Miatakias Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Spanos είπε Νέες γεύσεις lor Maranello Decaf και Lungo. 4.99 για να μην μπορείς να πάρεις την 6ευρη με τρεις συσκευασίες 😜 Αν κρίνω από τους άλλους 2 Maranello/IMOLA δεν θα λένε πολλά, είναι και πανάκριβες , περισσότερο περιέργεια έχω για μάρκες όπως ilcaffeitaliano , capsuleria που φθηνές μπας και βρούμε κανά "διαμαντακι" για καθιέρωση.. Επεξ/σία 10 Φεβρουαρίου από Miatakias 2 1
Spanos Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου Δημοσ. 10 Φεβρουαρίου 59 λεπτά πριν, Miatakias είπε Αν κρίνω από τους άλλους 2 Maranello/IMOLA δεν θα λένε πολλά, είναι και πανάκριβες , περισσότερο περιέργεια έχω για μάρκες όπως ilcaffeitaliano , capsuleria που φθηνές μπας και έχουμε κανέναν καλό για καθιέρωσε Ναι άσε που πρέπει να κυνηγάς προσφορά, πότε θα τα βάλει 3 ευρώ να στοκάρεις γιατί αλλιώς είναι χρυσάφι, άκου 0.50 η κάψουλα, όχι ότι 0.30 είναι φτηνά αλλα τρώγεται. 🤬 Απο αυτούς τους δύο πάντως Maranello / Imola, μου είχε φανεί καλύτερος ο Maranello, πιο ευκολόπιοτος. Ο Imola ήταν σαν starbucks No11 σε light αδύναμη εκδοχή. 1
gas_83 Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Καλημέρα, σε μηχανή KRUPS (με αυτόματο κλείσιμο κάψουλας) και βάζοντας απανωτά 3 κάψουλες LIDL (Bellarom Forte Lungo), που πήρα για να δοκιμάσω, τις τσαλάκωσε (βλ. φωτογραφίες στο spoiler) όλες πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην βγαίνει καφές. Το ίδιο μου κάνει (όχι όμως πάντα και όχι με τέτοιο τσαλάκωμα) με L'or αλλά ποτέ με Dimello. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε; Spoiler 1
Spanos Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 7 ώρες πριν, gas_83 είπε Καλημέρα, σε μηχανή KRUPS (με αυτόματο κλείσιμο κάψουλας) και βάζοντας απανωτά 3 κάψουλες LIDL (Bellarom Forte Lungo), που πήρα για να δοκιμάσω, τις τσαλάκωσε (βλ. φωτογραφίες στο spoiler) όλες πάρα πολύ με αποτέλεσμα να μην βγαίνει καφές. Το ίδιο μου κάνει (όχι όμως πάντα και όχι με τέτοιο τσαλάκωμα) με L'or αλλά ποτέ με Dimello. Έχει κανείς το ίδιο πρόβλημα και αν ναι πως το έλυσε; Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Βλέπω στην αριστερή κάψουλα υπάρχει τρύπα άρα δουλεύουν οι βελόνες, ίσως είναι θέμα πίεσης και δεν τρυπάει το αλουμίνιο. Δοκίμασε αυτή τη λύση https://www.contact.nespresso.com/faq/no/en/detail/891 1
gas_83 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 13 ώρες πριν, Spanos είπε Βλέπω στην αριστερή κάψουλα υπάρχει τρύπα άρα δουλεύουν οι βελόνες, ίσως είναι θέμα πίεσης και δεν τρυπάει το αλουμίνιο. Δοκίμασε αυτή τη λύση https://www.contact.nespresso.com/faq/no/en/detail/891 Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς η KRUPS (αυτόματη) δεν έχει τέτοια διαδικασία για να διώξει τυχόν φυσαλίδες αέρα. Με μια πρώτη δοκιμή όμως, κάνοντας μια μικρή τρύπα (με ανοιχτήρι) στο πίσω μέρος της κάψουλας, ως δια μαγείας και μια χαρά καφές βγήκε και δεν τσαλακώθηκε. Θα επανέλθω μόλις δοκιμάσω περισσότερες φορές. Παρεμπιμπτόντως οι κάψουλες Bellarom Forte Lungo από το LIDL μια χαρά καφέ βγάζουν (για τα δικά μου όχι τόσο εξεζητημένα γούστα) και κατά την γνώμη μου αξίζουν για την τιμή τους (και έχουν και το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αγοράσεις μια συσκευασία, να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις χωρίς να χάσεις πολλά χρήματα στην τελική). 2 1
Spanos Δημοσ. Σάββατο στις 04:19 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:19 μμ 6 ώρες πριν, gas_83 είπε Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Δυστυχώς η KRUPS (αυτόματη) δεν έχει τέτοια διαδικασία για να διώξει τυχόν φυσαλίδες αέρα. Με μια πρώτη δοκιμή όμως, κάνοντας μια μικρή τρύπα (με ανοιχτήρι) στο πίσω μέρος της κάψουλας, ως δια μαγείας και μια χαρά καφές βγήκε και δεν τσαλακώθηκε. Θα επανέλθω μόλις δοκιμάσω περισσότερες φορές. Παρεμπιμπτόντως οι κάψουλες Bellarom Forte Lungo από το LIDL μια χαρά καφέ βγάζουν (για τα δικά μου όχι τόσο εξεζητημένα γούστα) και κατά την γνώμη μου αξίζουν για την τιμή τους (και έχουν και το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αγοράσεις μια συσκευασία, να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις χωρίς να χάσεις πολλά χρήματα στην τελική). Άρα το θέμα ήταν το τρύπημα από τις βελόνες. Ήταν το επόμενο που θα σου έλεγα, το τρύπημα με κάτι αιχμηρό για βοήθεια. Ωραία λοιπόν όλα καλά.
aler45 Δημοσ. Σάββατο στις 05:03 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:03 μμ (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, είμαι πολλά χρόνια χρήστης nespresso μηχανών. Αυτή την στιγμή έχω την CitiZ Platinum και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δυστυχώς, όμως το aeroccino 1 που έχω τα έπαιξε και ψάχνω τον αντικαταστάτη του. Είμαι μεταξύ του Sage Milk Cafe και του Nespresso Barista τα οποία βρίσκω σε παρόμοια τιμή. Έχει κανείς κάποια εμπειρία με κάποιο από αυτά ή κάποια καλύτερη λύση; Ευχαριστώ. Επεξ/σία Σάββατο στις 05:03 μμ από aler45
Spanos Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 05:07 μμ Κι άλλες γεύσεις Coffe Lab στον Σκλαβενίτη της Λ. Αθηνων + Ethiopia+ Strong. Είχα δοκιμάσει τον Brazil και ήταν πολύ καλός αλλά ελαφρύς, για τα γούστα μου, σαν κάτι να έλειπε και πήρα τον Strong που είναι ο Brazil + Robusta Ινδιας για νέα δοκιμή.
Spanos Δημοσ. Σάββατο στις 07:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:24 μμ 2 ώρες πριν, aler45 είπε Καλησπέρα, είμαι πολλά χρόνια χρήστης nespresso μηχανών. Αυτή την στιγμή έχω την CitiZ Platinum και είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Δυστυχώς, όμως το aeroccino 1 που έχω τα έπαιξε και ψάχνω τον αντικαταστάτη του. Είμαι μεταξύ του Sage Milk Cafe και του Nespresso Barista τα οποία βρίσκω σε παρόμοια τιμή. Έχει κανείς κάποια εμπειρία με κάποιο από αυτά ή κάποια καλύτερη λύση; Ευχαριστώ. Για δές και το Subminimal Nanofoamer pro, σε αυτή το εύρος τιμής, είνα πολύ καλό και έχει κάποια εξαρτήματα που βοηθάνε αρκετά στο αν θές να είναι κρεμώδες το γάλα ή αφρός. Βέβαια το Nespresso Barista είναι κάτι διαφορετικό, είναι συσκευή παρασκευής ροφημάτων, ρίχνεις μέσα τα υλικά και παρασκευάζει.
zio10 Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:22 πμ Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά χρησιμοποιεί κανείς τη μηχανή του Σκλαβενίτη; Δίνει καλό αποτέλεσμα; 1
thermaikos4 Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:51 πμ Στις 15/2/2025 στις 9:12 ΠΜ, gas_83 είπε Παρεμπιμπτόντως οι κάψουλες Bellarom Forte Lungo από το LIDL μια χαρά καφέ βγάζουν (για τα δικά μου όχι τόσο εξεζητημένα γούστα) και κατά την γνώμη μου αξίζουν για την τιμή τους (και έχουν και το πλεονέκτημα ότι μπορείς να αγοράσεις μια συσκευασία, να δοκιμάσεις και να αποφασίσεις χωρίς να χάσεις πολλά χρήματα στην τελική). το ιδιο προβλημα ειχα και εγω. εκνευριστηκο. Χθες το πρωι πηγε να κανει και η συζυγος και με εκραζε το βραδυ. φτηνες αλλα ελλαττωματικες.
Spanos Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 πμ Δημοσ. Κυριακή στις 11:45 πμ (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δεν ξέρω αν είναι το κατάλληλο θέμα αλλά χρησιμοποιεί κανείς τη μηχανή του Σκλαβενίτη; Δίνει καλό αποτέλεσμα; Αυτή κοίταζα χτές 61 ευρώ ! Δείχνει στιβαρό το κλείστρο, κινέζικη. Κωδικός CM7036-GS. κυκλοφορεί με πολλές ονομασίες και σαν HYUNDAI... Επεξ/σία Κυριακή στις 11:57 πμ από Spanos 3
Miatakias Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 03:23 μμ (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Spanos είπε Αυτή κοίταζα χτές 61 ευρώ ! Δείχνει στιβαρό το κλείστρο, κινέζικη. Κωδικός CM7036-GS. κυκλοφορεί με πολλές ονομασίες και σαν HYUNDAI... Ομορφη φαινεται αλλα η αποψη μου ειναι καλυτερα να παρει οποιος θελει μια Essenza Krups που μοιαζει το σχημα της με αυτην που ειναι εγγυημενα καλη μηχανη γυρω στα 83ε απο σκρουτζ που δινει εξαλλου και δωρο καψουλες οποτε εξισορροπειται η διαφορα τιμης παρα να παρεις μια μηχανη που μπορει να βγει μαπα , ψαξε reviews στο ιντερνετ τουλαχιστον! Επεξ/σία Κυριακή στις 03:24 μμ από Miatakias 4 1
Spanos Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 04:05 μμ 37 λεπτά πριν, Miatakias είπε Ομορφη φαινεται αλλα η αποψη μου ειναι καλυτερα να παρει οποιος θελει μια Essenza Krups που μοιαζει το σχημα της με αυτην που ειναι εγγυημενα καλη μηχανη γυρω στα 83ε απο σκρουτζ που δινει εξαλλου και δωρο καψουλες οποτε εξισορροπειται η διαφορα τιμης παρα να παρεις μια μηχανη που μπορει να βγει μαπα , ψαξε reviews στο ιντερνετ τουλαχιστον! Είναι πολύ πιο χοντροκομμένη και πιο βαριά απο την Essenza, την οποία την κουβαλάς άνετα και σε ταξίδι. Ίσως είναι καλή για δεύτερη μηχανή στη δουλειά, σε εξοχικό κλπ Πάντως λίγο που την επεξεργάστηκα στο ράφι, είναι πολύ πιο στιβαρή απο την Εssenza και τα λαστιχάκια μέσα στο θάλαμο αρκετά πιο χοντρά. 2 1
kpins Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 μμ Δημοσ. Κυριακή στις 10:15 μμ Και αν χαλάσει που την στέλνεις για επισκευή ? Ενώ με τη Nespresso έχεις 2 χρόνια σιγουριά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα