..

Δοκιμασμένη συνταγή.

Για freddo ψάξε κάτι σε μονοποικιλιακούς αν βρεις. Για caldo (ζεστό) και ο robusta μια χαρά είναι.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε

@Spanos Πέρα από την πλάκα, από το χρώμα και μόνο (blu) ρομπουστίζει πιθανολογώ, η κάψουλα. 

ΥΓ Βάλε βρε άνθρωπε ΝΟΥΝΟΥ Φάμιλι πλήρες. Κάθεσαι και σπας τα @@ σου..

Δοκιμασμένη συνταγή.

Για freddo ψάξε κάτι σε μονοποικιλιακούς αν βρεις. Για caldo (ζεστό) και ο robusta μια χαρά είναι.

Δε μου αρέσουν οι μονοποικιλιακοί και οι καφέδες με οξύτητα, θέλω τη robusta μου μέσα ,να είναι όσο πιο ναπολιτάνικος γίνεται. Νουνου family; Ακριβό, αν είναι να πάρω αυτό παίρνω και το baristas gold και πέρα απο αυτό δεν θα προλάβω να καταναλώσω 1,5L σε 5 ημέρες που κρατάει στο ψυγείο, γύρω στα 75ml ανα καφέ βάζω κι αν βάλω γιατί δεν κάνω όλους τους καφέδες με γάλα. Ειδικά το πρωί που βαριέμαι. Οπότε παίρνω το Novo Barista που κάνει 1,35 και κάνα Oatly για τη γυναίκα που δεν πίνει γάλα και βάζω κι εγώ για να μην πεταχτεί.

Επεξ/σία από Spanos
  • Like 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 hours ago, Spanos said:

θέλω τη robusta μου μέσα ,να είναι όσο πιο ναπολιτάνικος γίνεται.

Ε και γιατί δεν παίρνεις borbone; Λογικά ο @Miatakias θα έχει αναφέρει κάτι επ' αυτού (δεν έχω διαβάσει τις δύο τελευταίες σελίδες ομολογουμένως). Για Napule βλέπεις borbone, kimbo, passalacqua και - αν και όχι made in Ναπουλε, αλλά Πιεμοντέζικος, ήτοι πλησίον του Τορίνο - κοιτάζεις και για Vergnano (είδα φέτος - μετά από 19 χρόνια από την τελευταία φορά που είχα πάει στη Νάπουλε - ότι πίνουν πολύ και αυτόν). Υπήρχε και ο Caffen, εξίσου Ναπουλεταν, αλλά αυτός είναι εντελώς δυσεύρετος (πάρα πολύ καλός καφές κατ' εμέ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Ε και γιατί δεν παίρνεις borbone; Λογικά ο @Miatakias θα έχει αναφέρει κάτι επ' αυτού (δεν έχω διαβάσει τις δύο τελευταίες σελίδες ομολογουμένως). Για Napule βλέπεις borbone, kimbo, passalacqua και - αν και όχι made in Ναπουλε, αλλά Πιεμοντέζικος, ήτοι πλησίον του Τορίνο - κοιτάζεις και για Vergnano (είδα φέτος - μετά από 19 χρόνια από την τελευταία φορά που είχα πάει - ότι πίνουν πολύ και αυτόν). Υπήρχε και ο Caffen, εξίσου Ναπουλεταν, αλλά αυτός είναι εντελώς δυσεύρετος (πάρα πολύ καλός καφές κατ' εμέ).

Καλησπερα , εχω δώσει στον spanos ηδη Borbone που πηρα απο Italaroma, Nero/Rosso σε πλαστικη και απ τις νεες αλουμινιου: Crema classica (Blu),Vrema Superiore (oro) , 100% arabica (Kikka) και dek..

Ο Lollo caffe ειδικα ο Nero μ αρεσει και ο decaf απο ναπολιτανικους..

Τον Caffen δεν τον ηξερα αλλα δεν μπορεις να τον βρεις ελλαδα και απο το ιταλικο site δεν στελνουν εξωτερικο ειδα

Τωρα ο vergnano εχει καλη φημη στην  Ιταλια αλλα εκτος που ειναι ακριβος εχει κακιστη καψουλα οταν ειχα παρει εναν τυπο (τον εφερνε τοτε το MyMarket!) νομιζω ο intenso, σαν καφες μου ψιλοαρεσε θυμαμαι αλλα ειχε μια αθλια καψουλα , ηταν πλαστικη και μαλιστα διαφημιζεται οτι ειναι απο βιοδιασπομενο πλαστικο για το περιβαλλον κτλ. το θεμα δεν ηταν το πλαστικο μερος της καψουλας αλλα το αλουμινοχαρτο που δεν ηταν αλουμινοχαρτο αλλα ενα ειδος χοντρου χαρτιου σαν λεπτο χαρτονι (κι αυτο στη λογικη για καλυτερο περιβαλλον) το οποιο ηταν πολυ σκληρο να τρυπηθει απ την μηχανη οταν εκλεινες το κλειστρο (δεν τερματιζε ευκολα στο κουμπομα και δεν το καταλαβαινες ευκολα)  σε 2 καψουλες ειχε ως αποτελεσμα κατα την εκχυλιση να ξεκουμποσει αποτομα το κλειστρο (σαν μια μικρη ''εκρηξη'' γινοταν με ολη αυτην την πιεση των 15 bar) και φοβηθηκα μην παθει τιποτε η μηχανη τοτε και αν θυμαμαι πεταξα τις 2-3 τελευταιες για αυτον τον λογο. Θα ηθελα να ξαναδοκιμασω αλλα ειναι και σχετικα ακριβες , σε online shop υπάρχουν 4 τυποι στα 3,90ε η 10αδα..

Τωρα πηρα και Passalacqua τους 2 βασικους τυπους απο ιταλικο αμαζον γυρω στα 30ε/100αδα (Elmir 80% robusta - arabica 20%, Manhoa 20% robusta , 80% arabica) μ αρεσουν αρκετα και οι 2 αλλα τους ηθελα πιο δυνατους με περισσοτερη κρεμα, ειναι αρκετα γλυκοι και οι 2 , προτιμω τον Manhoa που ειναι πιο φρουτωδης και λουλουδατος, πραγματικα εχει ωραια βαθια αρωματα και καταλαβαινεις οτι πινεις ποιοτικο καφε αλλα οπως ειπα τους ηθελα με πιο εντονη γευση..

Ελληνικο μαγαζι εχει φερει και τους αλλους 2 τυπους που βγαζει ο passalacqua τον Helca και τον Habanera,  μειγματα και αυτοι με πιο πολυ arabica αλλα ειναι πολυ ακριβοι , σχεδον 12ε η συσκευασια των 25καψ. (0,50/καψ.) οποτε δεν παιρνω..

dsds.jpg

ScreenShot_20240808160844.png

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 2
  • Thanks 1

13 minutes ago, Miatakias said:

Τον Caffen δεν τον ηξερα αλλα δεν μπορεις να τον βρεις ελλαδα και απο το ιταλικο site δεν στελνουν εξωτερικο ειδα

Μια χαρά στέλνουν (εάν ξέρει από πού να παραγγείλεις). Απλώς κοστίζει ο κούκος αηδόνι.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να αναφέρω ότι καμιά φορά σκεφτόμαστε πολύπλοκα χωρίς λόγο.

Είχαν χάσει τον κάδο κάψουλας από την τωρινή μηχανή Krups Nespresso και το δοχείο νερού έσταζε σε μια παρατημένη, παλιότερη μηχανή Nespresso που ήταν παροπλισμένη αρκετά χρόνια..

Μπήκα λοιπόν να τα ψάξω σε skroutz, best price, ebay κτλ για να δω πόσο κοστίζουν και αν αξίζει να τα αγοράσω ή να πάρω μια καινούργια μηχανή.

Στο ebay ο φθηνότερος είχε τον κάδο 12€ με 4€ μεταφορικά και το δοχείο νερού 9€ με 3€ μεταφορικά από skroutz/bestprice...

Δεν ξέρω τι αναλαμπή είχα και μπήκα στο chat της Nespresso να δω πόσο ακριβότερα θα το έχουν αφού είχα την (παντελώς λανθασμένη) αίσθηση ότι η Nespresso είναι σε όλα πολύ ακριβή...

Τέρμα λάθος μου...σούπερ ευγενικό προσωπικό, άμεση εξυπηρέτηση στην πόρτα μου, με όποιο μέθοδο πληρωμής ήθελα και στο 1/4 των "φθηνότερων" που είχα βρεί..

3€ ο κάδος κάψουλας και 4€ το δοχείο νερού τελική τιμή...

Αφού ντράπηκα, που δεν έκανα  παραγγελία κάψουλες, καθώς σε κάθε επικοινωνία σε ρώτανε (πατάτες κόκα κόλα θα θέλατε;..) και οι παραγγελίες ήταν 2, μιας και ο κάδος κάψουλας χάθηκε 2-3 μέρες μετά  την παραγγελία του δοχείου νερού.

Οπότε να τα γράφουμε και αυτά. Εκπληκτικό support και εξυπηρέτηση και στις φθηνότερες τιμές της αγοράς.

Καλός ο πρόλογος Ε;

Αν δεν σας κάνει κόπο, προτείνετε ποιες κάψουλες Nespresso, κατά την γνώμη σας  αξίζουν..

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από prefuse
  • Like 2
  • Thanks 1

9 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε

Ε και γιατί δεν παίρνεις borbone; Λογικά ο @Miatakias θα έχει αναφέρει κάτι επ' αυτού (δεν έχω διαβάσει τις δύο τελευταίες σελίδες ομολογουμένως). Για Napule βλέπεις borbone, kimbo, passalacqua και - αν και όχι made in Ναπουλε, αλλά Πιεμοντέζικος, ήτοι πλησίον του Τορίνο - κοιτάζεις και για Vergnano (είδα φέτος - μετά από 19 χρόνια από την τελευταία φορά που είχα πάει στη Νάπουλε - ότι πίνουν πολύ και αυτόν). Υπήρχε και ο Caffen, εξίσου Ναπουλεταν, αλλά αυτός είναι εντελώς δυσεύρετος (πάρα πολύ καλός καφές κατ' εμέ).

Aν έβρισκα θα έπινα Lollo Nero, αφου δε βρίσκω πίνω Kimbo την κάψουλα Ristretto, μου αρέσει και ο Elmir αλλα με χαλάει η κάψουλα. Ο Vergnano έχει αγοραστεί απο την κόκα κόλα, όπως και ο Costa, οχι οτι λέει κάτι. Απο κεί και πέρα απο τον βασικό καφέ που είναι ο Kimbo, πίνω και Costa και Starbucks και Lavazza για αλλαγή και οπvσδήποτε το πρωί μια κούπα διπλό lungo.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...