Spanos Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 ώρα πριν, prefuse είπε Τι είναι το ποτάμι; Μήπως υπάρχει καμια λίστα, ίσως σε παλιότερο ποστ, που προτείνετε και είναι πάνω κάτω μέχρι ~0.30€/κάψουλα; Μήπως να κάνουμε μια και με τις τιμές τους ενδεικτικά από δίπλα; Το ποτάμι είναι ο Κηφισός 😛 Βασικά οι τιμές αλλάζουν συνέχεια οπότε δεν έχει νόημα, απλά μπαίνεις κάθε μέρα στα sites των σούπερ μάρκετ και προμηθευτών και κυνηγάς αυτά που σου αρέσουν 2 ώρες πριν, st@kas είπε Ο σκλάβος ανά κάποιους μήνες βγάζει προσφορά 30-40%... είχαν παρει μια 100αδα κουτιά γύρω στα 4€ 4 οι 20 κάψουλες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 hour ago, Spanos said: Βασικά οι τιμές αλλάζουν συνέχεια οπότε δεν έχει νόημα, απλά μπαίνεις κάθε μέρα στα sites των σούπερ μάρκετ και προμηθευτών και κυνηγάς αυτά που σου αρέσουν γιαυτο ακριβως ειναι καλο να υπαρχει μια λιστα με ενδεικτικές τιμές που εχουν πχ σε μια προσφορα για να βλεπουμε και ποσο είχαν και αν ειναι οντως προσφορά. ειδικά απο σεπτέμβριο που θα ανέβουν οι τιμες στους καφέδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Παρηγγγειλα και θα παρω την Δευτρα αυτη https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/mhxanes-nespresso-me-kapsoules/225925-delonghi-vertuo-next-env120gy-dark-grey Καψουλες μονο της nespresso ; Προταση για δυνατο φρεντο με οσο πιο μεγαλη ποσοτητα καφε ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 18 minutes ago, Γιάννης Platano said: Παρηγγγειλα και θα παρω την Δευτρα αυτη https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/coffeemakers/espresso/mhxanes-nespresso-me-kapsoules/225925-delonghi-vertuo-next-env120gy-dark-grey Καψουλες μονο της nespresso ; Προταση για δυνατο φρεντο με οσο πιο μεγαλη ποσοτητα καφε ? Μακρια, είναι πατέντα της Nespresso που σημαίνει ότι για Χ χρόνια δεν θα μπορείς να πάρεις φθηνότερες άλλες κάψουλες και στα σχόλια λένε ότι χαλάει πολύ εύκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, prefuse είπε Μακρια, είναι πατέντα της Nespresso που σημαίνει ότι για Χ χρόνια δεν θα μπορείς να πάρεις φθηνότερες άλλες κάψουλες και στα σχόλια λένε ότι χαλάει πολύ εύκολα. Την έχω ήδη παραγγείλει και πληρώσει. Δεν έχει κακές κριτικές και την εχει και δικό μου άτομο. Επεξ/σία 29 Ιουνίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 36 minutes ago, Γιάννης Platano said: Την έχω ήδη παραγγείλει και πληρώσει. Δεν έχει κακές κριτικές και την εχει και δικό μου άτομο. https://www.lagonika.gr/prosfores/mhxanes-nespresso-vertuo-apo-euro69-and-dwro-aeroccino-3-a3ias-79euro-kai-kapoies-me-dwr/ Τα ίδια αναφέρουν και σε άλλα σάιτ του εξωτερικού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου Είχα πάρει 3 κουτιά L'or Barista 13, που είναι Jacobs, σε προσφορά έχοντας διαβάσει καλές κριτικές, εμένα δε μου είπε τίποτα, έχω πιεί όλο το πρώτο κουτί, του δίνω και του ξαναδίνω ευκαιρία. Είναι ένας απλά καλός καφές που δεν μου δίνει κάτι ξεχωριστό να πω ουαου, τα ίδια και ο Profondo και ο Ristretto. Aυτός που μου αρέσει πολύ ειδικά το πρωί σε espresso όταν ξυπνάω είναι ο Chocolat και ο Noisette. Απο κουτί και εμφάνιση κάψουλας πάντως σκίζουν... 2 ώρες πριν, prefuse είπε γιαυτο ακριβως ειναι καλο να υπαρχει μια λιστα με ενδεικτικές τιμές που εχουν πχ σε μια προσφορα για να βλεπουμε και ποσο είχαν και αν ειναι οντως προσφορά. ειδικά απο σεπτέμβριο που θα ανέβουν οι τιμες στους καφέδες. O τίτλος του θέματος λέει "όχι προσφορές" 😉 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
prefuse Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 27 minutes ago, Spanos said: Είχα πάρει 3 κουτιά L'or Barista 13, που είναι Jacobs, σε προσφορά έχοντας διαβάσει καλές κριτικές, εμένα δε μου είπε τίποτα, έχω πιεί όλο το πρώτο κουτί, του δίνω και του ξαναδίνω ευκαιρία. Είναι ένας απλά καλός καφές που δεν μου δίνει κάτι ξεχωριστό να πω ουαου, τα ίδια και ο Profondo και ο Ristretto. Aυτός που μου αρέσει πολύ ειδικά το πρωί σε espresso όταν ξυπνάω είναι ο Chocolat και ο Noisette. Απο κουτί και εμφάνιση κάψουλας πάντως σκίζουν... O τίτλος του θέματος λέει "όχι προσφορές" 😉 Ε δεν λέμε να γράφουμε προσφορές αλλά ενα πίνακα που θα είχε τις μάρκες με μια ενδεικτική τιμή για να γνωρίζουμε περίπου πόσο κοστίζει και ανάλογα ο καθένας να ψάχνει. Μια ιδέα έδωσα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Spanos είπε Το ποτάμι είναι ο Κηφισός 😛 Βασικά οι τιμές αλλάζουν συνέχεια οπότε δεν έχει νόημα, απλά μπαίνεις κάθε μέρα στα sites των σούπερ μάρκετ και προμηθευτών και κυνηγάς αυτά που σου αρέσουν 4 οι 20 κάψουλες; Ναι.... Στην 10αδα συνήθως βρίσκω σε όλες τις αλυσίδες προσφορά ανά καιρούς γύρω στο 2.7€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djcat Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 3 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Την έχω ήδη παραγγείλει και πληρώσει. Δεν έχει κακές κριτικές και την εχει και δικό μου άτομο. πάρε άλλη - έχει ακριβές κάψουλες και δεν παίρνει άλλης μάρκας όπως σου είπανε ήδη, Λάθος επιλογή έκανες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spanos Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2 ώρες πριν, st@kas είπε Ναι.... Στην 10αδα συνήθως βρίσκω σε όλες τις αλυσίδες προσφορά ανά καιρούς γύρω στο 2.7€ Για Costa μιλάς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Ιουνίου Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 1 ώρα πριν, djcat είπε πάρε άλλη - έχει ακριβές κάψουλες και δεν παίρνει άλλης μάρκας όπως σου είπανε ήδη, Λάθος επιλογή έκανες! Οι κάψουλες κοστίζουν 0.7 από ότι είδα Στην krups dolce gousto που έχω κάπου στα 45 λεπτά Δεν είναι μεγάλη διαφορά για ένα καφέ την ημέρα το μεσημέρι Πρωί πίνω μόνο και πάντα ελληνικό... για να ανοίξει το μάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
st@kas Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 1 ώρα πριν, Spanos είπε Για Costa μιλάς; Ναι ναι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου Στις 28/6/2024 στις 6:57 ΜΜ, adminaros είπε Μήπως μπορείτε να μου προτείνεται ένα σπλο vfm σετ καθαρισμού & αφαλάτωσης εχω μια Krups κόκκινη , δυο μισή ετών περίπου. Σαν αυτή: Μηλόξυδο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aenaos15 Δημοσ. 30 Ιουνίου Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 14 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Την έχω ήδη παραγγείλει και πληρώσει. Δεν έχει κακές κριτικές και την εχει και δικό μου άτομο. Πρώτα ρωτας και μετα αποφασίζεις και αγοράζεις!!! Κανόνας απαράβατος!!! Αν μπορείς άλλαξε την παραγγελία με καποια άλλη μηχανή της Nespresso. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα