Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε

Νομίζω τους έχει σε προσφορά. Decaf δεν ξέρω, νομίζω πως δεν έχει.

καλως θα παω σημερα να παρω απο περιεργεια..

Περιμενα το LIDL απο αποψη τιμης να τους εχει σταθερα γυρω στα 2 - 2,50ε καθως ειναι το πιο discount market της αγορας .Θυμιζω ο Σκλαβενιτης εχει  τις δικες του αλουμινιου στα 2ε αρχικη και το My Market στα 2,20ε αλλα ειναι μαπα απ οτι ξερω , ειχα δοκιμασει Σκλαβενιτη οταν ηταν σε πλαστικη και ηταν απ τις χειροτερες που εχω πιει. Απ την αλλη οι πλαστικες του LIDL ειναι οι πιο αξιοπρεπεις/value for money των φτηνων καψουλων των σουπερμαρκετς! (o lungo και ο ristretto τουλαχιστον , τον εσπρεσσο δεν τπον εχω δοκιμασει αλλα πολλοι λενε οτι δεν λεει τιποτα)

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 1
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, margaritagr είπε

Θέλω να πάρω φλιτζάνι να χωράει διπλό καπουτσινο, πόσα ml πρέπει να είναι? Λέγοντας διπλό εννοω ότι βάζω 2 καψουλες και πατάω το κουμπί όχι του lungo, το πιο μικρό. Επίσης δεν έχω αλλάξει τις προρυθμισμενες ποσότητες που βγάζει 

Επίσης, για freddo ποιες καψουλες προτιμάτε? Έχει νόημα να παω στις νεσπρεσσο που γράφουν ότι είναι για freddo ? 

Ναι οι Nespresso Freddo Intenso είναι αρκετά καλές αλλα ... 0.50Χ2 

Οι Illy είναι τέλειες και πιο καλή γεύση και βγαίνουν πιο φτηνά

Lavazza Maestro πλησιάζουν Illy και ίσως τις βρείς πιο φτηνά

Starbucks Blonde Espresso Roast αν τις πετύχεις προσφορά όρμα αλλιώς και αυτές ακριβές και πάς σε illy

Jacobs espresso intenso πολύ τίμια κάψουλα και συνήθως σε προσφορά

8 ώρες πριν, Miatakias είπε

Ακόμα κι αν δεν την αγοράσες απ' την επίσημη Nespresso αν την έχεις καταχωρήσει στην επίσημη σελίδα (αν δεν το έχεις κάνει ήδη μπορείς εντός 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς) επικοινώνησε μαζί τους μέσω live chat και πες τους ακριβώς το πρόβλημα, ενδεχόμενως να σου ζητήσουν να κάνεις και live video κλίση η ενα βίντεο με μια εκχύλιση 

Τέλος για κάποιες μάρκες κάψουλων (όπως οι lollo πχ) είναι φυσιολογικό να βγάζουν γύρω στα 30ml με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις που οι γνήσιες Nespresso και άλλες ποιοτικές αλουμινίου κάψουλες βγάζουν 40ml λόγο της ότι η κάψουλα είναι φθηνή πλαστική 

Απο το νεσπρεσο την πηρα προσφορα 54 ευρω (-50%) με 140 καψουλες πακετο ολα 124 ευρώ. Αν βαλεις 70 καφεδες με 2 ευρώ πιο φτηνα μου βγήκε...

Μπηκα στο τσατ και αυτό μου είπαν, για βιντεο κλήση, αλλα δεν έχω ποτήρι μεζούρα για την εκχύλιση.

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ κάψουλες nespresso freddo intenso, starbucks blonde που της βρηκα σε δυνατη προσφορα (2,78X10) , illy classico, illy lungo, jacobs espresso intenso XXL pack, illy decaf espresso kai lungo decaf και perla lungo decaf (decaf πινει η γυναικα) ¨οπως κατάλαβες έχω ένα βουνό κάψουλες αλλα καλές μάρκες. Όπου βρω προσφορά φορτώνω, τώρα κυνηγάω lavazza maesto. 😁

edit α εχω και dimello lungo forte που δεν την εχω δοκιμασει ακομα 😅

Επεξ/σία από Spanos

54 λεπτά πριν, Spanos είπε

Ναι οι Nespresso Freddo Intenso είναι αρκετά καλές αλλα ... 0.50Χ2 

Οι Illy είναι τέλειες και πιο καλή γεύση και βγαίνουν πιο φτηνά

Lavazza Maestro πλησιάζουν Illy και ίσως τις βρείς πιο φτηνά

Starbucks Blonde Espresso Roast αν τις πετύχεις προσφορά όρμα αλλιώς και αυτές ακριβές και πάς σε illy

Jacobs espresso intenso πολύ τίμια κάψουλα και συνήθως σε προσφορά

Απο το νεσπρεσο την πηρα προσφορα 54 ευρω (-50%) με 140 καψουλες πακετο ολα 124 ευρώ. Αν βαλεις 70 καφεδες με 2 ευρώ πιο φτηνα μου βγήκε...

Μπηκα στο τσατ και αυτό μου είπαν, για βιντεο κλήση, αλλα δεν έχω ποτήρι μεζούρα για την εκχύλιση.

Μέχρι στιγμής χρησιμοποιώ κάψουλες nespresso freddo intenso, starbucks blonde που της βρηκα σε δυνατη προσφορα (2,78X10) , illy classico, illy lungo, jacobs espresso intenso XXL pack, illy decaf espresso kai lungo decaf και perla lungo decaf (decaf πινει η γυναικα) ¨οπως κατάλαβες έχω ένα βουνό κάψουλες αλλα καλές μάρκες. Όπου βρω προσφορά φορτώνω, τώρα κυνηγάω lavazza maesto. 😁

edit α εχω και dimello lungo forte που δεν την εχω δοκιμασει ακομα 😅

Οκ , για φθηνες πλαστικες εχε υποψην σου τους Lollo τον nero τον argento και τον decaf, στο skroutz θα τους βρεις

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Manefs23 είπε

Εχω μηχανη για καψουλες, αλλα ρε παιδια 100 φορές καλυτερα ο χυμα

ναι είναι καλύτερος ο χύμα αλλά...ταλαιπωρία...καθάρισε, ζέστανε μηχανή, θες χρόνο κλπ κλπ 

έχω φίλη που για να πιεί καφέ (άλεσμα κλπ) κάνει 7-8 λεπτά, αλλά ο καφές κορυφαίος...χώρια τα λεφτά που έχει η αλεστική και η πρέσα (πλησιάζουν τα 3,5 χιλιάρικα)

όμως, από μερικά μαγαζιά τύπου ιλ τοτο κλπ κλάσεις ανώτερες οι κάψουλες και...

ΤΖΑΜΠΑ όταν με 2 ευρόπουλα (όσο έχει ο καφές έξω ) πίνεις 10, στη χειρότερη 5...

Επεξ/σία από kokos23
  • Like 2

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά ναι ρε φίλε, δεν εννοώ μηχανήμα με τόσα λεφτά, αμα ειχα 3.5 χιλιάρικα αμαξι θα επαιρνα, εγώ είχα μια την είχα πάρει 100 ευρώ περίπου. Δεν ξέρω, οι κάψουλες δεν βγάζουν τον καφέ που μου αρέσει, αν και εγώ εχω. Το Il-toto εχει οντως πολυ καλο καφέ.. και εγω απο εκει παιρνω και Beat.. και σε ενα που εχει την γειτονια μου.

Επεξ/σία από Manefs23

Επισκέπτης

Εγώ είχα πάρει ένα ζευγάρι ανοξείδωτες από ebay κάποτε, οι οποίες ήταν πολύ καλές (με αλουμινένιο αυτοκόλλητο για τάπωμα) αλλά δυστυχώς τις χάσαμε (πώς, δεν καταλάβαμε ποτέ). Μετά πήρα μια άλλη, αλλά δεν την τρύπαγε σωστά η μηχανή. Ενδιαφέρουσες φαίνονται αυτές που έβαλες, πάντως.

4 minutes ago, Orestis_G said:

Εγώ είχα πάρει ένα ζευγάρι ανοξείδωτες από ebay κάποτε, οι οποίες ήταν πολύ καλές (με αλουμινένιο αυτοκόλλητο για τάπωμα) αλλά δυστυχώς τις χάσαμε (πώς, δεν καταλάβαμε ποτέ). Μετά πήρα μια άλλη, αλλά δεν την τρύπαγε σωστά η μηχανή. Ενδιαφέρουσες φαίνονται αυτές που έβαλες, πάντως.

Δυστυχώς δεν έχουν καθόλου αξιολογήσεις στο σκρουτζ.
Μου αρέσει η ευκολία της κάψουλας αλλά μου λείπει η επιλογή του φρέσκου καφέ. Ίσως με αυτό κάπως τα ισορροπεί, αν δουλεύει δηλαδή.

Οι κάψουλες είναι η μεγαλύτερη απάτη των εταιρειών

Καφές εσπρέσο 30 € το κιλό

Κάψουλες καφέ εσπρέσσο 60€ το κιλό (τιμές Σκρουτζ)

Καταλάβατε γιατί οι εταιρίες συνωστίζονται να φτιάχνουν κάψουλες, και παράλληλα να κάνουν "προσφορές" συνέχεια;

• Like 1

16 minutes ago, froyd said:

Καταλάβατε γιατί οι εταιρίες συνωστίζονται να φτιάχνουν κάψουλες, και παράλληλα να κάνουν "προσφορές" συνέχεια;

νομίζω είναι γνωστό σε όλους αυτό... Υπάρχουν τα θετικά και τα αρνητικά πάντα. 
Επίσης τα 30 ευρώ που αναφέρεις είναι στον φρέσκο καφέ, μετά το άλεσμα έχεις περίπου 3% φύρα + το κόστος ενός decent μύλου. 
Καλύτερα να κάτσεις να υπολογίσεις πόσο κοστίζει το τελικό προϊόν, π.χ. πόσο κοστίζει ένα espresso.

Τόσο ποιοτικά όσο και γευστικά αυτά τα δύο δεν συγκρίνονται. Κατά την γνώμη μου πάντα. 

1 ώρα πριν, froyd είπε

και η πιτσα που κανει η γυναικα μου ειναι καλυτερη απο αυτη που παραγγελνω απ'εξω.

Μαντεψε γιατι παραγγελνουμε;

• Like 1
  • Haha 1

Στις 21/12/2016 στις 12:29 ΜΜ, Craven είπε

Μάλιστα οκ.

Πάμε παρακάτω...

Άσχετο τώρα... όποιος έχει και παίρνει γάλα απο "ΘΕΣ ΓΑΛΑ", ας δοκιμάσει το light για αφρόγαλα (ζεστό έχω δοκιμάσει μόνο με τo Aeroccino). Έχω δοκιμάσει και το πλήρες αλλά το βγάζει πολύ πηχτό για τα γούστα μου.

Καλησπέρα,  να προτιμάς πλήρες για το ζεστό αφρόγαλα και ελαφρύ για το κρύο.

Μακρυά από reusable κάψουλες. Αν μια κάψουλα Nespresso χωράει 5 γρ καφέ η reusable δεν χωράει ούτε 4γρ

Ακόμη κι αν  έχεις μύλο να βρεις τη σωστή κοπή δεν θα καταφέρεις να πιεις καφέ της προκοπής.

Έχω 2 μεταλλικές κάψουλες αν τις θέλει κάποιος τις στέλνω με δικά του έξοδα αποστολής.

• Like 2

Καλησπέρα παιδιά. Από Vertuo κάψουλες έχει κανείς δοκιμάσει κάποια από τις Master Origin Colombia, Master Origin Mexico και Melozio;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...