Spanos Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Ερωτήσεις : 1. Τι νερό βάζουμε στη μηχανή σε μέρος που το νερό δεν πίνεται πχ νησί; Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο, με όσο το δυνατόν λιγότερα περιεχόμενα; Όχι μεταλλικό Ζαγόρια, Κορπή, Βίκος και τέτοια; 2. Το ξυνό είναι και αντιμικροβιακό; Δηλαδή εκτός απο αφαλάτωση, κάνει και απολύμανση; Βρήκα ένα παγούρι brita με 7 ευρώ, που έχει και φίλτρο για να περνάω το επιτραπέζιο νερό πρίν το ρίξω στο δοχείο της μηχανής, μια χαρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου Σίγουρα δεν είναι ο πιο δυνατός καφές αλλά έχει μια πικρή επίγευση σαν σοκολάτα που είναι ωραία. Καλύτερος για espresso ή ristretto, ελαφρύς για freddo αλλά δεν χάνει τη γεύση όσο λιώνουν τα παγάκια. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 3 ώρες πριν, Spanos είπε Ερωτήσεις : 1. Τι νερό βάζουμε στη μηχανή σε μέρος που το νερό δεν πίνεται πχ νησί; Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο, με όσο το δυνατόν λιγότερα περιεχόμενα; Όχι μεταλλικό Ζαγόρια, Κορπή, Βίκος και τέτοια; 2. Το ξυνό είναι και αντιμικροβιακό; Δηλαδή εκτός απο αφαλάτωση, κάνει και απολύμανση; Βρήκα ένα παγούρι brita με 7 ευρώ, που έχει και φίλτρο για να περνάω το επιτραπέζιο νερό πρίν το ρίξω στο δοχείο της μηχανής, μια χαρά. Δεν νομίζω να απολυμαίνει το ξινό, εγώ βάζω συνήθως εμφιαλωμένο μεταλλικο στη μηχανή.. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 11 Ιουλίου Share Δημοσ. 11 Ιουλίου 25 λεπτά πριν, Miatakias είπε Δεν νομίζω να απολυμαίνει το ξινό, εγώ βάζω συνήθως εμφιαλωμένο μεταλλικο στη μηχανή.. Έβαζα και γω στην αρχή Ζαγόρι αλλά μου φάνηκε χειρότερο από το βρύσης (για Αθήνα μιλάμε πάντα), άφηνε μια.ασπρίλα στα πλαστικά και είχε μεταλλική επίγευση. Τελικά έμεινα στο βρύσης, γενικά διαβάζω ότι για Αθήνα δεν χρειάζεται κάτι, επαρχία αλλάζει το πράγμα. Τέλος πάντων θα πάρω αυτό το παγούρι, το οποίο χωράει 600ml, όσο δηλαδή το δοχείο της μηχανής για τις διακοπές. Έχει και φίλτρο που κρατάει ένα μήνα, τα ανταλλακτικά είναι φτηνά, μη μπλέξω με κανάτες κλπ. https://citycomputers.gr/category-376/category-401/brita-water-bottle-filter-lime-1041063-bri1041063/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 12 hours ago, Spanos said: Έβαζα και γω στην αρχή Ζαγόρι αλλά μου φάνηκε χειρότερο από το βρύσης (για Αθήνα μιλάμε πάντα), άφηνε μια.ασπρίλα στα πλαστικά και είχε μεταλλική επίγευση. Τελικά έμεινα στο βρύσης, γενικά διαβάζω ότι για Αθήνα δεν χρειάζεται κάτι, επαρχία αλλάζει το πράγμα. Τέλος πάντων θα πάρω αυτό το παγούρι, το οποίο χωράει 600ml, όσο δηλαδή το δοχείο της μηχανής για τις διακοπές. Έχει και φίλτρο που κρατάει ένα μήνα, τα ανταλλακτικά είναι φτηνά, μη μπλέξω με κανάτες κλπ. https://citycomputers.gr/category-376/category-401/brita-water-bottle-filter-lime-1041063-bri1041063/ Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο φίλτρο δεν κάνει το νερό πόσιμο. Διάβασε εδώ αν καταλαβαίνεις κάτι καλύτερα. Νομίζω ότι απλά κάνει την γεύση πιο ήπια σε περιοχές που έχουν περισσότερο χλώριο κλπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 9 λεπτά πριν, Stratosnis είπε Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο φίλτρο δεν κάνει το νερό πόσιμο. Διάβασε εδώ αν καταλαβαίνεις κάτι καλύτερα. Νομίζω ότι απλά κάνει την γεύση πιο ήπια σε περιοχές που έχουν περισσότερο χλώριο κλπα. Σωστά, δε με ενδιαφέρει να φιλτράρω νερό οτι να'ναι αλλά θέλω να φιλτράρω το εμφιαλωμένο νερό στις διακοπές, στο νησί και να δοκιμάσω να φιλτράρω το νερό της βρύσης στην Αθήνα και μόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 17 ώρες πριν, Spanos είπε Ερωτήσεις : 1. Τι νερό βάζουμε στη μηχανή σε μέρος που το νερό δεν πίνεται πχ νησί; Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο, με όσο το δυνατόν λιγότερα περιεχόμενα; Όχι μεταλλικό Ζαγόρια, Κορπή, Βίκος και τέτοια; 2. Το ξυνό είναι και αντιμικροβιακό; Δηλαδή εκτός απο αφαλάτωση, κάνει και απολύμανση; Βρήκα ένα παγούρι brita με 7 ευρώ, που έχει και φίλτρο για να περνάω το επιτραπέζιο νερό πρίν το ρίξω στο δοχείο της μηχανής, μια χαρά. 1. Εμφιαλωμένο επιτραπέζιο 2. Οχι 3. Καλυτερα χρησιμοποίησε ενα φίλτρο βρύσης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 4 λεπτά πριν, aenaos15 είπε 3. Καλυτερα χρησιμοποίησε ενα φίλτρο βρύσης Eπειδή μιλάμε για ενοικιαζόμενα δωμάτια, ούτε το είδος της βρύσης ξέρω, ούτε τίποτα. Μπορεί να βρώ κανένα βρύσης που ταιριάζει και βιδώνει στο στόμιο του μπουκαλιού απο το σούπερ. Αλλά με το παγούρι νομίζω θα κάνω δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stratosnis Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 34 minutes ago, Spanos said: Σωστά, δε με ενδιαφέρει να φιλτράρω νερό οτι να'ναι αλλά θέλω να φιλτράρω το εμφιαλωμένο νερό στις διακοπές, στο νησί και να δοκιμάσω να φιλτράρω το νερό της βρύσης στην Αθήνα και μόνο. Γράψε εντυπώσεις όταν μπορέσεις πάντως, δεν είναι άσχημη ιδέα να φιλτράρεις το νερό της μηχανής. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 12 Ιουλίου Share Δημοσ. 12 Ιουλίου Σήμερα κερνάει καφέ ο φίλος @Miatakias Lollo nero, απο όταν άνοιξα το σακουλάκι κατάλαβα τι με περιμένει. Δυνατός καφές,σκούρο ιταλικό καβούρδισμα, έχει αυτή την γεύση καπνού αλλα όχι τόσο έντονη που να γίνεται ενοχλητική. Πολύ καλός καφές για espresso και για freddo, αρωματικός, δυνατός, κρατάει στο παγάκι. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
generalb31 Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου Οι lollo nerο εξαφανηστικαν απο την αγορα/ εχουν ελλειψη ?? Εχει κανεις καμια ιδεα που θα βρουμε για παραγγελια ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου https://delmocca.gr/product-category/kafes/kapsoyles/ αξίζουν; αν ενδιαφερει και αλλους να τους δοκιμάσουμε με αποστολή Θεσσαλονική, ας ενημερώσει. στα 56.5€ δεν χρεωνει μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Miatakias Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 49 λεπτά πριν, generalb31 είπε Οι lollo nerο εξαφανηστικαν απο την αγορα/ εχουν ελλειψη ?? Εχει κανεις καμια ιδεα που θα βρουμε για παραγγελια ? Ναι , είναι σε έλλειψη, μόνο ιταλικό αμαζον (από κει τους πήρα τελευταία φορά) και άλλα site του εξωτερικού τους βρησκεις επί του παρόντος ... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 13 Ιουλίου Share Δημοσ. 13 Ιουλίου (επεξεργασμένο) Λοιπόν αποτυχία το παγούρι - φίλτρο νερου, έχει πιπίλα και πέφτει λίγο λίγο το νερό. Είναι σκληρό και δεν μπορείς να το πιέσεις με το χερι. Σκέφτομαι να του κάνω μια...τρύπα να πέφτει πιο γρήγορα, γιατί πρέπει να γεμίζω και τις παγοθήκες αλλιώς δεν έχει νόημα, αν δεν είναι το νερό φίλτρου και το παγάκι με γεύση. Επεξ/σία 13 Ιουλίου από Spanos 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasw Δημοσ. 14 Ιουλίου Share Δημοσ. 14 Ιουλίου Καλημέρα. Για καπουτσίνο έχετε κάποια πρόταση; είτε σε χάρτινη είτε σε αλουμινίου; Saicaf χρησιμοποιώ απλά είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα