Vangelis_D9 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, billdanos είπε Εγώ τις βρήκα στα ΑΒ. Α ωραία γιατί σε Γαλαξία και Σκλαβενίτη δεν πήρα χαμπάρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Bλέπω έχει όλη τη σειρά (classico, lungo, forte, intenso) στα 0,43€/κάψουλα https://www.ab.gr/click2shop/Proino-snacking-and-rofimata/Kafes/Kapsoyles/KAPsOYLES-KAFE-CLASSICO-10-X5-7-GR/p/7522150 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 ώρες πριν, billdanos είπε Η Dimello κάνει μια "παπάτζα" αναγράφοντας στο ράφι του super market που είναι κάψουλες αλουμινίου, ενώ είναι από πλαστικό και το μόνο αλουμίνιο βρίσκεται στο καπάκι τους... Οι καινούργιες illy συμβατές με nespresso που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι πολύ καλές για τα δικά μου γούστα. η dimello σαν εταιρεια σε μαγαζια μου αρεσε παρα πολυ ο καφες της πηρα καψουλες και απογοητεύτηκα, illy den εχω βρει αλλα θα παρω αν βρω δοκιμασα και starbucks μεγαλη φολλα Επισης να ρωτησω και κατι αλλο οταν κανω ζεστο καπουτσινο σχεδν ολες μου αρεσουν στον κρυο εσπρεσσο ομως ελαχιστες , το παθενετε και εσεις η μονο εγω ειμαι ο περιεργος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 46 minutes ago, speedman_26 said: Ποιες θεωρείς τοπ 3 για nespresso κάψουλες 1. Nespresso 2. illy 3. Starbucks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ήρθα κι εγώ στο club. Σας χαιρετώ. Πήρα με την πρόσφατη προσφορά της Nespresso την Citiz & Milk μαζί με 300 κάψουλες στα 167 ευρώ. Έφτιαξα ένα espressάκι "Livanto" το πρωί, πωωω, τι θεϊκό άρωμα ήταν αυτό; Ούτε σε μαγαζί δε μου κάνουν τέτοιο καφέ. Αλλά έκανα κι ένα lungo "fortissio" τώρα, meh. Φίλε @billdanos ισχύει ακόμα η πρόταση για το κίτρινο της ΔΕΛΤΑ; Ή έχεις βρεις καλύτερο; Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Haldol Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 5 minutes ago, Haldol said: Ήρθα κι εγώ στο club. Σας χαιρετώ. Πήρα με την πρόσφατη προσφορά της Nespresso την Citiz & Milk μαζί με 300 κάψουλες στα 167 ευρώ. Έφτιαξα ένα espressάκι "Livanto" το πρωί, πωωω, τι θεϊκό άρωμα ήταν αυτό; Ούτε σε μαγαζί δε μου κάνουν τέτοιο καφέ. Αλλά έκανα κι ένα lungo "fortissio" τώρα, meh. Φίλε @billdanos ισχύει ακόμα η πρόταση για το κίτρινο της ΔΕΛΤΑ; Ή έχεις βρεις καλύτερο; Σταθερά κίτρινο Δέλτα για πάντα. Αν το σταματήσουν θα κόψω τον καφέ... 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Haldol Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 λεπτά πριν, billdanos είπε Σταθερά κίτρινο Δέλτα για πάντα. Αν το σταματήσουν θα κόψω τον καφέ... 😛 Χαχαχα έπος. Σ' ευχαριστώ Θα πάρω να πάρω άμεσα, ο cappucino είναι ο αγαπημένος μου καφές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 1 ώρα πριν, billdanos είπε 1. Nespresso 2. illy 3. Starbucks Στα πρώτα δύο συμφωνώ. Στο 3 εννοείς τα καινούργια starbucks που βγήκαν πριν μερικούς μήνες στα supermarket ή τις κάψουλες που έδιναν (και ίσως δίνουν) τα σταρμπακς στα μαγαζιά τους; Τις βρήκα το ίδιο καμένες και πικρές όπως τον καφέ που προσφέρουν παγκοσμίως στα μαγαζιά, με το χαρακτηριστικό roast που πάει πέρα από το dark και είναι σχεδόν charred. Ίσως με ζάχαρη και γάλα να ήταν καλύτερες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 43 minutes ago, Speculoos said: Στα πρώτα δύο συμφωνώ. Στο 3 εννοείς τα καινούργια starbucks που βγήκαν πριν μερικούς μήνες στα supermarket ή τις κάψουλες που έδιναν (και ίσως δίνουν) τα σταρμπακς στα μαγαζιά τους; Τις βρήκα το ίδιο καμένες και πικρές όπως τον καφέ που προσφέρουν παγκοσμίως στα μαγαζιά, με το χαρακτηριστικό roast που πάει πέρα από το dark και είναι σχεδόν charred. Ίσως με ζάχαρη και γάλα να ήταν καλύτερες Όχι αυτές που είχαν παλιά στα καταστήματά τους και ήταν αηδία... Οι νέες που έχουν στα super market είναι πολύ καλύτερες και βασικά δεν είναι απλά συμβατές με nespresso αλλά τις φτιάχνει η ίδια η Nespresso από τότε που η Nestle εξαγόρασε τα Starbucks (ή κάτι τέτοιο)! 1 hour ago, Haldol said: Χαχαχα έπος. Σ' ευχαριστώ Θα πάρω να πάρω άμεσα, ο cappucino είναι ο αγαπημένος μου καφές. Το συγκεκριμένο γάλα κάνει το τέλειο ζεστό αφρόγαλα καθώς και τέλειο κρύο αφρόγαλα! Το aeroccino όμως είναι τέλειο κυρίως για το ζεστό μόνο ενώ αν θες σφιχτό κρύο, πρέπει να πάρεις ένα δυνατό μιξεράκι χειρός με καλώδιο (όχι με μπαταρίες) με το οποίο το κίτρινο Δελτα γίνεται σχεδόν ...σαντιγύ! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ τις starbucks που δοκίμασα πριν 1 μήνα ήταν επιεικώς απαράδεκτες.. όπως ακριβώς είπε ο φίλος πιο πάνω, όχι απλά roasted αλλά καμένες. Είχα υψηλές προσδοκίες αλλά... Βέβαια εμένα δεν μου αρέσει ο roasted καφές έτσι και αλλιώς, προτιμώ τις πιο απαλές γεύσεις (δεν εννοώ ένταση) οπότε ίσως δεν είμαι και τόσο αντικειμενικός αλλά μου φάνηκε πιο καβουρδισμένη η γεύση απ όσους έχω δοκιμάσει ως τώρα και έχω δοκιμάσει πολλούς. Τώρα αν πέτυχα καμιά παλιά παρτίδα δεν ξέρω... Άσχετο, όπως έχω ξαναπεί στο παρελθόν, άψογο αφρόγαλα κάνει το light του Γαλαξία.. προσωπικά αυτό παίρνω τα τελευταία χρόνια και δεν το αλλάζω με τίποτα Το aeroccino όντως κάνει για το ζεστό μόνο... κρύο κάνω μόνο με πολύ καλό επιτραπέζιο μίξερ Επεξ/σία 19 Φεβρουαρίου 2020 από Craven Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
snoopycrete Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 4 ώρες πριν, billdanos είπε Σταθερά κίτρινο Δέλτα για πάντα. Αν το σταματήσουν θα κόψω τον καφέ... 😛 Το κίτρινο Δέλτα ειναι αυτό που λέει χωρίς λακτόζη;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sarakinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Ζεστό γάλα θέλει πλήρες συν μια τζούρα εβαπορέ. Για κρύο θέλει γάλα από ψυγείο με χαμηλά λιπαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
john_petrucci7 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 11 ώρες πριν, tsakonas είπε Το δοκίμασες και δε σου άρεσε; γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. Τις έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσαν. Επίσης αντικειμενικο είναι αυτό που λέω. Μόνο κάτι φούρνοι στις εθνικές οδούς τον πουλάνε. Αν σου αρέσει εσένα πάω πάσο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 6 ώρες πριν, speedman_26 είπε Ποιες θεωρείς τοπ 3 για nespresso κάψουλες 1. Nespresso ειδικα τις Limited editions 2. illy 3. Lor ( colombia - ristreto) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2020 54 minutes ago, snoopycrete said: Το κίτρινο Δέλτα ειναι αυτό που λέει χωρίς λακτόζη;; Ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα