Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, αποστόλης είπε

Επειδή πίνω μόνο φρέντο, είναι ο,τι πρέπει! Εδώ έχει προσφορά στη 100αδα. Πήρα 5 100αδες 😁😁 https://e-horeca.gr/product/costa-the-signature-blend-ristretto-100-τμχ-nespresso/

Ναι ναι ακριβως γι αυτο σε ρωτησα, παιζει μεσω σκρουτζ και εχω δωρεαν μεταφορικα οποτε συμφερει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης επινα τον 8αρη costa που ειναι πολυ καλος για φρεντο και ελεγα να τους ρωτησω αν μπορουν να μου κανουν μιση-μιση την 100αδα να δοκιμασω και αυτον. Εχεις δοκιμασει τον 8 να μου κανεις μια συγκριση;

• Απαντ. 2,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Ναι ναι ακριβως γι αυτο σε ρωτησα, παιζει μεσω σκρουτζ και εχω δωρεαν μεταφορικα οποτε συμφερει παρα πολυ. Μεχρι στιγμης επινα τον 8αρη costa που ειναι πολυ καλος για φρεντο και ελεγα να τους ρωτησω αν μπορουν να μου κανουν μιση-μιση την 100αδα να δοκιμασω και αυτον. Εχεις δοκιμασει τον 8 να μου κανεις μια συγκριση;

Δεν έχω δοκιμάσει την 8αρα

Το πακέτο που θα πάρεις είναι σφραγισμένο με 10 κουτιά των 10 καψουλων. Δε νομίζω να μπορούν να το "σπάσουν". Αυτό που σου έστειλα είναι ο 11αρης που είναι μπόμπα 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Δεν έχω δοκιμάσει την 8αρα

Το πακέτο που θα πάρεις είναι σφραγισμένο με 10 κουτιά των 10 καψουλων. Δε νομίζω να μπορούν να το "σπάσουν". Αυτό που σου έστειλα είναι ο 11αρης που είναι μπόμπα 

Ε ναι γι αυτο θα ηθελα να το δοκιμασω πρωτα πριν παρω μια 100αδα ολοκληρη. Θα ρωτησω αυριο αλλα οπως και να εχει θα παραγγειλω εναν απ τους δυο γιατι η τιμη ειναι τρομερη οντως.

• Like 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Οντως μιλησα μαζι τους και δεν σπαει το πακετο. Πηρα τον 11αρη, με επεισες!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Οντως μιλησα μαζι τους και δεν σπαει το πακετο. Πηρα τον 11αρη, με επεισες!

Καλοπιοτος! Εγώ με 2 κάψουλες φτιάχνω φοβερό φρέντο. 

• Like 1
Δημοσ.

Παρελαβα σημερα τις καψουλες, οντως ειναι ετοιμη συσκευασια απο την Costa 10x10, με ημερομηνια ληξης 3/24 για οποιον ενδιαφερεται, και οντως ο καφες που βγαζουν αψογος.

Πιστευω ειναι πολυ σειφ επιλογη με τιμη καψουλας 0.225€, ειδικα με σκρουτζ+ που δεν εχεις μεταφορικα.

Ευχαριστω λοιπον τον Αποστολη και καλο καλοκαιρι σε ολους!

• Like 2
Δημοσ.

"Χτύπησα" τον 11αρη. 

Μια 100αδα 

Έχω επαφή με costa και είναι οκ καφές. 

Ελπίζω ο 11 να είναι ντουρασελ! 

Δημοσ.

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο τοπικ που να αναφέρονται προσφορές από σούπερ μάρκετ ή online για κάψουλες Nespresso?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, kpins είπε

Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο τοπικ που να αναφέρονται προσφορές από σούπερ μάρκετ ή online για κάψουλες Nespresso?

Δεν νομίζω γιατί θεωρείται διαφήμιση, αλλά όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ έχουν online shop που μπορείς να δεις τις τιμές ανά πάσα στιγμή, το ίδιο και στο Σκρουτζ...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

συγνώμη, αλλά γιατί να θεωρηθεί διαφήμιση μια καλή προσφορά?🤔

και τα μπλουζάκια που πήραμε με 7 και 5 ευρά από ιρλανδία θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφήμιση...

όπως και αυτό που έγραψε ο φίλος για τις 100 κάψουλες...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, kokos23 είπε

συγνώμη, αλλά γιατί να θεωρηθεί διαφήμιση μια καλή προσφορά?🤔

και τα μπλουζάκια που πήραμε με 7 και 5 ευρά από ιρλανδία θα μπορούσε να θεωρηθεί διαφήμιση...

όπως και αυτό που έγραψε ο φίλος για τις 100 κάψουλες...

Οταν πριν 3 χρονια περιπου αρχιζα να γραφω σε αυτο το φορουμ ανεβαζα κι εγω προσφορες απο σουπερ μαρκετ κτλ , καποιες απο αυτες τις αναρτησεις σβηνονταν και επισης ο δημιουργος του τοπικ Craven μου ειχε επισημανει να εναρμονιστω με τον τιτλο που ξεκαθαρα αναφερει ''ΟΧΙ προσφορές'' ..

Απο οτι καταλαβα εισχωρουσαν καποιοι ποντικοι 🐭 απο μικρες εταιριες με καφεδες για να προωθησουν την πραματια τους δηλωνοντας απλα μελη του insomnia και αποθεωνοντας καποιους καφεδες που πουλουσαν στο μαγαζι τους για να τσιμπησουν πελατες , οποτε μετα απο αυτο και για να ειναι οι admin σιγουροι οτι δεν υπαρχουν τετοια περιστατικα απαγορευσαν ολων των ειδων τα link με προσφορες ακομα και απο τα ΣΜ...

Βεβαια κατα καιρους εχουν ανεβει link ειτε απο προσφορες σε ΣΜ ειτε απο μαγαζια απο Σκρουτζ και δεν εχουν σβηστει ...

Επεξ/σία από Miatakias
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλησπερα σε οσους παρακολουθουν το θεμα!

Ειχα δει καποιες σελιδες πισω να προτεινεται η παρασκευη φρεντο βαζοντας τον καφε στο ψυγειο για να μη χτυπηθει με παγο και γινει νερουλος (σαν το cold brew ενα πραμα 😅).

Το δοκιμασα λοιπον σημερα οπως κανω συνηθως τον φρεντο μου, δυο καψουλες απο μικρη δοση (εσπρεσο δλδ οχι λουγκο) το αφησα στο ψυγειο να κρυωσει και σερβιρα με παγακια. Πραγματι ηταν πιο γευστικος, αλλα η ποσοτητα πολυ μικρη (σχεδον μιση απ οσο βγαινει με χτυπημα και γενικα απο την κανονικη ποσοτητα φρεντο).

Αν καποιος τυχον δει το ποστ μου, χρησιμοποιειτε περισσοτερες καψουλες ή προτεινετε να το κανω με "συμπληρωματικη" δοση (δηλαδη να πατησω αλλη μια φορα τη μικρη δοση οταν τελειωσει η εκχυλιση). Φοβαμαι οτι θα βγει πολυ νερο και τζαμπα ο κοπος με το ψυγειο.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε

Ειχα δει καποιες σελιδες πισω να προτεινεται η παρασκευη φρεντο βαζοντας τον καφε στο ψυγειο για να μη χτυπηθει με παγο και γινει νερουλος (σαν το cold brew ενα πραμα 😅).

Το δοκιμασα λοιπον σημερα οπως κανω συνηθως τον φρεντο μου, δυο καψουλες απο μικρη δοση (εσπρεσο δλδ οχι λουγκο) το αφησα στο ψυγειο να κρυωσει και σερβιρα με παγακια. Πραγματι ηταν πιο γευστικος, αλλα η ποσοτητα πολυ μικρη (σχεδον μιση απ οσο βγαινει με χτυπημα και γενικα απο την κανονικη ποσοτητα φρεντο).

Αν καποιος τυχον δει το ποστ μου, χρησιμοποιειτε περισσοτερες καψουλες ή προτεινετε να το κανω με "συμπληρωματικη" δοση (δηλαδη να πατησω αλλη μια φορα τη μικρη δοση οταν τελειωσει η εκχυλιση). Φοβαμαι οτι θα βγει πολυ νερο και τζαμπα ο κοπος με το ψυγειο.

Εγω θα ελεγα 3 καψουλες - 3 δοσεις εσπρεσο. Ειναι λιγος ο καφες που εχουν οι καψουλες - ακομα και οι 2 - για κανονικη δοση φρεντο . Απο εκει και περα περι ορεξεως...Εχω φιλο που φτιαχνει φρεντο με 2 καψουλες lungo . Εκεινου του αρεσει εμενα μου φαινεται και ειναι νερουλος. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREG10ARIS είπε

Κανονικά ο φρέντο στις καφετέριες είναι 3 περίπου κάψουλες αφού μιλάμε για ~15 γραμμάριια καφέ.

Φαντάζομαι βάζεις την κανονική δόση κι οχι ristretto.

Κάνε πειράματα, είτε με 3 είτε να αφήσεις ελάχιστα παραπάνω να τρέξουν οι δύο.

Καλύτερη άποψη από τη δική σου αποκλείεται κανείς να έχει, δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...