Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 ώρες πριν, Spanos είπε

Δοκίμασα τον Elmir, πολύ αργή ροή, ειδικά η δεύτερη κάψουλα έπεσε σταγόνα σταγόνα αλλά έβγαλαν ακριβώς 30 + 30 ml. Σαν καφές μου άρεσε γιατί έχει πολύ μεγάλη ισορροπία και πίνεται πολύ ευχάριστα χωρίς να χάνει σε δύναμη.

Είναι ισορροπημένος όπως είπες, ο άλλος passalacqua ο Manhoa,έχει πιο πολύ Arabica , είναι πιο ελαφρύς έχει όμως πιο χαρακτηριστική γεύση..Η κάψουλα όπως είδες είναι η αδιαφανή όπως αυτή του Kimbo σε πλαστική/σακουλάκι...Δεν είναι και η καλύτερη κάψουλα...

• Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

13 λεπτά πριν, Miatakias είπε

Είναι ισορροπημένος όπως είπες, ο άλλος passalacqua ο Manhoa,έχει πιο πολύ Arabica , είναι πιο ελαφρύς έχει όμως πιο χαρακτηριστική γεύση..Η κάψουλα όπως είδες είναι η αδιαφανή όπως αυτή του Kimbo σε πλαστική/σακουλάκι...Δεν είναι και η καλύτερη κάψουλα...

Καλύτερα από το να τρέχει ανεξέλεγκτα και να μην προλαβαίνεις ούτε το κουμπί να πατήσεις. Κάνει καλύτερη κρέμα και δεν είναι νερό.

Η κάψουλα ναι είναι σαν τον Kimbo Pompei αλλά διαφορετική ροή. Από ότι έχω καταλάβει το εργοστάσιο με τις κάψουλες είναι ίδιο για όλους τους Ιταλούς, πάνε το χαρμάνι τους και το συσκευάζουν εκεί.

• Like 1

1 ώρα πριν, prefuse είπε

Είναι εύκολο κάποιο λινκ;

https://www.skroutz.gr/s/17968088/Alpina-Metalliko-Stand-Apothikeysis-gia-30-Kapsoules-6-5x10x20-5cm-06952.html

https://www.hellas-tech.gr/product/74365/alpina-switzerland-diorganwtis-metalliki-basi-16-5x10x20.html?src=xml&ref=2

Βασικά πήγα να πάρω άλλο πράγμα και το είδα μπροστά μου. H μία σειρά ήταν πολύ σφιχτή, το έκανα λίγο με το χέρι και άνοιξε, όλα καλά.

21 ώρες πριν, Miatakias είπε

Σίγουρα είναι πιο ελαφρύς ο Manhoa; Εμένα μου φαίνεται ένα τσίκ πιο δυνατός, λιγότερο ισορροπημένος και μου βγάζει στο τέλος μια γεύση στη γλώσσα σαν μπαχαρικό.

• Like 1

2 ώρες πριν, Spanos είπε

https://www.skroutz.gr/s/17968088/Alpina-Metalliko-Stand-Apothikeysis-gia-30-Kapsoules-6-5x10x20-5cm-06952.html

https://www.hellas-tech.gr/product/74365/alpina-switzerland-diorganwtis-metalliki-basi-16-5x10x20.html?src=xml&ref=2

Βασικά πήγα να πάρω άλλο πράγμα και το είδα μπροστά μου. H μία σειρά ήταν πολύ σφιχτή, το έκανα λίγο με το χέρι και άνοιξε, όλα καλά.

Σίγουρα είναι πιο ελαφρύς ο Manhoa; Εμένα μου φαίνεται ένα τσίκ πιο δυνατός, λιγότερο ισορροπημένος και μου βγάζει στο τέλος μια γεύση στη γλώσσα σαν μπαχαρικό.

Ο Manhoa εμένα στην επιγευση μου φέρνει φρουτένια και λουλουδένια γεύση... Θεωρείτικα ναι είναι πιο ελαφρύς καθώς είναι 75% Arabica και 25% robusta  ο Elmir είναι το αντίθετο...

• Like 2
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Spanos said:

Πόσο; 5,30 θήκη για 30 κάψουλες

Screenshot_2024-07-23-16-35-38-962_com_miui.gallery-edit.jpg.f8159772d9e5212d39fa36c3ef8a320c.jpg

2 ευρω, 80 καψουλες.

3809aba8-223a-4fe7-ab18-dd260d945964.jfif 6e617853-e8d0-4536-9f14-aaaf79b83456.jfif

Επεξ/σία από sleepychris
  • Haha 1

46 λεπτά πριν, prefuse είπε

οι Jakobs Balance, Lungo Intenso, Espresso Intenso και Espresso Ristretto λενε τιποτα, τωρα ειναι κατω απο 0.30 λεπτα..

O Balance είναι με μισή καφεινη ανά κάψουλα, αυτή την ιδιαιτερότητα έχει. Οι άλλοι δε με ενθουσίασαν.

16 minutes ago, Spanos said:

O Balance είναι με μισή καφεινη ανά κάψουλα, αυτή την ιδιαιτερότητα έχει. Οι άλλοι δε με ενθουσίασαν.

Με βλέπω να παίρνω από μια 10αδα από όλους, εκτός του balance που βρήκα μόνο 20αδα, αλλά αφού λες ότι αξίζει ο συγκεκριμένος θα τους πάρω.

Δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχει τις επιλογές καταστημάτων που έχει Αθήνα ή τουλάχιστον δεν τις γνωρίζω εγώ, αλλιώς θα δοκίμαζα και kimbo και άλλους.

• Like 1

2 ώρες πριν, prefuse είπε

Με βλέπω να παίρνω από μια 10αδα από όλους, εκτός του balance που βρήκα μόνο 20αδα, αλλά αφού λες ότι αξίζει ο συγκεκριμένος θα τους πάρω.

Δυστυχώς εδώ Θεσσαλονίκη δεν έχει τις επιλογές καταστημάτων που έχει Αθήνα ή τουλάχιστον δεν τις γνωρίζω εγώ, αλλιώς θα δοκίμαζα και kimbo και άλλους.

Δεν είπα ότι αξίζει, είπα ότι αυτή είναι η ιδιαιτερότητα του. Δεν το έχω δοκιμάσει καν.

Θεσσαλονίκη δεν μπορεί να μην έχει, το e-horeca νομίζω Θεσσαλονίκη είναι.

• Like 1

ψάχνω να πάρω έναν δοσομετρητή.
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί προς Νέο Κόσμο (τσιγκουνεύομαι τα ~3 ευρώ μεταφορικά);

Ακούω και προτάσεις/συμβουλές προφανώς αν υπάρχουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Stratosnis είπε

ψάχνω να πάρω έναν δοσομετρητή.
Υπάρχει περίπτωση να γνωρίζει κανείς κάποιο μαγαζί προς Νέο Κόσμο (τσιγκουνεύομαι τα ~3 ευρώ μεταφορικά);

Ακούω και προτάσεις/συμβουλές προφανώς αν υπάρχουν.

Yπάρχει δοσομετρητής με εκροέα και υπάρχει σε ποτήρι για να πίνεις κατευθείαν. Θα σου χρειαστούν και τα δύο, ανάλογα με τα είδη καφέ που φτιάχνεις.

Αυτό με εκροέα είναι καλό για να κάνεις εκχυχλίσεις και να ρίχνεις τον καφέ σε κύπελο για πάγωμα ή σε ποτήρι για cappucino Κλπ

SGT_040.jpg

και υπάρχει και αυτό

motta_potiraki.jpg

ή αυτό

826.jpg

που είναι για να πίνεις κατευθείαν τα εσπρεσάκια σου ή τα ριστρετάκια σου.

Το πάνω (Motta) είναι πιο άνετο και μεγάλο αλλά έχει μαύρες γραμμές που σε δυσκολεύουν στο μέτρημα ειδικά αν η μηχανή σου είναι μαύρη. Το δευτέρο (Joe Frex) είναι πιο μαζεμένο και οι γραμμές του είναι άσπρες. Επειδή στο σπίτι πίνουμε και εσπρεσάκια - ριστρετάκια, πήρα 2 και 2 να τα έχω και σαν ποτήρια, μη σπάσει και κανένα αν και είναι γερά κλπ. 2 ευρώ τα έξοδα αποστολής με BoxNow απο εδώ

https://coffeetales.gr/?match=all&subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=μεζούρα&dispatch=products.search&security_hash=311a56e5109f10eb4694a31147a98901

ακόμα και στη γειτονιά σου να πάς ένα ευρώ βρενζίνη θα την κάψεις, που το βλέπω χλωμό να τα βρείς στον Νέο Κόσμο σε αυτή την τιμή.

Επεξ/σία από Spanos
  • Like 2

13 minutes ago, Spanos said:

Yπάρχει δοσομετρητής με εκροέα και υπάρχει σε ποτήρι για να πίνεις κατευθείαν. Θα σου χρειαστούν και τα δύο, ανάλογα με τα είδη καφέ που φτιάχνεις.

Αυτό με εκροέα είναι καλό για να κάνεις εκχυχλίσεις και να ρίχνεις τον καφέ σε κύπελο για πάγωμα ή σε ποτήρι για cappucino Κλπ

SGT_040.jpg

και υπάρχει και αυτό

motta_potiraki.jpg

ή αυτό

826.jpg

που είναι για να πίνεις κατευθείαν τα εσπρεσάκια σου ή τα ριστρετάκια σου.

Το πάνω (Motta) είναι πιο άνετο και μεγάλο αλλά έχει μαύρες γραμμές που σε δυσκολεύουν στο μέτρημα ειδικά αν η μηχανή σου είναι μαύρη. Το δευτέρο (Joe Frex) είναι πιο μαζεμένο και οι γραμμές του είναι άσπρες. Επειδή στο σπίτι πίνουμε και εσπρεσάκια - ριστρετάκια, πήρα 2 και 2 να τα έχω και σαν ποτήρια, μη σπάσει και κανένα αν και είναι γερά κλπ. 2 ευρώ τα έξοδα αποστολής με BoxNow απο εδώ

https://coffeetales.gr/?match=all&subcats=Y&pcode_from_q=Y&pshort=Y&pfull=Y&pname=Y&pkeywords=Y&search_performed=Y&q=μεζούρα&dispatch=products.search&security_hash=311a56e5109f10eb4694a31147a98901

ακόμα και στη γειτονιά σου να πάς ένα ευρώ βρενζίνη θα την κάψεις, που το βλέπω χλωμό να τα βρείς στον Νέο Κόσμο σε αυτή την τιμή.

Σε ευχαριστώ. Με εκροέα θα πάω γιατί το θέλω μόνο για μετρήσεις, έπειτα το ρίχνω σε σέικερ για να το χτυπήσω. 

Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις, πιστεύω θα βρω κάποιο κατάστημα. Δεν χρειάζεται το αμάξι πάντα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...