Spanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, kpins είπε Και αν χαλάσει που την στέλνεις για επισκευή ? Ενώ με τη Nespresso έχεις 2 χρόνια σιγουριά. Την πας πίσω με την απόδειξη και σου δίνουν άλλη. Έτσι και στον Κωτσόβολο μου είχε χαλάσει αφρογαλιέρα και μου έδωσαν άλλη. Εδώ πουλάει ψυγεία, κουζίνες και air condition, δε μπορεί να μην έχει κάποιου είδους υποστήριξη. Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου από Spanos 1
villasg Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου Επαναφερω το θεμα αφαλατωσης - καθαρισμου . μεχρι τωρα εκανα δουλεια με τις ταμπλετες του lidl ( δεν φερνει πια ) καθε τριμηνο και με ξυνο ενδιαμεσα . Θα ηθελα να μου πειτε καποιο προιον ( υγρο ή ταμπλετα ) που εχετε χρησημοποιησει και σας αφησε ευχαριστημενους για το καθαρισμο τριμηνου ? Μου ειπαν για το N-Line αλλα διαβασα κριτικες οτι αφηνει μυρωδια ....
Stratosnis Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 22 hours ago, villasg said: Επαναφερω το θεμα αφαλατωσης - καθαρισμου . μεχρι τωρα εκανα δουλεια με τις ταμπλετες του lidl ( δεν φερνει πια ) καθε τριμηνο και με ξυνο ενδιαμεσα . Θα ηθελα να μου πειτε καποιο προιον ( υγρο ή ταμπλετα ) που εχετε χρησημοποιησει και σας αφησε ευχαριστημενους για το καθαρισμο τριμηνου ? Μου ειπαν για το N-Line αλλα διαβασα κριτικες οτι αφηνει μυρωδια .... εγώ είχα πάρει να δοκιμάσω της Nespresso, δεν νομίζω ότι κάνει κάτι παραπάνω από το ξυνό. Αν και δεν έχω τρομερό θέμα με άλατα. 1
Spanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Στις 19/2/2025 στις 10:19 ΠΜ, villasg είπε Επαναφερω το θεμα αφαλατωσης - καθαρισμου . μεχρι τωρα εκανα δουλεια με τις ταμπλετες του lidl ( δεν φερνει πια ) καθε τριμηνο και με ξυνο ενδιαμεσα . Θα ηθελα να μου πειτε καποιο προιον ( υγρο ή ταμπλετα ) που εχετε χρησημοποιησει και σας αφησε ευχαριστημενους για το καθαρισμο τριμηνου ? Μου ειπαν για το N-Line αλλα διαβασα κριτικες οτι αφηνει μυρωδια .... καλημέρα οι bosch που κοίταξα περιέχουν Μαλεϊκό οξύ (Μηλικό), Σουλφαμιδικό οξύ και Κιτρικό οξύ Δεν την έχω χρησιμοποιήσει αλλά το πρώτο πρέπει ναι είναι κάποιο είδος όξινου απολυμαντικού και τα άλλα δύο διώχνουν το ασβέστια/άλατα. Νομίζω είναι περιττό να κάνεις τρίμηνο με ταμπλέτα και ξινό ενδιάμεσα. Καλύτερα να βάλεις ένα φίλτρο για τα άλατα. 1
villasg Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Spanos είπε Καλύτερα να βάλεις ένα φίλτρο για τα άλατα. εμφιαλωμένο βικος βαζω μονο μετα απο λιγο ψαξιμο De'Longhi Ecodecalk New Line Como= Μονοένυδρο κιτρικό οξύ Gaggia Decalcificante Urnex Liquid Dezcal = Sulfamic acid Dr. Beckmann = sulphamidic acid Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από villasg 1
greekmm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Ερώτηση αν κάποιο μέλος το έχει αντιμετωπίσει στην KRUPS Nespresso® Essenza Mini XN1108S . Καποιες φορες τρέχει λίγο στο φλυτζανι και νερό διαρρέει κάτω από την μηχανή. Αυτό γίνεται με διάφορες κάψουλες . Μπορεί να κάνω κάτι ή πάει στο service ; Ειναι 4ετίας η μηχανή λαι δεν ξέρω αν έχει νόημα ...
prefuse Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, greekmm said: Ερώτηση αν κάποιο μέλος το έχει αντιμετωπίσει στην KRUPS Nespresso® Essenza Mini XN1108S . Καποιες φορες τρέχει λίγο στο φλυτζανι και νερό διαρρέει κάτω από την μηχανή. Αυτό γίνεται με διάφορες κάψουλες . Μπορεί να κάνω κάτι ή πάει στο service ; Ειναι 4ετίας η μηχανή λαι δεν ξέρω αν έχει νόημα ... Πόσο επικίνδυνο είναι το normalization ότι στην συνείδηση του κόσμου, έχει περάσει ότι κάτι πρέπει να χαλάει μετά τα 2-3 χρόνια... Το ίδιο και με την ακρίβεια και χίλια δύο αλλά πράγματα μέχρι το κλασικό των μικροαστών "εγώ θα αλλάξω τον κόσμο". Αλλά εδώ γίνονται εκτρώματα και τα ανεχόμαστε (τουλάχιστον κάποιοι, όχι όλοι) τώρα για μια καφετιέρα. Υπάρχει και σχετικό ντοκιμαντέρ HyperNormalisation (2016) Έχω καφετιέρα krups που είναι πάνω από 15 χρόνων και κάνω καφέ και με αυτή, έχει χαλάσει μια φλάντζα και κάποιες φορές στάζει νερό από τον κάδο αλλά ο καφές βγαίνει όπως και η καινούργια που έχω. Ίσα ίσα προτιμώ να κάνω με την παλιά γιατί κάνει λιγότερο θόρυβο από την καινούργια. Και στις 2, κάνω αφαλάτωση 2-3 φορές το χρόνο με φακελάκι ξινό από σούπερ μάρκετ. Αν και πλέον διάβασα ότι είναι ανθυγιεινές οι κάψουλες και βρήκα μεγαλύτερη ευκολία με καφέ φίλτρου, βρήκα και 2 φίλτρου που μου αρέσουν και έχει πολύ λιγότερη φασαρία και κόπο από τις κάψουλες. Και ειδικά για χειμώνα προσωπικά μου φαίνεται καλύτερη και φθηνότερη επιλογή. Ωραίος και ο cappuccino αλλά έχει μπελά, το γάλα με τον καφέ δεν είναι καλός συνδιασμός για το στομάχι, για τις ανθυγιεινές κάψουλες τα είπαμε, θέλει και 2 άρα μεγαλύτερο κόστος και χάσιμο χρόνου για δοκιμές και κυνήγι προσφορών σε σούπερ μάρκετ. Γκρίνια mode off Επιστροφή στην κανονική ροή του προγράμματος. Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου από prefuse 3
Spanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, villasg είπε εμφιαλωμένο βικος βαζω μονο μετα απο λιγο ψαξιμο De'Longhi Ecodecalk New Line Como= Μονοένυδρο κιτρικό οξύ Gaggia Decalcificante Urnex Liquid Dezcal = Sulfamic acid Dr. Beckmann = sulphamidic acid Με το εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό Βίκος δεν αποφεύγεις τα άλατα αφού έχει μέσα μαγνήσιο και ασβέστιο τουλάχιστον, το μεταλλικό νερό έχει γεύση. Καλύτερα βάλε επιτραπέζιο στην καφετιέρα που είναι και πιο φτηνό. 3 ώρες πριν, greekmm είπε Ερώτηση αν κάποιο μέλος το έχει αντιμετωπίσει στην KRUPS Nespresso® Essenza Mini XN1108S . Καποιες φορες τρέχει λίγο στο φλυτζανι και νερό διαρρέει κάτω από την μηχανή. Αυτό γίνεται με διάφορες κάψουλες . Μπορεί να κάνω κάτι ή πάει στο service ; Ειναι 4ετίας η μηχανή λαι δεν ξέρω αν έχει νόημα ... Όταν λές κάτω απο τη μηχανή; Το παθαίνω κι εγώ αλλα τελικά όταν γεμίζω απο πίσω το δοχείο και δεν προσέχω, χύνεται απ'έξω και πάει απο κάτω...
greekmm Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 30 λεπτά πριν, Spanos είπε Με το εμφιαλωμένο μεταλλικό νερό Βίκος δεν αποφεύγεις τα άλατα αφού έχει μέσα μαγνήσιο και ασβέστιο τουλάχιστον, το μεταλλικό νερό έχει γεύση. Καλύτερα βάλε επιτραπέζιο στην καφετιέρα που είναι και πιο φτηνό. Όταν λές κάτω απο τη μηχανή; Το παθαίνω κι εγώ αλλα τελικά όταν γεμίζω απο πίσω το δοχείο και δεν προσέχω, χύνεται απ'έξω και πάει απο κάτω... Από κάτω εννοω το βλέπεις όταν σηκώνεις την μηχανή (kαι ειναι αρκετό ) μετά που φτιάχνεις καφέ και είναι λιγότερο στο φλυτζάνι π.χ. lungo. 1
Spanos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2 ώρες πριν, greekmm είπε Από κάτω εννοω το βλέπεις όταν σηκώνεις την μηχανή (kαι ειναι αρκετό ) μετά που φτιάχνεις καφέ και είναι λιγότερο στο φλυτζάνι π.χ. lungo. Εύκολο 1 1
Spanos Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου Στις 16/2/2025 στις 10:22 ΠΜ, zio10 είπε Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά χρησιμοποιεί κανείς τη μηχανή του Σκλαβενίτη; Δίνει καλό αποτέλεσμα; Επανέρχομαι, την έψαξα λίγο παραπάνω και ειναι φτηνιάρικη κατασκευή. Στη φωτογραφία είναι ένα άσπρο πλαστικό σαν καλαμάκι, που περνάει το νερό. στις Nespresso είναι σωλήνας αεροπορικού τύπου. Φαντάζομαι αυτού του είδους η υλοποίηση θα έχει και μεγαλύτερη θερμική απώλεια. Καμμία σχέση η μία υλοποίηση με την άλλη. 2 1
smarnel Δημοσ. 3 Μαρτίου Δημοσ. 3 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, δοκίμασα Coffee Lab Brasil και είχα θέμα με τις κάψουλες. τις έφτιαξα Lungo αλλά είχα αργή εκχύλιση σε σημείο να πέφτει στάλα στάλα,χοντρικά μετά την ποσότητα του Espresso και χωρίς να φτάσει ποτέ την ποσότητα του Lungo. και από γεύση τίποτα ιδιαίτερο να πω την αλήθεια.
Spanos Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 13 ώρες πριν, smarnel είπε Καλησπέρα σε όλους, δοκίμασα Coffee Lab Brasil και είχα θέμα με τις κάψουλες. τις έφτιαξα Lungo αλλά είχα αργή εκχύλιση σε σημείο να πέφτει στάλα στάλα,χοντρικά μετά την ποσότητα του Espresso και χωρίς να φτάσει ποτέ την ποσότητα του Lungo. και από γεύση τίποτα ιδιαίτερο να πω την αλήθεια. Καλημέρα, η κάψουλα είναι για espresso και όχι για lungo επειδή ο καφές είναι κομμένος πολύ ψιλός και μετά από λίγο μπουκώνει η κάψουλα. 1
jobous Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 28 λεπτά πριν, Spanos είπε Καλημέρα, η κάψουλα είναι για espresso και όχι για lungo επειδή ο καφές είναι κομμένος πολύ ψιλός και μετά από λίγο μπουκώνει η κάψουλα. Καλημέρα. Σε μένα και στην espresso λειτουργία κάνει αργή εκχύλιση , όχι σταγόνα σταγόνα όμως. Το καλό είναι ότι κάνει καλό καϊμάκι. Μιλάω για τον Guatemala της CoffeeLab. Πάντως ότι και να έχω δοκιμάσει μέχρι στιγμής της Nespresso είναι πάνω από όλους. Τις κάψουλες του Lidl τις έχετε δοκιμάσει ??? Μιλάω για τους Ristretto ... Τους σκεφτόμουν για την δουλειά , τους δίνει και 20άδα.
chios Δημοσ. 4 Μαρτίου Δημοσ. 4 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, jobous είπε Τις κάψουλες του Lidl τις έχετε δοκιμάσει ??? Μιλάω για τους Ristretto ... Τους σκεφτόμουν για την δουλειά , τους δίνει και 20άδα. Τον τελευταίο καιρό μόνο αυτές έχω σπίτι, τις έχω δοκιμάσει όλες οι ristretto είναι αρκετά τίμιες για τα λεφτά τους πίνονται άνετα. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα