Προς το περιεχόμενο

Nespresso - Κάψουλες Αυθεντικές ή μη (γνώμες, απόψεις και ΟΧΙ προσφορές) και παρελκόμενα

Craven

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εμένα οι starbucks δεν μου άρεσαν. Τις μισές τις πέταξα. Οι Lor  πάλι καλές είναι αλλά δεν με ξετρελένουν. Νομίζω μόνο οι αυθεντικές μου αρέσουν.

Τώρα παράγγειλα αυτές τις nordic που έχει βγάλει για δοκιμή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Αυθεντικές κάψουλες κανείς δεν παίρνει για να μας πει ποιες γεύσεις μοιάζουν με τον αυθεντικό-"παραδοσιακό" espresso ;

Εμένα από τα δείγματα που είχε μέσα η συσκευασία της μηχανής, μου άρεσαν το India και το Ristretto ενώ συμπαθητικό ήταν και το Kazaar.

Ποιες άλλες ποικιλίες, κατά την γνώμη σας, προσεγγίζουν την αυθεντική γεύση του espresso ;

• Super Moderators
1 hour ago, kastoria74 said:

Αυθεντικές κάψουλες κανείς δεν παίρνει για να μας πει ποιες γεύσεις μοιάζουν με τον αυθεντικό-"παραδοσιακό" espresso ;

Εμένα από τα δείγματα που είχε μέσα η συσκευασία της μηχανής, μου άρεσαν το India και το Ristretto ενώ συμπαθητικό ήταν και το Kazaar.

Ποιες άλλες ποικιλίες, κατά την γνώμη σας, προσεγγίζουν την αυθεντική γεύση του espresso ;

Δεν υπάρχει αυθεντική γεύση espresso μιας και εξαρτάται πάντα από την ποικιλία και την επεξεργασία του καφέ! 

Για τα δικά μου γούστα, ο Volluto είναι πιο κοντά σε αυτό που θεωρώ "κανονικό" εσπρεσάκι! :) 

• Like 3
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω και εγώ όταν έπαιρνα τον volluto προτιμούσα και τον kazaar για πιο έντονο (έκανε ωραίο freddo θυμάμαι αυτός... ή ήταν ο dharkan και μπερδεύομαι μετά απο τόσο καιρό; ο λιγότερο καβουρδισμένος τέλοσπάντων)

Επεξ/σία από Craven

Και οι master origin που μου άρεσαν, με εξαίρεση της Ινδονησίας. Ειδικά ο india που χει ως βάση Robusta. 

Δεν ξέρω αν είμαι φτηνιαρης 😂 αλλά οι ποικιλίες robusta της nespresso μου αρέσουν πάρα μα πάρα πολύ!!! 

23 ώρες πριν, chill είπε

Οι Starbucks είναι πολύ δυνατές κάψουλες. Και με την τιμή που παίζουν είναι τρομερό deal. Τις έχω κατευχαριστηθει. 

Πολυ καλο το φετινό festive πακετάκι με τις σκανδιναβικές γεύσεις. Αντρίκιο καφεδάκι σε σχέση με το περσινό φλωρέ!!!

σε ποιο festive πακέτο αναφέρεσαι ακριβώς? starbucks ή nespresso εννοείς ?

τώρα για τη τιμή των starbucks στην αρχή πήρα οταν τους βρήκα στη τιμή των 2,80 περίπου, γιατί μετά απο 3,80 τους δινουν 3,30 νομίζω σε προσφορά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Silenzio είπε

σε ποιο festive πακέτο αναφέρεσαι ακριβώς? starbucks ή nespresso εννοείς ?

τώρα για τη τιμή των starbucks στην αρχή πήρα οταν τους βρήκα στη τιμή των 2,80 περίπου, γιατί μετά απο 3,80 τους δινουν 3,30 νομίζω σε προσφορά.

Στο φετινό nordic festive πακέτο της nespresso. 

Οι Starbucks κάψουλες δεν είναι... Starbucks. Είναι οι μόνες nespresso official σε κοινά σημεία πώλησης. Το γράφουν και επάνω. 

Starbucks παίζουν 3.10 τώρα στο mymarket. Νομίζω 3. 60 είναι η αρχική τιμή τους, όση και της dimello που είναι καινούργιοι (ή εστω τώρα τους ανακάλυψα). 

Τον χειμώνα επειδή πίνω περί τα 2 λίτρα καφέ την ημέρα η nespresso πάει για κανένα χαλαρό μεσημεριανό εσπρεσακι μετά το φαγητό. Υπερωρίες δουλεύει η kmix μου μιας και πίνω γαλλικό. 

Περίμενα ότι με το κόψιμο του καπνίσματος θα μείωνα την κατανάλωση καφέ. Αντιθέτως όμως την αύξησα και μπορώ να πω ότι τον απολαμβάνω πολύ καλύτερα πλέον. 

Επεξ/σία από chill
  • Like 2

άντε έχει και η dimello κάψουλα για nespresso ?

άρα οπωσδήποτε ψάχνω για δοκιμή dimello και τις σκαδιναβικές γεύσεις nespresso!!

εμένα μου λείπει αυτή η snowball απο limited xmas edition ρε γαμώτο, γιατί δε ξαναβγάζουν ?

22 ώρες πριν, kastoria74 είπε

για μένα ο καλύτερος είναι ο Volluto αν και κάποιος μπορεί να τον θεωρήσει ελαφρύ... καμιά φορά για αλλαγή μου αρέσει ο Rosabaya (de Colombia) και ο Roma

• Like 3

11 ώρες πριν, Silenzio είπε

άντε έχει και η dimello κάψουλα για nespresso ?

άρα οπωσδήποτε ψάχνω για δοκιμή dimello και τις σκαδιναβικές γεύσεις nespresso!!

εμένα μου λείπει αυτή η snowball απο limited xmas edition ρε γαμώτο, γιατί δε ξαναβγάζουν ?

Dimello τους είδα σε προσφορά σήμερα στον Γαλαξία (τουλάχιστον εδώ έξω απο Θεσσαλονίκη που έχω έρθει για τα Χριστούγεννα, για Αθήνα η αλήθεια είναι πως δεν τους είχε πάρει το μάτι μου), νομίζω τους είδα στα 2,8 αν θυμάμαι καλά.

Άσχετο... πήρα επίσης buon gusto "greco" (Ελληνικό καφέ σε κάψουλα) να δοκιμάσω... ξέρω πως θα πει κάποιος πως δεν έχει και πολύ νόημα, ο Ελληνικός και σχετικά φτηνός είναι και εύκολος στην παρασκευή, αλλά λίγο η περιέργεια, λίγο που τους είχε 2 ευρώ στον Γαλαξία, πήρα. Είχε κλασσικό και δυνατό, δοκίμασα κλασσικό σήμερα και μου έκανε τρομερή εντύπωση, για τα δικά μου γούστα ήταν αρκετά καλός. Πήρα και τον lungo σε espresso (2,23) μιας και ήταν ο μόνος που βρήκα (η σύζυγος μου επέμενε πως τον ristretto έτσι κιαλλιώς τον έχω δοκιμάσει και δεν μου άρεσε στο παρελθόν)

• Like 1

• 1 μήνα μετά...

Παιδια λιγο χελπ γιατι δεν το κατεχω. Καφε πινω φρεντο εσπρεσσο σκετο αχτυπητο. Οποτε με την μηχανη της νεσπρεσσο, εβαζα καψουλα παταγα διπλη δοση και εριχνα μετα παγακια μεσα. Το αποτελεσμα νερο. Σαν "Εμφιαλωμενο" με γευση καφε ενα πραγμα

Πηγα σημερα σε μαγαζακι νεσπρεσσο να παρω αυθεντικες καψουλες να δοκιμασψ αν εχουν διαφορα απο λορ, η κοπελα μου ειπε το εκανα λαθος. Δε βαζεις μια καψουλα και πατας διπλο γιατι θα βγει οντως νερο, θελει να βαλεις 2 καψουλες και πατας μονο λεει, το σωστο. Ριχνω δηλαδη τη πρωτη, κουμπακι για μονη δοση, και επαναλαμβανω ριχνοντας μετα αλλη μια. Οντως ειναι ετσι η διπλασιαζω τη καταναλωση απο τις καψουλες και θα τρεχω καιθε λιγο να παιρνω καινουριες? Σα αποτελεσμα παντως ναι ηταν πιο καλο (αλλα παλι αιωνες μακρια απο το φρεντο της καφετερειας)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, therock είπε

Ριχνω δηλαδη τη πρωτη, κουμπακι για μονη δοση, και επαναλαμβανω ριχνοντας μετα αλλη μια. Οντως ειναι ετσι η διπλασιαζω τη καταναλωση απο τις καψουλες και θα τρεχω καιθε λιγο να παιρνω καινουριες?

Έτσι είναι, όπως σου είπε. Ποτέ δεν πρόκειται να πλησιασεις εσπρέσο καφετέριας με καπσουλομηχανη. 

Επεξ/σία από djcat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...