Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 ώρα πριν, djcat είπε

Έτσι είναι, όπως σου είπε. Ποτέ δεν πρόκειται να πλησιασεις εσπρέσο καφετέριας με καπσουλομηχανη. 

10 καψουλες δηλαδη ισον 5 καφεδες και με 4 ευρω σχεδον 1 ευρω ο ενας. Ε δε γλιτωνεις και τιποτα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, therock είπε

10 καψουλες δηλαδη ισον 5 καφεδες και με 4 ευρω σχεδον 1 ευρω ο ενας. Ε δε γλιτωνεις και τιποτα

Ε μπορείς να βρεις και πιο φτηνά τις καψουλες - σε προσφορά τις βγάζουν συχνά πυκνά στα 2,60-2,80.

Εγώ που πίνω τον καφέ μου ελαφρύ πλέον (γιατί όσο και αν φαίνεται περίεργο, ο δυνατός καφές μου φέρνει υπνηλία) βάζω μια κάψουλα ΑΛΛΑ για να φτιάξεις σωστό freddo (όπως έκανα και εγώ όταν έπινα κανονικό freddo) θέλει 2 κάψουλες σε ένταση 10 με 12 και σε μικρή ποσότητα η κάθε μία (ή άλλοι συνδυασμοί είναι η μια κάψουλα μικρή ποσότητα, η άλλη μεσαία κτλ) πάντως εφόσον τον θες όπως στα μαγαζιά, θέλει οπωσδήποτε 2 κάψουλες. Αν δεν έχεις κόλλημα με την γεύση, πάρε μια απλή ποικιλία ristretto (πχ του lidl ή της buon gusto απο Γαλαξία κτλ κτλ) ή όποιον άλλο 10ρι,11ρι, 12ρι βρεις φτηνό και δες αν βολεύεσαι έτσι (2 κάψουλες των 20 λεπτών θα σου βγουν στην ουσία όσο μια αυθεντική)

3 ώρες πριν, tsakonas είπε

Δοκίμασα Lor, nespresso και διάφορες άλλες. 

Καλύτερη γεύση βρήκα στις Kimbo

https://www.amazon.co.uk/Kimbo-Capsules-Compatible-Nespresso-Machines/dp/B07F8YD9Z6

Αυτός δεν είναι καφές αλλά κοκκινόχωμα. Αντικειμενικα

εχω δοκιμασει σχεδον ολες τις εταιρειες για τα γουστα μου ο καλυτερος ειναι ο L'Or Guatemala  και οταν βγαινει σε προσφορα παω και στοκαρω

• Like 1

Ασχετο αλλα στο καταστημα που μου καναν καφε να δοκιμασω, χρησιμοποιουσαν κατι ωραια χαρτινα καλαμακια. Τους ρωτησα και δε τα πουλανε απλα λενε ειναι οικολογικα. Μου αρεσε παντω η αισθηση που δε λυγιζουν και ηταν στιβαρο, ξερει κανεις που μπορουμε να βρουμε τετοια

Ρωταω για κατι δοκιμασμενο, εγραψα χαρτινα οικολογικα καλαμακια και βγαζει εκατονταδες αποτελεσματα το google

9 ώρες πριν, john_petrucci7 είπε

Αυτός δεν είναι καφές αλλά κοκκινόχωμα. Αντικειμενικα

Το δοκίμασες και δε σου άρεσε; γούστα είναι αυτά βέβαια αλλά δεν ισχύει αυτό που λες. 

• Super Moderators

Η Dimello κάνει μια "παπάτζα" αναγράφοντας στο ράφι του super market που είναι κάψουλες αλουμινίου, ενώ είναι από πλαστικό και το μόνο αλουμίνιο βρίσκεται στο καπάκι τους...

Οι καινούργιες illy συμβατές με nespresso που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι πολύ καλές για τα δικά μου γούστα. :) 

• Like 2
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, billdanos είπε

Η Dimello κάνει μια "παπάτζα" αναγράφοντας στο ράφι του super market που είναι κάψουλες αλουμινίου, ενώ είναι από πλαστικό και το μόνο αλουμίνιο βρίσκεται στο καπάκι τους...

Οι καινούργιες illy συμβατές με nespresso που κυκλοφόρησαν πρόσφατα είναι πολύ καλές για τα δικά μου γούστα. :) 

άντε βγήκαν illy για νεσπρεσο ?

οι dimello μπορεί να είναι πλαστικές αλλά μου άρεσαν όσα δοκίμασα (εγω το φρεντο το κανω με μια κάψουλα πάντως, με 2 δεν αξίζει)

23 λεπτά πριν, billdanos είπε

Δεν τις λες και ακριβώς καινούργιες τις Illy είναι κανά χρόνο στην αγορά, στα συν η κορυφαία ποιότητα της συσκευασίας της κάψουλας, ότι έχει λίιιιγο παραπάνω ποσότητα καφέ ανά κάψουλα απ'ότι ο ανταγωνισμός στο ράφι αλλά τιμή παραπλήσια του αυθεντικού νεσπρέσο.

Για τους κατοίκους σε UK/Ireland που τους αρέσουν οι L'or, ας δοκιμάσουν και τις Kenco, είναι ακριβώς ίδιο αλουμινένιο κουτάκι, ίδια γεύση. φτηνότερες αλλά πολύ λιγότερες επιλογές στην γκάμα.

• Like 1

• Super Moderators
2 hours ago, Speculoos said:

Δεν τις λες και ακριβώς καινούργιες τις Illy είναι κανά χρόνο στην αγορά, στα συν η κορυφαία ποιότητα της συσκευασίας της κάψουλας, ότι έχει λίιιιγο παραπάνω ποσότητα καφέ ανά κάψουλα απ'ότι ο ανταγωνισμός στο ράφι αλλά τιμή παραπλήσια του αυθεντικού νεσπρέσο.

Για τους κατοίκους σε UK/Ireland που τους αρέσουν οι L'or, ας δοκιμάσουν και τις Kenco, είναι ακριβώς ίδιο αλουμινένιο κουτάκι, ίδια γεύση. φτηνότερες αλλά πολύ λιγότερες επιλογές στην γκάμα.

Στην Ελλάδα νομίζω κυκλοφόρησαν πριν έναν μήνα περίπου οι illy για nespresso. Μέχρι τώρα είχαμε τις κάψουλες illy που ήταν μόνο για τις δικές της μηχανές (και προφανώς δεν ταίριαζαν στις nespresso). 

• Thanks 2

4 hours ago, billdanos said:

Ποιες θεωρείς τοπ 3 για nespresso κάψουλες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...